2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Hayirlisiyla bir dogurunda gorun heryerde emziriceksiniz o artik eslerinizin cazibe objesi degil bebelerinizin biberonlari gizli emzirmeye ne gerek kasmayin kendinizi o memeler ortada oluyor bebek uyumazdi uyuyunca bende uyuyordum bebe tekrar uyandiginda bazen ayilamadigim zamanlar oldu esim oglumu alir mememi acar agzina veriyordu tabi o an uyaniyorsun tmm tmm emiyor seninki sorun yok diyordu:)))))yani eslerin öyle dusunecegini hic sanmiyorum onlarnda hosuna gidiyor bir sirin emiyorlarki cunku bıçır bıçırda ses cikariyorlar bide....Anlatilmaz yaşamak lazim....

masallah kuzuna
demek donuyor bebek bu hbre sevındım benımde makat gelıs ya gercı doner daha cok zaman var

döner hayatım ve sen de hissedersin, yani demek istediğim dönerken hissedersin anlamında değil de, artık hareketlerinde farklılasma oluyor, altta daha yogun bir basıncı oluyor, üstte daha fazla pat pat pat tekmeler oluyor. Döndükten sonra hareketlerindeki değişikliği hissedeceksin.

Benm artık canımı acıtmaya başladı mesela yaramaz kızım, arada ahhh vah diye sesler çıkıyor benden :)))

Gecmis olsun canim insallah saglikli sihhatli kavusursun bebisine sence Benim degerlerim normal mi herkese soruyorum da birinci saat 157 2.saat 120 bebegim de 2 hafta buyuk gorunuyo sende oyle bi durum var mi

Canim yaa sanada cok gecmis olsun.. benimde rahimde bi sıkıntı yok ama kasilmalar cok oluyor.. dün aldigim serumla gecmese has. Yatiricakti doktor.. cok korktum bizde 28+2 olduk bugun doktor 5 hafta daha dayanman lazim dedi 33 35 hafta dolduktan sonra korma dedi 10 gun sonra kontrol var bakalim.. bizim minikler aceleci cikti

ya canım dün çok kiraz yedim bugün bağırsakların çok rahatsız gaz var gibi ondanmı acaba bende neden diye düşünüyorum

AYNEN ya bend ebugun gazdan rahatsızım
ve kıraz cok tuketırım
demek kı ondanmıs baksana
hıc akllıma gelmemıstı

dıyorum ya zaten antıklı geldı ama uygulanıblılırlıgını bılmıyorum dıye
ılk annelık oldugu ıcın hersey teorıde zaten
dedgın gıbı bı gelsın dunyaya bakalı neler alt ust olacak

erik kirazdan daha çok yapıyor ama problem yaratacak kadar çok değil. bünyeyle ilgili olabilir belki. bir dönem çilekle beslendim, sonra erik, şimdi yeni takıntım kiraz ve kavun. yaşasın yaz meyveleri :)

Bencede yaaa o gunleri hayrlisiylan gorelim insallh eslermzde kusura bakmasn esm benden umudu kesms zaten oglmz hayrlsylan dogunca beni unutacaksn dyr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benımkıde hıssetırıyorsun bazen hoplatıyor zaten ama hep alt tarfta hıssedıyorum hareketlerı dıyordumkı bu kız nıoye yukarıya cıkmıyor megersm sıpam dık duruyormus karnımda
ayakta durur pozısyonda sımdıden dıklesıyor baksanıza

arkadaşlar beim bebe ters duruyo.. allah hayırlısını versin de normal yapmak istiyorum.. çünkü kızım küçük ve illaki doğumdan sonra ilgi bekler.. onu da düşünmek zorundayım..
sorum şu ki: eski ebe nene yöntemlerinden felan duyduklarınız bildikleriniz var mı ne şekilllerde çocuk döner?? geçen biri emekle dedi herşeye açığım

Canim hic merak etme dogum aninda bile dönebilir.

Bende o zamanları bekliyorum bi an önce hayırlısıyla hızla akıp gitsin.... Bende de kasılma yok sadece karnımın alt kısmında acı var o da oturunca ya da yatınca yerimden kalkarken hissediyorum ayakta dursam anlamıyorum ama şu an için ayakta kalmak yorulmak yok... Sorma aceleci çıktılar bi an önce gelmek istiyorlar ama erken daha benimde salı günü kontrolüm var bakalım inş iyi haberlerle döneriz

canım cok gecmış olsun..
ıkız bebeklerde bu sorun olabılıo genelde oyuzden panık yapma
benım arkadaşımda ıkız hamıle
o da hastanede yatacak doğurasıya kadar
Ayy canim yaa Allah yardimcisi olsun arkadasinin.. bende az kalsin oyle oluyordum ama ucuz yirttim
Ins. Canim yok ters bi hareket falan yapmadim.. benim kizlar biraz aceleci ciktilar

Inşallah canim .. Çünkü yatmak cok sıkıcı

canım dualarım seninle ve kızlarınla. Gör bak annesi onlar seni öyle bir hoplatmak istediler sadece, 1 ay ne ki onlar için. Çok da güzel beklerler içerde uslu uslu annelerini üzmemek için.
Dualarin icin cok tesekkur ederiz.. rabbim zamaninda saglikla gondersin meleklerimizi ..Dimi teysesi beklerler .. hele bi gelsinler o popolarini isirmazmiyim ben onlarin ..

Son düzenleme:
Bide arkadaslar dün gittim hast. Prematüre yogun bakim ünitesi olmadigini öğrendim eğer erken gelirlerse yani 37 haftanin altinda gelirlerse o hast. Kabul etmiyormus.. aslinda doktorumu cok seviyorum ama bu konu canimi sıktı simdi malesef yeni hast arayisina girdim.. ist avrupa yakasında varmi guvendiginiz doktor ve hastane

doktoruna bı sor ıstersen canım
ılk defa duydum bole bişey..
bebışlerımız ram suan göbek delıgı hızasında bence
cunku benım bebış hep oralarda hareket edıo

Cok geriden geliyorum ama o hissizlik bende de var ic karnimizin dar olmasindan kaynaklanıyor olabilir

canım şu zamanlarda senden sut gelıyomu
ve gelmesı normalmı
benım bazı zamanlar sudyenımde sut gıbı sarı bı sıvı gelmış kurumuş oluo
kontrolde doktora sormayı dusunuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…