2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Slm kizlar dun kontrolm vardi 27.haftamz bitti cok sukur 28 de bebis 987 gr var miyakn trhte dr giden

Arkadaslarr yataga mahkumum artik bugun cok rahatsizlandim sancim artti doktora gittik.. rahimde acilma yoktu ama kasilmam coktu .. serum verdi doktor neyseki kasilmalar gecti .. doktor 1 ay daha dayanacaksin dedi sadece wcye kalkicaksin bitek dedi.. yürüyüş falan hersey yasak dua edin arkadaslar kizlarim gelmesin hemen daha çok küçükler

Çok geçmiş olsun canım rahimde açılman yoksa telaşe etme işallah dinlenince herşey yoluna girer :) dualarımız seninle gönlünü ferah tut

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabiki değil canim ama ben yataga yanima alistirmak istemedigim icin koltukta teker teker emzirip yataklarina yatirmayi düşünüyorum yoksa ben bu kizlarla başa cikamam onun icin bana gerekli geldi ..

Cok gecmis olsun canim.. Bol bol dinlen, kendini riske atma. Allahım yardimcin olsun..

Canım bende hamilelik öncesi gizli şeker vardı zaten. Gebelikte yapılan şeker yüklemesinde, gebelik diyabetine çevirdiğini gördük. Onun için diyet yapıyorum, yoksa insülin iğnesi vurulmam gerekecek karnımdan. Korkudan yemiyorum, içmiyorum diyete uyuyorum kilo veriyorum ister istemez. Bi de yürüyüş yapabilsem daha da iyi olur benim için. Çok zayıf değildim zaten gebe kalmadan önce, onun için az kilo almam benim için iyi bişeymiş. Bakalım son ay görücem kendimi neye benzicem :)

Son düzenleme:
Bu arada kizlar zeynep kamilw gidiyrm kontrollere dogum hazirlik kurslari varms 6 seyans katilmk istermsnz dedi tamam esim ile gelirz sonra laktamil zeynp kamilde 165 gebe kadina toplm 6 ay ucretsz laktamil gondereckmis her ay hemsire gelip kan sayimlri vs kontrol edileck dedi istermisin tamam dedim iyi mi yaptm acaba

Cok gecmis olsun canim.. Bol bol dinlen, kendini riske atma. Allahım yardimcin olsun..

Tesekkur ederim arkadaslar ben surekli yatmaktan hic hoslanmiyorum doktorumda kizlarin icin yapicaksin dedi .. bol bol yatmaktan baska caremiz yokmus napalim onlar iyi olsun gerisi bos

bende katılmak istiyorum kurslara bikere aramıştım kurstaydılar görüşemedim kimseyle dışardan da alırlar mı acaba öğretmenim okulun kapanmasını bekliyodum bende bence iyi yapmışsınız ne güzel bilgileniyorsunuz

Alirlr cnm niye almasinlr ilk seyans 24 haziran 13 ile 16 arasi 3-4 kisilik yer kalmisti vakit kaybetmdn aramalisin 😅 belki sinif ark oluruz

Gunaydn guzel anneler bugun kendimi cok yorgun hissedyrm butun gece uyuyamadm agrim vardi sag tarafmda cok korktm dogum mu yapcm diye usuttum sanrm corap falan gyndm daha fazla agrim olrsa doktora gdcm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın ki ağrısı olan herkesin allah yardımcısı olsun. Benim.sorum ağdaciya.gitmekten.çok korkuyorum kasiyorum kendimi erken.doğum olur diye korktum ben.gibi kasilip giden var mı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günlük pedler enfeksiyonamı sebep oluyormus yoksa olmasını mı engelliyor cnm bende kullanıyorumda.
bide enfeksiyon belirtisi kaşınma yanma gibi şeyler mi

Tesekkur ederim arkadaslar ben surekli yatmaktan hic hoslanmiyorum doktorumda kizlarin icin yapicaksin dedi .. bol bol yatmaktan baska caremiz yokmus napalim onlar iyi olsun gerisi bos

canım gecmıs olsun
ıkız annesı olmak daha zor tabııkı de
sen bızden bıraz daha farklı gecıreceksın
ama sonunda cıfte mutluluk yasayacaksın

allah hayırlı zamanda kucagına lmayı nasıp etsın
doktorun tavsıyelerını dınle
co az kaldı zaten
guzel hbrlerını beklıyoruz

günlük pedler enfeksiyonamı sebep oluyormus yoksa olmasını mı engelliyor cnm bende kullanıyorumda.
bide enfeksiyon belirtisi kaşınma yanma gibi şeyler mi

pedler bakaterı urettıgı ıcın enfeksıyona sebep olur
bende kullanıyordum ama bıraktım
en temızı ve guzelı sık ıc camasırı degıstırmek

gecmıs olsun canım
ama korkulacak bısey yoktur
bebısın baskı yapmıstır
yınede devam eders ıcın rahatlasın dıye gıdersın doktora
bızede hbr vermeyı unutma

ben ezelden beri gidiyorum canım ilk bebeğimdede gidiyordum 41. haftada gelmedi düşün bundada gidiyorum sen ilk defa gidicen heralde

ben 2 doz oldum ama bana hıc 3.dozdan bahsetmedı saglık ocagı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…