2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Nekadar cok süpriz bebisler varmis bu topikde , benimde Bir oglum var iki hafta Sonra bir yasina giroyor. Bizimkide bize süpriz yapti

çoook teşekkür ederim canım..benimde arkadaşın gibi oldu sayılır stresli bi dönemdeydim strese bağlı bi gecikmedir derken bebişimi farkettik.. bende daha doktora gitmedim aslında sorun da bu sanırım bu ikinci bebeğim oğlumda herşey daha planlıydı vicdan yapıyorum şimdi tek sorun bu yoksa ilaç almama stresi değil :))

Nekadar cok süpriz bebisler varmis bu topikde , benimde Bir oglum var iki hafta Sonra bir yasina giroyor. Bizimkide bize süpriz yapti

ayyy gerçekten nasıl bi dönemmişiz biz böyle benimki baya abi olmuş sizinkilerin yanında.. Allah yardım eder inşallah kızlar.
bu arada gerçekten utanıyodum kızlar ya şimdi her kafadan ses gelecek ya etrafımda hemen herkesin tek çocuğu var moral oldunuz bana..

Ama tecrübelisin :)) bu yüzdendir. Ben bile şimdi diyorum. Her gün dr a gitmeseydim diye. Evet ben dr gelmene gerek yok dediğinde bile her gün gittim :)) kafama takılanı sordum. Elimde değildi. Bi de evden okula giderken tam önünden geçiyodum. Ücreti de 1 lira :)) öyle olunca afedersin ama suyunu çıkardım yani :)) şimdi keşke bekleseydim diyorum. Boşuna stres evham dert yapmışım diyorum. Şimdi dr ne zaman dediyse o zaman gitme kararı aldım. Gerçi özledim gibi geliyo :)) ultrasonda görsem özlemim gidicekmiş gibi geliyo :))

Kızlar iyi akşamlar ben de 2014 eylül annesi olcam kismetse :) biz dr kontrolümuzü 10 gün önce yaptık ve keseyi gördük yarın 2. Kontrole gidiyoruz kalp atışını duymak için biraz heyecanlıyım :) benide aranıza alırmısınız lütfen :)

bizde oğlumda öyleydik canım doktor bize gün bile vermiyodu biz canımız sıkılınca hadi bebeğimizi görmeye gidelim diyoduk, doğuda görev yapıyoduk o zaman tabi gidecek kimse olmayınca bizde ziyarete oğlumuzu görmeye gidiyoduk..
şimdi de onun vicdanını yapıyorum işte neyse geç olsun güç olmasın görüşmeye gideriz bakalım cumartesi çok rahatsız etmeyelim bakalım küçüğümü...
ama çok şanslısın canım ya imkanların elinin altında olması güzel tadını çıkar sende :128:

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına yavrunu... hepimiz çok heyecanlıyız canım, inşallah hep beraber paylaşırız burda mutlu haberlerimizi...

benim ikinci bebeğim olacak kısmetse canım ilkinde 5 haftalık falanmıs kalp atışı duyulduğunda bende biraz stres oldum

sıkıntı yapma canımm 7. haftada falan duyuluyomuş genelde inşallah yarın duyarsın miniğini.. ilk çocuğun kaç yaşında canım benimde 2 buçuk yaşında oğlum var..

uygun oldugunda benide eklermisin listeye canım.sat 04/12/2013 bdt 10/09/2014 2. Gebelik yas 35 :) istanbul simdiden teşekkür ederim.

benim de iki bucuk yasinda bir oglum var :) yaramazmı seninki?

çok yaramaz sayılmaz canım ama uyku sorunumuz var bizim çok geç yatıyo bazen gece 2yi buluyo tvyi bırakmamız.. yani gece uykularımıza kavuşmadan tam kaybedicez gibi. ama napalım sağlıkla alalım miniklerimizi kucağımıza da beraber büyüsünler inşallah...

Son düzenleme:
Amin canım inşallah sıkıntısız sorunsuz alırız bebisleri kucagimiza :)

iyi geceler benim gibi uyumayan varmi...

İyi geceler sürmeli ben uyumadım...sabah kontrolum var bebeğimi ve kesesini göremezsem alıcak bebeğimi doktor...gören arkadaslar lutfen dua edin de görelim bebişimi ve kalp sesi pıtt pıttları

Son düzenleme:
İyi geceler sürmeli ben uyumadım...sabah kontrolum var bebeğimi ve kesesini göremezsem alıcak bebeğimi doktor...gören arkadaslar lutfen dua edin de görelim bebişimi ve kalp sesi pıtt pıttları

Ben de uyumadım. Yarın ki sınava çalışıyorum. Benim en baştan beri senin bebeğine dair umudum tam. O bebiş doğcak gibi geliyo. Geç döllenme vs olmuş olabilir gibi geliyo. Sat ın ne zamandı ki? Bütün iyi dileklerim seninleee :))

Cnm inş.ama sat Im 26 Kasım geç mi?benim biliyorsun söylemiştim adetlerim düzensiz...1,5ayda falan oldugum oluyordu hem bide şu var benim sat 26 Kasım'da başladı 28 Kasım bitti 2 gün geldi gelmedi...10 Aralık gibi de ilişki oldu çünkü ovuluasyon tarihine göre oldu ..açıkcası açık açık durum bu..sana da sınavında başarılar canım umarım çok yüksek not alırsın :)))

allah iyiliğini versin emiii anlıorum seni

Canim simdi bunu cevaplasak sen ıçten içe stres sıkıntı yapacaksin bence bunları hic dusunme yani bazi seyleri bilmemek daha iyi ama illa öğrenmek isfyorsan anlatabilirim canim

ben zaten hergün sres yapıyorum canım bunları düşünerek o yüzden anlatabilirsin sıkıntısı yok. Kaldı ki olacağı varsa kaçışımız maalesef ki yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…