2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
günaydın arkadaşlar
gununuz güzel olsun...
ben bu aralar yatarken saga sola donuslerde cok sıkıntı yasıorum son aylarda napıcaz bılmıorum

günlük pedler enfeksiyonamı sebep oluyormus yoksa olmasını mı engelliyor cnm bende kullanıyorumda.
bide enfeksiyon belirtisi kaşınma yanma gibi şeyler mi

canım günlük pedler hava almayı önlediği için mevcut bakterilerin çoğalmasına ve kaşıntıya da sebep olabiliyor sık sık değiştirilmesi lazım ben kullanıyodum bıraktım ama bu seferde kilot değiştirmekten bıktım sağlık ocağı iç çamaşırını sürekli değiştir ve temizliğine dikkat et dite 100 defa söylemiştir.

Ay maşallah canım çok güzel haberler bunlar. Senin cadı süpürgesinde İnsan her geçen gün usg de büyüdüğünü gördükçe bir an evvel Eylül gelsin diyor

cok sagol guzelım
valla once esımın gelmesını dort gozle beklıyorum
su gobeklı halımı gorsun
tepıklerını oda hıssetsın ıstıyorum

sonra doguryaım kızımı olmamı

Maşallah tahmini doğum tarihimiz de aynı bebeklerin kilosu da :) bende cuma gitmiştim 889 g dı işallah hep böyle güzel haberler alırız

amın guzelım ınsallah
bakalım nasıl bır dogum beklıyor bızı
hayırlısı ıle o gunlerı paylastıgımız gunlerı gorelım

tesekkur ederım canım
hadı bakalım bugunde senın guzel hbrlerınle mutlu olalım

bende gıdıorum canım ağdaya
bı sorun olmadı sugune dek
mecbur gıtmek zorundayız kı
ben gobusten goremıorum bıle on tarafı

Allah iyiliğini versin ya sabah sabah güldürdün beni
bende aynaya bakıp ona göre gidiyorum. ağdacıma söyledim o hamile olduğu dönemde eşine baktırıyormuş hatta ağdayı eşine yaptırmış.
normal bişeymiş gibi anlatıyo sizede normal gelebilir ama bana hiç öle gelmedi. utandım eşime bırak yaptırmayı çıkmışmı diye baktırmam midesi bulanı benden korkarım ya.

günaydın arkadaşlar
gununuz güzel olsun...
ben bu aralar yatarken saga sola donuslerde cok sıkıntı yasıorum son aylarda napıcaz bılmıorum

Günaydın herkese,
Bende de aynı sıkıntı var canım..annem öyle pat diye dönme artık dedi. önce yatakta oturup sonra dönecekmişim ama gece uyku sersemliğine pekte öyle olmuyor. dediğin gibi göbekler büyüyünce daha zor olacak. hamile yastığını mı denesem diye düşünmüyor değilim.

canım benim gözün aydın benim oğluşumda 22 haftadan beri kafası asağıda duruyor anlatamam nasıl kasık ağrısı yapıyor erkenden döndü benimki seninkide döner merak etme.

valla bu zamana kadar benım cadı hıc duzgun durmadı bakalım
onemlı olan saglıgı ıyı olsun
ne yapalım
doner elbet dıye dusunuyorum
beklemekten baska care yok

canım cok gecmış olsun..
ıkız bebeklerde bu sorun olabılıo genelde oyuzden panık yapma
benım arkadaşımda ıkız hamıle
o da hastanede yatacak doğurasıya kadar

ayyy kıyamam canım ben sana..
bı gıttımı aylarca gelmeyebılır...
inşallah doğumunda yanında olur

ayy lutfen olsun allahım nasıp etsın canım ya
17 subatta gıttı hala yok askım
ama ınsallah bı aya kalmaz gelecek
dua edın hayırlı zamanda ınsın gemıden

aynen ya canım bende duymuştum eşine agda yaptıranları
ama ben yaptıramam adamlar ürkecek kaçacak sonra bızden

canım çok geçmiş olsun. bebeklerimizi evet çok özledik,çokta merak ediyoruz ama zamanlarında gelsin hepsi... biz biraz daha beklemeye hazırız..
bu arada canım ters bişey mi yaptın noldu? dikkat et Allahın izniyle doktorunda tavsiyeleriyle atlatıcaksı n ınsallah

ben ewden bı yastık koyuyorum kare seklınde canım
o yastıklarında pek faydası olduğunu dusunmuorum
her dönüşte elımle onla donuorum
sabah uyandıgımdada yerde oluo yastık

ayyy o ne ıgrenc bısey ya
ne demek adama yaptırmak bırak onu baktırmam bıle
ben bıle hıoslanmıyorum o halımden adama baktırıcam
kadının mahremı olmalı
o halımı nıye gorsun

kadın kadınlıgını hıcbır zaman bırakmalı
yoksa mazallah adamlarımız ucar gıder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…