günlük pedler enfeksiyonamı sebep oluyormus yoksa olmasını mı engelliyor cnm bende kullanıyorumda.
bide enfeksiyon belirtisi kaşınma yanma gibi şeyler mi
pedler bakaterı urettıgı ıcın enfeksıyona sebep olur
bende kullanıyordum ama bıraktım
en temızı ve guzelı sık ıc camasırı degıstırmek
ayyy o ne ıgrenc bısey ya
ne demek adama yaptırmak bırak onu baktırmam bıle
ben bıle hıoslanmıyorum o halımden adama baktırıcam
kadının mahremı olmalı
o halımı nıye gorsun
kadın kadınlıgını hıcbır zaman bırakmalı
yoksa mazallah adamlarımız ucar gıder
Günaydın herkese,
Bende de aynı sıkıntı var canım..annem öyle pat diye dönme artık dedi. önce yatakta oturup sonra dönecekmişim ama gece uyku sersemliğine pekte öyle olmuyor. dediğin gibi göbekler büyüyünce daha zor olacak. hamile yastığını mı denesem diye düşünmüyor değilim.
bıraksın canım o işi ya...
bole omur mu geçer bekle bekle nereye kadar
merhaba canım
eşin yabancı bayraklı gemidemi
bende denizcilik firmasında çalışıyorum ,maaşlar genelde geç yatıyor ,siizinde öylemi ,öyleyse benim çalıştığım firmadamı çalışıyor acaba
yok bu sefer turk bayraklı cıktı
ama burdada gec yatıyor
duznelı yatıran pek fırma yok coook buyuk sırketler harıc
en azından ıcerde paramız kalmıyor
hanımlar benım kıza bır ısım bulalım yahu
el atın su ıse
buldugum ısımler
ILKIM
IZGI
TILBE
esımde ZEYNEP dıyor
sızın onerınız falan yok mu
3 ay içerden gidiyor olmak çok sinir bozucu oluyor,her gün eşler arıyor ,maaşlar nezaman yatıcak diye ,
allah yardım etsin hepimize
o bahsettiğin en büyük şirkette çalışıyorum,ilk sıralarda ama bizdede malesef durum aynı
kaçasım varr
izgi değişik hoş bir isim ,2 isim koymayı düşünmezmisiniz
eşininde istediği hemde senınde istediğin olmuş olur
pedler bakaterı urettıgı ıcın enfeksıyona sebep olur
bende kullanıyordum ama bıraktım
en temızı ve guzelı sık ıc camasırı degıstırmek
canım günlük pedler hava almayı önlediği için mevcut bakterilerin çoğalmasına ve kaşıntıya da sebep olabiliyor sık sık değiştirilmesi lazım ben kullanıyodum bıraktım ama bu seferde kilot değiştirmekten bıktım sağlık ocağı iç çamaşırını sürekli değiştir ve temizliğine dikkat et dite 100 defa söylemiştir.
günaydın güzel anneler
arkadaşlarda yorum yapmış canım ,bakteri oluşumunu arttırıyormuş,bende bıraktım kullanmıyorum artık,
iç çamaşarını sık değiştirmek ve sık jelle yıkamak en iyisi ,ama iş yerinde sürekli değiştirme şansım olmuyor
bir arkadaşımız yazmıştı ,sadece kendi çamaşırlarını tek başına kaynar suda yıkayıp ütülemek en mantıklısı , bunu bende denicem ,
inşallah kurtuluruz ,ama 2 gündür kendimi daha rahat hissediyorum, doğuma kadar bu olayı çözüme kavuşturmalıyım,
aynen ya canım bende duymuştum eşine agda yaptıranları
ama ben yaptıramam adamlar ürkecek kaçacak sonra bızden
kızlar bişey soracağım.
allata veya bazı sitelerde bebek şu haftada şu kadar cm şu kadar kilo dur. vs. tarzı yazılar yazıyo bu yazılara göre bebek kilo alırsa 3200 veya 3400 diyo 40. haftada felan. ben şunu soruyorum. benim bebeğim bu yazılanlarla uyumlu gidiyor şuanda eğer bir aksaklık geriye düşme olmassa.
geçen gün doktoruma böyle giderse 3500 felan doğar mı dedim hayır bebek çok kilolu değil hafif dedi. e o zaman bu yazılanlar neye göre yazılıyo o zaman bu ölçümlere bakmamak sadece bekleyip 40. haftayı o zaman mı kaç kilo olduğunu görmek lazım anlamadım.
kaç gündür kafamı kurcalıyor bu soru?
ayyy o ne ıgrenc bısey ya
ne demek adama yaptırmak bırak onu baktırmam bıle
ben bıle hıoslanmıyorum o halımden adama baktırıcam
kadının mahremı olmalı
o halımı nıye gorsun
kadın kadınlıgını hıcbır zaman bırakmalı
yoksa mazallah adamlarımız ucar gıder
bütün gün işyerinde olduğum için değiştiremiyorum gün içerisnde mecburen kullanıyorum
işyerinde olmuyor maalesef rahatta edemiyorum günlük pedsiz yandım yani
günlük pedsiz gerçekten çok zor bence
kesinlikle öyle düşünüyorum ayıplamıyoruz yanlış anlaşılmasın ama ben yapamam ya. ayak tırnaklarımı bile şuanda biraz keserken zorlanıyorum ben kesin diyor kesinlikle olmaz diyorum. ben onunkileri keserim midem kalkmaz da bi kadın bence dikkatli olmalı bu konularda.
Allah iyiliğini versin yasabah sabah güldürdün beni
bende aynaya bakıp ona göre gidiyorum. ağdacıma söyledim o hamile olduğu dönemde eşine baktırıyormuş hatta ağdayı eşine yaptırmış.
normal bişeymiş gibi anlatıyo sizede normal gelebilir ama bana hiç öle gelmedi. utandım eşime bırak yaptırmayı çıkmışmı diye baktırmam midesi bulanı benden korkarım ya.
kesinlikle öyle düşünüyorum ayıplamıyoruz yanlış anlaşılmasın ama ben yapamam ya. ayak tırnaklarımı bile şuanda biraz keserken zorlanıyorum ben kesin diyor kesinlikle olmaz diyorum. ben onunkileri keserim midem kalkmaz da bi kadın bence dikkatli olmalı bu konularda.
aynen bazı şeyler saklı kalmalı öyle herşeyi ortalığa dökersek başka kadınların hiç o yönlerini görüp bilmediklerinden cazip gelir onlara uçar giderler. istemem valla veririm kuoföre kaç paraysa ayrıca nelere vermiyoruzki olmadı jilet yaparım genede göstermem. eski kadınlar nasıl yapıyormuş canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?