2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Cooookk güzel olmuss annesii.. susunuzde cok guzel .. guzel gunlerde kullansin oğluş ..

Teşekkür ederiz teyzesi biz seninle iyi ki erkenden halletmişiz oda işini şimdiye kalsa sıkıntıya girebilirdi her ne kadar dr um tehlike yok dese de temkinliyim çok yürümek yok bana :)

ben daha önce pilates yaptığım halde 1 yıl ara vermiş olduğum için hamilelikte pilates yapınca çok ağrı yaşadım ve bebişin hareketleri çok yavaşladı bayağı korkmuştum sen istersen önce bi dr la konuş

yardımcı olur mu bilmiyorum ama ben hamileliğimin ilk aylarında yaşamıştım bunu krem olarak en kısa sürede etki eden avenee nemlendirici losyonu oldu çok büyük boy zaten iyi nemlendiriyor ama önce tabiki dr la görüşün benim iyi bir drum yoktu hala da var sayılmaz :) bu ürünün diğerlerini önceden kullandığım için kendim seçmiştim duş jelini de almıştım hala kullanıyorum 29. haftamdayım hala bitmedi nemlendirici hemen bitti tabi

Sl güzel anneler ve kuzuları biraz gec kaldım sanırım aranıza katılmak için ama yinede beni kabul edersiniz diye düşünüyorum:)) benim 1 buçuk yaşında bir prensesim var ve de 5 aylık ogluşuma hamileyim:)) herkese slm

Canım hoşgeldin aramıza

arkadaşım aradı aman dikkat et rüyamda erken doğum yaptığını gördüm dedi.
canım sıkıldı psikolojim bozuldu

Arkadasini tebrik edyrm bu hamile birine soylenirmi takma tatlim kafana allahm hayrlisini verir insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederiz teyzesi biz seninle iyi ki erkenden halletmişiz oda işini şimdiye kalsa sıkıntıya girebilirdi her ne kadar dr um tehlike yok dese de temkinliyim çok yürümek yok bana :)

Aynen oyle canim yaa .. eşimde iyiki dinlemisim seni diye yoksa isimiz isti diyor.. ben kiyafetleri de yikadim utuledim.. koku tam cikmadi ama idare ediyos.. bitek prenseslerimin gelmeleri kaldi .. Sağ salim bekliyoruz artik.. ama benden tavsiye ütü isini tek basina yapma bi yardimci olsun. Acayip belim agridi benim sonra hastanelik oldum zati

çok şeker olmuş bu yatak ama:))) Rabbim böyle şeker pembe gibi bi ömür nasip etsin inşallah....
Aminnn teysesii Rabbim hepimizin meleklerinin bahtlarini acik etsin ömürleri hep toz pembe olsun
Çok hoş gerçekten cnm bayıldım
Cookk tesekkur ediyoruzzzz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

malesf alıntı yapamıyorum ama cicilerinize bayıldim rahatsızlığı olanlara geçmiş olsun az kaldı şükür ben dün doktora gittim kızımm 27 .5 te ama 30 hafyalık çıktı 1560 gram olmuşvitamini kes dedi önden gidiyo klilo bende 8 kilo aldım anlamadım nasıl büyümüş okadar böyle olan varmı aranızda yeni gelenlerde hoşgelmişler

Kac haftalıkken 30 haftalık çıktı? Benimde 1hafta önden gidiyo..

27 hafta 5 günlük normalde önceden 1 haftaydı şimdi 2 hafta olmuş

Maşallah annesi. Abartılı bir kilo alımın yok aslında ben %100 beslenme ile vitamin ile alakalı oldugunu düşünmüyorum tam sebbep ne gerçekten bilmiyorum. Arkadaşımın da 2 hafta önden gidiyordu 38'de 3850 tosun doğurdu

Günaydın kızlar,

Şaka gibi bugün takvimimde 30. haftaya girdiğim yazıyoır artık, zaman hem çok yavaş ama bir o kadar da hızlı geçiyor sanki.

Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza inşallah tosunlarımızı.

Çoğu bitti azı kaldı. Baştan beri hamile olduğuma inanamıyordum şimdi artık ancak hamile olduguma inanıyorum Ama hala doğum yapacak kişinin ben olduğuma inanamıyorum

Sağlıkla gelsin bebeciklerimiz :)

BU arada kapı süsümü beğenmenize sevindim. Ben de almaya karar verdim zaten :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…