2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Günaydın anneler,

Bu sabah kızımın tekmeleriyle uyandım.. sabahın 5 buçuğu olmasaydı keyifli olabilirdi her halde :)

saol canım ,not aldım dediğin kremi,cumartesı doktorumada danışıp sonrasında başlarımsürmeye,şimdilik soğuk suyla idare ediyorum ama dayanılıcak gibi olmuyor bazen

merhaba canım
kısmetse benımd ebir oğlum olacak
2.kez anneliği tadıcaksın ne kadarda güzel,deneyimlerinide bizimle paylaşırcan çokk sevinirizzz

Günaydın anneler,

Bu sabah kızımın tekmeleriyle uyandım.. sabahın 5 buçuğu olmasaydı keyifli olabilirdi her halde :)

olsun yaa yine de cok keyifli ben de genelde o saatlerde tekmelerle uyanıyorum. Hayatımda ilk kez dün gece de kızımın gıdıklaması ile uyandım çok ilginçti yahuuu :))

günaydın arkadaşlar...
ay ben bugun cok zor uyandım ve uyandığımda ayaklarıma basamıodum
ayak tabanlarım acıo resmen ya
çokta şişiolar napcaz bılmıom

günaydın arkadaşlar...
ay ben bugun cok zor uyandım ve uyandığımda ayaklarıma basamıodum
ayak tabanlarım acıo resmen ya
çokta şişiolar napcaz bılmıom

ben sanırım dün toplamda 11 saate yakın uyudum. Uyku o kadar güzel geldi ki anlatamam. Bu aralar pilim bitik oluyor her zaman, gündüzleri çok yoruluyorum.

Ben ayak tabanlarımdan değil de yataktan ilk kalktığımda kalçadan yana dertli oluyorum, kalça-bel ağrısı bacağıma vuruyor. Bikaç adım attıktan sonra kendime geliyorum.

senin az kalmış cnm. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
bende hala hamile olduğuma inanamıyorum.

Ne güzel senin prenseslerin kıyafetleri bile hazırlanmış :)Ben kendim ütüleyemem gibi geliyo zaten annem falan ütüler bende yerleştiririm artık sırtım çok ağrıyor bu aralar... Keşke yormasaymışsın canım o kadar kendini... insan hamile olduğunu unutuyo bazen göbeğimi görünce dank ediyo bana napıyorum diye

Bişey diycem bu burun aspiratörleri var ya ondan aldın mı hangi marka alsam bilemedim ben bi de tırnak makası, tarağı falan hangisi daha güzel acaba?

hasretim uykuya valla

Aspirator otribebe çok tutuluyor ilk çıkaran oydu. Tırnak makası bizimki sevibebe de var chicco da. Farketmiyor bence. Sevibebe nin taragini çok sevmiştim ben

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

canım onden gittiği icin mi 40 haftaya gelmeden dogum yaptı ? benim de iki hafta önden gidiyo erken olacak diye tedirginim biraz

canım onden gittiği icin mi 40 haftaya gelmeden dogum yaptı ? benim de iki hafta önden gidiyo erken olacak diye tedirginim biraz

canım sezeryanla oldu doğumu, doktor da nasılsa önden gidiyor beklememize gerek yok diyip o haftada aldı. Yoksa hiç bir sıkıntısı derdi erken dogum emaresi asla yoktu. için rahat olsun

canım sezeryanla oldu doğumu, doktor da nasılsa önden gidiyor beklememize gerek yok diyip o haftada aldı. Yoksa hiç bir sıkıntısı derdi erken dogum emaresi asla yoktu. için rahat olsun

inşallah canım annem doğuma gelecek yurtdısında yasıyorum biletini doğumdan 15 gun onceye aldık erken olursa baya sıkıntı olcak bana

evet cnm ödem oluşumuna faydalıymış. azaltıyormuş. birde sırt kalça ağrıları içinde birebir hiç ağrım olmuyor benim çok şükür

Aldim onlarida canim e bebege gittim .. dedim en cok alinanlardan verin bana .. sag olsun bi çalışan cok yardimci oldu
Burun aspiratörü tirnak makasi , taraklari hepsi bebedor ateş ölçer braun kulaktan hemen ölçüyor .. bide yedek uçlari her yerde bulunuyormus o yüzden hosuma gitti tavsiye edebilirim

ateş ölçeri aldım bende braun hatta kendim hastayken kullandım test ettim :) bebedor u görmüştüm bende bakıyım h.sonu e bebekten çıktığımız yok nasılsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…