2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Günaydın kızlar herkese güzel haftasonları:) Ankara'da yaşayanlar yarın günübirlik gelmeyi düşünüyoruz bebek için hangi mağazaları önerirsiniz? Babymall varmış güzel mi mesela?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay canm ne iyi yapmissin bizimde düşündüğümüz bu set ama daha doğru düzgün bişey almadik bile..inş sağlikla kucağina alirsinda bici bici yaparsin misss gibii

herkese günaydınnn

Günaydın canm:)

Aaaa dün akşam ben de bunun kırmızısından sipariş ettim, yanında bi kaç birşey daha. beklıyorum. tek başına çantalar pahalı gerçekten. içindekilerle uygun geldı, tereddut ettım canta cok mu küçük diye ama gelınce görecegız.
İyi günlerde kullanalım

Yine hastayım, bu sefer öksürüklü :2: daha zehirlenmeyı atlatmıştım tam rahatlamıştım.
Bir de dün düştüm, ayağım kaydı. pantolonum yırtıldı. dizim çizik içinde. allahtan önümde eşim vardı düşerken ona tutundum. yoksa yüzüstü karnımın ustune düşcektım. yağmurda kayganlaşmış yol ama sımdı de kemıgım acıyor.iki dizimin üstüne düştüm.
Dün bi bayan karnıma cok baktı,çok güzel olmuş dedi. nazarı mı değdi ne.

Cok gecmis olsn tatlim ya allahim korusun ikinizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun canımm. Çok yorma kendini yoruldukça bünye zayıf düşüyor artıyor hastalıklar..

Canım şekerin çözümü var üzme kendini. Hemoglobin düşük çıkmış Demir kullanıyor muydun acaba? Onunda çözümü var ama üzme kendini:)

kan hapi hic kullanmadim ona baglidir insallah cok dusuk cikinca kaygilandim seker de 50 yuklenmisti ve bir defa bakildi kimle gorustuysem ilkinde o sekilde olmaz diyor 159 cikti offff bilmiyorum ki pztsine kadar bekleyip gorcez bakalim

Geçmiş olsun canımm. Çok yorma kendini yoruldukça bünye zayıf düşüyor artıyor hastalıklar..

Ucan fasulye canm, cok gecmis olsun.. Allahım korumus resmen dikkat et. Gorunmez kaza olmus dinlen bol bol..

Cok gecmis olsn tatlim ya allahim korusun ikinizi

Çok teşekkur ederım rapido, blue_fugi, ayu. Sağolun
Bir de düz ayakkabı gıyıyorum okuldayken hep, ama olacak ya işte. Allah korusun hepımızı, ekstra dıkkat lazım hep

Ben büyük eşylerı almadım hiç, ağustosu beklıyorum onlar için. Ağırlaşcaz o zamana ama, başka ile tayın olma durumum var. beşiği de almama kararı aldık daha

Biz dun baktk fakat oturma yerleri cok sert geldi bana icmde rahat etmedi

Biz dun baktk fakat oturma yerleri cok sert geldi bana icmde rahat etmedi

Tecrübeli annelerden fikir almak lazım, alacağımız şey büyük maliyetli birşey sonucta. ama içine yumuşak pamuktan birşey serebilirsin..

Bende almadım daha pekte acelesi yok zaten önümüz kış kullanamıcağım için belki yaza doğru alırım yada bılmıyorum güzel bişey bulursam alırım kararsızım yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anladım cnm sağolasın.
demekki yediklerimizle alakalı bi durum daha çok.

bugün bi mağazada kraft relax modeline baktık kullanışlı geldi. travel sistem. 699 tl.
bebek arabası almak ne zor şeymiş yaa:)

Merhaba kızlar.. Nasıl gidiyor hamişlik, Doğum çantanızı hazırladınız mı?=)

Mrb cnm bende yeni girdim sayfaya yazını görünce balıklama daldım sohbete
İyi gidiyo simdilik senin hamileligin nasıl gidiyo ben daha hazırlayamadım bi hastane cıkısı ve iki zıbındN baska bisey alamadım sen hazırladın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…