Canim çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesinKizlar cok kotuym esim buyuk bir kaza atlatti cok sukur biseyi yok siyriklarla atlatti ama omrunden yirmi sene gecti tek dusundugumz oglumuz oldu aglamaktan gozlerm sisti allahm bize bagisladi esimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kizlar.. Herkeze mutlu pazarlar.. :)
kızlar selam...
siz hamile pantolunu giyiyormusunuz? ben almadım normal pantolonlarımı giyiyordum hala.
bi yakınımız otururken kasıklardan sıkar bebeğe zarar verir demiş tedirgin oldum
Cok gecmis olsun canim.. Allah bir daha boyle birsey yasatmasin.
Canim çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin
kızlar selam...
siz hamile pantolunu giyiyormusunuz? ben almadım normal pantolonlarımı giyiyordum hala.
bi yakınımız otururken kasıklardan sıkar bebeğe zarar verir demiş tedirgin oldum
kızlar selam...
kızlar selam...
bugün bi mağazada kraft relax modeline baktık kullanışlı geldi. travel sistem. 699 tl.
bebek arabası almak ne zor şeymiş yaa:)
Kizlar cok kotuym esim buyuk bir kaza atlatti cok sukur biseyi yok siyriklarla atlatti ama omrunden yirmi sene gecti tek dusundugumz oglumuz oldu aglamaktan gozlerm sisti allahm bize bagisladi esimi
Çok geçmiş olsun cnm.allah korumuş çok şükür
Hamile tayları çok rahat, ben coktan gectim hamile kıyafetlerine. Oburleri çok sıkıyo, mumkun degıl giymem.
Off benim de bu konuda o kadar kafam karışık ki... İnternetten bakıyorum, gidiyorum mağaza geziyorum, ama hala kafamda oturmuş değil o kadar fiyat farkı olmasının tam nedenleri. Napcam bilmiyorum :44::44:
Geçmiş olsun canım
Canım ben çok uzun zamandır hamile pantolonu giyiyorum. Sende yavaştan geç istersen rahat edersin.
Yani zaten sıkarsa bebeği rahatsız edecek kadar sende hissedersin muhakkak. Senin hissettiğin bişi yoksa o kadar da sıkmamış demekki ama yinede al rahat rahat giy.
Hamile taytları falanda çok rahat oluyo.
Ben coktandir basladim hamile pantolonuna. 3,5-4 ayliktim hemn karnim cikmisti. Eskilerinde icine giriyorum ama dugme kapanmiyor :)) sende gec bence. Cok rahat edersin hem bebisinde genis alanda bol bol oynasin :)
kural şu, kıyafet etinde lastik izi bırakmayacak, kat yeri oluşturmayacak, karnını şişirerek derin bir nefes aldığında direnmeden esneyecek. aynı şey karnın dışındaki yerlerin içinde geçerli, çorap lastiği, sütyen, yüzük vs.. kandolaşımını engelleyecek şekilde hiç bir şey baskı yapmayacak.
zaten, eninde sonunda alacaksın canım, en fazla 1 ay daha giyersin onları şimdiden al da rahat rahat giy bence..
Hamile tayları çok rahat, ben coktan gectim hamile kıyafetlerine. Oburleri çok sıkıyo, mumkun degıl giymem.
Off benim de bu konuda o kadar kafam karışık ki... İnternetten bakıyorum, gidiyorum mağaza geziyorum, ama hala kafamda oturmuş değil o kadar fiyat farkı olmasının tam nedenleri. Napcam bilmiyorum :44::44:
Geçmiş olsun canım
Kizlar cok kotuym esim buyuk bir kaza atlatti cok sukur biseyi yok siyriklarla atlatti ama omrunden yirmi sene gecti tek dusundugumz oglumuz oldu aglamaktan gozlerm sisti allahm bize bagisladi esimi
çok geçmiş olsun cnm...
çok geçmiş olsun cnm...
Kızlar bugün nerden estiyse ayrıntılı ultarason sonuc kağıdımı ınceledım. Ve gördümki bazı değerlerim oldugum haftamdan düşük. Doktor hersey normal demişti. Sıkıntı yok demişti. Ben 23.haftamda detaylı ultrasona gırdı m. Femur degerim 34mm ve karşılığında 20hfta5g yazıyor moralım bozuldu. Boyu kısamı olacak demek ayda başka bişeymi demek bilmiyorum.
Bpd54mm 22hft3g
Ac 18mm 23hft
Radius 34mm 24hft2g
Hl 34mm 21hft5g yani haftamda uyumlu değil degerler kızlarama doktorum haftasıyla uyumlu demişti. Kafama taktım
Kızlar bugün nerden estiyse ayrıntılı ultarason sonuc kağıdımı ınceledım. Ve gördümki bazı değerlerim oldugum haftamdan düşük. Doktor hersey normal demişti. Sıkıntı yok demişti. Ben 23.haftamda detaylı ultrasona gırdı m. Femur degerim 34mm ve karşılığında 20hfta5g yazıyor moralım bozuldu. Boyu kısamı olacak demek ayda başka bişeymi demek bilmiyorum.
Bpd54mm 22hft3g
Ac 18mm 23hft
Radius 34mm 24hft2g
Hl 34mm 21hft5g yani haftamda uyumlu değil degerler kızlarama doktorum haftasıyla uyumlu demişti. Kafama taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?