kızlar bişey soracağım.
allata veya bazı sitelerde bebek şu haftada şu kadar cm şu kadar kilo dur. vs. tarzı yazılar yazıyo bu yazılara göre bebek kilo alırsa 3200 veya 3400 diyo 40. haftada felan. ben şunu soruyorum. benim bebeğim bu yazılanlarla uyumlu gidiyor şuanda eğer bir aksaklık geriye düşme olmassa.
geçen gün doktoruma böyle giderse 3500 felan doğar mı dedim hayır bebek çok kilolu değil hafif dedi. e o zaman bu yazılanlar neye göre yazılıyo o zaman bu ölçümlere bakmamak sadece bekleyip 40. haftayı o zaman mı kaç kilo olduğunu görmek lazım anlamadım.
kaç gündür kafamı kurcalıyor bu soru?
kesınlıkle mutlaka her zaman ulasılamaz bı tarafın olmalı
hatta bı yerde okumustum bebeklerınızı esınızın yanında emzırmemeye gayret edın dıye
cunku gogusler esler ıcın baska bısey ıfade ederken bı anda bebek emzırme aracı oldugunda cazıbesını kaybedıyormus
mantıklı geldı bana ama ne kadar uygulanabılır bılemem
Gerçek bu arkadaşım söylerdi inanmaz utanırdım
günaydın kızlarrr
evet dün annemle bir alışveriş patlaması yaşadık.
hiç aklımızda yoktu.
mothercare mağazasını aldık
yaw anne dur diyorum durmuyor kadın
torunumda torunum deli oldu
beşiğimizi komidinimizi bir dünya ıvır zıvırımızı almış olduk.
pek eksiğimiz kalmadı.ufak tefek şeyler kaldı
Bayadır giremiyordum foruma geçmişi okuyamadım.... yaklaşık bir haftadır karnımın altında acıma ve sarı akıntı şikayetim vardı dün tuvalete gittikten sonra çok az hatta böyle nokta kadar bi kahverengi bişey geldi tabi hemen soluğu doktorda aldık allahtan doktorum mesaisi bitmiş olmasına rağmen ordaydı muayene etti ilk önce karnımdan baktı bebekte veya eşte bi sıkıntı yok suyun normal hepsi güzel dedi ama alttanda bakıcam dedi akıntının sebebi enfeksiyonmuş biraz sıvı birikmesi gördüm dedi kanama yokmuş ve de daha önce hep normal seyreden rahim uzunluğum baya bi kısalmış hatta sınırda dedi dr bu da erken doğumu tetikleyen bir durummuş jel verdi bol bol sıvı iç yat dinlen dedi çok korkuyorum şu an dr un geç döllenme diye belirlediği tarihe göre 27+3 deyiz başına böyle bişey gelen ya da duyan eden var mı? Bir hafta sonra gel tekrar bakalım dedi böyle de devam edebilir allah korusun daha da kısalabilir dedi nolur dualarınızı eksik etmeyin inş erken doğum olmaz
Bayadır giremiyordum foruma geçmişi okuyamadım.... yaklaşık bir haftadır karnımın altında acıma ve sarı akıntı şikayetim vardı dün tuvalete gittikten sonra çok az hatta böyle nokta kadar bi kahverengi bişey geldi tabi hemen soluğu doktorda aldık allahtan doktorum mesaisi bitmiş olmasına rağmen ordaydı muayene etti ilk önce karnımdan baktı bebekte veya eşte bi sıkıntı yok suyun normal hepsi güzel dedi ama alttanda bakıcam dedi akıntının sebebi enfeksiyonmuş biraz sıvı birikmesi gördüm dedi kanama yokmuş ve de daha önce hep normal seyreden rahim uzunluğum baya bi kısalmış hatta sınırda dedi dr bu da erken doğumu tetikleyen bir durummuş jel verdi bol bol sıvı iç yat dinlen dedi çok korkuyorum şu an dr un geç döllenme diye belirlediği tarihe göre 27+3 deyiz başına böyle bişey gelen ya da duyan eden var mı? Bir hafta sonra gel tekrar bakalım dedi böyle de devam edebilir allah korusun daha da kısalabilir dedi nolur dualarınızı eksik etmeyin inş erken doğum olmaz
Amanimmm zaten hamileliktrn dolayi cinsellikten sogumustum bunu duydm daha sogudum vay benim adamin halineadamla kavga ederm ben oglumun sut ziyan olyr diyeee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sende benim gibisin. Çok merak edersem, uygun fiyatlı bi özel hastane var bana yakın oraya dadanıyorum gece gündüz demeden
Kesin benim doktorum da ne iyi kız hiç sorun çıkarmadan bu zamana geldik diyodurD Çok fenayız valla :)
maşallah canımm benim :)
Güzel günlerde kullanmak nasip olsun..
ohhh valla ne guzel yaptın
gule gule kullanın canım
yok mu resımlerı bızde bakalım cıcılerıne
bizim durum daha vahim gerçekten ,
canım bilemıyorum kaptanların maaşlarını açıkcası
hım eşinde önerdiyse ozaman anlaşamamazlık olmaz ,2 isimde koymana gerek kalmaz
ben okadar uğraştımki o olmaz bu olmaz diyip durdu,kendide isim türetmiyor,en sonunda açtım netten sözlüğü,nefesim kesilene kadar okudum ,e sonunda ikimizde karar veremedik,en güzeli can koyalım dedik ,ve bi ismi oldu oğluşumun sonunda
Zor evet ama inan pedle ryüzünden bence geçmek bilmiyor bu durum,değiştirirken bile anlıyodum nemli nemli olduğunu,bence sende kullanma tatlım
en güzeli yıkayıp kurulamak ,sonrasın kalınhavlu kağıdıyla desteklemek ,çok su içtiğimiz için sürekli wc deyiz ,her gittiğinde tazelersen inan sorun kalmıcak,
ben öyle yapıyorum 2 gündür akıntım yok denecek kadar azaldı
canım bende senın gıbı uyguluyorum gerçekten çok faydasını gördüm
güzel günlerde mutlulukla kullanın eşyalarınızı ,insanın aldıkça alası geliyor
ilk torunsa dahada bir hevesli oluyor insan ,benım annemde öyl eher geldiğinde muhakkak eli dolu geliyor,sanırım hiç birini giyidiremeden büyücek oğluşum
güle güle kullan canım..
ınsan ebbek kıyafetlerını gördükçe dayanamıo kı
herseyı almak ıstıo
Arkadaslarr yataga mahkumum artikbugun cok rahatsizlandim sancim artti doktora gittik.. rahimde acilma yoktu ama kasilmam coktu .. serum verdi doktor neyseki kasilmalar gecti .. doktor 1 ay daha dayanacaksin dedi sadece wcye kalkicaksin bitek dedi.. yürüyüş falan hersey yasak dua edin arkadaslar kizlarim gelmesin hemen daha çok küçükler
Gunaydn guzel anneler bugun kendimi cok yorgun hissedyrm butun gece uyuyamadm agrim vardi sag tarafmda cok korktm dogum mu yapcm diye usuttum sanrm corap falan gyndm daha fazla agrim olrsa doktora gdcm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bişey soracağım.
allata veya bazı sitelerde bebek şu haftada şu kadar cm şu kadar kilo dur. vs. tarzı yazılar yazıyo bu yazılara göre bebek kilo alırsa 3200 veya 3400 diyo 40. haftada felan. ben şunu soruyorum. benim bebeğim bu yazılanlarla uyumlu gidiyor şuanda eğer bir aksaklık geriye düşme olmassa.
geçen gün doktoruma böyle giderse 3500 felan doğar mı dedim hayır bebek çok kilolu değil hafif dedi. e o zaman bu yazılanlar neye göre yazılıyo o zaman bu ölçümlere bakmamak sadece bekleyip 40. haftayı o zaman mı kaç kilo olduğunu görmek lazım anlamadım.
kaç gündür kafamı kurcalıyor bu soru?
canım pozisyon değiştir öyle durumda rahat ettiğin bir pozisyona ge faydasını göreceksin. Oluyor arada ağrılar yapacak bişey yok bu saatten sonra.
günaydın kızlarrr
evet dün annemle bir alışveriş patlaması yaşadık.
hiç aklımızda yoktu.
mothercare mağazasını aldık
yaw anne dur diyorum durmuyor kadın
torunumda torunum deli oldu
beşiğimizi komidinimizi bir dünya ıvır zıvırımızı almış olduk.
pek eksiğimiz kalmadı.ufak tefek şeyler kaldı
ahahaha biliyomusun kelimesi kelimesine aynı şeyleri düşünüyorum bende. Doktorum diyodur ne arıyo ne soruyo, ne temiz hasta diye hahahaha :)))
Benim de miniğim 28+a günlüktü bugun, 1111 gr çıktı teyzeleri maşallah
Bundan önceki randevumda (25+2) iken makat gelişli idi şimdi baş aşağı durmuştu ama henüz doğum kanalında değil dedi doktorumuz.
Ohhhh mis gibi çok zevkli değil mi yaaa :))))
İnsan aldıkça alıyor, yeminle ben uzun süredir kendime hiç bişey almamıstım, dün öğlen arkadaşım soktu bir mağazaya yeter bebeğine aldığın biraz kendine alışveriş yap diye bikaç tunik aldım. Ama hep vicdan azabı oldu gene kızıma ne alabilirdim acaba bunun yerine diyerek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?