günlük pedler enfeksiyonamı sebep oluyormus yoksa olmasını mı engelliyor cnm bende kullanıyorumda.
bide enfeksiyon belirtisi kaşınma yanma gibi şeyler mi
canım günlük pedler hava almayı önlediği için mevcut bakterilerin çoğalmasına ve kaşıntıya da sebep olabiliyor sık sık değiştirilmesi lazım ben kullanıyodum bıraktım ama bu seferde kilot değiştirmekten bıktım sağlık ocağı iç çamaşırını sürekli değiştir ve temizliğine dikkat et dite 100 defa söylemiştir.
bende oldum 2. dozu seni 3 yıl korur bidaha istersen vurulmayabilirsin menopoza kadar korunmak istiyorsan 5 doz vurul 3. doz 6 ay sonra aralıkta demişti.
darısı benm başıma bakalım yarın kaçamak yapıp başka bir doktordan randevu aldım, kızımı çok merak ediyorum. Umarım ben de yarın size güzel haberlerle gelirim :)))
Allah iyiliğini versin ya sabah sabah güldürdün beni
bende aynaya bakıp ona göre gidiyorum. ağdacıma söyledim o hamile olduğu dönemde eşine baktırıyormuş hatta ağdayı eşine yaptırmış.
normal bişeymiş gibi anlatıyo sizede normal gelebilir ama bana hiç öle gelmedi. utandım eşime bırak yaptırmayı çıkmışmı diye baktırmam midesi bulanı benden korkarım ya.
Günaydın herkese,
Bende de aynı sıkıntı var canım..annem öyle pat diye dönme artık dedi. önce yatakta oturup sonra dönecekmişim ama gece uyku sersemliğine pekte öyle olmuyor. dediğin gibi göbekler büyüyünce daha zor olacak. hamile yastığını mı denesem diye düşünmüyor değilim.
valla bu zamana kadar benım cadı hıc duzgun durmadı bakalım
onemlı olan saglıgı ıyı olsun
ne yapalım
doner elbet dıye dusunuyorum
beklemekten baska care yok
Arkadaslarr yataga mahkumum artik bugun cok rahatsizlandim sancim artti doktora gittik.. rahimde acilma yoktu ama kasilmam coktu .. serum verdi doktor neyseki kasilmalar gecti .. doktor 1 ay daha dayanacaksin dedi sadece wcye kalkicaksin bitek dedi.. yürüyüş falan hersey yasak dua edin arkadaslar kizlarim gelmesin hemen daha çok küçükler
canım cok gecmış olsun..
ıkız bebeklerde bu sorun olabılıo genelde oyuzden panık yapma
benım arkadaşımda ıkız hamıle
o da hastanede yatacak doğurasıya kadar
ayy lutfen olsun allahım nasıp etsın canım ya
17 subatta gıttı hala yok askım
ama ınsallah bı aya kalmaz gelecek
dua edın hayırlı zamanda ınsın gemıden
bende aynaya bakıp ona göre gidiyorum. ağdacıma söyledim o hamile olduğu dönemde eşine baktırıyormuş hatta ağdayı eşine yaptırmış.
normal bişeymiş gibi anlatıyo sizede normal gelebilir ama bana hiç öle gelmedi. utandım eşime bırak yaptırmayı çıkmışmı diye baktırmam midesi bulanı benden korkarım ya.
Arkadaslarr yataga mahkumum artik bugun cok rahatsizlandim sancim artti doktora gittik.. rahimde acilma yoktu ama kasilmam coktu .. serum verdi doktor neyseki kasilmalar gecti .. doktor 1 ay daha dayanacaksin dedi sadece wcye kalkicaksin bitek dedi.. yürüyüş falan hersey yasak dua edin arkadaslar kizlarim gelmesin hemen daha çok küçükler
canım çok geçmiş olsun. bebeklerimizi evet çok özledik,çokta merak ediyoruz ama zamanlarında gelsin hepsi... biz biraz daha beklemeye hazırız..
bu arada canım ters bişey mi yaptın noldu? dikkat et Allahın izniyle doktorunda tavsiyeleriyle atlatıcaksı n ınsallah
Günaydın herkese,
Bende de aynı sıkıntı var canım..annem öyle pat diye dönme artık dedi. önce yatakta oturup sonra dönecekmişim ama gece uyku sersemliğine pekte öyle olmuyor. dediğin gibi göbekler büyüyünce daha zor olacak. hamile yastığını mı denesem diye düşünmüyor değilim.
ben ewden bı yastık koyuyorum kare seklınde canım
o yastıklarında pek faydası olduğunu dusunmuorum
her dönüşte elımle onla donuorum
sabah uyandıgımdada yerde oluo yastık
ayyy o ne ıgrenc bısey ya
ne demek adama yaptırmak bırak onu baktırmam bıle
ben bıle hıoslanmıyorum o halımden adama baktırıcam
kadının mahremı olmalı
o halımı nıye gorsun
kadın kadınlıgını hıcbır zaman bırakmalı
yoksa mazallah adamlarımız ucar gıder
ayy lutfen olsun allahım nasıp etsın canım ya
17 subatta gıttı hala yok askım
ama ınsallah bı aya kalmaz gelecek
dua edın hayırlı zamanda ınsın gemıden