ya burda 6000 ler 7000 ler dönüo hiçbişi anlamadım canım neye göre istiolarki sade özeller ister okdar para ama özel siğortaya bağlıysa istemez imkansız .
çok şükür, çok sevindim. Manyak etti bu bebeler bizi. Bende yaşadım bi süre önce aynı şeyi. Kafa kırmalık bişey bu gebelik. Allah beterinden korusun ya
öğrenince yazıcam canım söz adı herneyse :d kilot kağıtmı bilmiorum eczanede satılıomuş hani adet çok olucskmışız ya doumdan sonra hastanede.. Bulaşınca çöpe atılıomuş ne bilimki :d
bende c.tesi gidicem doktora. öğrenmek istiorum artık şu fiyatı doum yapacağım hastane tadilatta . Bende izmirdeim . Kişiden kişiye değişio verebilen verir veremeyen tabiki bütçesine göre ayarlama yapmalı ama olsa ben 6000de veririm olsa tabi ama yok
ben devlette calisan biri olarak soylyrm sekiz tane kadin dogum var hic birine gtmytm nedeni ilgilenemyrlar cok yogunlr soru bile soramyrsn bende ozele gdyrm bu yuzden dolayi doktorum en ince ayrintisina kadr anlatyr bana herseyi icimi rahatltyr bu konuda sana katlyrm kesinlikle en.kucuk ornek vereym bir tandgm geldi devlete hastanesine kadini kanamasi var bes aylik kadini eve gondermsler dedm neyn var blmyrm rahmin acilmsmi blmyrm bisey demedimi dktorun demedi ve kadini gnderdiler.bisey olsa kimse hesap vermez en iyisi ilgili bir doktor ne yazikki oda ozellerde var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yani öyle tabiki.
Grip olunca bile devlette cevap bulamıyorsun ki.
Onlarda yoğun anlıyorum ama keşke ilgilenilse bizde devletten çıkmasak.
Sonuçta çoğumuzda birşeylerinde kısıp özele gidiyor. Fiyatı ne olursa olsun.
ya canım şimdi buyuk şehırlerde hastane sayısı fazla oldukça kalıtede mutlaka artırılmaya çalışılıo doğal olarakta yüksek ücretler oluo
ama ortalama bı şehırde yoktur bukadar ucret
mesela benım memleketım oyle ozelllerde 500 tlye doğum yapıosun
yani öyle tabiki.
Grip olunca bile devlette cevap bulamıyorsun ki.
Onlarda yoğun anlıyorum ama keşke ilgilenilse bizde devletten çıkmasak.
Sonuçta çoğumuzda birşeylerinde kısıp özele gidiyor. Fiyatı ne olursa olsun.
Aynen kesnlikle katlyrm doktr cevap bile vermyr.ben amlyt olacagm zaman benden muayne ucreti 300aldilar ve amlyt parasi on milyar istediler ama adama hele hos olsn cnku super bir doktrdu simdiki dktorumda cok iyi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende c.tesi gidicem doktora. öğrenmek istiorum artık şu fiyatı doum yapacağım hastane tadilatta . Bende izmirdeim . Kişiden kişiye değişio verebilen verir veremeyen tabiki bütçesine göre ayarlama yapmalı ama olsa ben 6000de veririm olsa tabi ama yok
Tartışılacak bişey yok zaten herkes fikrini söyluyo her konuda olduğu gibi bende özelde yapıcam ve 700 tl vericem ve hastane olsun doktoum olsun çok ilgililer biraz şans meselesi doktor işi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tartışılacak bişey yok zaten herkes fikrini söyluyo her konuda olduğu gibi bende özelde yapıcam ve 700 tl vericem ve hastane olsun doktoum olsun çok ilgililer biraz şans meselesi doktor işi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar,
bu özel hastane ve fiyatları meselesi çok fazla yoruma açık bir konu değil bence.
Bizde çook ucuz demiyoruz ama ben giderim sen gitmezsin.
Tercih meselesi oluyor birazda.
Tercih meselesi olan durumlarda da yorum yapmak ne kadar doğru?
Sana fazla gelir vermezsin gitmezsin.
Benim düşünceme uygundur giderim.
Bence gereksiz oluyor bunun üzerinden konuşmak.
aynen oyle. Bu dunyada tarlada da kadın dogum yapıyor, copluk içinde de. Zaten dünya üzerindeki dogumların %90'ı hiç doktor mudehalesi olmasa dahi sağlıkla sonuclanacak dogumlar. Ha ben doktoruma neden bu kadar para veriyorum neden özelde dogum yapmak isityorum. İŞte %10'a girmek istemediğim için, dogum sırasında olacak bir komplikasyon riskini en aza indirebilmek için.
Bu benim için geçerli. Doğum işi bana 10 a patlar, sana 5'e baskasına 30'a, bir diğerine 3'e. Bu bütçe meselesi ve bütçenin ne kadarını neye ayırmayı tercih etmenle ilgili aslında.
Keza brimiz park yatak harika diyoruz, birimiz illa oda alıcam diyor, biri 100 tl'ye beşik alıyor biri 5000 tl'ye. Biri tek hastane cıkısı bana yer diyor, bir baskası 5 tane aldım diyor. Hepsi biizm kendi tercihlerimiz ve doğrularımızla alakalı.
24+1 im canim aslinda benim sallanmamin biraz sebebide oglumun kuculmuslerini saklamistim biraz ama neler eksik falan unutmusum soyle bir kalksam onlari cikarip bir baksam ona gore alisveris yapacagimda ona useniyorum havlu falan var bak onu biliyorumda iste bir haftasonu esimle bir bazanin altini dokmek lazim iste yinede 2-3 haftaya alirim diye hesap ediyorum daha zamanda var ondan da acele etmiyorum aba sicaklar cok bastirmadan yapsak iyi olur.