saol canım ,not aldım dediğin kremi,cumartesı doktorumada danışıp sonrasında başlarımsürmeye,şimdilik soğuk suyla idare ediyorum ama dayanılıcak gibi olmuyor bazenyardımcı olur mu bilmiyorum ama ben hamileliğimin ilk aylarında yaşamıştım bunu krem olarak en kısa sürede etki eden avenee nemlendirici losyonu oldu çok büyük boy zaten iyi nemlendiriyor ama önce tabiki dr la görüşün benim iyi bir drum yoktu hala da var sayılmaz :) bu ürünün diğerlerini önceden kullandığım için kendim seçmiştim duş jelini de almıştım hala kullanıyorum 29. haftamdayım hala bitmedi nemlendirici hemen bitti tabi
Sl güzel anneler ve kuzuları biraz gec kaldım sanırım aranıza katılmak için ama yinede beni kabul edersiniz diye düşünüyorum:)) benim 1 buçuk yaşında bir prensesim var ve de 5 aylık ogluşuma hamileyim:)) herkese slm
Günaydın anneler,
Bu sabah kızımın tekmeleriyle uyandım.. sabahın 5 buçuğu olmasaydı keyifli olabilirdi her halde :)
günaydın arkadaşlar...
ay ben bugun cok zor uyandım ve uyandığımda ayaklarıma basamıodum
ayak tabanlarım acıo resmen ya
çokta şişiolar napcaz bılmıom
günaydın arkadaşlar hepimize sağlıklı huzurlu mutlu güzel bir gün diliyorum
Günaydın kızlar,
Şaka gibi bugün takvimimde 30. haftaya girdiğim yazıyoır artık, zaman hem çok yavaş ama bir o kadar da hızlı geçiyor sanki.
Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza inşallah tosunlarımızı.
Çoğu bitti azı kaldı. Baştan beri hamile olduğuma inanamıyordum şimdi artık ancak hamile olduguma inanıyorumAma hala doğum yapacak kişinin ben olduğuma inanamıyorum
Sağlıkla gelsin bebeciklerimiz :)
BU arada kapı süsümü beğenmenize sevindim. Ben de almaya karar verdim zaten :)
Aynen oyle canim yaa .. eşimde iyiki dinlemisim seni diye yoksa isimiz isti diyor.. ben kiyafetleri de yikadim utuledim.. koku tam cikmadi ama idare ediyos.. bitek prenseslerimin gelmeleri kaldi .. Sağ salim bekliyoruz artik.. ama benden tavsiye ütü isini tek basina yapma bi yardimci olsun. Acayip belim agridi benim sonra hastanelik oldum zati
ben sanırım dün toplamda 11 saate yakın uyudum. Uyku o kadar güzel geldi ki anlatamam. Bu aralar pilim bitik oluyor her zaman, gündüzleri çok yoruluyorum.
Ben ayak tabanlarımdan değil de yataktan ilk kalktığımda kalçadan yana dertli oluyorum, kalça-bel ağrısı bacağıma vuruyor. Bikaç adım attıktan sonra kendime geliyorum.
senin az kalmış cnm. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
bende hala hamile olduğuma inanamıyorum.
Maşallah annesi. Abartılı bir kilo alımın yok aslında ben %100 beslenme ile vitamin ile alakalı oldugunu düşünmüyorum tam sebbep ne gerçekten bilmiyorum. Arkadaşımın da 2 hafta önden gidiyordu 38'de 3850 tosun doğurdu
canım onden gittiği icin mi 40 haftaya gelmeden dogum yaptı ? benim de iki hafta önden gidiyo erken olacak diye tedirginim biraz
canım sezeryanla oldu doğumu, doktor da nasılsa önden gidiyor beklememize gerek yok diyip o haftada aldı. Yoksa hiç bir sıkıntısı derdi erken dogum emaresi asla yoktu. için rahat olsun
günaydın hamile pilatesi acaba ödem oluşumunu engeller mi? sizde ödem durumları nasıl?
Ben biraz tuzlu yediğim için bu hafta bacaklarımda ve ellerimde şişlikler oluşmaya başladı, bunu engellemek istiyorum
tuzu kestim (azalttım diyelim daha doğrusu) birazda yürümeye başladım ama pilateste hep aklımda
video izleyerek yapsam zararlı bi hareket yapar mıyım acaba?
Aldim onlarida canim e bebege gittim .. dedim en cok alinanlardan verin bana .. sag olsun bi çalışan cok yardimci olduNe güzel senin prenseslerin kıyafetleri bile hazırlanmış :)Ben kendim ütüleyemem gibi geliyo zaten annem falan ütüler bende yerleştiririm artık sırtım çok ağrıyor bu aralar... Keşke yormasaymışsın canım o kadar kendini... insan hamile olduğunu unutuyo bazen göbeğimi görünce dank ediyo bana napıyorum diye
Bişey diycem bu burun aspiratörleri var ya ondan aldın mı hangi marka alsam bilemedim ben bi de tırnak makası, tarağı falan hangisi daha güzel acaba?
Aldim onlarida canim e bebege gittim .. dedim en cok alinanlardan verin bana .. sag olsun bi çalışan cok yardimci oldu
Burun aspiratörü tirnak makasi , taraklari hepsi bebedor ateş ölçer braun kulaktan hemen ölçüyor .. bide yedek uçlari her yerde bulunuyormus o yüzden hosuma gitti tavsiye edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?