Canim ben aldim emzirme koltugu harika rahat bisey esimle simdiden kavga ediyos.. emzirme yastigi da aldim.. benim butun hazirliklar tamam.. kizlarin sag salim gelmelerini bekliyos artik
Yoooook Onu da almadım, Çlek'te de beğenmedim bir tane vardı. İkea'ya bakıcam, hoş bakmıştım yine ordada salllanan koltuklardan beğenmedim valla bilmiyorum kararsızım
Kızlar bir şey sormak istiyorum,
Ben gündüzleri topuklu ayakkabı giyiyorum çoğu zaman oturur haldeyim zaten en fazla 2-3 saat ayakta geçiriyorumdur. Etraftaki herkes topuklu ayakkabılarıma laf etmeye başladı, ama ben böyle rahat ediyorum. Umursamıyorum.
Sormak istediğim topuklu ayakkabının bilinen bir zararı var mı? Araştırdım internetten ama genelde denge vs gibi şeyler yazmışlar, bunlar bana çok dolaylı geliyor. Bir de size danışayım dedim.
Eki Görüntüle 1151362 Bizimki de bu canım, ebebekten sipariş ettim.çanta yeter bence de artık başka canta almayacagım. yan ceplere ozellıkle dıkkat ettım alırken.Biberon için birebir.pratik oluyor o cepler..
İyi ki almışız. Bir de avent cam biberon, göğüs ucu kremı ve göğüs pedi aldım. kremı doguma 1 ay kala sürmeye başlayacagım, acı cekmeyım
Merhaba eylül anneleri bende usg ye göre eylülde doğum yapicam inşallah. Şeker yüklemesinde şekerim biraz yüksek çıktı sinirin üstü yani. Diyetisyene gittim verdiği diyete uymak çok zor yağsız salata 5 zeytin vs. neyse pirince patatese tatlıya dayanirim ama meyve ve hafta da bir-iki dondurmaya nasıl karşı koycam bilmiyorum. Bu durumla karşı karşıya olanlar sizler nelere dayanabiliyorsunuz? Lütfen duyduklarinizdan bildiklerinizden paylaşır misiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaşlar sevgili eylül anneleri...ilk kez ziyaret ettim sayfanızı ve bayıldım.nasıl güzel bir dayanışma içerisindesiniz öyle...burası tam da Allahın unuttuğu mahrumiyet bölgesindeki bendenize göre bir yermiş...belli bir sayfadan başladım ancak 1748e kadar gelebildim..sonra da dayanamadım hemen yazayım dedim:)))
son sayfalardaki yoğunluktaki konularınızı şimdilik bilmiyorum ama okuduğum sayfalarda dikkatimi bir kaç şey çekti.birincisi ben de henüz alışverişe başlamayanlardanım.iyice araştırıp kaliteli ve uygununu bulabilmek istiyorum ama araştırdıkça daha çok kafam karışıyor(( bakalım buradaki siz araştırmacı annelerin yorumlarını dikkate alırım artık.
ikincisi ben de gece ağrı ve el ayak yanmasından uyayamayanlardanım..sağa dön yok sola dön yok sabaha karşı ancak uyuyabiliyorum haliyle iş yerinde ölü gibiyim.bir de üzerine gün içerisindeki mide yanmalarımı eklersek bu aralar epey bitkin durumdayım...
üçüncüsü şeker yüklemesini birçoğunuz 24. haftasında yaptırmış.ben henüz yaptırmadım bu hafta sonu doktorumdan randevu almadan önce arayıp soracağım inşallah geç kalmamışımdır.
şimdilik bu kadar..umarım oğlumla beni de kabul edersiniz teyzeleri:)))
kızlar göbeğimin iki tarafınfan mavi büyük çizgi geçiyor damar gibi mor mavi gibi renkte sizce bunlar damarlarım mı yoksa çatlayacak mı??? yani ilerde bunlar beyazlaşıp çatlak mı olacak??
Arkadaslar ERDEM, GİRAY, KEREM, TUNA isimlerinden begendiginizi yazar misiniz. Fikrinize ihtiyacim var. Tikandik kaldikcook tesekkur ediyorum şimdiden.
kalsiyim ıhtıyacınızı nasıl karşılıyorsunuz kızlar?
Kalsiyum tabletleri var suda eriyen yuvarlaklar. Doktorum ondan tavsiye etti bana. Gerçi gün içinde bi bardak süt, bi kase yoğurt ve peynir yemek günlük ihtiyacını karşılar.
Osteocare diye kalsiyum magnezyum çinko karışık bi vitamin verdi benim doktorumda hergün değil ama haftada 2-3 kere alıyorum 400mg kalsiyum içeriyormuş onun dışında sütten tiksindim malesef kaşar peynir ve yogurtla tamamlamaya çalışıyorum ben de ama her gün düzenli olduğu söylenemez işallah sıkıntı olmaz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gayet güzel işte elinden geleni yapıyosun sen. Zaten bebiş senden alıyor alacağını. O takviye kalsiyumlar, magnezyumlar, demirler vs hep anne için :)
Herifler sömürüyo bizi
doktordn geldım kızlar
kızımız 889 gr ve yaklasık 33 cm mıs
ters duruyor ama bızım yaramaz
bası mıdemde poposu asagıda
ama elını emıyordu gordum
gozelrını acıp kapıyordu
allah herkesın bebegı ıcın guzel hbrler duymayı nasıp etsın
oh maşallah fıstığa yahuuuu:))))
darısı benm başıma bakalım yarın kaçamak yapıp başka bir doktordan randevu aldım, kızımı çok merak ediyorum. Umarım ben de yarın size güzel haberlerle gelirim :)))
1000-1200mg diyor günlük kalsiyum ihtiyacı 750 mg siz alın geri kalın zaten gün içinde yediklerinizden tamamlanır diyor nette bende kendi yoğurdumu yapıp ondan yemeye çalışıyorum dediğin gibi kendimiz sömürülüyoruz :) bu ara benimde iştahım sürekli açık özellikle abur cubura yönelesim var neden böyle oldu anlamadım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabah bol peynir ve 1 bardak süt ile kahvaltı edelim. Gün içerisinde tüketebildiğimiz kadar ayran. Yemeklerden sonra meyveli ya da kuruyemişli yoğurt.
Akşam yatmadan bi bardak süt daha içtik mi yeter de artar bence :)
geçmiş olsun canım
kaşıntım olmadı hiç ama geçmiyor ne yapsamda,bolsa su tüketıyorum ama olmuyor ,yürüyüş yaptıktan sonra çok çok fazla karşılaşıyorum ,yeşilimsi olması benı dahada tedirgin ediyor
kaşıntın varsa eğer o dediğim yıkama jeli bence işe yarar senın için denemeni tavsıye ederım, ,uzun süre kullanabılırsın , kücücük bir damlası yetiyor,
doktorum normal doğum için uygun olduğumu söylüyor, doğum anında bebeğime bir zarar verirmi bu durum
Bugün ikinci doz tetanoz aşımı oldum, kolum acıyo
Üçüncü doz 6 ay sonraymış.
Bi de son zamanlarda sürekli açım, hiç doymuyorum ama diyetime de uymak zorundayım şekerden dolayı.
Bugün sağlık ocağında tartıldım da, diyete başladığımdan beri 1,5 haftada 1 kilo vermişim. Yani hamileliğimden bu yana 4 kilo almış oluyorum.
Bebiş iyi olsun da, ben 20 kilo bile almaya razıyım tek memnuniyetim şekerimin dengeli olması.
Ay bu sene 3 arkadaşım Kerem ismini koydu bebeklerine. Artık farklı bi isim duymak istiyorum sanırım :)
Kesinlikle TUNA diyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?