2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

kağıt gibi birşey tek kullanımlık.
Hamamlarda falanda veriliyor bunlardan

Kullanıp atıyorsun.

bende c.tesi gidicem doktora. öğrenmek istiorum artık şu fiyatı doum yapacağım hastane tadilatta . Bende izmirdeim . Kişiden kişiye değişio verebilen verir veremeyen tabiki bütçesine göre ayarlama yapmalı ama olsa ben 6000de veririm olsa tabi ama yok

yani öyle tabiki.
Grip olunca bile devlette cevap bulamıyorsun ki.
Onlarda yoğun anlıyorum ama keşke ilgilenilse bizde devletten çıkmasak.

Sonuçta çoğumuzda birşeylerinde kısıp özele gidiyor. Fiyatı ne olursa olsun.

canım benım kurumum sgk ya anlaşmalı.
Bal gibi de istiyor senin dediğin gibi.

Bu durum sadece ankara damı onuda bilemedim şuan yorumları okuyunca

ya canım şimdi buyuk şehırlerde hastane sayısı fazla oldukça kalıtede mutlaka artırılmaya çalışılıo doğal olarakta yüksek ücretler oluo
ama ortalama bı şehırde yoktur bukadar ucret
mesela benım memleketım oyle ozelllerde 500 tlye doğum yapıosun

Aynen kesnlikle katlyrm doktr cevap bile vermyr.ben amlyt olacagm zaman benden muayne ucreti 300aldilar ve amlyt parasi on milyar istediler ama adama hele hos olsn cnku super bir doktrdu simdiki dktorumda cok iyi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ewet oyle canım kışıye gore degısır arkadaşında dedıgı gıbı azonce tercıh meselesı tamamen
ben kendımde memurum esımde memur
istesem werebılırım
ama wermek ıstemedıgım ıcın
araştırıp tercıh edılen bı doktor ve hastane buldum
fıyatıda uygun geldı
oyuzden oraya gıdıorum

Tartışılacak bişey yok zaten herkes fikrini söyluyo her konuda olduğu gibi bende özelde yapıcam ve 700 tl vericem ve hastane olsun doktoum olsun çok ilgililer biraz şans meselesi doktor işi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen bende fıkrımı soledım ama yanlış anlaşıldım canım

aynen oyle. Bu dunyada tarlada da kadın dogum yapıyor, copluk içinde de. Zaten dünya üzerindeki dogumların %90'ı hiç doktor mudehalesi olmasa dahi sağlıkla sonuclanacak dogumlar. Ha ben doktoruma neden bu kadar para veriyorum neden özelde dogum yapmak isityorum. İŞte %10'a girmek istemediğim için, dogum sırasında olacak bir komplikasyon riskini en aza indirebilmek için.

Bu benim için geçerli. Doğum işi bana 10 a patlar, sana 5'e baskasına 30'a, bir diğerine 3'e. Bu bütçe meselesi ve bütçenin ne kadarını neye ayırmayı tercih etmenle ilgili aslında.

Keza brimiz park yatak harika diyoruz, birimiz illa oda alıcam diyor, biri 100 tl'ye beşik alıyor biri 5000 tl'ye. Biri tek hastane cıkısı bana yer diyor, bir baskası 5 tane aldım diyor. Hepsi biizm kendi tercihlerimiz ve doğrularımızla alakalı.

Ne güzel haberler bunlar maşallah darısı başımıza 1kiloyu gectigini duyunca cok heyecanlandım yaa benim bebegimde okadar olacakmıııı
Olucak tabi annesi 1 kikoda olucak ins 3 kiloyuda gecicek ins
oh maşallah annesiiiii nasıl hızla büyüyorlar maşallah tosuncuklara. Allah sağlık versin 3'er kg'lara inşallah annesi

Ins teysesi ins. Ama dr 2500 kilo olunca aliriz dedi dr tabi onceden kendileri gelmezse

Ne zaman dusunyrsn canm almayi banada fikir olur hem sen kac haftaliksn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

24+1 im canim aslinda benim sallanmamin biraz sebebide oglumun kuculmuslerini saklamistim biraz ama neler eksik falan unutmusum soyle bir kalksam onlari cikarip bir baksam ona gore alisveris yapacagimda ona useniyorum havlu falan var bak onu biliyorumda iste bir haftasonu esimle bir bazanin altini dokmek lazim iste yinede 2-3 haftaya alirim diye hesap ediyorum daha zamanda var ondan da acele etmiyorum aba sicaklar cok bastirmadan yapsak iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…