Yenidogan icin olani aldm canm ben dogal akis standarz biberon cok arastrdm ben en iyisi bunu oldgna karar verdm. Hava kabarciklarn olsmasini engelliyr.bebek beslenirken hava biberona ozel havalandirma aparatndan girer ve anne sute veya mama karismadan biberonun ust kismnda birikir. Sivinin dogal akisi bebegin beslenmesi sirasinda asiri caba ve emme gucu harcamasini onler.ve dha bir suru ozelligi var canm ben doktrma muayne olmaya gdrken bir annede gormstm cok garip gelmsti biberonun sekli ama hafizama kaydettim aradm buldm hemende almadm arastrdktan snra yorumlari okudm oyle karar verdm insallh guzeldir canm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gerçekten aynı şikayetlerimiz varmıs. Benim de bu bikaç haftadır özellikle 10 gündür diyim, akıntım baya arttı hatta sabahları geldiğini hissediyorum hemen tuvalete kosuyorum noluyo diye
BU durum ilk 12 haftada da olmuştu sonra geçmişti sanki. Şimdi neden oldu ben de doktoruma sorucam.
Yanliz degilsin canim bende daha hicbisey almadim
uffff ne bılgı kuzum ya
cok metettın valla
modelını yollasana bende bakayım suna bır
bu kadar arastrımacı ve bılgılı annelere hayranım valla
bıde kendımı ıyı sanırım
ben sızın gıblerın yanında fosturuk anne kalırım valla
Aynen cnm bende çok oluyor bi telaş gidiyorum wc ye bişey mi oldu die. Az bi ayakta kalayim hemen oluyor akinti bide islaklik başladi bu arada su gelmeye başliyor olabilir mi acaba yoksa ben mi kuruntu yapiyorum var mi sizlerde de islaklik. .
Bende hiç birşey almayanlar kafilesindenim sadece cinsiyeti öğrendiğimiz gün minili uzun kollu beşli badi ve kisa kollu puantiyeli 5li bady aldim birde ayakkabi aldik minicik hevesle birde caramell in hastane çıkışı ni hediye aldi bi arkadaşimiz ve eşim ilk hamile haberini alinca gidip hemen forma almiş o kadar...alinacak o kadar çok şey var ki napcaz bilmem
saol yanıtın için canım
daha öncede konuşmusştuk ,bizim kilolarımız senınle aynı hemen hemen
kaç beden tercih ettin peki eve geldıgınde gercekten yüstüne aldıgın benden tam oldumu
ben çeyiz için almıtım ınternetten L sectim L geldi halıyle olmadı ustume kalıbı darmış sanırım olmadı üzerime
ah canım modelden modele fark var sorma. Ben hiiç L yew bakmadım bile direkt XL sipariş verdim, buna rağmen iki tanesi cok rahat oldu bir tanesi bildiiğin strech elbise modelindeydi nefes alamadım içinde. Ve ilginci hepsi aynı marka. Sipariş verirken göğüs altından özellikle genişleyen dar kesimli olmayan modelleri tercih et mutlaka
Ben 28.haftayi beklyrm canm alma alma dyr kaynanamgil batil inanclrndsn dolayiii
Dün gece uyuyamıyan tek ben değilmişim bacaklarım çok fena sancıdı yaa bı yandanda küçük sıpam hiç rahatlık vermedi kıpır kıpırdı sabaha karşı uyuyabıldım ancak. Yaa doğum için ne kadar para yaa ben sezeryan olucam özelde ve sadece 700 tl ödücez 6000 nerde 700 tl nerdee günah valla ben kıyamam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim fotoyu yukleyemyrm hata veryr ben sana sitenin adini vereym annelutfen. Dr.browns dogal akis standart biberon kodu DGDB205.evet cok arastirirm canm ama esim bezdi benden
Kızlar nbr nasılsınız ? Ne aptal bi gün değil mi ? Hiç bişey yapmak istemiyor canım. Sizde ne var ne yok ?[/QUOTE
al bendende o kadar ıste hıc tadım yok
benm bi kaç günüm dedipin gibi geçio canm çok saçma sapan ruh halindeim
Kızlar nbr nasılsınız ? Ne aptal bi gün değil mi ? Hiç bişey yapmak istemiyor canım. Sizde ne var ne yok ?[/QUOTE
al bendende o kadar ıste hıc tadım yok
Havalardan mı , yoksa sıkıntıdan mı. Yapacak bişey yok. Çalışmak ne güzeldi ya, evde oturmakla zaman geçmiyor.
ahhh canm öle deme hesaplasan o 1200 nerelere verioruz. Ama duyuyorsunuz dur okadar doktor ihmalleri varki gerçekten iyi bi doktora bence ewladın için değer devlette insan endişeye giriio . Ay öle şeyler duyuyorumki allah korusun . Biz önlemimizi alalım en güzelini yapalımda gerisi rabbime kalmış
Havalardan mı , yoksa sıkıntıdan mı. Yapacak bişey yok. Çalışmak ne güzeldi ya, evde oturmakla zaman geçmiyor.
kesınlıkle havaşardan bence ya
ıcım daralıyor
benım sabah kalktım mı gunesı gormem lazım
zaten esımı ozledım artık
ayyy daraldım haaaaaaaaaaaaa
Selam arkadaslar
Bugun doktordaydik yine 1 kg olmus kizlarim biride 1100 gr cikti doktor gelisimleri iyi masallah tekli gebelik gibi dedigordum kizimin biri esniyordu biride birinin kafasina tekme atiyordu doktor iceride cok samimi bir ortam var seninkiler simdiden yasiyor kardesligini dedi ama artik benim kontroller siklasmaya basladi her iki haftada bir gidip nst ye girmem gerekiyormus bizden haberler bu kadar herseyin hayirlisi artik
şimdi sitede yaklaşık 20 model beğendim ,hepsi birbirinden güzel,
simdi bile dar olduysa son ayımızda hiç olmaz
değiştir istersen sende dar geleni,bende xl cını alim ozaman ,güle güle kullanalım inşallah
bende sanırım burdan alıcam canım ,içime sinen bı kaç model var cunku ,
banada dar gelırse geri iadesini yaparım ,marılyn ın modellerı cok güzel ben hep o markadan beğendim
çok heycanlıyım ttlım ya ewe yeni birey gelecek oyyhh. Ben yatak odası almadım prkyatak aldın klima salonda orda yatıcax nede olsa kışa denk gelioruz. Ew arıorum taşıncaz daha sıkıntım çok ew toplancak taşıncak yerleşcek offf .. bende küvet almadım o ucuz die sallıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?