canım hamile kalmadan önce ki dönemde de kilo almıştım
şimdi bide hamilelik şuan 71i gördüm doğuma kadar Allah bilir kaçı görürüüm
ama 5-6 ani kilo alış ayları oldu bu ara biraz yavşaladı gibi
dr sorun yok diyosa rahat ol benimki de ilk defa kiloyla ilgili geçen ay bişey dedi
Arkadaşlar yarın kordosentez yaptırıcam. Yatmadan burayada yazım dedim. Görenler benim için dua eder diye. Allahım inşallah yuzumu guldurcek. Gunlerdır dua ediyorum daha sonuclar içinde 1hafta beklicez suanda en cok duaya ihtiyacım var hepinizi seviyorum. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah iyi geceler..
allah yardım etsin arkadaşım bana da risk yüksek çıktı 3 lüde diye yaptır demişti ama ben yaptırmadım hep korkuyla yaşıyorum senin inşallah sonuçların da güzel çıkar rahatlarsın
Tembel seniiii :)) Hayatım sen hem çalışıyosun, hem evde bi tane veledin var. Elin varmamıştır daha, bende bişey almadım henüz sadece araştırıyorum canım netten. Ona göre alacam :)
Tembel seniiii :)) Hayatım sen hem çalışıyosun, hem evde bi tane veledin var. Elin varmamıştır daha, bende bişey almadım henüz sadece araştırıyorum canım netten. Ona göre alacam :)
:)) İst.da havalar serin gidiyo çok şükür. Bunu fırsata çevirmeye çalışıyorum, Eminönü vs gezip bitireyim diyorum havalar kaynamadan önce.
Senin oralar nasıl bilmiyorum ama hem ağırlaşmadan, hem havalar iyice ısınmadan alışveriş yapmalıyız. Biz önce netten araştırıyoruz ona göre gidip alıyoruz, bu yöntemi tavsiye ederim. Kapı kapı gezmiyosun :)
Merhaba bende sizin gibiyim 10 kg aldım toplamda 52 yle başlamıştım 62yim şuan. Bana çok aldım geliyor ama Drum halla çok demiyo zayıftın çok vicudunun depolara ihtiyacı vardı depoladın diyo ama artık ayda 2 kg dan fazla alma dedi :18::18:
Kızlar benim göbek aldı başını gitti valla. Annem hatta doktorlar anlamıyo seninki ikiz sanırım diyor
Resmi koyuyorum ama silicem sonra.
ben henüz çatlamadım, bu göbeğe rağmen. Ama muhtemelen zamanında ok kilolu oldugum için o zamandan çatlakalrımı esneme payı olarak kullandı şimdiye kadar, yoksa çatlamaya çok müsait bir cildim var.
Ay 28 hafta için bence çok iyisin ve sadece göbek var galiba bacaklar falan incecik ben 25+1 im daha bugün göbeğim bukadar ve bacak kalca falan yayılmış durumda 62 kg oldum da
:))))çok iyi yapmışsın canım. zaman su gibi akıyor bi bakmışsın kaç bayram gelmiş geçmiş olacak.. hiç unutmam annem kızıma 1 yaşındayken 7 yaş eşofmanı almıştı, kızmıştım abarttın diye, bizimki iri olduğundan 5 yaşında giymişti onu üstelik ishal kusma yüzünden bütün kıyafetleri kirliyken çok zorda kaldığım bi gün giydirmiştim ilk, bi daha annemin işine hiiiç karışmadım:)) sende annesin artık en iyisini bilirsin:)
Maşallah benımkı de büyük, bugun kadınlar tutturmuş doktorun yanılmıştır senın oğlun olacak dıyorlar. karnım cok sivriymiş, arkadan hamıle oldugum bıle anlaşılmıyor. hala eski pantolonlarımı gıyebılıyorum, bacaklarım hıc kilo almadı. toplamda 6 kg aldım zaten. Ama karnım sipsivri
doktorum doçent, her defasında kız dıyor. hemşiresi de pek yanıldıgını görmedım dıyor. Ay tutturmuşlar yok yanlış çıkar, sizinki oğlan diye diretiyorlar batıl inanç işte, sivriyse oğlan olurmuşmuş. Benım kalçam yoktur.çatım dar. ailecek boyleyız, kardeşimin de sivriydi 8,5 kg aldı. onun da kızı var
:)) İst.da havalar serin gidiyo çok şükür. Bunu fırsata çevirmeye çalışıyorum, Eminönü vs gezip bitireyim diyorum havalar kaynamadan önce.
Senin oralar nasıl bilmiyorum ama hem ağırlaşmadan, hem havalar iyice ısınmadan alışveriş yapmalıyız. Biz önce netten araştırıyoruz ona göre gidip alıyoruz, bu yöntemi tavsiye ederim. Kapı kapı gezmiyosun :)
Aaaa olurmu canim erkeklerin nesi var bir pantolon yada sort bir tisort baska nesi var ama kizlarinki suslu renkli cicili bicili etegi tokasi corabi cantasi bayiliyorum ben iste napalim kismet kizimda yokki.Aman napalim saglikli sihhatli olsunlarda insallah baska bisey istemeyiz.
Hayırlı sağlıklı olsunda canım erkeği kızı hiç farketmezzz çok alışılmış biz söz ama tek sağlığı yerinde olsun annesine babasına hayırlı olsun başka hiçbişey istemem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kizlar mrb seker yuklemesini yaptirdim bugun ve sekerim yuksek cikti tekrar saglikocaginda 3 defa daha olcum istedi dr biraz tedirginim. hbg degerim de cok dusuk cikti 8,5 baya moralim bozuk hemotolojiye sevketti bu konuda bilgi sahibi olan var mi kendimi kotu hissediyorum