kizlar mrb seker yuklemesini yaptirdim bugun ve sekerim yuksek cikti tekrar saglikocaginda 3 defa daha olcum istedi dr biraz tedirginim. hbg degerim de cok dusuk cikti 8,5 baya moralim bozuk hemotolojiye sevketti bu konuda bilgi sahibi olan var mi kendimi kotu hissediyorum
doktorum doçent, her defasında kız dıyor. hemşiresi de pek yanıldıgını görmedım dıyor. Ay tutturmuşlar yok yanlış çıkar, sizinki oğlan diye diretiyorlar batıl inanç işte, sivriyse oğlan olurmuşmuş. Benım kalçam yoktur.çatım dar. ailecek boyleyız, kardeşimin de sivriydi 8,5 kg aldı. onun da kızı var
şaka yapıyorum canım tabiiki kızdır, artık kocaman oldular ben bile gördüm ultrasonda gayet belli doktor nasıl yanılacak. boşver milleti, en fazla 3 ay daha konuşacaklar:) ben olsam varmısın iddasına kız olursa .... isterim derdim
Tecrübeli güzel anneler
Bebişlerimizin eşyalarını yıkamak için erken mi sizce?
Ufaktan başlasam mı?
Daha ütüsü yerleştirmesi var, eksikler tamamlanacak çünkü.
Benim bebeğimin bi çok eşyasını bir arkadaşım verdi onun kızı 6 aylık
Birazda biz aldık ufak tefek şeyler kaldı.
Neyse başlayayım mı sizce?
Merhaba arkadaşlar bugün şeker testimiz vardi 145 çikti sonuç ama dün aşiri karpuz yemiştim ondan olabilir dedi doktorumuz ilaç vernedi sadece dikkat et hamur işi ekmek makarna ve pilava dikkat protein ağırlıklı beslen dedi. Kizimizda gayet iyidi çok şükür yüzünü göstermedi çok utangaç dedi doktor 666 gram ve 28 cm bende 4,5 kilo aldim ama bundan sonrasi için korkuyorum birden kilo alirim die
Tecrübeli güzel anneler
Ufaktan başlasam mı?
Tecrübeli değilim ama fikrimi seninle paylaşmak istedim :) bence daha erken yazın sıcaklarda bunalma korkusuyla herkes işlerini halletmeye çalışıyor ama bunlar zaten ev içi yapılacak işler 2 günde biter hem kokuları geçmez,tozlanmaz bana göre.Gerçi bunları daha hiçbir alışverişe başlamamış bir anne adayı söylüyor sana :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tecrübeli değilim ama fikrimi seninle paylaşmak istedim :) bence daha erken yazın sıcaklarda bunalma korkusuyla herkes işlerini halletmeye çalışıyor ama bunlar zaten ev içi yapılacak işler 2 günde biter hem kokuları geçmez,tozlanmaz bana göre.Gerçi bunları daha hiçbir alışverişe başlamamış bir anne adayı söylüyor sana :)
2. Trimester madem en rahat dönem eğer çalışmıyorsan yürüyüşler yap çok iyi geliyor temiz havada :)son aylar iyice yüklenip hareketler yavaşlayınca evdeki işlere bakarsın hem son aylara kadar işimiz kalsın ki oturup doğumu beklemeyelim o da ayrı stres :)
Tecrübeli güzel anneler
Ufaktan başlasam mı?
kızlar badem yağı kılları besler ondan mı tüylendiniz acaba ?*
şu bebek şekerlerini yazın kendim yapabilirmiyim acaba eminönünde malzemeleri satılıyormudur??ucuza gelir ...hazır fiyatları ne acaba
ben şu çatlak kremini iki günde bir sürüyorum çok mu az acaba ne zaman belli olur çatlayayıp çatlamayacağı?
Canım aslında pek belli olmuyor. Dün çok hareketlıydı mesela bugün daha sakin.
Gene hareket edıyor ama daha sakın olabiliyor baxen.
Hatta ben geçen gün hastaneye koştum hareket etmedı dıye bir sıkıntı çıkmadı çok şükür.
Biz yorgunken onlarda yoruluyormuş.
Benim durumum değişken yani
Canım bende çalıştığım için ağırlaşınca zor olur diye düşünmüştüm ama ben hurçla fln uğraşamam diye düşündüm. Direk dolaba yerleştireyim dedim ama onada erken tozlanır. 35 e kadar bekliyim bari napim ))
2. Trimester madem en rahat dönem eğer çalışmıyorsan yürüyüşler yap çok iyi geliyor temiz havada :)son aylar iyice yüklenip hareketler yavaşlayınca evdeki işlere bakarsın hem son aylara kadar işimiz kalsın ki oturup doğumu beklemeyelim o da ayrı stres :)
Canım çalışıyorum ( eve gelince zaten pilim bitmiş oluyo. Artı gerçekten hamilelik bende aşırı halsizlik yaptı. Geçmedi hiç.
Kısmetsede 37. Haftama kadar çalışacağım.
kızlar badem yağı kılları besler ondan mı tüylendiniz acaba ?*
şu bebek şekerlerini yazın kendim yapabilirmiyim acaba eminönünde malzemeleri satılıyormudur??ucuza gelir ...hazır fiyatları ne acaba
ben şu çatlak kremini iki günde bir sürüyorum çok mu az acaba ne zaman belli olur çatlayayıp çatlamayacağı?
bebek şekerlerini ben arkadaşıma yaptıracağım o bu işlerle ilgileniyor.. oğlumun süslerinide ona yaptırmıştım millet bayılmıştı.
bu arada canm krem işini aksatma hergün sabah akşam sür.. 7.aydan sonra bebek hızlı kilo alıyor ve bizlerde kiloya daha çok müsait hale geliyoruz..
bebek şekerlerini ben arkadaşıma yaptıracağım o bu işlerle ilgileniyor.. oğlumun süslerinide ona yaptırmıştım millet bayılmıştı.
bu arada canm krem işini aksatma hergün sabah akşam sür.. 7.aydan sonra bebek hızlı kilo alıyor ve bizlerde kiloya daha çok müsait hale geliyoruz..
haklısın krem çok pahalı mustella kullanıyorum bide bepantem alsam ikisini birden mi sürsem??
o süslerden kaç tane yaptıracaksınız na kadar vereceksiniz ya da piyasada ne kadarki??
başka iki soru))
emzirme sütyeni almayı düşünmüyorum atletli sütyenler var yani sütyenli atletler açılabilenlerden bunlardan ucuz nerden bulurum ya da hiçbirine gerek yok mu siz ne düşünüyordsunuz??
birde bebek emzirirken önü düğmeli kıyafetlermi tercih etmeliyiz bundan sonra bluz alırken önündeki düğmelere mi bakmalıyım yani:???
Merhaba bende sizin gibiyim 10 kg aldım toplamda 52 yle başlamıştım 62yim şuan. Bana çok aldım geliyor ama Drum halla çok demiyo zayıftın çok vicudunun depolara ihtiyacı vardı depoladın diyo ama artık ayda 2 kg dan fazla alma dedi :18::18:
Bende 51 kiloydum 62 oldum canım
İşin tehlikeli tarafı 4 kiloyu son 1 ayda aldım:) benim doktorum kiloyla ilgilenmiyo neden anlamıyorum ilgi alanında diil yani