2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ben aldım canım concorde neo travel sistem biraz büyük ama çok konforlu bence :) sen ne almayı düşünüyorsun?

Ben sanki kendime araba alacakmisim gibi bir turlu karar veremedm zaten benim bulundugu sehirdede cok cesit yok bende istanbuldaki.kuzenimi aradm istedigim modeli cektm gonderdm eminim o bende daha iyisini ve kalitesini alir gonderir biuede supriz olacak yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gule gule kullansin bebisin insallh

Bebek arabasi aldnzmi

Odasını aldık ana kucağını aldık ama arabayı daha almadık ağırdan alıyorum biraz nasıl olsa önumuz kış acelesi yok diye düşünüyorum şimdilik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende aynısı olmuştum eşimle günlerce baktık hangisini alsak diye baştan çok para harcamayalım diyoduk ama başından beri gözüm bu arabadaydı dayanamadık aldık sonunda... öyle bi hevesle aldım ki sanki ben binicem içine hadi bakalım sürpriz olacak demek size şimdiden güle güle kullansın bebişin :)

Sagol canim senin bebisinde gule gule kullansn

Arkadaslar ölüyorum sanirim .. dün gece den beri acayip oksuruyorum sabah kalktim dahiliye dr gittim ilaca bogdu beni hepsini almak istemiyorum kizlarima zarari olur diye korkuyorum.. ama oksurukde cok fena napcam ben

yokya bulamadım.

taaa 9 ağustos dedi kadın.

üzüldüm ama yani tam bize göreydi

şöyle birşey buldum balgat koru hastanesinde
"28/06/2014 tarihinde HAZİRAN ayının son Cumartesi düzenlenecek eğitimimizin konusu ise ''Sağlıklı Yeni Doğan Takibi'' - ''Yeni Doğan Bakımı'' - ''Lohusalıkta Beslenme/Anne Sütünü Artırıcı Besinler'' ve ''Doğru Emzirme Teknikleri'' olarak belirlenmiş olup 32 haftanın üzerinde olan gebelerimiz için düzenlenecektir"

aradım ilgili diye bir cep yazmışlar açmıyor.
biz 32 de değiliz genede gelebilir miyiz diyecektim.

bu arada güven dede her cumartesi seminer varmış.
12.00 ile 14.00 arası.
her hafta farklı konular varmış.
b u haftanın konuları
-tarama testleri ( bize yaramaz artık )
-gebelik öncesinde ve sonrası yapılacak hareketler ( sanırım sporsal hareketler)
-gebelik sonrasında vücut koruma ( bunu anlamadım)

başlangıç a daha uygun sanırsam.
bilemedim.
ama diğer emzirme falandı. benım gıbı ılk cocuk bekleyenlere uygun.
ama ondada muhattap bulamıyoruz.

Arkadaslar ölüyorum sanirim .. dün gece den beri acayip oksuruyorum sabah kalktim dahiliye dr gittim ilaca bogdu beni hepsini almak istemiyorum kizlarima zarari olur diye korkuyorum.. ama oksurukde cok fena napcam ben

canım kendı doktorunu aradın mı
ilaçlarını onunla paylaş.
öksürüğünün ne denli ağır olduğunu söyle
o seni yönlendirsn.
çok çok geçmiş olsun.
ballı limonlu sıcak su da epey yumuşatıyor boğazı.

Aradim doktoru bugun yokmus ameliyatlari varmis.. yarin icin randevu aldim gidicem.. bende kronik bronsit var bi tuttumu birakmiyor antibiyotiksiz üstüne limon sıkmadigim bisey kalmadi geceden beri banamisin demiyor.. arkadaslar soğuk herseyden uzak durun valla cok fena oluyor sonra
Bu arada tesekkur ederim arkadasim saol

çok geçmiş olsun canım. Ya ne kadar dikkat etsek de bu havaların dengesizliğinden herkes hasta. Ben hastalanmasam yanımdaki hasta en sonunda bize de geçiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…