2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım 3000 kilo ve üstü bana göre herzaman iyidir zaten 3500 üzerindeki bebekler bana herzaman anormal geliyor seninkide benimki gibi gerimiydi baştan çünkü 25 haftalık 840 çok geldi 28+1 1111 gr ise normal geldi ölçümlerden eminmisin benimki 26+2 de felan 876 gr idi benimki zayıf mesela. ama ben bu hafta 27 haftalıkım 200 gr alsa 1000 kg bekliyorum açıkçası

elinşn hamuruyla erkek işine karışma derler ya buda kadın işi bence hele doğum hayatta sokmam.

iş yerinde oturduğum yerde yarım kilo kiraz yarım kilo erik yedim, çatlayacağıııım şimdi. tam da yemek öncesi iştahımı kapattım çok güzel :)

Insallh canm allhin iznyle bisey olmaz sen yat dinlen kendine cok iyi bak bizede haber ver ltfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

CANIM COK GECMIS OLSUN
sıkıntı yapma sakın
sen doktorun tavsıyelerını dınle
alah yardımcın olsun
saglıklı hayırlı zamanda alırsın bebegını kucagına
dualarıım senınle

Çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için Allah kimseyi evladıyla sınamasın hepimizin evlatları sağlıkla doğsunlar şunun şurasında bi 9-10 haftacık daha sabretse herşey yolunda gider diyorum hatta 34. Haftada ciğer gelişiminin büyük kısmı tamamlanıyormuş 35 de bile alabiliyorlar bakalım hayırlısı artık oğlum annesine benzemiş bende 3 hafta erken doğmuşum gelmeye sabırsızlanıyor ama dualarınızı eksik etmeyin gelişimini tamamlansın öyle doğsun inş

cnm çok geçmiş olsun.
moralini bozma moral çok önemli doktorun deidklerini uygula ve dua et bol bol cnm

Geçmiş olsun canım benzer durumdayız benimde rahimde kısalma olmuş sınırda dedi dr şu an için tamamen yat demedi ama eğer kısalmaya devam ederse tamamen yatıracak erken doğum tehlikem var yani miniğim daha çok ufak 27+3 deyiz biz daha yürüyüş, iş yapmak falan yasak tabi doğuma kadar da böyle gidicek sanırım Allah yardımcımız olsun inş en azından 35. Haftayı görmem lazım benim

cnm çok geçmiş olsun.
moralini bozma moral çok önemli doktorun deidklerini uygula ve dua et bol bol cnm

Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bazen de bi anda çöküyor insan yatıyorum zaten şimdi doğuma kadar da yatarım gerekirse tek dileğim vaktinde ve sağlıkla dünyaya gelmesi

iş yerinde oturduğum yerde yarım kilo kiraz yarım kilo erik yedim, çatlayacağıııım şimdi. tam da yemek öncesi iştahımı kapattım çok güzel :)

oy oy kiraz bağırsaklarında gaz yapmıyormu canım,ben yediğimde fenalık geçiriyorum
ama çokta seviyorummmm

Fsuzell bende doğuma hayatta girdirmem zaten sezeryan olacak kesilip biçildiğimi görmesin adamm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oy oy kiraz bağırsaklarında gaz yapmıyormu canım,ben yediğimde fenalık geçiriyorum
ama çokta seviyorummmm

erik kirazdan daha çok yapıyor ama problem yaratacak kadar çok değil. bünyeyle ilgili olabilir belki. bir dönem çilekle beslendim, sonra erik, şimdi yeni takıntım kiraz ve kavun. yaşasın yaz meyveleri :)

Fsuzell bende doğuma hayatta girdirmem zaten sezeryan olacak kesilip biçildiğimi görmesin adamm

bence kesinlikle her babanın girmesi gerekli. zaten başucunda duruyor, konuya hakim olması mümkün değil :)
yaşanan sıkıntıyı görmesi, mutluluğa ortak olması gerekli diye düşünüyorum ben..

erik kirazdan daha çok yapıyor ama problem yaratacak kadar çok değil. bünyeyle ilgili olabilir belki. bir dönem çilekle beslendim, sonra erik, şimdi yeni takıntım kiraz ve kavun. yaşasın yaz meyveleri :)

Aynen ya bende cok sevyrm kavun karpuz ne varsa esim gulup duruyr bana yakinda buzdolabinda yaticm o derece

Pınarella canım eşim geçen ay ameliyat oldu ınan hala onun ameliyat yerine bakamıyorum mıdem kalkıyo oyuzden bende istemem zaten gir desem girmez herhalde korkar:)))))

Aynen ya bende cok sevyrm kavun karpuz ne varsa esim gulup duruyr bana yakinda buzdolabinda yaticm o derece

bana da dün, hamile olduğun için çok sevimli görünüyor ama allahtan normal zamanlarda böyle değilsin, ne zaman kafayı çevirsem kart kurt bişeyler yiyosun dedi

bana da dün, hamile olduğun için çok sevimli görünüyor ama allahtan normal zamanlarda böyle değilsin, ne zaman kafayı çevirsem kart kurt bişeyler yiyosun dedi

Aynen canm ya hic bos durmyr agzim dun karpuz yiyrm esimin yaninda sana misafirlige geldm dedim karpuzu parcalarken suyu ayagina gelyrms beni nazikce kanepeme yolladi ben gulme krizine grdm adam bikms

hayatım 25 haftalıkken 840 gr dı evet kesin eminim elimde kağıdı var.

28 haftalıkken de 1111 gr, yani 271 gr almıs aslında normla haftada 100 gr kadar alsa sadece ilki 25+3 yada 25+4 idi, bu 28+1 yani tam 3 haftadan az belki 3 gün sonra gitsem 1150, 1160 falan olacak.

Ve her ikisi de haftası ile birebir uyumlu gözüküyor. Gebeliğimin başından beri de hep haftası ile uyumlu cıkıyor. Ha ne olabilir 25+3 iken ve bugun gittiğim yerler farklı, dolayısyla aletlerinde de ufak farklılıklar olabilir.

hahahah. çok güldüm, herkes aynı durumda sanırım. farkettim ki şu an yazarken bile grisini yiyorum kırt kırt kırt diye

hahahah. çok güldüm, herkes aynı durumda sanırım. farkettim ki şu an yazarken bile grisini yiyorum kırt kırt kırt diye

Bende biseyler yiyrm suanda ya arkadaslarm gulyrlar bana hep yiyrsn dyrlar ne yapaym bebegim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…