Kızlar douma az kaldı çok heycanlıyım doum şekli ne xamn belli oluo dur çatı muayenesi nezamndr tecrübeli anneler vardr bilen. Ben ilk 3 4 aylık kıyafetleri tamamladım yatagını aldım . Bu ay unubaby in saf su ve pamuktan yapılan ıslak mendilinden atıcam kenera şampuan olarak cansız baby paketi alıcam yağıdır şampuanıdır .. pusetide aldım kraf tan. Bebrk arabası kışa denk geleceği için gerek duymuorum nasıl olsa çıkamıcax.dha kmbilir neler çıkacak .. sabhlığıda aldımm . Çantaları bayramdan hemen sonra hazırlıcam tam 40 hafta eylül 5ine denk gelio bakalım . Allahtan hayrlısı ..
ya ben de Ankarada oldugum süre boyunca Güven harici bir yere gitmedik diyebilirim. O nednele biraz şaşırdım, doktorumun da ilk tercihi Güven olur gibi geliyordu ama son zamanlarda genel manada TOBB diyenlerin de sayısı artıyor.
Kızlar douma az kaldı çok heycanlıyım doum şekli ne xamn belli oluo dur çatı muayenesi nezamndr tecrübeli anneler vardr bilen. Ben ilk 3 4 aylık kıyafetleri tamamladım yatagını aldım . Bu ay unubaby in saf su ve pamuktan yapılan ıslak mendilinden atıcam kenera şampuan olarak cansız baby paketi alıcam yağıdır şampuanıdır .. pusetide aldım kraf tan. Bebrk arabası kışa denk geleceği için gerek duymuorum nasıl olsa çıkamıcax.dha kmbilir neler çıkacak .. sabhlığıda aldımm . Çantaları bayramdan hemen sonra hazırlıcam tam 40 hafta eylül 5ine denk gelio bakalım . Allahtan hayrlısı ..
ay ne güzel. Bende su an odası ve banyo küveti hariç herşeyi aldım. Odasına bu haftasonu bakarız kısmetse. Haziran sonu ev boya badana olacak, Temmuz ilk haftasına dolaplar yerleşmiş olur zannımca. O arada hastane çantasını da hazır ederim diye düşünüyorum. Sağlıkla o günleri görelim inşallah.
ya ben de ankarada oldugum süre boyunca güven harici bir yere gitmedik diyebilirim. O nednele biraz şaşırdım, doktorumun da ilk tercihi güven olur gibi geliyordu ama son zamanlarda genel manada tobb diyenlerin de sayısı artıyor.
Benim doktorum bana randevu verdiği tarihte 27 haftalık olucam. Siz kac haftalıkken yaptırdınız yükleme? 25. Haftaya girdim ve 9 kilo aldım. Bana gec kaldık gibi geliyor
Ne cikolataa ne dondurma be abur cubur. Nasıl alıyorum anlamıyorum
Canım ben 25+6 da yaptırdım bildiğim kadarıyla 24-28. haftalar arası yapılıyor geç kalmadın yani korkma... Bende 10 kilo aldım ama şükür çıkmadı şeker kötü düşünme şöyle bişey dikaktimi çekti çevremde şekeri çıkan arkadaşlarım çok kilo almayanlardı nette de okudum belirtilerinde kilo kaybı yazıyo bi arkadaşım toplamda 8 kiloyla doğum yaptı şekeri çıktı diğeri zayıfında da zayıfı bi kızdı keza onda da çıktı bünye meselesi yani... Ayrıca abur cubur bende yemiyorum yesemde çok kontrollü ve az yiyorum pilav makarna beyaz ekmek ağzıma sürmüyorum ama dr un dediğine göre bazı vücutlar gebelikte kiloyu tolere edemezmiş hemen şekere bağlama çıkmaz inş içini ferah tut :) yaptırınca sonucu paylaş bizimle :)
ben almadım ama aklımda aventın yenıdogan ıcın cam bıberonu anne gogsune yakın olam emzık seklınde sımdılık onu dusunuyorum
ama dr.browns da ıyıymıs
sadece onun ıcınde mavı bı tup varya kolık onleyıcı
o tıkanıyormus temızlenmesı zormus dıye duydum
Biraz önce Zeynep Kamil Hastanesi Gebe Eğitim merkezi ile görüştüm.Gitmek isteyenler için 24 haziranda yeni sınıf açılıyormuş.6 haftalık eğitim.Her salı saat 13.00-16.00 arası...düşünenler web sitesindeki telefondan bilgi alabilir.