2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

canım eşimin teyze kızı na suni sancı verildi meğersem anevrizması varmış zaten buda çok görülen bişey değil. suni sancı verildiği anda aortu patladı ve bebeğini sadece 1 saat gördü görmedi vefat etti. eşimde korkudan suni sancıya karşı. aynı şekilde görümcemde 41 den sonra doğurdu suni sancı almadı sezeryan oldu.

arkadaşım aradı aman dikkat et rüyamda erken doğum yaptığını gördüm dedi.
canım sıkıldı psikolojim bozuldu

Hamile bir kadina böyle seyler söylenmesini uygun bulmuyorum ben olsam hamile bir arkadasima söylemem zaten hassas bir dönemdeyiz rutubetten nem kapar olduk zaten sende takma kafaya canim psikolojini bozma sakın.

Ferro sanol duodenal iki türlüsü mü varmış bilmiyordum :) ama hiç barışamadım bu ilaçla

canım ferro sanol midede emilir duedenal ise bağırsak demek ve bağırsakta emilir bende midede emileni kullanıyordum hiç işe yaramamış emilmemiş bu yüzden 2. sini kullanmaya başlayacağım.

Allah rahmet eylesin canım çok üzücü bi durum Allah korusun en iyisini yapmışsın boşver dikiş acısı olsun çekilir bi keresinde bi dergide okumuştum suni sancının dezavantajlarını ondan beridir pek sıcak bakmıyorum bi de o kadar sancıyı çekip sezeryana alınan da oluyomuş hayırlısı tabi ama herkesin yaşadığı farklı oluyor tabi geçenlerde 2 arkadaşım peşpeşe doğum yaptI epiduralli sezeryan birisi çok memnunken diğeri öleceğimi bilsem bi daha yaptırmam diyodu

ya işte ben de ondan diyorum sürekli kaçamak başka doktorlara gitmekten sıkıldım artık sık sık çağırsın da ben de kurtulayım ama diymi :)))

canım basınız sagolsun
allah kolaylık versın

demınde yazdıgın gıbı allah ne yazdıysa o oluyor herey normal gıtse bıle alnına ne yazıldıysa kacamıyorsun
allahım hepımıze herkese guzel yazılar yazsın

bu beratta alnımıza olum yazılmamıs olsun ınsallahda bebeklerımızle sevdıklerımızle vakıt gecırelım eksıksız

ewet canım oturdukça şişlikler oluşuo
hamıl bayanlar 2 saat oturursa 10 dk mutlaka yurumelıymıs kan dolaşımının hızlanması ıcın

canım ferro sanol midede emilir duedenal ise bağırsak demek ve bağırsakta emilir bende midede emileni kullanıyordum hiç işe yaramamış emilmemiş bu yüzden 2. sini kullanmaya başlayacağım.

İnş kabızlık yapmaz sanada sebzeler kompostolar hiç bişey fayda etmedi bana ama tabi bunun yanında önemli olan vücuda yarayanını kullanmak...

ya işte ben de ondan diyorum sürekli kaçamak başka doktorlara gitmekten sıkıldım artık sık sık çağırsın da ben de kurtulayım ama diymi :)))

Bencede ama artık sık çağırırlar 30 u geçince bi çok dr öyle yapıyor tek bi dr a kalalım artık :)

kızlar bebişlerinizın camasırlarını yıkamak ıcın hangı deterjanı kullancaksnız
ben karar weremedım
yumuşatıcısında dalını alıcam
ama dıgerı nasıl olcak hangısı daha ıyı bılemedım:44::44::44:

ya canım herkes gebelikte kabızlıktan şikayet edıo
ama ben tam tersı ishalim ya..
günde bı kez cıkıorum ama ıshal olarak
ıyımı kotumu bılemedım
sanırım ıctıgım vıtamınlerden bole oluyor

Allah Allah neden acaba belki farklı ilaçlar birleşince vücutta tepkimeye sebep oluyordur dr una söyledin mi peki devamlı ishal olmak da iyi değil bildiğim kadarıyla

Ben dalinin sivi deterjanini ve yumusaticisini aldim yikadim.. mis gibi kokuyor valla hergun kokluyorum camasirlarini .. tavsiye ederim

Ben dalin aldım deterjanla yumuşatıcıyı ama deterjanın tozunu aldım sıvı olanı kokladım çok kötü koktu burnuma iki renk vardı yanlış hatırlamıyorsam ama beğenmedim gerçi belki yıkanınca farklı olur bilemiyorum

Allah Allah neden acaba belki farklı ilaçlar birleşince vücutta tepkimeye sebep oluyordur dr una söyledin mi peki devamlı ishal olmak da iyi değil bildiğim kadarıyla

günde 3 den fazla ıshal olarak çıkarsan ıyı deılmış canım
benım 1 kez oluo
ya balık hapı kullanmaya başladım ondan sonra bole oldum

Ben dalinin sivi deterjanini ve yumusaticisini aldim yikadim.. mis gibi kokuyor valla hergun kokluyorum camasirlarini .. tavsiye ederim

canım dalının yumuşatıcısını hafta sonu alçaktım
bı kutusu toz pembe olan werdı bı cırt pembe gıbı olan wardı
bu güzel kokuo dedıgın hangı renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…