ayneeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım ya........ doktora gıdecegım zaman rapor ısteyecegım.. en azından bıraz dınlenırım ya hem bedenen hem psıkolojık yoruldum... bebegımde yoruldu...sureklı bılgsayar basında radrasyon alıyorum.... agustostada yıllık ıızne cıkıcam... sonra Rabbımın izniyle dogum izni...
sende rapor almayı dusenmezmısın ?
ya böyle söyleyenlere ben geri kafalı diyorum. bizim zamanmızda ultrason mak yoktu annem bebeğimin resimlerini görünce şaşırıyor nasıl çekiyolar bunu makineyle diye 1 kere bile hamile iken muayneye gitmemiş kaç haftalık doğurduğunu bile bilmşyo sancısı gelmiş gitmiş doğurmuş onu geçtim annemin kız kardeği makat gelişi doğmuş o zamanın şartları ile bu zamanın şartları birmi
bebek için en iyisi normal doğumdur. kadın içinde öyle. bebek hazır oldıuğu zaman geliyor ya varmı dahası.
oksijen sizmi kalır biz nasıl doğmuşuz normal valla hem kendimle hem annemle gurur duyuyorum normal doğurmuş doğmuşum.
kızlar ben sürekli bilgisayar basındayım...
cok tedırgınım radrasyon olayındannapıcaz....
canım ben de aynı durumdayım bilgisayar dersleri veriyorum üstelik 1 tane de değil koca sınıf bilgisayar.
eve git canın sıkılır bilgisayar.
ne yapacaksın uzak durabiliyorsan dur. yoksa meslek mecbur. hem yalnız zararlı olan bilgisayar değil. telefonu bulaşık çamaşır makinası fırını....
benım doktorumda oyle arasın yogun ulasmazsın sekreterıne not bırakırsın sonra cvp almak ıcın bı daha ararsın
cep telını vermez
normal doguma gelmez
eger nobetcıyse ve sende denk gelırsen gırer doguma
sırf doktora ıyı dedıler buranın yabancısıyım bıde burdakı en ıyı ozel hastane o dıye gıdıyorum
yoksa ne anlamı varkı
canım ben 32. haftada çalışabilir raporu alacağım.
37 ye kadar mecbur çalışacağım çünkü bebeğime bakacak kişi sorunumuz var.
o yüzden yıllık iznim falan hepsini ben doğum sonrasna aktarmak zorundayım
1 güne bile ihtiyacım var.
Hayirli aksamlr kizlar ikili testte ense kalinligi 2.88 cikmisti amniyosentez yaptrmadim ne olursa olsun aldirmam die son bir aydir 3 ayri dr gittim bebegimin kafa capi haftasina gore onde gidiyr kendimi cok suclu hissedyrm kimseyle paylasamiyrm lutfrn bize dua edin icimdeki sikinti pismnlik gecsin ve dogumdan sonra aksi bir durum ile karsilasrsam kabullenemem die cok korkuyrm😢
ya böyle söyleyenlere ben geri kafalı diyorum. bizim zamanmızda ultrason mak yoktu annem bebeğimin resimlerini görünce şaşırıyor nasıl çekiyolar bunu makineyle diye 1 kere bile hamile iken muayneye gitmemiş kaç haftalık doğurduğunu bile bilmşyo sancısı gelmiş gitmiş doğurmuş onu geçtim annemin kız kardeği makat gelişi doğmuş o zamanın şartları ile bu zamanın şartları birmi
bebek için en iyisi normal doğumdur. kadın içinde öyle. bebek hazır oldıuğu zaman geliyor ya varmı dahası.
oksijen sizmi kalır biz nasıl doğmuşuz normal valla hem kendimle hem annemle gurur duyuyorum normal doğurmuş doğmuşum.
Bunlarin hepsi sacmalik adi üstünde normal dogum önceden insanlar evde doğruluyorlardı.doktor zaten ters bişey oldugunda anında müdahale edip sezaryana alır veya kesik atar kontrollü sekilde.bak ben 43+3 de doğurdum yinede sezaryan yapmsdilar.heleki agridan korkmuyosan ve bebegin sagligi pozisxonu müsahitse kesnlikle normal dogum yap. Gerisi Allah'ın elinde zaten.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kelimesi kelimesine katılıyorum canım. NOrmal doğum olumsuz hikayeleri beni geriyor bebeğim için endişelenmeme sebep oluyor, yoksa nedir yan, ben 1 gün acı çeksem bağırsam yırtınsam!
Merhaba kizlar umarim herkesde hersey yolundadir , evet dogum yaklasinca endiselerin de baslamasi normal ama fazlada herseyi kafaniza takmayin ve de size siddetle normal dogumu tavsiye ediyorum ben kisa boylu bir bayanim kizima hamileyken hep acaba ben normal dogum yapabilirmiyim demistim ki cok da rahat bir dogum yaptim almanyada zaten dogum secenegin yok sartlara göre yoksa mümkünse normal dogum, yanimdaki kadin sezeryan oldu ama sonrasinda cok perisandi cocugunu bile kucagina alamdi yani en sagliklisi normal dogum
günaydın arkadaşlar umarım herşey yolundadır dün doktoruma gittim aslında normal kontrole gitmeye 2 haftam vardı ama 2 gündür karnım baya kasıldı karnıp top gibi oldu ve sertleşti bebeğim hareket etmedi endişelendim hemen doktoruma gittim iyice muayene etti şükür bi sorun çıkmadı magnezyum verdi kullanıcam eğer şikayetim geçmezse 10 gün içinde tekrar gel daha ağır bi ilaç veririm dedi erken doğumdan çok korktum
Dün Zeynep Kamil Hastanesinin düzenlediği gebe eğitiminin ilk dersine gittim.Beklediğimden çok daha iyi bir içerik ve eğitici ebeyle karşılaştım.İLk günden bile çok faydasını gördüm...Özellikle doğumla ilgili korkuları yok edecekler,öyle görünüyor...Ve bebek bakımıyla ilgili ,emzirme,yıkama vs hakkında da eğitileceğiz...İstanbulda olanlara bu kursu,diğer illerde olanlara da araştırıp kafalarına yatan bir hamilelik kursuna gitmelerini şiddetle tavsiye ederim....
Bebek arabasi aldnzmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebek arabasi aldnzmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben almadım canım zaten kıs bebegı arabaya gerk duymayız. seneye yaza alırım ınsallah
ben almadım canım zaten kıs bebegı arabaya gerk duymayız. seneye yaza alırım ınsallah
gecmıs olsun cok sukur bıseycık yokmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?