2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Günaydın herkese,

Ben crtesi günü kızımı gördüm..645gr olmuş :)
doktoru beklerken nasıl hareketliydi anlatamam, ne zaman ki muayeneye girdik uyumuş :) uykulu poz verdi. ağzı, burnu, alnı,.. o kadar belirgin ki, fotoğrafına bakmaya doyamıyorum..
bu arada şeker yüklemesini yaptırdım, sonrasında kötü oldum. tansiyonum düştü. biraz yatırdılar, iyiyim dedim ayağa kalktım ve bayıldım. çok korktum kızıma bir şey olacak diye. o an sadece onu düşündüm. neyse ki eşim ve hemşire beni hemen tuttular, 1-2 dakikayı hatırlamıyorum.
henüz yaptırmamış olan varsa yalnız gitmesin sakın.
hepinize sağlıklı günler..

günaydın herkese,

magnezyum yüzünden alerji yaşayan var mı aranızda? veya başka herhangi bir alerjik sebepten kolları bacakları kaşınan?

Bende acaba çok hareketsiz kaldığımdan mı şişiyor biraz yürüyüş yapayım diye düşünmüştüm birkaç gündür yürüyorum ama bazen şişiyor bazen şişmiyordu demek yürümemek gerekiyor.. Çok sağol bilgi için.

Son düzenleme:
günaydın herkese,

magnezyum yüzünden alerji yaşayan var mı aranızda? veya başka herhangi bir alerjik sebepten kolları bacakları kaşınan?

canım benim günaydın
tam bunu yazmak için girmiştimki sen sormuşsun
dün akşamdan beri kollarımı kızartana kadar kaşıyorum bacaklarım desen aynı,boyun bölgem deli gibi kaşınıyor
tırnakta sürmek istemıyorum ama dayanılmaz bir kaşıntı ,sebebini çözemedim
sıcaklardan desem değil serin yerdeyim,kan ilacı dışında herhangi bir ilaçta kullanmıyorum nedenını çözemedim

senın de şiddetli mi kaşıntıların

bir ay kadar öncesinde sadece sol bacağımda vardı. doktorum tek yerde olduğu için problem değil geçer demişti ve geçti. son bir haftadır kollarımın kaşıntısından ölmek üzereyim. magnezyuma başladığım zamana denk geliyor. o yüzden o mu yaptı diye düşünüyorum. bir yandan en büyük korkum da gebelik kolestazı denen şey. karaciğer enzimlerine bakılması için kan verdim sabah. umarım değildir. laboratuvardakiler değil gibi görünüyor bu kaşıntılar dedi. alerjik ise de neyin yaptığını acilen bulmam lazım. uyuyamıyorum kaşınmaktan. kaşıdıkça kaşınıyor, dokunmamak için direniyorum ben de. soğuk iyi geliyor, buzla kolonyayla idare ediyorum şimdilik.

kolonya sürüyorum bende iyi geliyor ama serinliği geçince tekrar başlıyor benımde

gebelik kolestazı oldugunu senmi düşündün doktorunmu söyledi canım
benımde cumartesı randevum var beklesemmi acaba dıyorum belkı geçer ozamana kadar

inşallah değildir ,bu haftalardan sonra sorunsuz doğumu beklemek istiyorum , herseyın hayırlısı olsun ,inşallah sadece alerjik bir durumdur ,

bacağımın kaşındığı dönem randevu zamanıma denk gelmişti. o zaman sordum gebelik kolestazı olabilir mi diye, bu şekilde olmaz dedi. kollarım kaşınmaya başlayınca telefon açtım, çok kaşınıyorum olabilir mi dedim tekrar. şu şu testleri yaptır bakalım dedi. benim pirpirikliğim için mi yaptır dedi, yoksa kendi de olabilir diye düşündü mü bilemiyorum :) kaşıntıyı geçirmek için kullanabileceğim iki krem söyledi, ikisi de işe yaramadı bu arada..

anladım canım
sağlık ocakları bu testi yaparmı acaba
birde kan aldırman için aç yada tok olman gerekıyormu
şimdi baktımda sarılığa kadar çevirebılırmıs ve doğumdan 3-7 gün arasında geçermiş kaşıntılar , doğuma kadar nasıl dayanırız,
duş almak ,nemlendırıcı kremler sürmek etkili olurmuş,tam bir tedavısı yok sanırım

sağlık ocağına sormadım. tanıdık laboratuvar olunca direkt ona gittim ben. bir kaç farklı test şeklinde zaten. istersen bir sor, belki yaparlar. aç karnına yapılması gerekiyor.
sadece sarılık değil, erken doğum gibi tehlikeleri de var. umarım boşuna panik yapıyoruzdur.

canım tabiki öyle, bunlar tatlı sitemler.
bebişlerimiz sağlıklı olsunda

Ay sanki hepsini ben yazmışım 😀😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hepimiz aynı durumdayız anlaşılan

canım bebişlerimiz iyi olsunda çekiyoruz bir şekilde

içeriğinde domuz katkısı var diye okumuştum internette cnm
evet canım onu bende duymuştum

Canim ne yaptin sen ya gülmekten öldürdün beni hay sen cok yasa allahta seni güldursun karnim acidi yemin ederim yaaaaa

canım tatlı gerçekler

inşallah canım sağsalim hepimiz bebişlerimize kavuşalım inş.

bu arada herkese günaydınnnnnnnn
bugün güzel bir gün olsun.
bol tekmeliiiiiiii

umarım :18::18::18:

strese girdim daha çok kaşınmaya başladım :26::26:

aç karnınaysa yarın sabah gidim sağlık ocagına yapılmıyorsa ,kendı doktorumun yolunu tutim ben
teşekkür ettim canım

diğer annişlerde yaşıyormu bu durumu acaba

birde aynı haftalardayız seninle ,bugun 28. haftama girdim

canım doktorum bana son kontrolümde bol bol yuruyus yap dedı
gercı bu yuruyus durumu kışıden kışıye gore degısebılır
bı sorun warsa tabıkı yurunmemelı
ama odemler hareketsız kaldıkça daha cok oluo bence
en azından benım ıcın ole

ben daha önce de sormuştum kimseden cevap alamamıştım. böyle absürd şeyler beni hep bulur zaten
28. haftadan sonra biraz daha az stres yapabiliriz diye düşünürken bak neler geldi başımıza

bende yarın gırıorum 28. haftama canım..
1 gun araylamı doguracaz acaba

gecmıs olsun canım benım
umarım sınucu ıyı cııkmıstır

bebegın ıcınde cok sevındım masallah saglıkla kucagına alacagın gunlerıde paylasalım ınsallah

kızlar benim de ayaklarım şişiyor, venöz yetmezliği sorunum var. doktorum çok oturmamam gerektiğini, 10 dakika da olsa kısa kısa yürümemi söyledi.
hareketsiz kaldıkça ödem oluşurmuş ama dediğin gibi herkeste farklı olabilir.

ödeme bi faydası varmı bilmiyorum ama sorarım spor hocama öğrenince yazarım.
bende ödem olmadı.
hamile pilatesi olduğu için evde tek başına yapmak zararlı olabilir. ben evden kendim hiç yapmıyorum mesela

ben daha önce de sormuştum kimseden cevap alamamıştım. böyle absürd şeyler beni hep bulur zaten
28. haftadan sonra biraz daha az stres yapabiliriz diye düşünürken bak neler geldi başımıza
Haklısın canımama allah beterınden korusun bizi,inşallah kan sonucun güzel çıkıcak ,evham yaptıgımızla kalıcak
ben cumartesıyı bekleyemıcem sanırım ,yarın gidicem kesın

diğer annelerınde başına gelmesin inşallah , kurdeşen olmuş gibi kaşınıyor insan ,bu sıcaklarda hiç çekilmıyor

bende yarın gırıorum 28. haftama canım..
1 gun araylamı doguracaz acaba

inşallah canım aynı anda doğum gerçekleştirebiliriz,hayırlısıyla inşallah

benım erkek bebeğim ,erkek bebek biraz bekletir gününde gelmez derler ama bakalım , bıde 15 eylül benım dogum günüm inşallah ogün doğar
ilk aylarda 23 eylüldü sonra 16 eylül oldu,geçen gittiğimde 4 lü doppler için 12 eylülde olabılır dedi ,neden böyle değişiklik gösteriyor anlamadım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…