2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

uffff ne bılgı kuzum ya
cok metettın valla
modelını yollasana bende bakayım suna bır

bu kadar arastrımacı ve bılgılı annelere hayranım valla
bıde kendımı ıyı sanırım
ben sızın gıblerın yanında fosturuk anne kalırım valla

Aynen cnm bende çok oluyor bi telaş gidiyorum wc ye bişey mi oldu die. Az bi ayakta kalayim hemen oluyor akinti bide islaklik başladi bu arada su gelmeye başliyor olabilir mi acaba yoksa ben mi kuruntu yapiyorum var mi sizlerde de islaklik. .

Yanliz degilsin canim bende daha hicbisey almadim

Bende hiç birşey almayanlar kafilesindenim sadece cinsiyeti öğrendiğimiz gün minili uzun kollu beşli badi ve kisa kollu puantiyeli 5li bady aldim birde ayakkabi aldik minicik hevesle birde caramell in hastane çıkışı ni hediye aldi bi arkadaşimiz ve eşim ilk hamile haberini alinca gidip hemen forma almiş o kadar...alinacak o kadar çok şey var ki napcaz bilmem

Son düzenleme:

Canim fotoyu yukleyemyrm hata veryr ben sana sitenin adini vereym annelutfen. Dr.browns dogal akis standart biberon kodu DGDB205.evet cok arastirirm canm ama esim bezdi benden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bendede olyr canm islaklik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dün gece uyuyamıyan tek ben değilmişim bacaklarım çok fena sancıdı yaa bı yandanda küçük sıpam hiç rahatlık vermedi kıpır kıpırdı sabaha karşı uyuyabıldım ancak. Yaa doğum için ne kadar para yaa ben sezeryan olucam özelde ve sadece 700 tl ödücez 6000 nerde 700 tl nerdee günah valla ben kıyamam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ah canım modelden modele fark var sorma. Ben hiiç L yew bakmadım bile direkt XL sipariş verdim, buna rağmen iki tanesi cok rahat oldu bir tanesi bildiiğin strech elbise modelindeydi nefes alamadım içinde. Ve ilginci hepsi aynı marka. Sipariş verirken göğüs altından özellikle genişleyen dar kesimli olmayan modelleri tercih et mutlaka

şimdi sitede yaklaşık 20 model beğendim ,hepsi birbirinden güzel ,
simdi bile dar olduysa son ayımızda hiç olmaz
değiştir istersen sende dar geleni,bende xl cını alim ozaman ,güle güle kullanalım inşallah

bende sanırım burdan alıcam canım ,içime sinen bı kaç model var cunku ,
banada dar gelırse geri iadesini yaparım ,marılyn ın modellerı cok güzel ben hep o markadan beğendim

aynen canım bende 1200 tl oducem doğum ıcın
bu bıle cok gelıo bana
yazık günah..
bedawa doğuranda doğuruo dewlet hastanesınde
bızde doğurcaz fark yok..
ilgi farkı war işte sadece..

sımdı baktım canım fıyatıda uygunmus
aventın yenı dogan cvam bıberonu tanesı 33 tl cıvarında

bıde bunu koyayım lısteme bakalım

tesekkur ederım

Selam arkadaslar
Bugun doktordaydik yine 1 kg olmus kizlarim biride 1100 gr cikti doktor gelisimleri iyi masallah tekli gebelik gibi dedi gordum kizimin biri esniyordu biride birinin kafasina tekme atiyordu doktor iceride cok samimi bir ortam var seninkiler simdiden yasiyor kardesligini dedi ama artik benim kontroller siklasmaya basladi her iki haftada bir gidip nst ye girmem gerekiyormus bizden haberler bu kadar herseyin hayirlisi artik

ahhh canm öle deme hesaplasan o 1200 nerelere verioruz. Ama duyuyorsunuz dur okadar doktor ihmalleri varki gerçekten iyi bi doktora bence ewladın için değer devlette insan endişeye giriio . Ay öle şeyler duyuyorumki allah korusun . Biz önlemimizi alalım en güzelini yapalımda gerisi rabbime kalmış

Ne güzel haberler bunlar maşallah darısı başımıza 1kiloyu gectigini duyunca cok heyecanlandım yaa benim bebegimde okadar olacakmıııı

yok iadesini yaptım bile çoktan yerine başka bir model begendim hatta kargo ile yolladım istediğim modelin fiyat farkını da kargonun içine koydum bir kağıda modeli bedeni yazdım 2 gün içinde yolladılar. Korkma yani dar gelirse değiştiriyolar.

çok heycanlıyım ttlım ya ewe yeni birey gelecek oyyhh. Ben yatak odası almadım prkyatak aldın klima salonda orda yatıcax nede olsa kışa denk gelioruz. Ew arıorum taşıncaz daha sıkıntım çok ew toplancak taşıncak yerleşcek offf .. bende küvet almadım o ucuz die sallıorum bu arada banyo bezini adınıda unuttum beyz ince tül var ya tülbent işlenmemş hali vucut kurulamak vücut yıkamsk için onu aldm çok hassas olcak ya teni sonra havluya geçeriz ... bide eczanede bayanlar için hazır alt iç çamaşır ı varmş tek giyimlik hastane için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…