2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Bende hiç yaşamadım kabızlık birak hamilelikte ömrümde kabız olmadım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım o yastıkları hangi kategoriden seçerek aldın
bakıorum bulamıorum

Simdi baktim butikbebede kaldirmislar .. heralde bitmis kampanya ama devamli geliyor.. istersen googlede ara ben bade olanini limangoda buldum mesela orenda kids isimli yastiklar diye

3 hafta evvel kontrolde baş gelişti sanırım geçen hafta ters döndü çok hareketlendi ve aşağı doğru tekmelemeye başladı, 2 gün önce yine baş aşağı döndü şimdi mideye çalışıyor:))
oraya çok kramp gidiyse bazen geriye öyle bi ağrı bırakıyo malesef canm. magnezyumişe yaramıyor mu? içmeye başladığımdan beri hiç kramp girmedi, karnımdaki kasılmalar da azaldı.

günaydın herkese,

magnezyum yüzünden alerji yaşayan var mı aranızda? veya başka herhangi bir alerjik sebepten kolları bacakları kaşınan?
bende yumurta iyi pişmemişse kaşıntı oluyor cnm.
çok hareketsizlikte şişiriyor cnm dozunda ayarlamak lazım. birde ben otururken bacaklarımı kaldırıyorum evde de hep uzun oturuyorum, hatta kanepenin koluna koyup biraz yükseltiyorum şişliklere çok faydasını gördüm.
günaydın anneler sizinde bebekleriniz uyandı mı (gece gündüz ayrımı oluyor mu)
gece gündüz demiyor benim kız, başak burcu olacağını kanıtlar gibi çok düzenli 3 saatte bir hereket ediyor. birinde çok hareketli birinde daha az hareket ediyor. gece hayatı da var hanımefendinin hergece sabaha karşı 4 de eller havaya disko disko yapıyo:)))
arkadaşım aradı aman dikkat et rüyamda erken doğum yaptığını gördüm dedi.
canım sıkıldı psikolojim bozuldu

ilkinde doktor sabun tozu tavsiye etmişti, sonra omobaby piyasaya çıkınca 2 yaşında falan ona geçmiştim. şimdi de hacışakir makina için granül sabun aldım doğum öncesi yıkamaları onunla yaparım sonra sorarım dr ok derse dalin alırım yoksa sabuna devam, güzel yıkıyor kokuyor falan ama öyle bardakta erit makinaya koy üşeniyorum:))
hangi ilaçları kullanıyorsun ki canım?
nasil olmus arkadaslar
güle güle kullan canım, tek eksiği prenseslerin:)
aynı seyıngecende bende soracaktım bı granul sabunlar var ama tam cozunmuyor dıyorlar
bı arkadasmızda dalının sıvı deterjanını onermıstı
bi bardak suda eritip öyle koymak gerekiyor cnm.

Tesekkur ederis teysesi .. saglikla bi gelseler baska bisey istemiyorum evet canim hala yatiyorum.. oyle bunaldim ki anlatamam .. cuma kontrolumuz var ins. Gecmistir tehlike de atarim kendimi sokaklara

cnm ıkı can tasıyorsun kolay degıl bıraz bu surecı zor gecıreceksın ama sonunda ıkı tane yavrun olacak sen temkınlı olmayı elden bırakma yınede

Çok şirin olmuş yaa bende biran önce odasını yapmak istiyorum.

güle güle kullan canım isimlerde çok hoşmuş. biz halen karar veremedik.

çok güzel cnm.
ne kadara aldın acaba?

Tesekkurlerrr teyseleriii beyenmenizee cookk sevindik .. yastiklari tanesine 35tl verdim cnm butikbebede kargo ucretsiz.. ama limangoda 5tl kargo ucreti de aliyolar

cnm ıkı can tasıyorsun kolay degıl bıraz bu surecı zor gecıreceksın ama sonunda ıkı tane yavrun olacak sen temkınlı olmayı elden bırakma yınede

Haklisin canim .. benim fazla gelenim de olmuyor butun gun evdr otur otur ..duvarlarla konusur oldum valla o yuzden de bu kadar bunaliyorum sanirim.. neyse kizlarim bi gelsin aricam bu gunleri onuda biliyorum

Haklisin canim .. benim fazla gelenim de olmuyor butun gun evdr otur otur ..duvarlarla konusur oldum valla o yuzden de bu kadar bunaliyorum sanirim.. neyse kizlarim bi gelsin aricam bu gunleri onuda biliyorum

kesınlıkle ararsın bundan emınım
ıkı tane cadı ıle ugrasacaksın

sen tadını cıkar yat dınlen kızlarınla konus odalarına bak
hayılrısı ıle tamamla
belkıde aramızda ılk bebegıne kavusan sen olacaksın

bencede seni bir koştursunlar, hiç oturtturmasınlarda gör annesi

ne güzel benimde aynı banle uyuyup benle uyanıyo ama gündüz çok az uyuyo

Kizlar ben ilk kızımı 43+3 te ikincisini 42 +0 da doğurdum daha öncede yazmıştım.ve ikiside normal doğdular.almanyada yaşıyorum ben burda mecbur kalmadıkta sezeryan yapmıyorlar.ilk önce kokteyl verdiler sancı icin yok sonra hap verdiler çeyrek yok sekizinci çeyrekte geldi sancım ilkinde bide üstüne suni sanci serumla zorla doğurttular yani :). Ikincisinde de ilk önce kokteyl iki kere yok sonra tekrar hap 4 üncü hapta biraktilar gece oldu saat 4 te sancılandım sabah 7 de doğurdum onuda.

bencede seni bir koştursunlar, hiç oturtturmasınlarda gör annesi

Oturtmicaklar şimdiden belli zaten .. ben uzanayim hemen başlıyorlar tekmelemeye bide artik ayaklarini kafalarini cikariyolar hissediyorum ben sevmeye baslayinca cekiyolar hemen.. ahh saglikla bi gelseler zaman yaklastikca merakta o kadar buyuyor bende

ay canımmm ne zor olmuş senin doğumların.
sağlıklı olmuş ama sonucu güzel çok şükür

vıtamın hapı magnezyum hapı ve solgar dıye bı balık yagı hapı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…