2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
30lu haftalarda bi yerde yapılıyordu çatı muayenesi 32 yada 36 olabilir. ozaman sen normal yapabilirmisin söylüyor doktor, bebeğin duruşu vs.. de normale uygunsa normal yaparız der değilse sezeryan planlar ama son anakadar garantisi yok bunun. ben 41 hafta normal bekledim cadoloz kızım son gün döndü sezeryana girdim.
bayram temmuz sonu değil mi bence olmazsa olmazları daha erken tamamla. çanta 32 de hazır olsun, çanta içinde olmasada hastaneye gidecekleri bi çekmeseye koy mesela, gerekirse eşine o çekmecedekileri bi poşete koy getir diyebilirsin.
ıykkk hamam mı kilottan soğudum birden kagıtsa olmaz ya gıcır gıcır bebek bezzi gibi .kızlar belki bebek bezi takarız çok kanama olursak
merak etme canım hasta bezi verirler hastaneden bebeğinkilere sulanma hemen, tanesi 40-50 krş bebek bezinin, ekonomik ol biraz:)) bize dandikbebe onlara prima alırız:))
o lohusa kilotlarını bende merak ettimeğer dediğin gibi tek kat kağıtsa bence bi anlamı yok, 1tlye penye don satıyolar onlardan alırım.(hatta havuzlu han girişinden almıştım ucuzmuş regl olunca kullanır atarım diye bayaa sağlam çıktılar atmaya kıyamadım:)))

kızlar hastane ücretlerini birazda yaşadığınız şehre göre karşılaştırın bence. malesef istanbul ankara fiyatları oldukça yüksek. istanbulda bildiğim en fazla acıbadem alıyor oda 20.000tl. kuzenim memleketin en pahalı hastanesinde doğurdu benim hanım diye söyleniyor, kaç para verdin, dedim. sezeryan 1000tl dedi. ben 10 sene önce ortanın üstü bi hastanede 3,5 milyara doğurdum, acıbadem 8milyardı ozaman şimdinin 8000lirası.
300-500e yapan yerlerde var istanbulda ama güvenmek çok zor, tanıdık bildik biri çalışıyodur hastanede, referans olur falan ok ama başka türlü gerçekten doktoruna temizliğine personeline güvenmek çok zor. kaldıki oralardalar çalışanda orda doğurmuyorsa mecbur bizde kuzu kuzu o paraları ödüyoruz.

Aynen canm ben en sicak memelektte yasyrm alisveris cikmak cesaret ister benim memelektte o sicakta benm ilk cocugum bende 24+5 gunlk canm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar uzun zamandır yogubnluktan yazamiyordum herkes iyidir inşallah. Ben bugün doktora gittim ve bebeğim 2 ,3 hafta arası illerden gidiyormuş önceki ayda da doktorun öyle demişti. Doktor ameliyata yetişecek diye hızlı davrandı ve sorularını soramadim bu ileriden gitmesi ne demek yani mesela erken doğacağı anlamına gelir mi ? :) yardim istiyorum annisler

benimki de 1-1,5 hafta ilerde, doktora sormuştum, sadece boy ve kilo olarak haftasından daha ileride ama organ gelişimi ve yetenekleri açısından haftasını takip ediyor demişti. erken doğacağı anlamına gelmez demişti. seninki 2-3 hafta ilerde olunca aynı şey midir farklı bir ileri olma durumu mudur bilemedim..
bu arada şeker yüklemeni yaptırmış mıydın cnm nasıl çıkmıştı?

Son düzenleme:
KIZLAR DAYANAMADIM DOKTORA GİTTİM.
BEBEĞİMİN HAREKETLERİ AZ DİYE.

NST YE BAĞLADILAR 20 DK.
HİÇ BİR SIKINTI YOK ÇOK ŞÜKÜR.

HERŞEY YOLUNDA
YORGUNLUKTAN DEDİ DOKTOR.

Ayyy canim çok sewindim çok şükür herşey yolunda dir tabiki ama gel sen şunu bide bize anlat paranoya olduk resmen hayirlisiyla sağlikla kucagimiza alalim inş.sen akşamları dinlenmeye bak gör o zaman nasil kipir kipir olur

Bende özele gidiyorum canim muayene farki 20 tl oduyorum sezeryan farkida normalde 650 tl imis ama benim sendika ile anlasmislar 350 tl odeyecegim.

öğrenince yazıcam canım söz adı herneyse kilot kağıtmı bilmiorum eczanede satılıomuş hani adet çok olucskmışız ya doumdan sonra hastanede.. bulaşınca çöpe atılıomuş ne bilimki

kağıt gibi birşey tek kullanımlık.
Hamamlarda falanda veriliyor bunlardan

Kullanıp atıyorsun.

ıykkk hamam mı kilottan soğudum birden kagıtsa olmaz ya gıcır gıcır bebek bezzi gibi .kızlar belki bebek bezi takarız çok kanama olursak
http://www.hepsiburada.com/liste/mi...aileeskamlkwylh&categoryId=23020982#Gorseller
bayanlar bahsettiğiniz ürün bu mu acaba.. öyleyse kullanışlıya benziyor. alıp kullananlar da memnun kalmış yorumlar öyle diyor. fiyatı da uygun sayılır

Aynen canm ben en sicak memelektte yasyrm alisveris cikmak cesaret ister benim memelektte o sicakta benm ilk cocugum bende 24+5 gunlk canm

Nerede yasiyorsun canim

merak etme canım hasta bezi verirler hastaneden bebeğinkilere sulanma hemen, tanesi 40-50 krş bebek bezinin, ekonomik ol biraz:)) bize dandikbebe onlara prima alırız:))
o lohusa kilotlarını bende merak ettimeğer dediğin gibi tek kat kağıtsa bence bi anlamı yok, 1tlye penye don satıyolar onlardan alırım.(hatta havuzlu han girişinden almıştım ucuzmuş regl olunca kullanır atarım diye bayaa sağlam çıktılar atmaya kıyamadım:)))[/QUOTE]

Ben aldım canım loğusa kilodu hani tamponlar var ya işte onun gibi öyle hışır hışır kağıt gibi bişey değil yani mantıklı geldi bana :) üçlü satılıyordu 10 tl falan...

öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın kızlar.

Bişey sorucam ne zaman sipariş verdiniz de 18'inde gelecek. Ben henüz sipariş vermedim, inşallah bu haftasonu onu da aradan çıkarmak istiyorum.

geçen hafta çarşamba ayın 28 inde aldık, aslında 14ünde elimizde olucak dediler de biz 18 de evde olabilcektik o yüzden 18 i.

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar ben geldim :) bugün 75lik şeker yüklemesi yapıldı şekeri içtikten sonra ilk ve ikinci saat kan verdim sonucu yarın öğreneceğim açlık şekerim 84 çıktı buarada bizim kız 23+6 da 720gr çıktı çok şükür herşey normal görünüyor sizce bu haftalar için ağırlık iyi mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi gunlerde kullanin arkadaslar bende oglumda cilekten almistim tas gibi bu bicirikte kullanacak herhalde daha iki cocuk daha buyutur gercekten cok saglam memnun kalacaginiza eminim

teşekürederim evet baya sağlam görünüyo ve en önemlisi bebek güvenliği ve sağlığı düşünülerek yapılmış mesela hiiiç bir boya kokusu yoktu sivri kenarlar yok

Memelekette yakin birisini olmasi ne kadr guzel anlyrsndr beni sizin oralarda cok sicak ya

Oyle tabi ama annemlerin olmasini tercih ederdim.Evet cok sicak bugun 32 dereceydi sicakta erken doguma sebep erken dogurmayaydik iyiydi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…