Ben aldım canım concorde neo travel sistem biraz büyük ama çok konforlu bence :) sen ne almayı düşünüyorsun?
Ben sanki kendime araba alacakmisim gibi bir turlu karar veremedm zaten benim bulundugu sehirdede cok cesit yok bende istanbuldaki.kuzenimi aradm istedigim modeli cektm gonderdm eminim o bende daha iyisini ve kalitesini alir gonderir biuede supriz olacak yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim gözümden kaçmış senin mesajın hayatım.
dün ne sordun ki
Insallh lenfomacim iyi olmaya calsyrm sen naslsn
cnaım merhaba ben sürekli online gözüküyorum ama aslında pek siteye giremedim sabahtan beir çok işim vardı, şimdi yaızp kaçıcıam yine
Anladım canım, sağ olasın. Allah kolaylık versin işlerinde, görüşürüz sonra
bende bu hafta sonu ankara da katılacağım.
bakim arıyımda yer kaldıysa
Bebek arabasi aldnzmi
Ben sanki kendime araba alacakmisim gibi bir turlu karar veremedm zaten benim bulundugu sehirdede cok cesit yok bende istanbuldaki.kuzenimi aradm istedigim modeli cektm gonderdm eminim o bende daha iyisini ve kalitesini alir gonderir biuede supriz olacak yani
nerdekine gidiyosun cnaım. Tobb'A MI
Ben de 3 model arasindayim.Bebek arabasi aldnzmi
Bende aynısı olmuştum eşimle günlerce baktık hangisini alsak diye baştan çok para harcamayalım diyoduk ama başından beri gözüm bu arabadaydı dayanamadık aldık sonunda... öyle bi hevesle aldım ki sanki ben binicem içinehadi bakalım sürpriz olacak demek size şimdiden güle güle kullansın bebişin :)
malesef gidemiyorum canım Tobb'da yer kalmamış.
taaa 9 ağustos a yazdılar beni.
o zamana kadarda ohooo.
başka seminerde bulamadım netten.
var mı bildiğin.
yaa aynen ben de bulamadım sen buldun diye sevinmiştim bende
lenfoma
yoksun hayırdır hersey yolunda mı
yokya bulamadım.
taaa 9 ağustos dedi kadın.
üzüldüm ama yani tam bize göreydi
Arkadaslar ölüyorum sanirim .. dün gece den beri acayip oksuruyorum sabah kalktim dahiliye dr gittim ilaca bogdu beni hepsini almak istemiyorum kizlarima zarari olur diye korkuyorum.. ama oksurukde cok fena napcam ben
Aradim doktoru bugun yokmus ameliyatlari varmis.. yarin icin randevu aldim gidicem..canım kendı doktorunu aradın mı
ilaçlarını onunla paylaş.
öksürüğünün ne denli ağır olduğunu söyle
o seni yönlendirsn.
çok çok geçmiş olsun.
ballı limonlu sıcak su da epey yumuşatıyor boğazı.
Aradim doktoru bugun yokmus ameliyatlari varmis.. yarin icin randevu aldim gidicem..bende kronik bronsit var bi tuttumu birakmiyor antibiyotiksiz üstüne limon sıkmadigim bisey kalmadi geceden beri banamisin demiyor.. arkadaslar soğuk herseyden uzak durun valla cok fena oluyor sonra
Bu arada tesekkur ederim arkadasim saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?