ya canım herkes gebelikte kabızlıktan şikayet edıo
ama ben tam tersı ishalim ya..
günde bı kez cıkıorum ama ıshal olarak
ıyımı kotumu bılemedım
sanırım ıctıgım vıtamınlerden bole oluyor
Eki Görüntüle 1160002 nasil olmus arkadaslar
Bende hiç yaşamadım kabızlık birak hamilelikte ömrümde kabız olmadım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım o yastıkları hangi kategoriden seçerek aldın
bakıorum bulamıorum
3 hafta evvel kontrolde baş gelişti sanırım geçen hafta ters döndü çok hareketlendi ve aşağı doğru tekmelemeye başladı, 2 gün önce yine baş aşağı döndü şimdi mideye çalışıyor:))kızlar bebişlerınız nasıl duruo..
benım cumartesı kontrolde ayakları aşağıda ıdı
zaten hıssedıodum ayaklarıyla resmen gıdıklıodu benı
bı arkadaşımda bugun donmesı gerekıo fılan dedı artık
sızın bebşler dondumu
oraya çok kramp gidiyse bazen geriye öyle bi ağrı bırakıyo malesef canm. magnezyumişe yaramıyor mu? içmeye başladığımdan beri hiç kramp girmedi, karnımdaki kasılmalar da azaldı.gunaydın arkadaslar
dun aksam bayagı sızlanmıssınız agrılardan kramplardan
banada arada bır kramp vuruyor hele huzursuz bacak sendromu varya adamı delırtıyor
sımdıde bende bacak aramda dıyeyım kasık mı dıyeyım sankı spor yaparsın bacagını genısletırsın de ıc kısmı acır ya oyle bır agrı var
sankı gece ben uyurken bırılerı bacaklarımı ayırmaya calıstı gıbı
halımıze bın sukur yınede
bebeklerımız ıyı olsun bıze bu kadar agrı normal gelır
bende yumurta iyi pişmemişse kaşıntı oluyor cnm.günaydın herkese,
magnezyum yüzünden alerji yaşayan var mı aranızda? veya başka herhangi bir alerjik sebepten kolları bacakları kaşınan?
çok hareketsizlikte şişiriyor cnm dozunda ayarlamak lazım. birde ben otururken bacaklarımı kaldırıyorum evde de hep uzun oturuyorum, hatta kanepenin koluna koyup biraz yükseltiyorum şişliklere çok faydasını gördüm.Bende acaba çok hareketsiz kaldığımdan mı şişiyor biraz yürüyüş yapayım diye düşünmüştüm birkaç gündür yürüyorum ama bazen şişiyor bazen şişmiyordu demek yürümemek gerekiyor.. Çok sağol bilgi için.
gece gündüz demiyor benim kız, başak burcu olacağını kanıtlar gibi çok düzenli 3 saatte bir hereket ediyor. birinde çok hareketli birinde daha az hareket ediyor. gece hayatı da var hanımefendinin hergece sabaha karşı 4 de eller havaya disko disko yapıyo:)))günaydın anneler sizinde bebekleriniz uyandı mı (gece gündüz ayrımı oluyor mu)
arkadaşım aradı aman dikkat et rüyamda erken doğum yaptığını gördüm dedi.
canım sıkıldı psikolojim bozuldu
ilkinde doktor sabun tozu tavsiye etmişti, sonra omobaby piyasaya çıkınca 2 yaşında falan ona geçmiştim. şimdi de hacışakir makina için granül sabun aldım doğum öncesi yıkamaları onunla yaparım sonra sorarım dr ok derse dalin alırım yoksa sabuna devam, güzel yıkıyor kokuyor falan ama öyle bardakta erit makinaya koy üşeniyorum:))kızlar bebişlerinizın camasırlarını yıkamak ıcın hangı deterjanı kullancaksnız
ben karar weremedım
yumuşatıcısında dalını alıcam
ama dıgerı nasıl olcak hangısı daha ıyı bılemedım:44::44::44:
hangi ilaçları kullanıyorsun ki canım?ya canım herkes gebelikte kabızlıktan şikayet edıo
ama ben tam tersı ishalim ya..
günde bı kez cıkıorum ama ıshal olarak
ıyımı kotumu bılemedım
sanırım ıctıgım vıtamınlerden bole oluyor
güle güle kullan canım, tek eksiği prenseslerin:)nasil olmus arkadaslar
bi bardak suda eritip öyle koymak gerekiyor cnm.aynı seyıngecende bende soracaktım bı granul sabunlar var ama tam cozunmuyor dıyorlar
bı arkadasmızda dalının sıvı deterjanını onermıstı
Tesekkur ederis teysesi .. saglikla bi gelseler baska bisey istemiyorumevet canim hala yatiyorum.. oyle bunaldim ki anlatamam .. cuma kontrolumuz var ins. Gecmistir tehlike de atarim kendimi sokaklara
Çok şirin olmuş yaa bende biran önce odasını yapmak istiyorum.
güle güle kullan canım isimlerde çok hoşmuş. biz halen karar veremedik.
çok güzel cnm.
ne kadara aldın acaba?
cnm ıkı can tasıyorsun kolay degıl bıraz bu surecı zor gecıreceksın ama sonunda ıkı tane yavrun olacak sen temkınlı olmayı elden bırakma yınede
Tesekkurlerrr teyseleriii beyenmenizee cookk sevindik .. yastiklari tanesine 35tl verdim cnm butikbebede kargo ucretsiz.. ama limangoda 5tl kargo ucreti de aliyolar
ne güzel işte canım..
kabızlık daha zor..
canım hangı kategoriden bulduz bu yastıkları butık bebede
Haklisin canim .. benim fazla gelenim de olmuyor butun gun evdr otur otur ..duvarlarla konusur oldum vallao yuzden de bu kadar bunaliyorum sanirim.. neyse kizlarim bi gelsin aricam bu gunleri onuda biliyorum
Haklisin canim .. benim fazla gelenim de olmuyor butun gun evdr otur otur ..duvarlarla konusur oldum vallao yuzden de bu kadar bunaliyorum sanirim.. neyse kizlarim bi gelsin aricam bu gunleri onuda biliyorum
canım burdaki arkadaşımda hamile bazen onu uykudan uyandırıyormuş benimkide benle uyur benle kalkar sabah işe giderken uyanır bazen işyerinde uyanır hiç gece yarısı felan hissetmedim uykuya daldıktan sonrada duymadım gece yarısı wc ye kalkarım kızımı örterim telimi alarmını kontrol ederim vs hiç uyanık olduğunu veya uyandığını hissetmedim.
kesınlıkle ararsın bundan emınım
ıkı tane cadı ıle ugrasacaksın
sen tadını cıkar yat dınlen kızlarınla konus odalarına bak
hayılrısı ıle tamamla
belkıde aramızda ılk bebegıne kavusan sen olacaksın
bencede seni bir koştursunlar, hiç oturtturmasınlarda gör annesi
Kizlar ben ilk kızımı 43+3 te ikincisini 42 +0 da doğurdum daha öncede yazmıştım.ve ikiside normal doğdular.almanyada yaşıyorum ben burda mecbur kalmadıkta sezeryan yapmıyorlar.ilk önce kokteyl verdiler sancı icin yok sonra hap verdiler çeyrek yok sekizinci çeyrekte geldi sancım ilkinde bide üstüne suni sanci serumla zorla doğurttular yani :). Ikincisinde de ilk önce kokteyl iki kere yok sonra tekrar hap 4 üncü hapta biraktilar gece oldu saat 4 te sancılandım sabah 7 de doğurdum onuda.
3 hafta evvel kontrolde baş gelişti sanırım geçen hafta ters döndü çok hareketlendi ve aşağı doğru tekmelemeye başladı, 2 gün önce yine baş aşağı döndü şimdi mideye çalışıyor:))
oraya çok kramp gidiyse bazen geriye öyle bi ağrı bırakıyo malesef canm. magnezyumişe yaramıyor mu? içmeye başladığımdan beri hiç kramp girmedi, karnımdaki kasılmalar da azaldı.
bende yumurta iyi pişmemişse kaşıntı oluyor cnm.
çok hareketsizlikte şişiriyor cnm dozunda ayarlamak lazım. birde ben otururken bacaklarımı kaldırıyorum evde de hep uzun oturuyorum, hatta kanepenin koluna koyup biraz yükseltiyorum şişliklere çok faydasını gördüm.
gece gündüz demiyor benim kız, başak burcu olacağını kanıtlar gibi çok düzenli 3 saatte bir hereket ediyor. birinde çok hareketli birinde daha az hareket ediyor. gece hayatı da var hanımefendinin hergece sabaha karşı 4 de eller havaya disko disko yapıyo:)))
ilkinde doktor sabun tozu tavsiye etmişti, sonra omobaby piyasaya çıkınca 2 yaşında falan ona geçmiştim. şimdi de hacışakir makina için granül sabun aldım doğum öncesi yıkamaları onunla yaparım sonra sorarım dr ok derse dalin alırım yoksa sabuna devam, güzel yıkıyor kokuyor falan ama öyle bardakta erit makinaya koy üşeniyorum:))
hangi ilaçları kullanıyorsun ki canım?
güle güle kullan canım, tek eksiği prenseslerin:)
bi bardak suda eritip öyle koymak gerekiyor cnm.
canım suan göremedım.
Bu bir kampanyaydı.
Belirli günler çıkıyordu.
O şekilde temin etmiştim.
Ben gördüğüm anda buraya yazarım cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?