2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canim ben aldim emzirme koltugu harika rahat bisey esimle simdiden kavga ediyos.. emzirme yastigi da aldim.. benim butun hazirliklar tamam.. kizlarin sag salim gelmelerini bekliyos artik

Tatlım işbir den emzirme yastığımı bende aldım:)
Ama koltuğa nasıl bişey en doğrusu olucak bir türlü karar veremiyorum. Yada çok gerekli mi acaba? Bazıları diyo ki zaman gelicek uyuyakalıcaksın onun üstünde rahat bişey al falan filan banada tecrübem olmadığı için şöyle gibi geliyo; orda emzirmemde alırım zaten yatağıma getiririm orda rahat rahat emziririm diyorum ne biliim yada oturma odasında geniş kanepede yani niye illa odasındaki berjerdemi emzirmemiz gerekiyo

Yoooook Onu da almadım, Çlek'te de beğenmedim bir tane vardı. İkea'ya bakıcam, hoş bakmıştım yine ordada salllanan koltuklardan beğenmedim valla bilmiyorum kararsızım

Sallanan diye diretmiyorum o yüzden artık ben. Sallananlar genelde çok rahatsız kolları falan kumaş kaplama bile diil. Ikea dakiler hele en rahatsızları:) Anam babam usulü geniş yumuşak süngerli berjer bakıyorum artık :)

enfeksiyondan şikayet eden arkadaşlar... ben de aylarca bununla uğraştım hala zaman zaman oluyo bol su içilmesi gerekiyor.. idrarınız renksiz glmeli..renkli ise yeterince su almıyosunuz demekmiş bu.. ben günde 5-6 tane iç çamaşırı değiştiriyorum..biraz sıcak suyla yıkamanızı öneririm.ütü de yapılması lazımmış ama ben üşeniyorum yapmıyorum..bir de günlük pedlerden uzak durun. bakteri üretiyor.biraz ayıp olucak ama eşinizin de temizliğine dikkat etmesi gerekiyor.yani ilişkiye girmeden önce onun da temizlenmesi gerekiyor.
bir de ben limon suyu ve sarımsak karışımı yapıp içmiştim.size belki dokunur diye endişeleniyorum o yüzden tarif vermiycem.isterseniz araştırın

Çalışırken bende çok severdim ve giyerdim şuan çalışıyor olsam yine giyerim ve hayır ayağının şişmesi yada düşme olasılığını göreceli arttırması dışında hiçbir zararı yok bencede canım. Herkeste çok meraklı üstüne vazife olmayan şeylere karışmaya. Kendileri hamile kaldıklarında giymezler

Aa süper canım, güle güle kullan inş. Chicco kardeşi olduk :))

Çanta bence de çok yeterli, başka bi tane almaya gerek yok. Dediğin gibi yan ceplere ve öndeki file bölmeye bayıldım bende.

Avent'in doğal akış biberonundan mı aldın canım ? Göğüs ucu kremi ve pedi lansinoh tavsiye ederim. Ağustos'ta sürmeye başlamamız lazım evet.

Selam canım, aramıza hoş geldin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dilerim.

Şeker sorunu bende de var, insülin yememek için diyetisyene gittim bende. Aynı dediğin gibi, 5 zeytin-2 dilim ekmek-sıfır şeker-sıfır tatlı vs.
Ben tatlı, çikolata, dondurma, meyve gibi şeylere dayanabiliyorum da, ekmek, pilav, makarna, börek gibi şeylere dayanamıyorum. Zor bi süreç ama elimden geleni yapıyorum. 1,5 haftada 1 kilo vermişim, parmaktan da şeker ölçümü yapıyorum normal çıkıyor çok şükür.

En azından doğuma kadar direnmek zorundayız, kendimiz için olmasa da bebeklerimiz için.... Canımız bişey çektiğinde, onun muadili ne olabilir diye internetten araştırıp daha hafif şeyler tüketmemiz gerekli. Allah yardımcımız olsun, başka dert vermesin diyelim :)

Aramıza hoş geldin o halde :) Bizde çok tecrübeli değiliz ama kafana takılanları bi liste yap yaz, elimizden geldiğince yardımcı olalım ins

kızlar göbeğimin iki tarafınfan mavi büyük çizgi geçiyor damar gibi mor mavi gibi renkte sizce bunlar damarlarım mı yoksa çatlayacak mı??? yani ilerde bunlar beyazlaşıp çatlak mı olacak??

Hayırlı olsun canım çatlakların :) Krem kullanıyor musun ?

Kalsiyum tabletleri var suda eriyen yuvarlaklar. Doktorum ondan tavsiye etti bana. Gerçi gün içinde bi bardak süt, bi kase yoğurt ve peynir yemek günlük ihtiyacını karşılar.

Osteocare diye kalsiyum magnezyum çinko karışık bi vitamin verdi benim doktorumda hergün değil ama haftada 2-3 kere alıyorum 400mg kalsiyum içeriyormuş onun dışında sütten tiksindim malesef kaşar peynir ve yogurtla tamamlamaya çalışıyorum ben de ama her gün düzenli olduğu söylenemez işallah sıkıntı olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün ikinci doz tetanoz aşımı oldum, kolum acıyo
Üçüncü doz 6 ay sonraymış.

Bi de son zamanlarda sürekli açım, hiç doymuyorum ama diyetime de uymak zorundayım şekerden dolayı.
Bugün sağlık ocağında tartıldım da, diyete başladığımdan beri 1,5 haftada 1 kilo vermişim. Yani hamileliğimden bu yana 4 kilo almış oluyorum.

Bebiş iyi olsun da, ben 20 kilo bile almaya razıyım tek memnuniyetim şekerimin dengeli olması.

Gayet güzel işte elinden geleni yapıyosun sen. Zaten bebiş senden alıyor alacağını. O takviye kalsiyumlar, magnezyumlar, demirler vs hep anne için :)
Herifler sömürüyo bizi

Gayet güzel işte elinden geleni yapıyosun sen. Zaten bebiş senden alıyor alacağını. O takviye kalsiyumlar, magnezyumlar, demirler vs hep anne için :)
Herifler sömürüyo bizi

1000-1200mg diyor günlük kalsiyum ihtiyacı 750 mg siz alın geri kalın zaten gün içinde yediklerinizden tamamlanır diyor nette bende kendi yoğurdumu yapıp ondan yemeye çalışıyorum dediğin gibi kendimiz sömürülüyoruz :) bu ara benimde iştahım sürekli açık özellikle abur cubura yönelesim var neden böyle oldu anlamadım

Ay maşallah canım çok güzel haberler bunlar. Senin cadı süpürgesinde İnsan her geçen gün usg de büyüdüğünü gördükçe bir an evvel Eylül gelsin diyor

Sende benim gibisin. Çok merak edersem, uygun fiyatlı bi özel hastane var bana yakın oraya dadanıyorum gece gündüz demeden
Kesin benim doktorum da ne iyi kız hiç sorun çıkarmadan bu zamana geldik diyodur D Çok fenayız valla :)

Sabah bol peynir ve 1 bardak süt ile kahvaltı edelim. Gün içerisinde tüketebildiğimiz kadar ayran. Yemeklerden sonra meyveli ya da kuruyemişli yoğurt.
Akşam yatmadan bi bardak süt daha içtik mi yeter de artar bence :)

Ah ah benim için çok hayali bu liste :) bu kadar süt ürünü tüketsem başka bişey yiyemem heralde

yesilimsi mi yok benimki beyaz jel ben de bakmayi dusunuyorum namaz kiliyorum her vakit abdest almak oyle zor oluyo ki surekli ic camasiri degistirmek:44:

ayy ben de cok acikiyorum sekerim ilk olcmede 159 cikti 2. de 120 cikti dr normal dedi bi onceki yuksek demisti ama 2. saati olcmemisti sonra 2.kez yuklendi sanirim normal. bu arada demek kilo verdin kilon fazla mi canim kacla hamile kaldin veeeee nasil kilo verdin sahsen ben de versem cok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…