2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
gunaydınn kızlarrrr

cabuk ve kolay gecenn bır hafta olsun ınsallah

RAPIDOhhh tatıldesın dımı tadını cıkar arada bırde yaz

Cepten açıp biraz bakıp kapatıyorum arada:):)
Havuz deniz sudan çıkmıyorum kızlar fırsatınız varsa bu haftalarda gidin. Sonra çok zor olucak onu hissediyorum. Ben aslanım kaplanım hiçbişey olmaz diyodum ama sıcak güneş hamilelik falan zor oluyomuş. Bide hareketlerim falan yavasmış bi şişim Ankara da fark etmiyodum of bunlar pek hoş diil özetle yani.
Öpüyorum herkesiiiiii :)

Kızlar fikrinize ihtiyacım var.

KIızım için hastane kapı süsü bakıyorum. Hepsi birbirine benziyor çok sıradan derken bunları buldum ve resmen aşık oldum. Ama biraz pahalı ne dersiniz yorumlarınızı rica edicem.

Kapı süsü ve takı yastığı

aman boşver burasını sen ne bakıyosun buraya. Git güneşlen havuza gir çık yüz keyfine bakkkkk geldiğinde de biz burda oluruz merak etme:)

İyi eğlenceler tatlım

Güzel de fiyatı da güzel arkadaşım ya.

Kapı süsü olan isme öre 220-240 t
Yastık 100 tl (fransız dantel olursa 160 tl!!!)

Güzel ikiside özellikle takı yastığı herkesten olmayan modeller eğer bütçeni zorlamazsa al derimm ama gerçektende pahalıı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O sıkıntı bendede var ama ben sabah aç karnına bir bardak limonlu ılık su içiyorum iyi geliyor canım sende bir dene belki faydası olur

O sıkıntı bendede var ama ben sabah aç karnına bir bardak limonlu ılık su içiyorum iyi geliyor canım sende bir dene belki faydası olur

Deniyim bakalım bende de işe yarar umarım hiç daha önce böyle olmazdım hamişlik dengemi bozdu :)

Annişler oğluşumun odasının kapı süsü nasıl güzel mi?

mobilyalarımızın bi de kokusu çıksa da cicilerimizi yerleştirsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…