Hayırlısı olsun diyelim yinede aslında yurt dışında olsa yapıyorlar ama türkiyede dr lar pek riske girmek istemiyor... Maşallah ne kadar sabırlıymış ufaklık suni sancıdan bende korkuyorum öyle bi durumda kalsam sezeryan düşünürüm gibi geliyor... Neden bilmiyorum çok itici geliyor bana suni sancı :))
arkadaşım aradı aman dikkat et rüyamda erken doğum yaptığını gördüm dedi.
canım sıkıldı psikolojim bozuldu
Ferro sanol duodenal iki türlüsü mü varmış bilmiyordum :) ama hiç barışamadım bu ilaçla
canım eşimin teyze kızı na suni sancı verildi meğersem anevrizması varmış zaten buda çok görülen bişey değil. suni sancı verildiği anda aortu patladı ve bebeğini sadece 1 saat gördü görmedi vefat etti. eşimde korkudan suni sancıya karşı. aynı şekilde görümcemde 41 den sonra doğurdu suni sancı almadı sezeryan oldu.
Amin canım hepimiz o güzel günü görelim inş :) aslında 3 hafta sonra çağıracaktı ama benim evhamlı olduğumu biliyo onun için 2 hafta sonraya çağırdı zaten mümkünse hep böyle çağırsın artık 4 hafta bana çok uzun geliyor arada kaçamak yapıp nöbetçi dr a görünüyorum öyle olunca :)
canım eşimin teyze kızı na suni sancı verildi meğersem anevrizması varmış zaten buda çok görülen bişey değil. suni sancı verildiği anda aortu patladı ve bebeğini sadece 1 saat gördü görmedi vefat etti. eşimde korkudan suni sancıya karşı. aynı şekilde görümcemde 41 den sonra doğurdu suni sancı almadı sezeryan oldu.
kızlar benim de ayaklarım şişiyor, venöz yetmezliği sorunum var. doktorum çok oturmamam gerektiğini, 10 dakika da olsa kısa kısa yürümemi söyledi.
hareketsiz kaldıkça ödem oluşurmuş ama dediğin gibi herkeste farklı olabilir.
canım ferro sanol midede emilir duedenal ise bağırsak demek ve bağırsakta emilir bende midede emileni kullanıyordum hiç işe yaramamış emilmemiş bu yüzden 2. sini kullanmaya başlayacağım.
ya işte ben de ondan diyorum sürekli kaçamak başka doktorlara gitmekten sıkıldım artık sık sık çağırsın da ben de kurtulayım ama diymi :)))
İnş kabızlık yapmaz sanada sebzeler kompostolar hiç bişey fayda etmedi bana ama tabi bunun yanında önemli olan vücuda yarayanını kullanmak...
Bencede ama artık sık çağırırlar 30 u geçince bi çok dr öyle yapıyor tek bi dr a kalalım artık :)
ya canım herkes gebelikte kabızlıktan şikayet edıo
ama ben tam tersı ishalim ya..
günde bı kez cıkıorum ama ıshal olarak
ıyımı kotumu bılemedım
sanırım ıctıgım vıtamınlerden bole oluyor
Eki Görüntüle 1160002 nasil olmus arkadaslar
kızlar bebişlerinizın camasırlarını yıkamak ıcın hangı deterjanı kullancaksnız
ben karar weremedım
yumuşatıcısında dalını alıcam
ama dıgerı nasıl olcak hangısı daha ıyı bılemedım:44::44::44:
kızlar bebişlerinizın camasırlarını yıkamak ıcın hangı deterjanı kullancaksnız
ben karar weremedım
yumuşatıcısında dalını alıcam
ama dıgerı nasıl olcak hangısı daha ıyı bılemedım:44::44::44:
Çok şeker olmuş bence güle güle eskitsin kızların :)
Allah Allah neden acaba belki farklı ilaçlar birleşince vücutta tepkimeye sebep oluyordur dr una söyledin mi peki devamlı ishal olmak da iyi değil bildiğim kadarıyla
Ben dalinin sivi deterjanini ve yumusaticisini aldim yikadim.. mis gibi kokuyor valla hergun kokluyorum camasirlarini .. tavsiye ederim
Çok şeker olmuş bence güle güle eskitsin kızların :)
canım dalının yumuşatıcısını hafta sonu alçaktım
bı kutusu toz pembe olan werdı bı cırt pembe gıbı olan wardı
bu güzel kokuo dedıgın hangı renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?