30lu haftalarda bi yerde yapılıyordu çatı muayenesi 32 yada 36 olabilir. ozaman sen normal yapabilirmisin söylüyor doktor, bebeğin duruşu vs.. de normale uygunsa normal yaparız der değilse sezeryan planlar ama son anakadar garantisi yok bunun. ben 41 hafta normal bekledim cadoloz kızım son gün döndü sezeryana girdim.Kızlar douma az kaldı çok heycanlıyım doum şekli ne xamn belli oluo dur çatı muayenesi nezamndr tecrübeli anneler vardr bilen. Ben ilk 3 4 aylık kıyafetleri tamamladım yatagını aldım . Bu ay unubaby in saf su ve pamuktan yapılan ıslak mendilinden atıcam kenera şampuan olarak cansız baby paketi alıcam yağıdır şampuanıdır .. pusetide aldım kraf tan. Bebrk arabası kışa denk geleceği için gerek duymuorum nasıl olsa çıkamıcax.dha kmbilir neler çıkacak .. sabhlığıda aldımm . Çantaları bayramdan hemen sonra hazırlıcam tam 40 hafta eylül 5ine denk gelio bakalım . Allahtan hayrlısı ..
merak etme canım hasta bezi verirler hastaneden bebeğinkilere sulanma hemen, tanesi 40-50 krş bebek bezinin, ekonomik ol biraz:)) bize dandikbebe onlara prima alırız:))ıykkk hamam mı kilottan soğudum birdenkagıtsa olmaz ya gıcır gıcır bebek bezzi gibi .kızlar belki bebek bezi takarız çok kanama olursak
24+1 im canim aslinda benim sallanmamin biraz sebebide oglumun kuculmuslerini saklamistim biraz ama neler eksik falan unutmusum soyle bir kalksam onlari cikarip bir baksam ona gore alisveris yapacagimda ona useniyorum havlu falan var bak onu biliyorumda iste bir haftasonu esimle bir bazanin altini dokmek lazim iste yinede 2-3 haftaya alirim diye hesap ediyorum daha zamanda var ondan da acele etmiyorum aba sicaklar cok bastirmadan yapsak iyi olur.
Kızlar uzun zamandır yogubnluktan yazamiyordum herkes iyidir inşallah. Ben bugün doktora gittim ve bebeğim 2 ,3 hafta arası illerden gidiyormuş önceki ayda da doktorun öyle demişti. Doktor ameliyata yetişecek diye hızlı davrandı ve sorularını soramadimbu ileriden gitmesi ne demek yani mesela erken doğacağı anlamına gelir mi ? :) yardim istiyorum annisler
KIZLAR DAYANAMADIM DOKTORA GİTTİM.
BEBEĞİMİN HAREKETLERİ AZ DİYE.
NST YE BAĞLADILAR 20 DK.
HİÇ BİR SIKINTI YOK ÇOK ŞÜKÜR.
HERŞEY YOLUNDA
YORGUNLUKTAN DEDİ DOKTOR.
yok cnm, güven de sgk yok. özel sağlık sigortan varsa oda hepsi değil.
Hrs de sgk var ama çok komık rakamlar. Sgk lı muayene fıyatı en son 225 tlydi.
Farklar arttı ya ondan sonra böyle oldu.
Ben doğum paketi yaptırdım. Onu da ıkıye böldürdüm ondan hrs ye gidebiliyorum.
Başkent var. Oda takipli hasta almıyor hamilelerde.
Onun fiyatı nispeten daha ıyı.
merak etme canım hasta bezi verirler hastaneden bebeğinkilere sulanma hemen, tanesi 40-50 krş bebek bezinin, ekonomik ol biraz:)) bize dandikbebe onlara prima alırız:))
o lohusa kilotlarını bende merak ettimeğer dediğin gibi tek kat kağıtsa bence bi anlamı yok, 1tlye penye don satıyolar onlardan alırım.(hatta havuzlu han girişinden almıştım ucuzmuş regl olunca kullanır atarım diye bayaa sağlam çıktılar atmaya kıyamadım:)))
öğrenince yazıcam canım söz adı herneysekilot kağıtmı bilmiorum eczanede satılıomuş hani adet çok olucskmışız ya doumdan sonra hastanede.. bulaşınca çöpe atılıomuş ne bilimki
kağıt gibi birşey tek kullanımlık.
Hamamlarda falanda veriliyor bunlardan
Kullanıp atıyorsun.
http://www.hepsiburada.com/liste/mi...aileeskamlkwylh&categoryId=23020982#Gorsellerıykkk hamam mı kilottan soğudum birdenkagıtsa olmaz ya gıcır gıcır bebek bezzi gibi .kızlar belki bebek bezi takarız çok kanama olursak
Aynen canm ben en sicak memelektte yasyrm alisveris cikmak cesaret ister benim memelektte o sicakta benm ilk cocugum bende 24+5 gunlk canm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benide aranıza alır mısınızzzzzz bi eylül annesi olarak :):)
öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın kızlar.
Bişey sorucam ne zaman sipariş verdiniz de 18'inde gelecek. Ben henüz sipariş vermedim, inşallah bu haftasonu onu da aradan çıkarmak istiyorum.
Nerede yasiyorsun canim
saol cnm
sizede hayırlı olsun cnm
bizimde 21inde gelicek
Iyi gunlerde kullanin arkadaslar bende oglumda cilekten almistim tas gibi bu bicirikte kullanacak herhalde daha iki cocuk daha buyutur gercekten cok saglam memnun kalacaginiza eminim
Hatay iskenderun cnm
Aaaaa gercekten mi bende osmaniyede yasiyorum benim esimde dörtyol lu kayivalidemlerde orada yasiyor
Memelekette yakin birisini olmasi ne kadr guzel anlyrsndr beni sizin oralarda cok sicak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?