2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

canım ye tatlıyı cıkar hakkıyı demısler... ama senuınkı kız anladıgım kadarıyla..
bende tatlı hıc yemıyorum sevmıyorum.. benımkıde erkek
Rabbım evlatlarımızı hayırlı kucagımıza almayı nasıp etsı. analı babalı evlat olsunlar...buyusunler.

Benim de sabah kalktığımda şiş oluyor..ortopedik olayı hiç aklıma gelmemişti, çok mantıklı. teşekkür ederim

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum
bugün doktora gittim ultrasonla kontrol etti ve 560 gr bende altta imzamdaki gr ile kıyaslayınca çok az gibi geldi? sizce nasıl 25+5 filanım sanırım :18: sat16 aralık
Çok kafama takıldı benim :18:

yok ahayatım onlar gidip magazasından almışlardır, ankara Köroğlu Caddesindeymiş yeri.

Haftasonu bir bakayım, neler varmıs

canım doktorun ne dedi bu duruma önemli olan onun az ya da haftası ile uyumlu demesi. Biz ne desek boş

amin canımmmm amiiiin en büyük temennimiz :)))

kızlar günaydın bugün şeker testimi yaptırdım. açlık kan şekerim 76 çıktı. ama diğer ikisini bilmiyorum. iğrenç bi soda gibi bişey içtim. zaten yeterince halsizim bide bu tuzu biberi oldu.

Kızlar maşallah ne güzel kılo alıyosunuz ne guzel karınlarınız çıkıyo yaaa ben ne kılo aldım ne karnım çıktı acaba hamile değilmiyim:))))) kızım oynamasa inanın şüphelenicem haftaya doktora gidicem sorucam bu dururumu artık bende hamile pantolonu tişörtu giymek istiyorummmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım doktoruna sordun mu?

onun yorumu ne bu konu hakkında?

artık hafta hafta gebeliklerde genelde şu tarz açıklamalar oluyor ; " x haftasında bebeğinizin boyu şu kadar, kilosu şu kadar. ( örnek olarak yazıyorum 600 gr-900gr arası)
yani demem o ki normal sayılan aralıklar var. bu aralıklara dahil misin?

neticede sağlıklı dediğimiz bebek 3,500 kg da doğuyor 3,000 kg da 2,500 kg da.
genelleme yapamayız.

yani normal aralıklarda değilsende doktorunun sana öneride bulunması gerekıyordu bunu ye bunu yeme onu yap bunu yapma tarzında.

Her şey yolunda dedi.

ama benim aklım sürekli gidip gelip bu konuya takılıyor...

herşey yolunda dediyse yolundadır.

bu kadar takılma.
inan en ufak bişi görseler zaten söylüyorlar, mecburlar zaten.

her bebek 4 kılo doğar diye bişe yok.

misal ben 2.250 doğmusum şimdi kendim doğuracağım

önemli olan herşeyin normal seyretmesi bence

Son düzenleme:

Her şey yolunda, haftasıyla uyumlu dedi... Sanırım başka doktora gidicem teyit etmek için.

canım doktorunla konuştunmu bu konuduyu kaç kilo doğar gelişimi nasıl kaç gün önde bunları sana söyledimi? mesela kaç gün geride veya önce kesin söylüyorlar bu konu hakkında ne dedi?

Her şey yolunda, haftasıyla uyumlu dedi... Sanırım başka doktora gidicem teyit etmek için.

yalnız hiç dikkat ettinmi şöyle bişey var. bu alttaki yazılı rakamlar 3200-3400 arası doğacak çocuklar için hesaplanıp yazılmış. benim çocuklarım hep 2866 doğar mesela yani benim bbeğimin kilo alımı ile aşağıda yazılı kilolar uymaz. anlatabildimmi? sende atıyorum 3000 kg çocuk doğuracaksan alttaki miktara göre kilosunun az olması normal.

ben kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum nazmıı yapıyorum acaba sanki dayancak gücüm bitti kalmadı. dinlenmek istiyorum sizede öylemi geliyor?

ben kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum nazmıı yapıyorum acaba sanki dayancak gücüm bitti kalmadı. dinlenmek istiyorum sizede öylemi geliyor?

canım bende dün öyleydim.
kesinlikle yorgunluk.

dün erken yattım, birde güzel dinlendim. şimdi iyiyim.

sende dinlen bugün akşam dinlenebilirsen tabii.
yarın daha dinç olavcaksın.

gün gün patlamalar oluyor herhalde.

http://www............./dosyalar/haftalar/hafta26.html

canım verdiğim linki oku.
orda bebeğin kilosu için verilen normal olan değerlerdesin zaten.

panik yok.

Teşekkür ederim kızlar, alt sınıra yakın sanırım 550 alt sınırı benim 560gr çıktı. Neyse beslenmeme daha dikkat edeyim bakalım bir sonraki kontrolde nasıl çıkıcak...

Bu arada ben 2 gün evdeydim ama bana pek iyi gelmedi, bugün çalışıyorum. Evde olunca kendimi çok dinlemeye başladım..

Hepimize mutlu günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…