bugun doktor randevun var dımı senın
ya ben bılmeden yorum yaptım
ortalıgı karıstırdım
ben dopler ıle detaylıyı aunı sey sandım ama degılmıs
o yuzden bu yorumumu cıddıye almayın
verdıgım rahatsızlıktan dolayı ozur dılerım
offf hiç sorma ben şoklardayım tam 14 kilo oldu. Son 4 haftada 4 kilo almısım ne olacak bilmiyorum
bende her sabah 5'e 5 varken fal taşı gibi gözlerim açılıyor
ve gerçekten her tarafım ağrıyor artık. İlerleyen haftalarda ne yapıcam bilmiyorum. Çok ayakta kalınca bel ağrım oluyordu, bikaç gündür kronik hale geldi, yataktan kalktıım an başlıyor. Artı bu sabah kalktığımdan beri sol kalça kemiğim ağrıyor, sadece ayaktayken değil bildiğin şu an oturuyorum ve canım acıyor. Dün bölük bölük uyudum ve hep zihnim açık olduğundan sürekli sola yattım sanırım dana vücudumu çekmekte zorlandı kemiklerim
Bu sabah ilk kez ellerim şiş uyandım, yumruk yapmaya çalışırken farkettim. Henüz ayak bileklerimde bir şişlik yok çok şükür.
Her sabah ve her akşam aynı saatlerde tansiyonumu ölçüyorum çok küşür şu an için bir sıkıntı görünmüyor. Kızlar size de tavsiye artık bir tansiyon aleti edinin doktorumun tavsiyesidir, kontrol altında tutmamız lazım artık.
amın canım umarım kabul olmustur
ben 50 ıle hamıle kaldım varsayıyorum su aralar ıse 59-61 arası gıdıp gelıyorum
kabızlık sorunu yasmaya basladım yıne kılom degısıyor
ama masalah gayet guzel kılo aldım
9-11 kılo ıle mıllet hamılelık bıtırıyor benım halım vahım
sen cok ıyısın
günaydın canım
aynı dert bendede var ,parmaklarım dolma gibi , ayaklarım şiş ,çorap çok iz yapıyor çok fena ,bedenım zaten şiş ,yatakta dönerken kendimi kaldıramıyorum resmen,sıcaklarda cabası tabi
bende başından beri 11 kg aldım ama son 2 haftadır tartılmıyorum ,bı anda yükseldiğini görmek korkutuyor beni
inşallah 20 kg la tamamlarız,yazda geldi suyu içmeyi arttırırsak cok fazla almış olmayız inşallah
valla 20 korkunc geliyordu bana eslkiden şimdi ben de aynen senin gibi inşallah 20 ile tamamlarım diyorum :)
Benim daha elim kolum şişmedi ama sen biraz öndesin ne yazsan az sonra banada oluyo aynıları :)
Canım Ninna Nanna diye alakasız bi yer buldum ordan aldım:)
Internet sitelerine bak delirirsin:)) ninna nanna mobilya opsetims falan yazınca çıkıyo.
Benimde 12.5 kilo tatlıııımmmm yarışıyoruz forumdabebeklerde büyük doğsa baride ayıp olmasa
Evet şans dileyin tatile gidip gidemeyeceğimde bugün belli olucak
kızlar günaydın.
ben hala kendime düzenli bi doktor ayarlayamadım. kafam çok karışık
valla dün bende tartıldım 62 çıktım.52 ile başladım. bana da 20 normal gelmeye başladı artık.
o kadar bişi de yemiyorum ama vücut yapıyo demekki.
bebişler iyi olsunlar da
Benimde 12.5 kilo tatlıııımmmm yarışıyoruz forumdabebeklerde büyük doğsa baride ayıp olmasa
Bende aynı kilolarda başladım-51- şuan 63 üm canım seninki gayet iyi yine :)
valla 20 korkunc geliyordu bana eslkiden şimdi ben de aynen senin gibi inşallah 20 ile tamamlarım diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?