canim sizde kurum ödemiyormu sgk falan yaziyor kizlar cok pahali fiyatlar
ben almadım ama aklımda aventın yenıdogan ıcın cam bıberonu anne gogsune yakın olam emzık seklınde sımdılık onu dusunuyorum
ama dr.browns da ıyıymıs
sadece onun ıcınde mavı bı tup varya kolık onleyıcı
o tıkanıyormus temızlenmesı zormus dıye duydum
sen oylesınden mı aldın
Yenidogan icin olani aldm canm ben dogal akis standarz biberon cok arastrdm ben en iyisi bunu oldgna karar verdm. Hava kabarciklarn olsmasini engelliyr.bebek beslenirken hava biberona ozel havalandirma aparatndan girer ve anne sute veya mama karismadan biberonun ust kismnda birikir. Sivinin dogal akisi bebegin beslenmesi sirasinda asiri caba ve emme gucu harcamasini onler.ve dha bir suru ozelligi var canm ben doktrma muayne olmaya gdrken bir annede gormstm cok garip gelmsti biberonun sekli ama hafizama kaydettim aradm buldm hemende almadm arastrdktan snra yorumlari okudm oyle karar verdm insallh guzeldir canm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben hrs'de yapıcam allah izin verirse
Benim bir arkadaşım orda doğum yaptı. Onu vesilesiyle aynı doktora başladım.
Güven bana çok pahalı geldi bütçemi aştı.
Yoksa kesinlikle ben güvenden şaşmam.
Orda doğum yapan arkadaşımdan gözlemlediklerim kadarı ile.
bende almadım bısey dert etme
gercı ben kocayı beklıyorum
sen neyı beklıyorsun almak ıcın sekerım
canım bizim bütçe altüstü oldu zaten. Doktorum doğum için sadece kendine 6000 istiyor. Hastane de anestezi ile beraber 5000 tutuyor. Ve sağlık sigortamın limiti 7700 idi, sadece 2 muayenelik yerim kaldı yani doğumun tamamı ve sonraki muayenelerim hep cepten gidecek
ama sanırım sen hrs te paket yaptırdın, yoksa doum fiyatı tek basna diğer hastanelerden çok aman aman ucuz değil.
yok yok değil dediğin gibi.
Sadece muayene 225 tl.
Ilk gittiğimde birde kan tahlili yaptılar 750 tl vermiştim hiç unutmam.
Ama doğum paketi yaptırdım. 7500 tl ye. Paketi yaptırana kadar yaptırdığın tüm masrafları bu tutardan düştüler kalanıda 2ye böldüler.
Bütün kontrollerim.
Tahlillerim 9 ay boyunca rutin işlemlerde ne varsa
doğum+ hastanede yatış hepsi bu fiyatın içinde.
Acil bişi olurda gidersem sadece 12 tl sgk için bir tutar ödüyorum o kadar.
güzel anneler merhaba
bişi sormak istiyorum,gecelik takımlarınızı nereden aldınız ,birde beden olarak neye göre alıcaz , sımdıkı halimize göremi ,doğumdan sonra göbeğimiz olmıyacagı için büyük bende alsak doğumdan sonra bol olucak , küçük benden alsak acaba o zaman olucakmı üzerimize,
fikriniz varmı nasıl almak gerekiyor .
canım ankarada hangı hastaneye gıdıosun sen
Sadece muayene 225 tl.
Ama doğum paketi yaptırdım. 7500 tl ye. Paketi yaptırana kadar yaptırdığın tüm masrafları bu tutardan düştüler kalanıda 2ye böldüler.
Bütün kontrollerim.
SELAM KIZLAR NASILSINIZ?
BİZ İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR. SUYUMUZ Bİ 6MM FAZLA ÇIKTI GECEN KONTROLDE AMA NORMALİN AZ ÜSTÜNDE SIKINTI YAŞATMAZ DEDİ DOKTORUM.
BU ARADA BEBEĞİM 1485 GRAMA KADAR GELDİ DOKTORUM BEBEĞİNİ ERKEN ALICAZ BOYLE GIDER ARTIK DEDİ. 34 - 37 ARASI DOĞUMA GIRERSIN DIYOR. ŞUAN ULTRASYON 20 AĞUSTOS GOSTERIYOR. NORMALDE 5 EYLULDU GEC DOLLENME OLMUŞTUM ŞİMDİ İSE 2,5 HAFTA ONDE GIDIYORUZ.DOKTORUMDAN ÇOK MEMNUNUM AŞIRI İLGİLİ. EĞER BEBEĞİN TAMAMEN GELİŞİRSE 39 40I BEKLEMEMİZE GEREK YOK SANA EZİYET OLUR DIYOR.
BU ARADA BEN PERDESİ HARIÇ HERŞEYINI ALDIM.MALUM ÇALILIYORUM 4 AY İZİN ALACAĞIMDAN MAAŞIM 4/1İNE DÜŞECEK ASGARİ OLDUĞUNDAN ONDAN HERŞEYINI AZ AZ ALDIM BUGÜNE KADAR. KENDİMLE İLGİLİ SADECE GÖĞÜS UCU KREMİ VE BEBEĞİMİN ŞAMPUAN BEZİNİ ALMADIM. SIRA BADANAYA GELDİ. ONUDA 2 HAFTA SONRA DÜŞÜNÜYORUM. HASTANEDEKİ HEDİYELİKLERİNİ GECEN GUN PAYLAŞMIŞTIM ZATEN ONLARDA HAZIR.107KİLO OLDUM ONDANDA OLSA GEREK ARTIK ZORLANIYORUM :)
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.
CANIM hrs'YE GİDİYORUM.
Yanliz degilsin canim bende daha hicbisey almadim
Sadece muayene 225 tl.
Bütün kontrollerim.
canı doğumdan hemen sonra da göbek küçülmüyor. Yani hastanede hala 9 aylık gibi gezeceksin nasılsa :) O nedenle koca göbeğine göre al derim ben.
Ben internetten pijama dünyası denilen siteden aldım, 2 gecelik, 1 pijama-sabahlık takım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?