2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bizim bebegimizin ismi en bastan belliydi kız olursa ecrin erkek olursa muhammed taha diyorduk
Muhammed tahamız gelecek insallah

Merak etme canım bende de durum aynı. Son 1 ayda hiç kilo almamışım. En son aldığım 5 kilo ile bu haftaya kadar geldim. Önemli olan bebeğin alması zaten , onun sağlıklı gelişimi. O iyiyse sorun yok dert etme. Çok kafan takıldıysa sağlık ocağında bi tam kan tahlili yaptır iki dakka

Kızlar kiloya takılmayın drlar siz ne kadar az alırsanız o kadar kar diyorlar ben gebeligimin basından beri bi kilo almısım oda bebek zaten cok kilo almazsanız dogumda kolay olur zaten

Canım kan uyuşmazlığı bizde de var. Ben geçen hafta "indirekt coombs " dedikleri testten yaptırdım. Basit bi kan alımı ile yapıyolar testi. Sonuç negatif çıkarsa hamilelik süresince iğne yapmıyorlar. Senin de bu testi 28. haftan bitmeden yaptırman yeterli olacaktır canım. Doktoruna da danış, benzer şeyleri aktaracaktır.

Benmde cok killandi cnm bazen doktora gdrken utanyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dokuluyorsa aldırmayayım ozman
cok rahatsız oluorum
hıc sewmıorum kılı
kızlar sadece göbek mi kıllandı, ne yağı kullanıyosunuzda bu kadar kıllandınız bende hiç bişey yok henüz, kendi yaptığım shea,argan,kakao,macadamia,üzüm-nar çekirdeği karışımı kullanıyorum.
Arkadaslar emzirme yastigi aldnzmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
alıcam mutlaka canım, 10 sene önce ilk doğumumda öyle şeyler yoktu piyasada yada ben görmemiştim kolumun altına karnıma oraya buraya yastıklar sıkıştırıp emziricem diye canım çıkardı, işten gel sırf özlemden en az 1 saat memeyi bırakmayan 5-10kg çocuğu taşı taşı canım çıkardı, şööle eğimli tok yastıklar olsa rahatça kolumun altından karnımın üstüne çevrelese falan derdim içimden şimdi yapmış adamlar alıcam mutlaka..sadece markaya karar veremedim.
bende henüz yok, zaten yeni çatlağın olmaz eskileri kızarıp açılır demişti doktor ama onlarda kızarmadı daha. eğer yaptığım yağdan dolayı hiç çatlama kızarma falan olmazsa ilkinde yağda neymiş ilkel yöntemler diyerek dünyanın parasını verip kullandığım kremlere çok üzülürüm..
ben aldım canım. Hatta eşim bu ne böyle geri ver bunu ne işe yarar dedi ben kendime laf söyletmemek için savundum ama bana da cok büyük geldi, umarım işe yarıyordur. :)
ben işe yarayacağından çook umutluyum canım, kullanmayanlar hep ne gerek var diyorda kullanıp memmun değilim diyene rastlamadım.şööle bebeğin ağırlığıyla ezilmeyecek, iç tam dolu, tok bişey arıyorum, senin ki nasıl, markası ne?
ayrıca göbüşünde çok güzel ikiz denecek kadar büyük de değil benimkide ona yakın..

herkeslere ve bebıslermıze gunaydın

dun seker yuklemesı yaptırdım sonuc ıyı cıktı sukur
bunuda atlattık allahın ıznıyle

keyıfsızım bugun hıc halım yokk

Çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına.

Hala can sıkıntısı devam mı ? Ben biraz daha rahatladım çok şükür, dua okuyorum sürekli. Yoksa kura kura ölücem :)

Hamilelik bi parça manyaklık demekmiş.

Valla her yerimde çıkabilir o tüyler, doğumdan sonra geçiyor nasılsa. Tek derdim bol tepikli sağlıklı bi gebelikten sonra, çipil çipil bana bakan gözleriyle evladımı kucağıma almak. Başka bi amacım yok şu geçmek bilmeyen son 3 ayda

Sende merak etme canım, ben bu zamana kadar krem vs hiç bişi sürmediğim halde ve çok sarı olduğum halde kapkara tüylerim oldu göbüşümde, çok da hoş durdu bence

Yaa arkadaşlar ben şimdi 23+ 4 günlük hamileyim kaç aylık hamile oluyorum 6 ay 3 haftalıkmı hamileyim tam kestiremiyorum yoksa 5 ay 3 haftamı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayatım markası MYCEY emzirme yastığı valla 69,90 TL ye aldım ve oldukça büyük ve içeri göçmesine bence imkan yok, ben otursam üstüne beni taşır

Gayet normal bencede çok tatlııı hatta :):)
Erkek miydi kız mıydı bu bebiş kızdı sanki ama erkek gibi sivri çok şeker çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…