Arkadaslarr yataga mahkumum artik bugun cok rahatsizlandim sancim artti doktora gittik.. rahimde acilma yoktu ama kasilmam coktu .. serum verdi doktor neyseki kasilmalar gecti .. doktor 1 ay daha dayanacaksin dedi sadece wcye kalkicaksin bitek dedi.. yürüyüş falan hersey yasak dua edin arkadaslar kizlarim gelmesin hemen daha çok küçükler
Arkadaslarr yataga mahkumum artik bugun cok rahatsizlandim sancim artti doktora gittik.. rahimde acilma yoktu ama kasilmam coktu .. serum verdi doktor neyseki kasilmalar gecti .. doktor 1 ay daha dayanacaksin dedi sadece wcye kalkicaksin bitek dedi.. yürüyüş falan hersey yasak dua edin arkadaslar kizlarim gelmesin hemen daha çok küçükler
Tatlım işbir den emzirme yastığımı bende aldım:)
Ama koltuğa nasıl bişey en doğrusu olucak bir türlü karar veremiyorum. Yada çok gerekli mi acaba? Bazıları diyo ki zaman gelicek uyuyakalıcaksın onun üstünde rahat bişey al falan filan banada tecrübem olmadığı için şöyle gibi geliyo; orda emzirmemde alırım zaten yatağıma getiririm orda rahat rahat emziririm diyorum ne biliim yada oturma odasında geniş kanepede yani niye illa odasındaki berjerdemi emzirmemiz gerekiyo
Tabiki değil canim ama ben yataga yanima alistirmak istemedigim icin koltukta teker teker emzirip yataklarina yatirmayi düşünüyorum yoksa ben bu kizlarla başa cikamam onun icin bana gerekli geldi ..
ayy ben de cok acikiyorum sekerim ilk olcmede 159 cikti 2. de 120 cikti dr normal dedi bi onceki yuksek demisti ama 2. saati olcmemisti sonra 2.kez yuklendi sanirim normal. bu arada demek kilo verdin kilon fazla mi canim kacla hamile kaldin veeeee nasil kilo verdin sahsen ben de versem cok iyi olur
Canım bende hamilelik öncesi gizli şeker vardı zaten. Gebelikte yapılan şeker yüklemesinde, gebelik diyabetine çevirdiğini gördük. Onun için diyet yapıyorum, yoksa insülin iğnesi vurulmam gerekecek karnımdan. Korkudan yemiyorum, içmiyorum diyete uyuyorum kilo veriyorum ister istemez. Bi de yürüyüş yapabilsem daha da iyi olur benim için. Çok zayıf değildim zaten gebe kalmadan önce, onun için az kilo almam benim için iyi bişeymiş. Bakalım son ay görücem kendimi neye benzicem :)
Bu arada kizlar zeynep kamilw gidiyrm kontrollere dogum hazirlik kurslari varms 6 seyans katilmk istermsnz dedi tamam esim ile gelirz sonra laktamil zeynp kamilde 165 gebe kadina toplm 6 ay ucretsz laktamil gondereckmis her ay hemsire gelip kan sayimlri vs kontrol edileck dedi istermisin tamam dedim iyi mi yaptm acaba
Tesekkur ederim arkadaslar ben surekli yatmaktan hic hoslanmiyorum doktorumda kizlarin icin yapicaksin dedi .. bol bol yatmaktan baska caremiz yokmus napalim onlar iyi olsun gerisi bos
Bu arada kizlar zeynep kamilw gidiyrm kontrollere dogum hazirlik kurslari varms 6 seyans katilmk istermsnz dedi tamam esim ile gelirz sonra laktamil zeynp kamilde 165 gebe kadina toplm 6 ay ucretsz laktamil gondereckmis her ay hemsire gelip kan sayimlri vs kontrol edileck dedi istermisin tamam dedim iyi mi yaptm acaba
bende katılmak istiyorum kurslara bikere aramıştım kurstaydılar görüşemedim kimseyle dışardan da alırlar mı acaba öğretmenim okulun kapanmasını bekliyodum bende bence iyi yapmışsınız ne güzel bilgileniyorsunuz
bende katılmak istiyorum kurslara bikere aramıştım kurstaydılar görüşemedim kimseyle dışardan da alırlar mı acaba öğretmenim okulun kapanmasını bekliyodum bende bence iyi yapmışsınız ne güzel bilgileniyorsunuz
Gunaydn guzel anneler bugun kendimi cok yorgun hissedyrm butun gece uyuyamadm agrim vardi sag tarafmda cok korktm dogum mu yapcm diye usuttum sanrm corap falan gyndm daha fazla agrim olrsa doktora gdcm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın ki ağrısı olan herkesin allah yardımcısı olsun. Benim.sorum ağdaciya.gitmekten.çok korkuyorum kasiyorum kendimi erken.doğum olur diye korktum ben.gibi kasilip giden var mı
yorgunlukta evet etkiliyor ama ben klımayı kapatmakla çözüm buldum ,iyi geldi biraz,soğuk su içip serinliyorum
merhaba
bendede bitmek bilmeyen bir enfeksıyon var ,fitilde kullandım ama tekrarlıyor sürekli,
doktor yıkama jeli verdi femin-x ph 4.2 her wc den sonra yıka dedi,kullandığımda etkisini görüyorum ama çalışırkende çok zor oluyor kullanmak
günlük pedlerinde etkisinin olduğunu söyledi doktorum ama neyden kaynaklı sürekli tekrarlaması bilemıyorum
günlük pedler enfeksiyonamı sebep oluyormus yoksa olmasını mı engelliyor cnm bende kullanıyorumda.
bide enfeksiyon belirtisi kaşınma yanma gibi şeyler mi
Tesekkur ederim arkadaslar ben surekli yatmaktan hic hoslanmiyorum doktorumda kizlarin icin yapicaksin dedi .. bol bol yatmaktan baska caremiz yokmus napalim onlar iyi olsun gerisi bos
günlük pedler enfeksiyonamı sebep oluyormus yoksa olmasını mı engelliyor cnm bende kullanıyorumda.
bide enfeksiyon belirtisi kaşınma yanma gibi şeyler mi
Gunaydn guzel anneler bugun kendimi cok yorgun hissedyrm butun gece uyuyamadm agrim vardi sag tarafmda cok korktm dogum mu yapcm diye usuttum sanrm corap falan gyndm daha fazla agrim olrsa doktora gdcm
gecmıs olsun canım
ama korkulacak bısey yoktur
bebısın baskı yapmıstır
yınede devam eders ıcın rahatlasın dıye gıdersın doktora
bızede hbr vermeyı unutma
Günaydın ki ağrısı olan herkesin allah yardımcısı olsun. Benim.sorum ağdaciya.gitmekten.çok korkuyorum kasiyorum kendimi erken.doğum olur diye korktum ben.gibi kasilip giden var mı
Bugün ikinci doz tetanoz aşımı oldum, kolum acıyo
Üçüncü doz 6 ay sonraymış.
Bi de son zamanlarda sürekli açım, hiç doymuyorum ama diyetime de uymak zorundayım şekerden dolayı.
Bugün sağlık ocağında tartıldım da, diyete başladığımdan beri 1,5 haftada 1 kilo vermişim. Yani hamileliğimden bu yana 4 kilo almış oluyorum.
Bebiş iyi olsun da, ben 20 kilo bile almaya razıyım tek memnuniyetim şekerimin dengeli olması.