20 kg vermek için uğraştık daha önce ,tekrar başa dönmek biraz can sıkıyor ama miniklerimiz için herşeye değer
yine veririz aldıgımız kıloları
ben yemiyorum diyemicem. Hoş hakkatan aslında abartılı hiç yemiyorum normal yemeklerim çok normal porsiyonlarda, ekmek çogu zaman yemiyorum bile ama gel gelelim hergün tatlı yiyiorum feci taktım bu aralar. Cok afedersiniz ben şekerpare hastasıyımdır nasıl canım çekiyor anlatamam eşim de saolsun kızımın canı cekti diyip sürekli tazeliyor evdeki stokları. Her gece yiyiorum abartısız. Artı gün içinde de çoğu zaman işyerinde öğle yemeğinden sonra da tatlı yiyiorum dışarda, sufle mi diyim, profiterol mu diyeyim. Yani tatlıyı kessem gram kilo almıcam eminim ama bu aralar tavan yaptı tatlı arzum engel olamıyorum.
ay nasıl güzel şeyler bunlar boyle, yahu nerden buldum burasını? Çok begendim. Kaça aldınız
Dogum günün kutlu olsun canim ayaklari somussun benimkide sisiyor eskiden gun icinde siserdi simdi sabah kalktigimda bile ayakkabi olmuyor ben kendime ortopedik sandalet ve terlik aldim onlarla cok rahat ediyorum su anda da bacaklarim sızlıyor
kızlar nınna nanna ya bende baktım ama nasıl alısverıs yaptınız ordan anlayamdım.ben sadece sıteye gırdım oradada urunler var ne fıyat bılgısı nede satın alınacak sey var. tam lınk atarmısnz?
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum
bugün doktora gittim ultrasonla kontrol etti ve 560 gr bende altta imzamdaki gr ile kıyaslayınca çok az gibi geldi? sizce nasıl 25+5 filanım sanırım :18: sat16 aralık
Çok kafama takıldı benim :18:
canım ye tatlıyı cıkar hakkıyı demısler... ama senuınkı kız anladıgım kadarıyla..
bende tatlı hıc yemıyorum sevmıyorum.. benımkıde erkek
Rabbım evlatlarımızı hayırlı kucagımıza almayı nasıp etsı. analı babalı evlat olsunlar...buyusunler.
bugün doktora gittim ultrasonla kontrol etti ve 560 gr bende altta imzamdaki gr ile kıyaslayınca çok az gibi geldi? sizce nasıl 25+5 filanım sanırım :18: sat16 aralık
Her şey yolunda dedi.
ama benim aklım sürekli gidip gelip bu konuya takılıyor...
canım doktoruna sordun mu?
onun yorumu ne bu konu hakkında?
artık hafta hafta gebeliklerde genelde şu tarz açıklamalar oluyor ; " x haftasında bebeğinizin boyu şu kadar, kilosu şu kadar. ( örnek olarak yazıyorum 600 gr-900gr arası)
yani demem o ki normal sayılan aralıklar var. bu aralıklara dahil misin?
neticede sağlıklı dediğimiz bebek 3,500 kg da doğuyor 3,000 kg da 2,500 kg da.
genelleme yapamayız.
yani normal aralıklarda değilsende doktorunun sana öneride bulunması gerekıyordu bunu ye bunu yeme onu yap bunu yapma tarzında.
Her şey yolunda, haftasıyla uyumlu dedi... Sanırım başka doktora gidicem teyit etmek için.
Her şey yolunda, haftasıyla uyumlu dedi... Sanırım başka doktora gidicem teyit etmek için.
ben kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum nazmıı yapıyorum acaba sanki dayancak gücüm bitti kalmadı. dinlenmek istiyorum sizede öylemi geliyor?
yalnız hiç dikkat ettinmi şöyle bişey var. bu alttaki yazılı rakamlar 3200-3400 arası doğacak çocuklar için hesaplanıp yazılmış. benim çocuklarım hep 2866 doğar mesela yani benim bbeğimin kilo alımı ile aşağıda yazılı kilolar uymaz. anlatabildimmi? sende atıyorum 3000 kg çocuk doğuracaksan alttaki miktara göre kilosunun az olması normal.
http://www............./dosyalar/haftalar/hafta26.html
canım verdiğim linki oku.
orda bebeğin kilosu için verilen normal olan değerlerdesin zaten.
panik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?