2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kizlar cok kotuym esim buyuk bir kaza atlatti cok sukur biseyi yok siyriklarla atlatti ama omrunden yirmi sene gecti tek dusundugumz oglumuz oldu aglamaktan gozlerm sisti allahm bize bagisladi esimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok geçmiş olsun, nasıl oldu ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esim tam anlatmyr canm daha cok uzulmeyeym diye ama ben tabi anlatmadan yaralarini gorunce koptm zaten zorladmda soyledm

ayy çok çok geçmiş olsun ya verilmiş sadakanız varmış, üzme kendini gelmiş geçmiş çok şükür, Allah hepimizi ve ailelerimizi kazadan beladan korusun...

ayy çok çok geçmiş olsun ya verilmiş sadakanız varmış, üzme kendini gelmiş geçmiş çok şükür, Allah hepimizi ve ailelerimizi kazadan beladan korusun...

Amin canm cok sagol bunada cok sukur

geçmiş olsun canım.insan anne baba olunca kendine olacaktan çok bana bişey olursa yavruma ne olacak diye dert ediyor dimi

geçmiş olsun canım.insan anne baba olunca kendine olacaktan çok bana bişey olursa yavruma ne olacak diye dert ediyor dimi

Sagol canm aynen oyle oglumuzu dusunduk esmde diyr aklima geln tek oglum olfu dyr

Geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun...

Cok gecmis olsun canim bir sadaka falan verin bir hayir yapin bence canim.

Aynen canim ayni seyleri yaşiyoruz gun icinde dogru söyluyorsun bircok seyi sifirdan almayacagimiz icin rahatiz abimize oda aldik bizde ikinci de erkek oldugu icin onun bebe mob kullanacagiz bizde yani bende daha bir çöp almadim.

Güle güle kullanin canim

eee anlamadım canım tamam işte korktuğum şeyden bahsediyorsun üst bedenin 34 alt kalça 38 olmuş işte genişlemiş yani bende bunun olmasından korkuyorum diye yazmıştım anlamadım şimdi
Ben hep oyleydim kizlikta bile. Onu anlatmak istemistim :) korkulacak birsey yok. Belim en fazla 65tir. Degisiklik olmuyor yani neysen o.

Slm kizlar biz hala taziye gelen giden derken yogunuz. Finallere girdim ciktim arada. İl disindan misafir oluyor haftasonu yakin akrabalar esimin tarafi falan. Bu arada net paketi de bitince kaldim ortada. Neyse kendinize iyi bakin mutlu pazarlar :))

Cok gecmis olsun canim.. Allah bir daha boyle birsey yasatmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…