2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ben dalinin sivi deterjanini ve yumusaticisini aldim yikadim.. mis gibi kokuyor valla hergun kokluyorum camasirlarini .. tavsiye ederim

Deterjanı koklayınca çok kötü geldi bana :) ne renkti senin aldığın yıkayınca değişiyor demek ki

günde 3 den fazla ıshal olarak çıkarsan ıyı deılmış canım
benım 1 kez oluo
ya balık hapı kullanmaya başladım ondan sonra bole oldum

Belki de o yapmıştır gerçi kabız olmaktan iyidir:)

canım yastıklar cok hoş olmuş
yastıklara ısımlerı suslemecılerdemı yazdırdın
nasıl yaptın

Canım yanlış alıntı yaptın didem_ada nın onlar benim değil :)

kadın doğum konusunda çok meraklıyım jinokoloji hakkındada gebelik hakkındada çok araştırma yapar takıldığımda doktoruma sorarım anlatır. bir çok tahlil hastalık konusunda bilgim vardır. ama suni sancı hakkında hiçbirşey bilmiyorum dezavantajları neler mesela.

aynı seyıngecende bende soracaktım bı granul sabunlar var ama tam cozunmuyor dıyorlar
bı arkadasmızda dalının sıvı deterjanını onermıstı

ay pardon şekerım:--))
ikinizde D SINIZ YA

Ben hastanenin dergisinde okumuştum genel olarak tüm doğum yöntemlerinin yan etkilerinden bahsetmişti aklımda kaldığı kadarıyla suni sancı için; hipotansiyon, bebekte bilirubin yüksekliği, rahim ağzı uygun olmayan gebelerde suni sancı başarılı olmuyormuş o kadar sancıyı çektikten sonra sezeryana alınıyormuş, ayrıca epidural doğumlarda olduğu gibi uygulanma dozu da önemliymiş fazla verilirse kordondan geçen kan akımını azalttığı için bebekte sıkıntılara yol açabiliyormuş, oksitosinden dolayı bebek doğmadan anne karnında kakasını yapabiliyormuş bu da bebeğin zehirlenmesine bile yol açabilirmiş ve de çok çok çok nadir rastlanan bi durum da rahim yırtılmasıymış hatırladıklarım bunalar canım ama tabi bunu yazdım diye de hepsi olacak değil ilaçların da prospektüslerinde bi sürü yan etki yazıyor ama bi çoğunu yaşamıyoruz... Eşim bana sen keşke dr olsaymışsın der her seferinde sadece kadın doğum değil çevremden dolayı hemen hemen bütün tıbbi konulara yatkınlığım çok araştırırım okurum hatta bi keresinde dr um sağlıkçı mısınız diye sormuştu :)

Son düzenleme:

anladım cnm bende öyle düşündüm.
allah hepimize bebeklerimize sağlık sıhhat versin inş.

banada hiç öyle bişey söylenmedi.
yapılmadı sanırım

bi sorun yoktur o yüzdendir cnm. hiç kafaya takmayalım bence

cok guzel olmus tabıkıde hele ıcınde kızların olunca sen gor guzellıgı

nasıl oldun saglıgın nasıl
yatıyormusun hala

Tesekkur ederis teysesi .. saglikla bi gelseler baska bisey istemiyorum evet canim hala yatiyorum.. oyle bunaldim ki anlatamam .. cuma kontrolumuz var ins. Gecmistir tehlike de atarim kendimi sokaklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…