2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canim çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin

kızlar selam...
siz hamile pantolunu giyiyormusunuz? ben almadım normal pantolonlarımı giyiyordum hala.
bi yakınımız otururken kasıklardan sıkar bebeğe zarar verir demiş tedirgin oldum

kızlar selam...
siz hamile pantolunu giyiyormusunuz? ben almadım normal pantolonlarımı giyiyordum hala.
bi yakınımız otururken kasıklardan sıkar bebeğe zarar verir demiş tedirgin oldum

Canım ben çok uzun zamandır hamile pantolonu giyiyorum. Sende yavaştan geç istersen rahat edersin.
Yani zaten sıkarsa bebeği rahatsız edecek kadar sende hissedersin muhakkak. Senin hissettiğin bişi yoksa o kadar da sıkmamış demekki ama yinede al rahat rahat giy.
Hamile taytları falanda çok rahat oluyo.

kızlar selam...

Ben coktandir basladim hamile pantolonuna. 3,5-4 ayliktim hemn karnim cikmisti. Eskilerinde icine giriyorum ama dugme kapanmiyor :)) sende gec bence. Cok rahat edersin hem bebisinde genis alanda bol bol oynasin :)

kızlar selam...

kural şu, kıyafet etinde lastik izi bırakmayacak, kat yeri oluşturmayacak, karnını şişirerek derin bir nefes aldığında direnmeden esneyecek. aynı şey karnın dışındaki yerlerin içinde geçerli, çorap lastiği, sütyen, yüzük vs.. kandolaşımını engelleyecek şekilde hiç bir şey baskı yapmayacak.
zaten, eninde sonunda alacaksın canım, en fazla 1 ay daha giyersin onları şimdiden al da rahat rahat giy bence..

kızlar ben ikinci el bi beşik birde park yatak aldım uyguna aldım böylece ikisini birden alabildim eşim çok horluyorda hem arada bebiş ilk zamanlar en azından yanımda olsun istedim hemde eşim ve bebiş gece birbirlerini uyandırmasınlar diye yan odaya da bi beşik koyacağım yani... yalnız park yatağa ince yataklardan alıcam yarı ortepedik mi olmalı 6 ay için öyle olmalı dedi adam ince olmalıymış ki bebek ters dönse bile boğulmamalıymış... yaylı yataklarda dönerse hava alamaz dediii!!! siz ne yapacaksınız yatak konuunu ...peki beşiğe ne alayım şimdi ya beşik derin incecik park yataklardan mı koyacağım içine öylede olmaz ki ne dersiniz???

kızlar selam...

Hamile tayları çok rahat, ben coktan gectim hamile kıyafetlerine. Oburleri çok sıkıyo, mumkun degıl giymem.

bugün bi mağazada kraft relax modeline baktık kullanışlı geldi. travel sistem. 699 tl.
bebek arabası almak ne zor şeymiş yaa:)

Off benim de bu konuda o kadar kafam karışık ki... İnternetten bakıyorum, gidiyorum mağaza geziyorum, ama hala kafamda oturmuş değil o kadar fiyat farkı olmasının tam nedenleri. Napcam bilmiyorum :44::44:

Geçmiş olsun canım

Sagol canm cok sukur ucuz atlattik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugün çıkıp bakayım o zaman cnm

Ben coktandir basladim hamile pantolonuna. 3,5-4 ayliktim hemn karnim cikmisti. Eskilerinde icine giriyorum ama dugme kapanmiyor :)) sende gec bence. Cok rahat edersin hem bebisinde genis alanda bol bol oynasin :)

düşük bel bütün pantolonlarım rahatsız etmez diye düşünüyordum
ama bebişn rahatlığı daha önemli ozaman alayım hemen

anladım cnm çok sağol bu kadar detaylı bilmiyordum ben

sağol cnm bakıcam bugün.
bebek arabası almak kendimize araba almaktan daha zormuş :)

çok geçmiş olsun cnm...

Kızlar bugün nerden estiyse ayrıntılı ultarason sonuc kağıdımı ınceledım. Ve gördümki bazı değerlerim oldugum haftamdan düşük. Doktor hersey normal demişti. Sıkıntı yok demişti. Ben 23.haftamda detaylı ultrasona gırdı m. Femur degerim 34mm ve karşılığında 20hfta5g yazıyor moralım bozuldu. Boyu kısamı olacak demek ayda başka bişeymi demek bilmiyorum.
Bpd54mm 22hft3g
Ac 18mm 23hft
Radius 34mm 24hft2g
Hl 34mm 21hft5g yani haftamda uyumlu değil degerler kızlar ama doktorum haftasıyla uyumlu demişti. Kafama taktım

Canım sonuçlarını bu kadar didikleme. zaten normal olmasa söylemezler mi?
Birde bu değerlerin belirli aralıklar var. Yani normal değil demek için belli kriterler var. Biz rakamlara bakarak bunları anlayamayız. Yorumlayamayız.
Sadece kendimizi tedirgin ediyoruz.
Kafana takma. İçin rahat olsun.
Çünkü emin ol söylerlerdi sıkıntı olsaydı.

tamda bununla ilgili bir yazı okuyup foruma girmiştim ki mesajını gördüm canım. diyoki; bu değerlerin hiç biri birbiriyle ve haftanızla uyumlu olmayabilir hatta çoğu gebede +-10 güne kadar farklılıklar gösterir. 2 haftadan büyük farklılıklarda gelişim geriliğinden yada iri bebekten söz edilebilir.
yani senin durumunda doktorunda dediği gibi normal herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…