kesınlıkle mutlaka her zaman ulasılamaz bı tarafın olmalı
hatta bı yerde okumustum bebeklerınızı esınızın yanında emzırmemeye gayret edın dıye
cunku gogusler esler ıcın baska bısey ıfade ederken bı anda bebek emzırme aracı oldugunda cazıbesını kaybedıyormus
mantıklı geldı bana ama ne kadar uygulanabılır bılemem
masallah kuzuna
demek donuyor bebek bu hbre sevındım benımde makat gelıs ya gercı doner daha cok zaman var
hanımlar benım kıza bır ısım bulalım yahu
el atın su ıse
buldugum ısımler
ILKIM
IZGI
TILBE
esımde ZEYNEP dıyor
sızın onerınız falan yok mu
Bende biseyler yiyrm suanda ya arkadaslarm gulyrlar bana hep yiyrsn dyrlar ne yapaym bebegim icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bende hamilelik öncesi gizli şeker vardı zaten. Gebelikte yapılan şeker yüklemesinde, gebelik diyabetine çevirdiğini gördük. Onun için diyet yapıyorum, yoksa insülin iğnesi vurulmam gerekecek karnımdan. Korkudan yemiyorum, içmiyorum diyete uyuyorum kilo veriyorum ister istemez. Bi de yürüyüş yapabilsem daha da iyi olur benim için. Çok zayıf değildim zaten gebe kalmadan önce, onun için az kilo almam benim için iyi bişeymiş. Bakalım son ay görücem kendimi neye benzicem :)
Geçmiş olsun canım benzer durumdayız benimde rahimde kısalma olmuş sınırda dedi dr şu an için tamamen yat demedi ama eğer kısalmaya devam ederse tamamen yatıracak erken doğum tehlikem var yani miniğim daha çok ufak 27+3 deyiz biz daha yürüyüş, iş yapmak falan yasak tabi doğuma kadar da böyle gidicek sanırım Allah yardımcımız olsun inş en azından 35. Haftayı görmem lazım benim
ya canım dün çok kiraz yedim bugün bağırsakların çok rahatsız gaz var gibi ondanmı acaba bende neden diye düşünüyorum
Hayirlisiyla bir dogurunda gorun heryerde emziriceksiniz o artik eslerinizin cazibe objesi degil bebelerinizin biberonlari gizli emzirmeye ne gerek kasmayin kendinizi o memeler ortada oluyor bebek uyumazdi uyuyunca bende uyuyordum bebe tekrar uyandiginda bazen ayilamadigim zamanlar oldu esim oglumu alir mememi acar agzina veriyordu tabi o an uyaniyorsun tmm tmm emiyor seninki sorun yok diyordu:)))))yani eslerin öyle dusunecegini hic sanmiyorum onlarnda hosuna gidiyor bir sirin emiyorlarki cunku bıçır bıçırda ses cikariyorlar bide....Anlatilmaz yaşamak lazim....
erik kirazdan daha çok yapıyor ama problem yaratacak kadar çok değil. bünyeyle ilgili olabilir belki. bir dönem çilekle beslendim, sonra erik, şimdi yeni takıntım kiraz ve kavun. yaşasın yaz meyveleri :)
Hayirlisiyla bir dogurunda gorun heryerde emziriceksiniz o artik eslerinizin cazibe objesi degil bebelerinizin biberonlari gizli emzirmeye ne gerek kasmayin kendinizi o memeler ortada oluyor bebek uyumazdi uyuyunca bende uyuyordum bebe tekrar uyandiginda bazen ayilamadigim zamanlar oldu esim oglumu alir mememi acar agzina veriyordu tabi o an uyaniyorsun tmm tmm emiyor seninki sorun yok diyordu:)))))yani eslerin öyle dusunecegini hic sanmiyorum onlarnda hosuna gidiyor bir sirin emiyorlarki cunku bıçır bıçırda ses cikariyorlar bide....Anlatilmaz yaşamak lazim....
döner hayatım ve sen de hissedersin, yani demek istediğim dönerken hissedersin anlamında değil de, artık hareketlerinde farklılasma oluyor, altta daha yogun bir basıncı oluyor, üstte daha fazla pat pat pat tekmeler oluyor. Döndükten sonra hareketlerindeki değişikliği hissedeceksin.
Benm artık canımı acıtmaya başladı mesela yaramaz kızım, arada ahhh vah diye sesler çıkıyor benden :)))
Ben zeynep ve izgiyi beğendim canim.
arkadaşlar beim bebe ters duruyo.. allah hayırlısını versin de normal yapmak istiyorum.. çünkü kızım küçük ve illaki doğumdan sonra ilgi bekler.. onu da düşünmek zorundayım..
sorum şu ki: eski ebe nene yöntemlerinden felan duyduklarınız bildikleriniz var mı ne şekilllerde çocuk döner?? geçen biri emekle dediherşeye açığım
Canim yaa sanada cok gecmis olsun.. benimde rahimde bi sıkıntı yok ama kasilmalar cok oluyor.. dün aldigim serumla gecmese has. Yatiricakti doktor.. cok korktum bizde 28+2 olduk bugun doktor 5 hafta daha dayanman lazim dedi 33 35 hafta dolduktan sonra korma dedi 10 gun sonra kontrol var bakalim.. bizim minikler aceleci cikti
canım gecmıs olsun
ıkız annesı olmak daha zor tabııkı de
sen bızden bıraz daha farklı gecıreceksın
ama sonunda cıfte mutluluk yasayacaksın
allah hayırlı zamanda kucagına lmayı nasıp etsın
doktorun tavsıyelerını dınle
co az kaldı zaten
guzel hbrlerını beklıyoruz
Ayy canim yaa Allah yardimcisi olsun arkadasinin.. bende az kalsin oyle oluyordum ama ucuz yirttimcanım cok gecmış olsun..
ıkız bebeklerde bu sorun olabılıo genelde oyuzden panık yapma
benım arkadaşımda ıkız hamıle
o da hastanede yatacak doğurasıya kadar
Ins. Canim yok ters bi hareket falan yapmadim.. benim kizlar biraz aceleci ciktilarcanım çok geçmiş olsun. bebeklerimizi evet çok özledik,çokta merak ediyoruz ama zamanlarında gelsin hepsi... biz biraz daha beklemeye hazırız..
bu arada canım ters bişey mi yaptın noldu? dikkat et Allahın izniyle doktorunda tavsiyeleriyle atlatıcaksı n ınsallah
Bende o zamanları bekliyorum bi an önce hayırlısıyla hızla akıp gitsin.... Bende de kasılma yok sadece karnımın alt kısmında acı var o da oturunca ya da yatınca yerimden kalkarken hissediyorum ayakta dursam anlamıyorum ama şu an için ayakta kalmak yorulmak yok... Sorma aceleci çıktılar bi an önce gelmek istiyorlar ama erken daha benimde salı günü kontrolüm var bakalım inş iyi haberlerle döneriz
Dualarin icin cok tesekkur ederiz.. rabbim zamaninda saglikla gondersin meleklerimizi ..Dimi teysesi beklerler .. hele bi gelsinler o popolarini isirmazmiyim ben onlarin ..canım dualarım seninle ve kızlarınla. Gör bak annesi onlar seni öyle bir hoplatmak istediler sadece, 1 ay ne ki onlar için. Çok da güzel beklerler içerde uslu uslu annelerini üzmemek için.
doktoruna bı sor ıstersen canım
ılk defa duydum bole bişey..
bebışlerımız ram suan göbek delıgı hızasında bence
cunku benım bebış hep oralarda hareket edıo
Yok be bişey olmaz ziyan oluyor diye düşünme süt daha çok oluyor diye düşün zaten normaldede benim göğüs kapasitesi küçük heralde emzirirken 100 beden oluyor yinede hem dışarı akıyor.
hiç unutmam yazın dışarıda eşimle geziyoruz t shirt imde bir ıslaklık fakettim ay bide baktım bütün önüm sırılsıklam sen sütlerin aka aka pantoluma kadar inmiş millet önüme bakıyo nerde ıslanmış diye eşimde başta anlamadı sonradan hep yanımda yedek atlet felan taşımaya başladım hele yazın güneşin altında sıcakta o kadar akıyorki göreceksin ped yetiştiremicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?