2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

canım ben 32. haftada çalışabilir raporu alacağım.
37 ye kadar mecbur çalışacağım çünkü bebeğime bakacak kişi sorunumuz var.
o yüzden yıllık iznim falan hepsini ben doğum sonrasna aktarmak zorundayım
1 güne bile ihtiyacım var.

sana katılıyorum arkadasım teknolojı ılerledıkce ıyıce tembel mızaclı ve kolaycı olduk
bıde her zaman aderım fazla bılmek ıyı degıldır dıye
o yuzden ben dogumla ılgılı bısey okumuyorum dınlemıyorum

zaten bısey olacaksa ne yapabılırzıkı
bılmeden gırmek en ıyısı doguma
cahıl cesaretı dedıklerı sey bu ıste

ama ıste devrımızde ozel hastanaye gıdıyoruz devlet doktorları ılgılnemıyor odalar kotu ozelı tercıh edıyoruz o yuzden
ozeldekı doktorlarda normal dogum yapmıyorlar
bı bahane ılerı suruyorlar
artık dogru mu degılmı bılmıyorsuın
mecbur guvenıyorsuun ve kendını hoppp sezeryan olmus olarak buluyursun ıste
benım tek derdım o normal dogum yapma ımnkanım varken sezeyana alınmak

kızlar ben sürekli bilgisayar basındayım...
cok tedırgınım radrasyon olayından napıcaz....

canım cevremız hep radyasyon artık
telefonlar makınlar
bundan kacıs yok

artık yenı nesıller bazı seylere bagısıklı doguyorlar bence
genetık mutasyona ugruyorlar
eskılerın kosullarıyla bır olması mumkun degıl

Merhaba kizlar umarim herkesde hersey yolundadir , evet dogum yaklasinca endiselerin de baslamasi normal ama fazlada herseyi kafaniza takmayin ve de size siddetle normal dogumu tavsiye ediyorum ben kisa boylu bir bayanim kizima hamileyken hep acaba ben normal dogum yapabilirmiyim demistim ki cok da rahat bir dogum yaptim almanyada zaten dogum secenegin yok sartlara göre yoksa mümkünse normal dogum, yanimdaki kadin sezeryan oldu ama sonrasinda cok perisandi cocugunu bile kucagina alamdi yani en sagliklisi normal dogum

benım odada 4 bilgisayar var.... pofff

Kızlar ya bunları şok olarak okuyorum. Özel hastane doktoru nasıl yapabilir böyle birşey. Kusura bakmasınlar ama bunlar "cerrah" hastalarının saati olamaz seçtikleri bölüm bunu gerektiriyor. Kulak burun boğazcı olsalarmış bu şekilde yaşamak istiyorlarsa. Eğer benim doğumuma girmicekse ben özelde niye ona bi dolu para dökiim ki 9 ay gidersin başka yere muayene olursun. Sabah sabah kızdım valla bu doktorlara hiçte haklı maklı diiller kusura bakmasınlar yada gidip devlette çalışsınlar.

bende 32. haftamda 37. kadar calısabılır izni alacagım.. oyuzden 32 den önce rapor alıyorum. benımde bakacak kımsem yok annmlerde kayınvalıdemlerde baska sehırde
yıılık ıznımde 2013 den kalan onu kullanacagım zaten bu yıl kullanmazsam yanacak...

canım bişey yoktur inşallah benim halamın kızınada bebeğinin kafası büyük hidrosefali demişler doğumdan sonra ameliyat yapalım demişler doğumdan sonra bebeğin normal olduğu hiç bi sıkıntısı olmadığı anlaşıldı inşallah bişey yoktur sıkma canını moralini yüksek tut rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah

evet canım haklısın.
hamile olunca belki herseyı takar hale gelıyoruz.
yoksa dediğin adı NORMAL doğum.

bende inşallah hersey uygun olursa hayırlısıyla normal istiyorum canım

kelimesi kelimesine katılıyorum canım. NOrmal doğum olumsuz hikayeleri beni geriyor bebeğim için endişelenmeme sebep oluyor, yoksa nedir yan, ben 1 gün acı çeksem bağırsam yırtınsam!

aynen.
en fazla bir gün sızlanırız.
sonra geçer gider.

Bende Hamburg'da yaşıyorum canım sen hangi sehirdesin ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın arkadaşlar umarım herşey yolundadır dün doktoruma gittim aslında normal kontrole gitmeye 2 haftam vardı ama 2 gündür karnım baya kasıldı karnıp top gibi oldu ve sertleşti bebeğim hareket etmedi endişelendim hemen doktoruma gittim iyice muayene etti şükür bi sorun çıkmadı magnezyum verdi kullanıcam eğer şikayetim geçmezse 10 gün içinde tekrar gel daha ağır bi ilaç veririm dedi erken doğumdan çok korktum

gecmıs olsun cok sukur bıseycık yokmus

Dün Zeynep Kamil Hastanesinin düzenlediği gebe eğitiminin ilk dersine gittim.Beklediğimden çok daha iyi bir içerik ve eğitici ebeyle karşılaştım.İLk günden bile çok faydasını gördüm...Özellikle doğumla ilgili korkuları yok edecekler,öyle görünüyor...Ve bebek bakımıyla ilgili ,emzirme,yıkama vs hakkında da eğitileceğiz...İstanbulda olanlara bu kursu,diğer illerde olanlara da araştırıp kafalarına yatan bir hamilelik kursuna gitmelerini şiddetle tavsiye ederim....

bende bu hafta sonu ankara da katılacağım.
bakim arıyımda yer kaldıysa

ben almadım canım zaten kıs bebegı arabaya gerk duymayız. seneye yaza alırım ınsallah

Bebeğini dışarı çıkarırken napacaksın canım? Bence cok gerekli hergün temiz hava alması lazım bebeğin ana kucağında veya kucakta cok zor olur taşımak bence zaten disarıya çıkınca uyuyorlar genelde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…