Cooookk güzel olmuss annesii.. susunuzde cok guzel .. guzel gunlerde kullansin oğluş..
günaydın hamile pilatesi acaba ödem oluşumunu engeller mi? sizde ödem durumları nasıl?
Ben biraz tuzlu yediğim için bu hafta bacaklarımda ve ellerimde şişlikler oluşmaya başladı, bunu engellemek istiyorum
tuzu kestim (azalttım diyelim daha doğrusu) birazda yürümeye başladım ama pilateste hep aklımda
video izleyerek yapsam zararlı bi hareket yapar mıyım acaba?
anladım canım
sağlık ocakları bu testi yaparmı acaba
birde kan aldırman için aç yada tok olman gerekıyormu
şimdi baktımda sarılığa kadar çevirebılırmıs ve doğumdan 3-7 gün arasında geçermiş kaşıntılar , doğuma kadar nasıl dayanırız,
duş almak ,nemlendırıcı kremler sürmek etkili olurmuş,tam bir tedavısı yok sanırım
Sl güzel anneler ve kuzuları biraz gec kaldım sanırım aranıza katılmak için ama yinede beni kabul edersiniz diye düşünüyorum:)) benim 1 buçuk yaşında bir prensesim var ve de 5 aylık ogluşuma hamileyim:)) herkese slm
Canım hoşgeldin aramıza
arkadaşım aradı aman dikkat et rüyamda erken doğum yaptığını gördüm dedi.
canım sıkıldı psikolojim bozuldu
Kızlar fikrinize ihtiyacım var.
KIızım için hastane kapı süsü bakıyorum. Hepsi birbirine benziyor çok sıradan derken bunları buldum ve resmen aşık oldum. Ama biraz pahalı ne dersiniz yorumlarınızı rica edicem.
Kapı süsü ve takı yastığı
Eki Görüntüle 1160265 Eki Görüntüle 1160266
Sl güzel anneler ve kuzuları biraz gec kaldım sanırım aranıza katılmak için ama yinede beni kabul edersiniz diye düşünüyorum:)) benim 1 buçuk yaşında bir prensesim var ve de 5 aylık ogluşuma hamileyim:)) herkese slm
Eki Görüntüle 1160002 nasil olmus arkadaslar
aman boşver burasını sen ne bakıyosun buraya. Git güneşlen havuza gir çık yüz keyfine bakkkkk geldiğinde de biz burda oluruz merak etme:)
İyi eğlenceler tatlım
Eki Görüntüle 1160002 nasil olmus arkadaslar
Teşekkür ederiz teyzesibiz seninle iyi ki erkenden halletmişiz oda işini şimdiye kalsa sıkıntıya girebilirdi her ne kadar dr um tehlike yok dese de temkinliyim çok yürümek yok bana :)
Aminnn teysesii Rabbim hepimizin meleklerinin bahtlarini acik etsin ömürleri hep toz pembe olsunçok şeker olmuş bu yatak ama:))) Rabbim böyle şeker pembe gibi bi ömür nasip etsin inşallah....
Çok hoş gerçekten cnm bayıldım
Cookk tesekkur ediyoruzzzz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kac haftalıkken 30 haftalık çıktı? Benimde 1hafta önden gidiyo..malesf alıntı yapamıyorum ama cicilerinize bayıldim rahatsızlığı olanlara geçmiş olsun az kaldı şükür ben dün doktora gittim kızımm 27 .5 te ama 30 hafyalık çıktı 1560 gram olmuşvitamini kes dedi önden gidiyo klilo bende 8 kilo aldım anlamadım nasıl büyümüş okadar böyle olan varmı aranızda yeni gelenlerde hoşgelmişler
27 hafta 5 günlük normalde önceden 1 haftaydı şimdi 2 hafta olmuşKac haftalıkken 30 haftalık çıktı? Benimde 1hafta önden gidiyo..
27 hafta 5 günlük normalde önceden 1 haftaydı şimdi 2 hafta olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?