Ben özele gidiyorum banada öyle bişey demedi yaa ilk defa burda duyuyorumm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın annişler
Bugün sabah kontrolüm vardı güzel haberlerle geldim... Rahim ağzı uzunluğum 28mm den 36 mm e yükselmişdr herhangi bi tehlike olmadığını söyledi gez dolaş dedi nasıl mutlu oldum anlatamam oğluşumda ağzını açıp duruyordu çok tatlıydı 1141 gr olmuş ... Allah hepimize tehlikesiz bi süreç nasip etsin...
Cok sevindim canım gözünaydın.bende cuma gıttım baktırdım 49 mm çıktı.
Günaydın annişler
Bugün sabah kontrolüm vardı güzel haberlerle geldim... Rahim ağzı uzunluğum 28mm den 36 mm e yükselmişdr herhangi bi tehlike olmadığını söyledi gez dolaş dedi nasıl mutlu oldum anlatamam oğluşumda ağzını açıp duruyordu çok tatlıydı 1141 gr olmuş ... Allah hepimize tehlikesiz bi süreç nasip etsin...
Canım ya nasıl mutlu oluyoruz böyle güzel haberler duyunca.Allah kucağımıza aldığımız gün haber vermeyi nasip etsin.
sezeryana girerken yazıcam size kızlar şuanda giriyorum diye inş. hayırlısı ile
rahim ağzı uzunluğu ile ilgili bana doktor hiç bişey söylemedi :44:
tahilleri testleri devlette yaptırdım o yüzden mi acaba zaten bir iki haftaya kadar özel bi doktora gideceğim.
Amin canım yaa insanın en ufak bişeyde ödü kopuyo kaldı ki bi de erken doğum tehlikesi olabilir lafını duyunca hepten pimpirik olmuştum ama neyseki şükürler olsun sıkıntılı durumumuz kalktı ortadan
Senin tarih belli tabi sezeryan olunca bakalım biz nolucaz :)
Bi kere gözüm korktu zaten dediğim gibi evdeyimde dışarı çıksam bile arabayla bi yere gidiyoruz onda da oturuyorum... Ama işin en kötüsü ilaçların etkisiyle demir hapının falan kabızlık sorunu yaşıyorum bi de üstüne hareketsizkik eklenince hepten fena oluyor....
rahim ağzı uzunluğu ile ilgili bana doktor hiç bişey söylemedi :44:
tahilleri testleri devlette yaptırdım o yüzden mi acaba zaten bir iki haftaya kadar özel bi doktora gideceğim.
arkadaşım aradı aman dikkat et rüyamda erken doğum yaptığını gördüm dedi.
canım sıkıldı psikolojim bozuldu
Ben özele gidiyorum banada öyle bişey demedi yaa ilk defa burda duyuyorumm
canım çok yakın işyerindeki arkadaşım hamile. şuanda 33 haftalık. hep bebeği 1 hafta önden giden tombalak bir bebekti. 30. haftada felan 1700 kg felandı düşün. 2 gün önce 33 haftaya girdi randevusuna gitti ama bir sorunu yoktu tansiyonuda hep düşüktür.
randevuya girdi ağlayarak çıktı. bebek 33 haftalık gelişim durmuş tansiyon 15-10 dan aşağı düşmüyor halen düşüremiyorlar bebek gelişmediğinde eski kilosunda kalmış normalde bu durumlarda acil sezeryan olurmuş. ama bebek 2 kilo altında olduğundan doğr doğmaz kuvöze alırnırmış doktorlar biraz bekleyelim bebek 2 kiloyu geçtiği anda alalım dediler o gün apar topar izne çıktı masasında halen su şişesi yarım durur şuanda evde bekliyor. tansiyon düşmüyor. ayakları şiş. kramplar bi taraftan. bırak zamanında doğurayım demeyi doğsa da kurtulsa dedik artık.
demem o ki Allahın dediği olur sana erken doğum diye yazdı ise boşuna üzülme. berat kandilinde zaten hepimizin kaderi değişmemek üzere alınacak canlar doğacak canlar kazançlar zararlar yazıldı. rüya gören kendine yorumlasın sana değil.
Günaydın annişler
arkadaşım aradı aman dikkat et rüyamda erken doğum yaptığını gördüm dedi.
canım sıkıldı psikolojim bozuldu
günaydın anneler sizinde bebekleriniz uyandı mı (gece gündüz ayrımı oluyor mu)
canım benim ilki 41. haftada gelmedi. kızım çok bekletti kasılma ağrı hiçbişey yoktu. ama 3 cm açılmam vardı. doktor hayret ediyordu ağrısız sızısız açılma şanslısın diye ama sonra kızıımın kalp atışları hızlandı sıkıntıya girdi eşimde suni sancıya izin vermedi mecbur sezeryan oldum. şu anda SSVD düşünüyorum ama hangi hastane yapar doktorum ne der bilmiyorum. ondan sezeryan diyorum ben.
kullandığın demir ilacın ferro sanolmu yoksa ferro sanol duodenal mi?
ayyy ben hamile bir arkadaşıma böyle bi rrüya görsem de asla söylemem, lütfen takma arkadaşım, demekki 41. Hafta da ancak doğuracaksın
oh maşallah annesi, Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de nasip etsin herbirimize :))
Peki doktorun bir daha hangi haftada çağırdı seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?