2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
KIZLAR DAYANAMADIM DOKTORA GİTTİM.
BEBEĞİMİN HAREKETLERİ AZ DİYE.

NST YE BAĞLADILAR 20 DK.
HİÇ BİR SIKINTI YOK ÇOK ŞÜKÜR.

HERŞEY YOLUNDA
YORGUNLUKTAN DEDİ DOKTOR.

hım harika ozaman ,önümüzde zaman var nede olsa ,alim de değiştirme fırsatım olsun

lohusashop tada büyük beden var ama model beğenemedım bır turlu ,

inşallah sorunsuz, değiştirme yapmadan dolabıma asarım

bi arkadaş lohusa terliği ve tacı takım halinde olan bir link atmıştı onlarda çok hoşuma gitti aslında ,çokmu abartı olur ki

NST YE BAĞLADILAR 20 DK.

HERŞEY YOLUNDA

maşallah subhanallah

hep böyle yüzünüz gülsünki bebişinizde size aynı tepkiyle dönsün,
bende 2 gün canımı bişeye sıkmıştım hiç hareket etmemişti,ağladım bide üstüne neden hareket etmıyor dıye,ama ertesi gün kıpır kıpırdı maşallah ,
biz yorulup üzülmeyelım ,çok çok etkilenıyor bebişlerimiz gerçekten

oh maşallah annesiiiii nasıl hızla büyüyorlar maşallah tosuncuklara. Allah sağlık versin 3'er kg'lara inşallah annesi

neydi kastettiğin müsli diyesim geliyor da değil m'li bir bez, bende onlardan bol bol aldım, havluda aldım ama, önce o ince beze sonra havluya sararım diye düşündüm bilmem ki iş başa düşünce nasıl yapıcaz görücez hep birlikte :)

O külotlardan duydum da nasıl bieşy hiç görmedim, kağıt gibi mi tek kullanımlık ne demek anlamadım :)

NST YE BAĞLADILAR 20 DK.

HERŞEY YOLUNDA :16fe

ah biz hiç akıllanmıcaz, bu pimpiriklerimizdne hiç kurtulamıcaz, aynı ben gibisin.

Ama içim içimi yiyeceğine doktor paramı yesin feda olsun kuzucuklara

NST YE BAĞLADILAR 20 DK.

HERŞEY YOLUNDA

Çok şükür, çok sevindim. Manyak etti bu bebeler bizi. Bende yaşadım bi süre önce aynı şeyi. Kafa kırmalık bişey bu gebelik. Allah beterinden korusun ya

Tesekkür ederim aydınlattıgın için.
Sonucu kimbilir ne zaman öğrenicem. :) daha yuklemeye var 16 gun :)

Arkadaşlar,
bu özel hastane ve fiyatları meselesi çok fazla yoruma açık bir konu değil bence.
Bizde çook ucuz demiyoruz ama ben giderim sen gitmezsin.
Tercih meselesi oluyor birazda.
Tercih meselesi olan durumlarda da yorum yapmak ne kadar doğru?
Sana fazla gelir vermezsin gitmezsin.
Benim düşünceme uygundur giderim.
Bence gereksiz oluyor bunun üzerinden konuşmak.

6000 neki anlamadım siğrta lı özele gidiorum ben . Öle bi fiyat duymadım 2000 e kadar eyvallahta 6000 beni kesseler okadar par a çıkmaz benden

ankarada hrs kadın doğum hastanesı dıye bı yer war
doğum paketı 6000 cıwarlarında canım
buyuk şehırlerde daha ne fıyatlar duyuyo ınsan

Ben devlette calisan biri olarak soylyrm sekiz tane kadin dogum var hic birine gtmytm nedeni ilgilenemyrlar cok yogunlr soru bile soramyrsn bende ozele gdyrm bu yuzden dolayi doktorum en ince ayrintisina kadr anlatyr bana herseyi icimi rahatltyr bu konuda sana katlyrm kesinlikle en.kucuk ornek vereym bir tandgm geldi devlete hastanesine kadini kanamasi var bes aylik kadini eve gondermsler dedm neyn var blmyrm rahmin acilmsmi blmyrm bisey demedimi dktorun demedi ve kadini gnderdiler.bisey olsa kimse hesap vermez en iyisi ilgili bir doktor ne yazikki oda ozellerde var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…