valla canım bilemiyoırum ben de ama kendi bebeğim adına pek iri doğmayacak gibi geliyor. Niye dersen misal 28+1 im bugun, ultrasona göre 28+3 çıktı. Kilosu da 1111 gr.
25+3 iken 840 gr idi, o zaman da 25+2 gibi bişey çıkmıştı. Yani 40'ı tamamalayabilirsem benmki taş çatlasa 3250-3300 gr gr falan doğar sanırım. Arkadaşımınki 3750 doğdu ama her zaman 2 hafta önden gidiyordu.
Atsd canım aynı şeyi bana dün annem söyledi yanında emzirme be doğumuna girdirme dedi erkeklerde tiksinme be soğuma olabiliyomuşş. Ayrıca erkek ağda yapmayı nerden bilsin yaa saçmalık benceee yani okadarda değil yapıyım dese bıle yaptırmam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallh canm allhin iznyle bisey olmaz sen yat dinlen kendine cok iyi bak bizede haber ver ltfen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çoookk geçmiş olsun canım,nedir bu enfeksiyondan çektiğimiz bizim
canım gönlünü ferah tut,olumlu düşünmeye çalış ,doktorunun dediği gibi bol bol dinlen ,kendini yorma herşey düzelir allahın izniyle ,
dualarımız seninle ve bebeğinle
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
BİR KERE PANİK YAPMAYACAKSIN.
TABİKİ ÇOK ZOR AMA MORALİNİ NE KADAR BOZARSAN KAFANDA ERKEN DOĞUMU NE KADAR TAKARSAN BENCE KÖTÜ DURUMU KENDİNE ÇAĞIRIRSIN.
TEDAVİNİ OLDUKTAN SONRA, DOKTORUN DEDİKLERİNİ YAPTIKTAN SONRA EMİNİM Kİ ATLATACAKSIN.
LÜTFEN MORALİNİ YÜKSEK TUT.
BİZİ HABERDAR ET.
VE DOKTORUN DEDİKLERİNE HARFİYEN UY.
GEÇECEK GÖRECEKSİN
CANIM COK GECMIS OLSUN
sıkıntı yapma sakın
sen doktorun tavsıyelerını dınle
alah yardımcın olsun
saglıklı hayırlı zamanda alırsın bebegını kucagına
dualarıım senınle
Bayadır giremiyordum foruma geçmişi okuyamadım.... yaklaşık bir haftadır karnımın altında acıma ve sarı akıntı şikayetim vardı dün tuvalete gittikten sonra çok az hatta böyle nokta kadar bi kahverengi bişey geldi tabi hemen soluğu doktorda aldık allahtan doktorum mesaisi bitmiş olmasına rağmen ordaydı muayene etti ilk önce karnımdan baktı bebekte veya eşte bi sıkıntı yok suyun normal hepsi güzel dedi ama alttanda bakıcam dedi akıntının sebebi enfeksiyonmuş biraz sıvı birikmesi gördüm dedi kanama yokmuş ve de daha önce hep normal seyreden rahim uzunluğum baya bi kısalmış hatta sınırda dedi dr bu da erken doğumu tetikleyen bir durummuş jel verdi bol bol sıvı iç yat dinlen dedi çok korkuyorum şu an dr un geç döllenme diye belirlediği tarihe göre 27+3 deyiz başına böyle bişey gelen ya da duyan eden var mı? Bir hafta sonra gel tekrar bakalım dedi böyle de devam edebilir allah korusun daha da kısalabilir dedi nolur dualarınızı eksik etmeyin inş erken doğum olmaz
Arkadaslarr yataga mahkumum artikbugun cok rahatsizlandim sancim artti doktora gittik.. rahimde acilma yoktu ama kasilmam coktu .. serum verdi doktor neyseki kasilmalar gecti .. doktor 1 ay daha dayanacaksin dedi sadece wcye kalkicaksin bitek dedi.. yürüyüş falan hersey yasak dua edin arkadaslar kizlarim gelmesin hemen daha çok küçükler
cnm çok geçmiş olsun.
moralini bozma moral çok önemli doktorun deidklerini uygula ve dua et bol bol cnm
iş yerinde oturduğum yerde yarım kilo kiraz yarım kilo erik yedim, çatlayacağıııım şimdi. tam da yemek öncesi iştahımı kapattım çok güzel :)
oy oy kiraz bağırsaklarında gaz yapmıyormu canım,ben yediğimde fenalık geçiriyorum
ama çokta seviyorummmm
Fsuzell bende doğuma hayatta girdirmem zaten sezeryan olacak kesilip biçildiğimi görmesin adamm
erik kirazdan daha çok yapıyor ama problem yaratacak kadar çok değil. bünyeyle ilgili olabilir belki. bir dönem çilekle beslendim, sonra erik, şimdi yeni takıntım kiraz ve kavun. yaşasın yaz meyveleri :)
Aynen ya bende cok sevyrm kavun karpuz ne varsa esim gulup duruyr bana yakinda buzdolabinda yaticm o derece
oy oy kiraz bağırsaklarında gaz yapmıyormu canım,ben yediğimde fenalık geçiriyorum
ama çokta seviyorummmm
Pınarella canım eşim geçen ay ameliyat oldu ınan hala onun ameliyat yerine bakamıyorum mıdem kalkıyo oyuzden bende istemem zaten gir desem girmez herhalde korkar:)))))
bana da dün, hamile olduğun için çok sevimli görünüyor ama allahtan normal zamanlarda böyle değilsin, ne zaman kafayı çevirsem kart kurt bişeyler yiyosun dedi
Canım 3000 kilo ve üstü bana göre herzaman iyidir zaten 3500 üzerindeki bebekler bana herzaman anormal geliyor seninkide benimki gibi gerimiydi baştan çünkü 25 haftalık 840 çok geldi 28+1 1111 gr ise normal geldi ölçümlerden eminmisin benimki 26+2 de felan 876 gr idi benimki zayıf mesela. ama ben bu hafta 27 haftalıkım 200 gr alsa 1000 kg bekliyorum açıkçası
Aynen canm yahic bos durmyr agzim dun karpuz yiyrm esimin yaninda sana misafirlige geldm dedim karpuzu parcalarken suyu ayagina gelyrms beni nazikce kanepeme yolladi ben gulme krizine grdm adam bikms
hahahah. çok güldüm, herkes aynı durumda sanırım. farkettim ki şu an yazarken bile grisini yiyorum kırt kırt kırt diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?