yok iadesini yaptım bile çoktan yerine başka bir model begendim hatta kargo ile yolladım istediğim modelin fiyat farkını da kargonun içine koydum bir kağıda modeli bedeni yazdım 2 gün içinde yolladılar. Korkma yani dar gelirse değiştiriyolar.
hep böyle yüzünüz gülsünki bebişinizde size aynı tepkiyle dönsün,
bende 2 gün canımı bişeye sıkmıştım hiç hareket etmemişti,ağladım bide üstüne neden hareket etmıyor dıye,ama ertesi gün kıpır kıpırdı maşallah ,
biz yorulup üzülmeyelım ,çok çok etkilenıyor bebişlerimiz gerçekten
Selam arkadaslar
Bugun doktordaydik yine 1 kg olmus kizlarim biride 1100 gr cikti doktor gelisimleri iyi masallah tekli gebelik gibi dedi gordum kizimin biri esniyordu biride birinin kafasina tekme atiyordu doktor iceride cok samimi bir ortam var seninkiler simdiden yasiyor kardesligini dedi ama artik benim kontroller siklasmaya basladi her iki haftada bir gidip nst ye girmem gerekiyormus bizden haberler bu kadar herseyin hayirlisi artik
çok heycanlıyım ttlım ya ewe yeni birey gelecek oyyhh. Ben yatak odası almadım prkyatak aldın klima salonda orda yatıcax nede olsa kışa denk gelioruz. Ew arıorum taşıncaz daha sıkıntım çok ew toplancak taşıncak yerleşcek offf .. bende küvet almadım o ucuz die sallıorum bu arada banyo bezini adınıda unuttum beyz ince tül var ya tülbent işlenmemş hali vucut kurulamak vücut yıkamsk için onu aldm çok hassas olcak ya teni sonra havluya geçeriz ... bide eczanede bayanlar için hazır alt iç çamaşır ı varmş tek giyimlik hastane için
neydi kastettiğin müsli diyesim geliyor da değil m'li bir bez, bende onlardan bol bol aldım, havluda aldım ama, önce o ince beze sonra havluya sararım diye düşündüm bilmem ki iş başa düşünce nasıl yapıcaz görücez hep birlikte :)
O külotlardan duydum da nasıl bieşy hiç görmedim, kağıt gibi mi tek kullanımlık ne demek anlamadım :)
Çok şükür, çok sevindim. Manyak etti bu bebeler bizi. Bende yaşadım bi süre önce aynı şeyi. Kafa kırmalık bişey bu gebelik. Allah beterinden korusun ya
Canım ben 25+6 da yaptırdım bildiğim kadarıyla 24-28. haftalar arası yapılıyor geç kalmadın yani korkma... Bende 10 kilo aldım ama şükür çıkmadı şeker kötü düşünme şöyle bişey dikaktimi çekti çevremde şekeri çıkan arkadaşlarım çok kilo almayanlardı nette de okudum belirtilerinde kilo kaybı yazıyo bi arkadaşım toplamda 8 kiloyla doğum yaptı şekeri çıktı diğeri zayıfında da zayıfı bi kızdı keza onda da çıktı bünye meselesi yani... Ayrıca abur cubur bende yemiyorum yesemde çok kontrollü ve az yiyorum pilav makarna beyaz ekmek ağzıma sürmüyorum ama dr un dediğine göre bazı vücutlar gebelikte kiloyu tolere edemezmiş hemen şekere bağlama çıkmaz inş içini ferah tut :) yaptırınca sonucu paylaş bizimle :)
ahhh canm öle deme hesaplasan o 1200 nerelere verioruz. Ama duyuyorsunuz dur okadar doktor ihmalleri varki gerçekten iyi bi doktora bence ewladın için değer devlette insan endişeye giriio . Ay öle şeyler duyuyorumki allah korusun . Biz önlemimizi alalım en güzelini yapalımda gerisi rabbime kalmış[/QUOT
bence doktorun ıyı olduktan sonra dewlet olmuş onemı yok
ben kendımde ozele gıdıorum
1000 2000 neysede 6000 cok fazla
bu benım düşüncem
insanların somurulmesıne karsıyım
dünya para alıpta ıyı olmayan doktorlarda olabılıo
bıraz sans meselesı sanırım
Arkadaşlar,
bu özel hastane ve fiyatları meselesi çok fazla yoruma açık bir konu değil bence.
Bizde çook ucuz demiyoruz ama ben giderim sen gitmezsin.
Tercih meselesi oluyor birazda.
Tercih meselesi olan durumlarda da yorum yapmak ne kadar doğru?
Sana fazla gelir vermezsin gitmezsin.
Benim düşünceme uygundur giderim.
Bence gereksiz oluyor bunun üzerinden konuşmak.
ya burda 6000 ler 7000 ler dönüo hiçbişi anlamadım canım neye göre istiolarki sade özeller ister okdar para ama özel siğortaya bağlıysa istemez imkansız .
Arkadaşlar,
bu özel hastane ve fiyatları meselesi çok fazla yoruma açık bir konu değil bence.
Bizde çook ucuz demiyoruz ama ben giderim sen gitmezsin.
Tercih meselesi oluyor birazda.
Tercih meselesi olan durumlarda da yorum yapmak ne kadar doğru?
Sana fazla gelir vermezsin gitmezsin.
Benim düşünceme uygundur giderim.
Bence gereksiz oluyor bunun üzerinden konuşmak.
Ben devlette calisan biri olarak soylyrm sekiz tane kadin dogum var hic birine gtmytm nedeni ilgilenemyrlar cok yogunlr soru bile soramyrsn bende ozele gdyrm bu yuzden dolayi doktorum en ince ayrintisina kadr anlatyr bana herseyi icimi rahatltyr bu konuda sana katlyrm kesinlikle en.kucuk ornek vereym bir tandgm geldi devlete hastanesine kadini kanamasi var bes aylik kadini eve gondermsler dedm neyn var blmyrm rahmin acilmsmi blmyrm bisey demedimi dktorun demedi ve kadini gnderdiler.bisey olsa kimse hesap vermez en iyisi ilgili bir doktor ne yazikki oda ozellerde var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öğrenince yazıcam canım söz adı herneyse kilot kağıtmı bilmiorum eczanede satılıomuş hani adet çok olucskmışız ya doumdan sonra hastanede.. bulaşınca çöpe atılıomuş ne bilimki