2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Benim daha elim kolum şişmedi ama sen biraz öndesin ne yazsan az sonra banada oluyo aynıları :)

Bende aynı kilolarda başladım-51- şuan 63 üm canım seninki gayet iyi yine :)

valla 20 korkunc geliyordu bana eslkiden şimdi ben de aynen senin gibi inşallah 20 ile tamamlarım diyorum :)

valla 20 korkunc geliyordu bana eslkiden şimdi ben de aynen senin gibi inşallah 20 ile tamamlarım diyorum :)

valla dün bende tartıldım 62 çıktım.52 ile başladım. bana da 20 normal gelmeye başladı artık.
o kadar bişi de yemiyorum ama vücut yapıyo demekki.

bebişler iyi olsunlar da

kızlar günaydın.
ben hala kendime düzenli bi doktor ayarlayamadım. kafam çok karışık

Kızlar kasılma yaşayan varmı? Nasıl oluyo bu kasılma ne sıklıkta oluyo? bazen 20 yada 10 dakkada bir... bazen gün içinde birkaç defa karnımda sertleşme oluyo bebek toplanması gibi değil tam olarak bir tarafım sağ veya sol taraf sertleşiyo 10 sn sonra geçiyo kalbim sıkışıyo gibi oluyo... Anlamadım ama endişeleniyorum... varmı yaşayan bilgi sahibi olan...

Evet şans dileyin tatile gidip gidemeyeceğimde bugün belli olucak

ben de bugun gitcem nomalde haftayaydı kontrolum doktorum o zaman tatile cıkabilirsin demişti ben yine de bugun gidiyorum doktora..ama biletimizi de aldık bugune planları yaptık ins sorun olmaz iptal etmek istemiyorum cunku cok uzun zamandır planlamıstım..hayırlısıyla atlatırız insallah

kızlar günaydın.
ben hala kendime düzenli bi doktor ayarlayamadım. kafam çok karışık

Aynen bu dert bendede vardi..sonunda esim kizdi artik sec birini diyr mecburen sectim ..ilk gittigim diktr gittim ama bu gidiismde daha aiyi ilgilendi :)) darisi sana olsun...cok zor bir durum bu

valla dün bende tartıldım 62 çıktım.52 ile başladım. bana da 20 normal gelmeye başladı artık.
o kadar bişi de yemiyorum ama vücut yapıyo demekki.

bebişler iyi olsunlar da

ben yemiyorum diyemicem. Hoş hakkatan aslında abartılı hiç yemiyorum normal yemeklerim çok normal porsiyonlarda, ekmek çogu zaman yemiyorum bile ama gel gelelim hergün tatlı yiyiorum feci taktım bu aralar. Cok afedersiniz ben şekerpare hastasıyımdır nasıl canım çekiyor anlatamam eşim de saolsun kızımın canı cekti diyip sürekli tazeliyor evdeki stokları. Her gece yiyiorum abartısız. Artı gün içinde de çoğu zaman işyerinde öğle yemeğinden sonra da tatlı yiyiorum dışarda, sufle mi diyim, profiterol mu diyeyim. Yani tatlıyı kessem gram kilo almıcam eminim ama bu aralar tavan yaptı tatlı arzum engel olamıyorum.

Bende aynı kilolarda başladım-51- şuan 63 üm canım seninki gayet iyi yine :)

valla ne yapayım zaten almıs olduk bı kere
su aralar kılo vercek halım yok
gercı ben ılk aylarda cok aldım bı anda sıstım sımdı kılo alımım yavasladı

ayy cok merak edıyorum benım adam gorunce benı tepkısı ne olcak
gercı hayatta demez kılo aldın dıye
aman morlaım bozulur bebegıde uzerım dıye

Ya beni korkutuyosunuz bu bebekler niye kayınvalideye benzesin ki ya Ben zaten kız çocuk halaya benzer dedikleri için ve gerçekten de benzeyen çok örnek gördüğüm için içten içe ödüm kopuyo ...benzemesin lütfen benim kızım halaya,babanneye falan ...Babasıyla bana benzesin,en çok bana ben güzelim diye diil de onlar pek sevimli diiller

Bana dün gece sıkıntılar bastı,zaten canım sıkkın yatmıştım.Bi kısmınızın bahsettiği gibi koca ilgisizliğinden ...İşten saat 23.30 da gelip yatana kadar pc ekranına kitlenen bi koca Uykuya zor daldım, daldım uyandım.Salona gittim orda uzanayım diye,orda da karabasan geldi Zaten son zamanlarda karmakarışık rüyalar,kabuslar görüyodum bu da tam oldu üstüne

Lenfoma; benim de yatak odamın yan kısmı mutfak...Alt çaprazdaki komşu saat 4.30 da tangırtı yapmaya başladı uzun süre(hamileliğimden öncesi),konustum tatlı dille kaç kez.Çocuklara kahvaltı hazırladıgını,hoşgoru bekledigini,dikkat edeceğini falan söyledi ,tamam dedim...Her sabah ,sabah diyemiyorum aslında gece 4-5 -6 da uykularım kaçtı ses etmedim.Bi baktım şubat tatilinde de devam ediyo gürültüler.O zaman da zaten 3 aylık falan hamileydik.Zaten hassaslaşmışım ,sinirim bozuldu iyi niyetim kullanılıyor diye,uyandım bi sabah bunun seslerinden saat 5 te,uyuyamadım ağladım 8 e kadar evden cıkana kadar.İndim yine kapısına konustuk baktım anlamıyo.Seni dedim polise şikayet edicem,cumhuriyet savcılıgına vericem yeter artık gürültü yapamazsın dedim saat 7 den önce...ki yıllardır da komşumdur ama baktım beni düşünen yoookkk..meğer sinir hastasıymış,elleri titredi ağladı falan(içim de bi hoş oldu o ağlayınca ama canıma tak etmişti artık) Kadın 9 da yatıyomus meger,sabah ilk iş solugu mutfakta alıyo,yanda uyuyan var umrunda diil saygısızın...Yemek yapıyo ve inkar ediyodu yemek yaptıgını o saatte (ama apt buram buram kokuyodu) ...O günden sonra inanır mısın artık gelse de cok zayıf sesler geliyo(uyku kacırmayacak kadar) ve de yemek kokuları bitti apartmanda...Yani iyilikten anlamadı yıllarca ,bi tehdit işi çözdü :)

günaydın kızlaar,

üç gündür kollarımdaki kaşıntıdan mahvoldum. kaşımamak için direniyorum. minik minik isilik gibi oldu. yediğim birşey alerji mi yaptı acaba diyerek yediklerime dikkat ediyorum dünden beri. yumurtayı kestim mesela, havalar ısındı ağır gelmiş olabilir mi diye. bir de okuduğum kadarıyla demir ilaçları kaşıntı yapıyormuş. en büyük korkum da gebelik kolestazı. doktoru aramaya bile korkuyorum. böyle birşey yaşayan ve kaşıntıları geçirmeyi başaran var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…