2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım bende senin kadar aldımda doktorum sorun yok diyo hala bende anlam veremiyorum.
Eğer sakıncası yoksa kaç kilosun acaba? Çok aldık çok :):)

Kızlar siz ne güzel baslamıssınız alısverise ben daha bir hastane cıkısı ve iki zıbından baska hicbisey alamadım Allah korusun erken dogum olsa cıplak kalacak

Kızlar kiloya takılmayın drlar siz ne kadar az alırsanız o kadar kar diyorlar ben gebeligimin basından beri bi kilo almısım oda bebek zaten cok kilo almazsanız dogumda kolay olur zaten

Canım tutamadım kendimi yazıyorum 6 ayını bitirdin ve 1 kilo mu aldın???!
Gerçekten maşallah ama buda biraz fazla az diil mi? Bebeğin eşi, bebek, artan kan ve su, oluşabilecek ödem derken en az 3 gelir gibi geliyo:)
Yada çok mu kilolu başladın acaba..En doğrusunu tabi ki doktorun bilir ama buda biraz az sanki yahu :)

Canım bende senin kadar aldımda doktorum sorun yok diyo hala bende anlam veremiyorum.
Eğer sakıncası yoksa kaç kilosun acaba? Çok aldık çok :):)

canım hamile kalmadan önce ki dönemde de kilo almıştım
şimdi bide hamilelik şuan 71i gördüm doğuma kadar Allah bilir kaçı görürüüm
ama 5-6 ani kilo alış ayları oldu bu ara biraz yavşaladı gibi
dr sorun yok diyosa rahat ol benimki de ilk defa kiloyla ilgili geçen ay bişey dedi

Ben seneye bayrama giyeceği bayramlığını bıle aldım😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de internette hep güzel yorumlar okudum ürün hakkında. Kullananlar bel ağrılarının cok azaldıgını belirtmişler hayırlısı bakalım :)

Cnm benim tüp bebek oldugu icin tedavi sırasında bes kilo civarı aldım transfere kadar yani transfer zamanı tartıldıgım kilodan suan bi kilo fazlayım drum hic kilo almamıssın o bir kiloda bebek dedi testlerimde bi skntı cıkmadı bende sasırıyorum almadıgıma :44:

biz de isim konusunda kararsızız. abimizin adı efe. kardeşi için de defne istiyor , efe ile defne uyuyormuş:) ama benim pek içime sinmedi kızlar, efe ile uyan kız ismi var mı aklınıza gelen?

Efe ye uymaz ama benim kizim olsaydi adini Duru koyacaktim ama olmadi

Kızlar siz ne güzel baslamıssınız alısverise ben daha bir hastane cıkısı ve iki zıbından baska hicbisey alamadım Allah korusun erken dogum olsa cıplak kalacak

Ben de sadece battaniye, hastane cıkısı ve cıtcıtlı badi aldım. bir de eşim durmadan farklı boylarda bebek bezı depoluyor Sonra iyi gelir diyor.
Giysi almayacagım başka, kardeşimin bebeği var 9 aylık onların eskilerini aldık. Beleşçiyiz Nasılsa büyücek, masraf yapmayalım dıyoruz.

Harika canım süper daha ne istersin bebişin keyfide yerindeyse ideal durumdasın bence

kız canım kızzz :))) ama evet erkek gibi sivri maşallah :)
Maşallah benımkı de büyük, bugun kadınlar tutturmuş doktorun yanılmıştır senın oğlun olacak dıyorlar. karnım cok sivriymiş, arkadan hamıle oldugum bıle anlaşılmıyor. hala eski pantolonlarımı gıyebılıyorum, bacaklarım hıc kilo almadı. toplamda 6 kg aldım zaten. Ama karnım sipsivri

en dogrusu cnm bizim etrafta kücük bebegi olan yok o yüzden herseyi sıfırdan alacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…