2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
arkadaşlar sabah sormuştum ama kaynamış benim göğüslerimde büyüme olmadı sütüm olmayacağı anlamına mı geliyor

hayır canm ya olurmu öyle şey.. o yapı meselesi hem daha war doğuma sen yemene dikkat et içini ferah tut..
doktorum programında izlemiştim aynı böyle bir soru geçti hiç alakası yok demişti doktor..

hayır canm ya olurmu öyle şey.. o yapı meselesi hem daha war doğuma sen yemene dikkat et içini ferah tut..
doktorum programında izlemiştim aynı böyle bir soru geçti hiç alakası yok demişti doktor..

sağol cnm.
kendi kendimi yiyodum iyiki sormuşum size.

Kizlarr benim suyum az diye hastaneye yatrdlr aksam uzeeri var mi boyle bisey yasayann

Geçmiş olsun sebebi neymiş öğrenince bize de yazarmısın? Hayırlı haberlerini bekliyorız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim hiç ağrım olmadı cnm hatta bilmiyorum çatı ağrısı olduğunu :/

benim bu iki haftadır ara ara oluyor ya.. özellikle geçen hafta sabah yataktan kalkarken nasıl agrım oldu. son ay bu ağrıların daha fazlasını çekeceğiz bliyorum ama benim erken başladı ağrılar.

Kızlar selam,

Sonunda bebek banyo - bakım setine karar verdim ve aldım. Aklımda hep çanta yeterli mi diye bi soru vardı. E-bebekte gittim inceledim güzeldi ve ebatları yeterliydi. Setin içindeki bakım ürünleri de Paraben, Alkol, Renklendirici, SL, SLES içermiyor. Ben şahsen tavsiye ederim. Çanta ve banyo bakım seti toplamda 49 TL. Sırf çantayı tek başına almak isteseniz daha çok para vermeniz gerekir. Keza bakım ürünlerini de tek tek almak isteseniz bi o kadar daha harcama gerekecek. Böylesi bütçemize katkı sağladı... Allah hayırla, sağlıkla bunları kullanmamızı nasip etsin hepimize inş.

ohh mis gibi bıcı bıcılar kuzunla :)) çok uyguna gelmiş set halinde olması. çantada iyi duruyor.. zaten sonradan yedek çantalar alırsın daha..

Güle güle kullan canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlarr benim suyum az diye hastaneye yatrdlr aksam uzeeri var mi boyle bisey yasayann
geçmiş olsun canım..
arkadaşlar sabah sormuştum ama kaynamış benim göğüslerimde büyüme olmadı sütüm olmayacağı anlamına mı geliyor
yok canım ilgisi yok. kardeşiminde küçüktü göğüsleri fazlada büyümemişti 75 bedendi, bizde sütü olayacak diye düşünürken maaşallah bi taraftan yiğenim emerken bi tarafada bardak tutardık,şıpır şıpır akardı sütleri. resmen yağ birikirdi bekleyen sütün yüzeyinde. benimkiler 105 bedendi ama okadar fazla sütüm yoktu ancak kızımı doyuruyordu.
kızlar, çatı ağrılarınız ne durumda ??
benim henüz başlamadı cnm, belki 2.de oluyodur, umarım olmuyodur:))
güle güle kullan cnm. ürünlerin son kullanma tarihlerine bakmayı unutma, çantalı setlerde günü geçmiş ürün diye şikayet görmüştüm markayı hatırlamıyorum ama ne olur ne olmaz..

Cok guzel benimde hosuma gitti ay ben ne tembel anneyim daha hicbisey yapmadim artik benimde silkelenip kalkmam lazim dimi.

Al benden de o kadar. Daha bir çöp bile almadım. Abimize genç odası takımı alıp bebeğe abinin bebek mobilyalarını kullanacağız. Kıyafet olarak ta abiden pek çok şey kaldı ama cinsiyet farklı olunca kıza uygun bişeyler almak lazım.. İzmir'in sıcakları bastırmadan halletmek gerek ama seninle aynı durumdayız sanırım, işe git, işten gel, çocuğu anaokulundan al, yemek telaşı vs. derken insanda hal kalmıyor ki.. Her şeyi sıfırdan almayacağım için de rahatlık var sanırım. Bakalım, hallederiz elbet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…