2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
günaydın anneler sizinde bebekleriniz uyandı mı (gece gündüz ayrımı oluyor mu)

Günaydın annişler

Bugün sabah kontrolüm vardı güzel haberlerle geldim... Rahim ağzı uzunluğum 28mm den 36 mm e yükselmiş dr herhangi bi tehlike olmadığını söyledi gez dolaş dedi nasıl mutlu oldum anlatamam oğluşumda ağzını açıp duruyordu çok tatlıydı 1141 gr olmuş... Allah hepimize tehlikesiz bi süreç nasip etsin...

Son düzenleme:

Aynı durumu yaşamış birisi olarak senin adına çok sevindim inan.Benimde 2.6 dan 3.8 çıktı allaha şükür.Bebişinede maşallah ne güzel kilosu .Allahım gününde sagsalim kucaklmayı nasip etsin inş .

günaydın anneler sizinde bebekleriniz uyandı mı (gece gündüz ayrımı oluyor mu)

Gece yattığımızda beraber uyuyoruz sonrasını hatırlamıyorum:)) ama okadar lavaboya kalkıyorum gece hiç hissetmedim şimdiye kadar hareketlerini gündüz çok formunda gece sakinleşiyo biraz daha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşım aradı aman dikkat et rüyamda erken doğum yaptığını gördüm dedi.
canım sıkıldı psikolojim bozuldu

Amin canım Allah korkutmasın bi daha sen kaçıncı haftanda yaşamıştın? Şimdi hayatına normal tempoda devam ediyosun di mi?

ya arkadaşlar,

bu rahim ölçüsünü ultrason muayenesinde mi anlıyor doktor.
elle muayenemi ediyor.
benım perşembe kontrolüm varda bende baktırcam.ondan sordum

Amin canım Allah korkutmasın bi daha sen kaçıncı haftanda yaşamıştın? Şimdi hayatına normal tempoda devam ediyosun di mi?

Benim 13haftamda 2.6 dı 20 haftamda kadar hep böyle devam etti.Hep erken dogum olucak diye beklendi ve bana dikişte atılamıyordu kanamalarımdan dolayı.Ama şükürki 20+3 den beri hep 3.8 ölçümüm .O haftadan bu yana normal yürüyüşlerimi yapıyorum.Çok egilmeden kendimi yormadan dinlenerek temizlik vs yapabiliyorum.Tabiki kendimizi çok yormamamız ve belimizi zorlamamamız gerekiyor canım.Ha tabi en önemliside stresten uzak durmak.

Son düzenleme:
ya arkadaşlar,

bu rahim ölçüsünü ultrason muayenesinde mi anlıyor doktor.
elle muayenemi ediyor.
benım perşembe kontrolüm varda bende baktırcam.ondan sordum

Canım normal koşullarda sanada şimdiye yapılmış olması gerekiyordu ama.Ultrasonla yapılıyor ama kesin sonuç almak istiyorsan vajinal ultrason yaptır çünkü en saglıklı sonuç vajinal yoldan olanda alınıyor.Kasıktan ve karından yapılan ölçümler yanlış oluyor genelde.

Baya da erken olmuş zor günler atlatmışsındır neyse ki geçmiş... Benim ilk defa geçen hafta oldu zaten çalışmıyorum da evdeyim kendimi de yormuyorum ama olacağı varmış demek ki kimseye muhtaç olmadan kendi işlerimi görsem az da olsa dışarı çıkabilsem razıyım

Öyle ama allahın izniyle atlattık gitti.Senin haftanda ilerde şükürki düzelmiş ama sen yinede çok fazla dolaşıp ayakta durma canım.Çünkü çok yürümek hareket etmek ra uzunlugunu etkiliyor.Fırsat buldukça bol bol dinlen.

Bi kere gözüm korktu zaten dediğim gibi evdeyimde dışarı çıksam bile arabayla bi yere gidiyoruz onda da oturuyorum... Ama işin en kötüsü ilaçların etkisiyle demir hapının falan kabızlık sorunu yaşıyorum bi de üstüne hareketsizkik eklenince hepten fena oluyor....

rahim ağzı uzunluğu ile ilgili bana doktor hiç bişey söylemedi :44:
tahilleri testleri devlette yaptırdım o yüzden mi acaba zaten bir iki haftaya kadar özel bi doktora gideceğim.

rahim ağzı uzunluğu ile ilgili bana doktor hiç bişey söylemedi :44:
tahilleri testleri devlette yaptırdım o yüzden mi acaba zaten bir iki haftaya kadar özel bi doktora gideceğim.

Ben özele gidiyorum banada öyle bişey demedi yaa ilk defa burda duyuyorumm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…