Yaa arkadaşlar ben şimdi 23+ 4 günlük hamileyim kaç aylık hamile oluyorum 6 ay 3 haftalıkmı hamileyim tam kestiremiyorum yoksa 5 ay 3 haftamı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İndirimde olmasına rağmen yine de pahalı gibi geldi bana :44: O zaman baktıgım iyiymiş.sağol canım.ben oikedog sumo modelinden aldım, benmki de ayhancocukta indirimdeydi 149 tl'ye aldım. Aynısını geçen yıl kardeşimin eşi 199 tl'ye almıstı.
benim göbüşte büyük gerçi heryerim genişledi
11 -12 kg aldım toplamda 20 gündür dikkat ediyorum dr fazla dedi kiloma
bebişlerimiz sağlıklı olsunlar sonrasında uykusuz gecelerde veririz kiloları napalıım
kızlar sadece göbek mi kıllandı, ne yağı kullanıyosunuzda bu kadar kıllandınız bende hiç bişey yok henüz, kendi yaptığım shea,argan,kakao,macadamia,üzüm-nar çekirdeği karışımı kullanıyorum.
alıcam mutlaka canım, 10 sene önce ilk doğumumda öyle şeyler yoktu piyasada yada ben görmemiştim kolumun altına karnıma oraya buraya yastıklar sıkıştırıp emziricem diye canım çıkardı, işten gel sırf özlemden en az 1 saat memeyi bırakmayan 5-10kg çocuğu taşı taşı canım çıkardı, şööle eğimli tok yastıklar olsa rahatça kolumun altından karnımın üstüne çevrelese falan derdim içimden şimdi yapmış adamlar alıcam mutlaka..sadece markaya karar veremedim.
bende henüz yok, zaten yeni çatlağın olmaz eskileri kızarıp açılır demişti doktor ama onlarda kızarmadı daha. eğer yaptığım yağdan dolayı hiç çatlama kızarma falan olmazsa ilkinde yağda neymiş ilkel yöntemler diyerek dünyanın parasını verip kullandığım kremlere çok üzülürüm..
ben işe yarayacağından çook umutluyum canım, kullanmayanlar hep ne gerek var diyorda kullanıp memmun değilim diyene rastlamadım.şööle bebeğin ağırlığıyla ezilmeyecek, iç tam dolu, tok bişey arıyorum, senin ki nasıl, markası ne?
ayrıca göbüşünde çok güzelikiz denecek kadar büyük de değil benimkide ona i
Markasini hatirlamyrm canm internete grdgmde bakip soylerm tecrubelisin ve sart dyrsan kesinlikle alinmali o zaman
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar kiloya takılmayın drlar siz ne kadar az alırsanız o kadar kar diyorlar ben gebeligimin basından beri bi kilo almısım oda bebek zaten cok kilo almazsanız dogumda kolay olur zaten
Canım bende senin kadar aldımda doktorum sorun yok diyo hala bende anlam veremiyorum.
Eğer sakıncası yoksa kaç kilosun acaba? Çok aldık çok :):)
kızlar sadece göbek mi kıllandı, ne yağı kullanıyosunuzda bu kadar kıllandınız bende hiç bişey yok henüz, kendi yaptığım shea,argan,kakao,macadamia,üzüm-nar çekirdeği karışımı kullanıyorum.
alıcam mutlaka canım, 10 sene önce ilk doğumumda öyle şeyler yoktu piyasada yada ben görmemiştim kolumun altına karnıma oraya buraya yastıklar sıkıştırıp emziricem diye canım çıkardı, işten gel sırf özlemden en az 1 saat memeyi bırakmayan 5-10kg çocuğu taşı taşı canım çıkardı, şööle eğimli tok yastıklar olsa rahatça kolumun altından karnımın üstüne çevrelese falan derdim içimden şimdi yapmış adamlar alıcam mutlaka..sadece markaya karar veremedim.
bende henüz yok, zaten yeni çatlağın olmaz eskileri kızarıp açılır demişti doktor ama onlarda kızarmadı daha. eğer yaptığım yağdan dolayı hiç çatlama kızarma falan olmazsa ilkinde yağda neymiş ilkel yöntemler diyerek dünyanın parasını verip kullandığım kremlere çok üzülürüm..
ben işe yarayacağından çook umutluyum canım, kullanmayanlar hep ne gerek var diyorda kullanıp memmun değilim diyene rastlamadım.şööle bebeğin ağırlığıyla ezilmeyecek, iç tam dolu, tok bişey arıyorum, senin ki nasıl, markası ne?
ayrıca göbüşünde çok güzelikiz denecek kadar büyük de değil benimkide ona yakın..
Gayet normal bencede çok tatlııı hatta :):)
Erkek miydi kız mıydı bu bebiş kızdı sanki ama erkek gibi sivri çok şeker çok
Canım tutamadım kendimi yazıyorum 6 ayını bitirdin ve 1 kilo mu aldın???!
Gerçekten maşallahama buda biraz fazla az diil mi? Bebeğin eşi, bebek, artan kan ve su, oluşabilecek ödem derken en az 3 gelir gibi geliyo:)
Yada çok mu kilolu başladın acaba..En doğrusunu tabi ki doktorun bilir ama buda biraz az sanki yahu :)
biz de isim konusunda kararsızız. abimizin adı efe. kardeşi için de defne istiyor , efe ile defne uyuyormuş:) ama benim pek içime sinmedi kızlar, efe ile uyan kız ismi var mı aklınıza gelen?
kız canım kızzz :))) ama evet erkek gibi sivri maşallah :)
Kızlar siz ne güzel baslamıssınız alısverise ben daha bir hastane cıkısı ve iki zıbından baska hicbisey alamadım Allah korusun erken dogum olsa cıplak kalacak
Ben seneye bayrama giyeceği bayramlığını bıle aldım😃😃 Eki Görüntüle 1147865
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
peki isim konusunda karar veren oldu mu ?
Cnm benim tüp bebek oldugu icin tedavi sırasında bes kilo civarı aldım transfere kadar yani transfer zamanı tartıldıgım kilodan suan bi kilo fazlayım drum hic kilo almamıssın o bir kiloda bebek dedi testlerimde bi skntı cıkmadı bende sasırıyorum almadıgıma :44:
Maşallah benımkı de büyük, bugun kadınlar tutturmuş doktorun yanılmıştır senın oğlun olacak dıyorlar. karnım cok sivriymiş, arkadan hamıle oldugum bıle anlaşılmıyor. hala eski pantolonlarımı gıyebılıyorum, bacaklarım hıc kilo almadı. toplamda 6 kg aldım zaten. Ama karnım sipsivrikız canım kızzz :))) ama evet erkek gibi sivri maşallah :)
Ben de sadece battaniye, hastane cıkısı ve cıtcıtlı badi aldım. bir de eşim durmadan farklı boylarda bebek bezı depoluyorSonra iyi gelir diyor.
Giysi almayacagım başka, kardeşimin bebeği var 9 aylık onların eskilerini aldık. BeleşçiyizNasılsa büyücek, masraf yapmayalım dıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?