Cepten açıp biraz bakıp kapatıyorum arada:):)
Havuz deniz sudan çıkmıyorum kızlar fırsatınız varsa bu haftalarda gidin. Sonra çok zor olucak onu hissediyorum. Ben aslanım kaplanım hiçbişey olmaz diyodum ama sıcak güneş hamilelik falan zor oluyomuş. Bide hareketlerim falan yavasmış bi şişim Ankara da fark etmiyodum of bunlar pek hoş diil özetle yani.
Öpüyorum herkesiiiiii :)
KIızım için hastane kapı süsü bakıyorum. Hepsi birbirine benziyor çok sıradan derken bunları buldum ve resmen aşık oldum. Ama biraz pahalı ne dersiniz yorumlarınızı rica edicem.
Cepten açıp biraz bakıp kapatıyorum arada:):)
Havuz deniz sudan çıkmıyorum kızlar fırsatınız varsa bu haftalarda gidin. Sonra çok zor olucak onu hissediyorum. Ben aslanım kaplanım hiçbişey olmaz diyodum ama sıcak güneş hamilelik falan zor oluyomuş. Bide hareketlerim falan yavasmış bi şişim Ankara da fark etmiyodum of bunlar pek hoş diil özetle yani.
Öpüyorum herkesiiiiii :)
KIızım için hastane kapı süsü bakıyorum. Hepsi birbirine benziyor çok sıradan derken bunları buldum ve resmen aşık oldum. Ama biraz pahalı ne dersiniz yorumlarınızı rica edicem.
Kıızım için hastane kapı süsü bakıyorum. Hepsi birbirine benziyor çok sıradan derken bunları buldum ve resmen aşık oldum. Ama biraz pahalı ne dersiniz yorumlarınızı rica edicem.
Bi kere gözüm korktu zaten dediğim gibi evdeyimde dışarı çıksam bile arabayla bi yere gidiyoruz onda da oturuyorum... Ama işin en kötüsü ilaçların etkisiyle demir hapının falan kabızlık sorunu yaşıyorum bi de üstüne hareketsizkik eklenince hepten fena oluyor....