2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Genellikle sol yanima yatmaya calisiyorum ama sag yanimada yatiyorum zaten uykularimiz cok duzensiz oldu hangi yanda rahat ediyorsam oyle yatiyorum canim zaten sırt ustu hic yatamiyorum nefesim daraliyor.

Son düzenleme:
Kizlar foto nasil yuklenyr ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasil anlatsam bak konuya cevap ver butonuna basiyosunn sonra yukarda baslik yaziyo yaa onun altinda da sekiller var dunya isareti onun yaninda zarf var zafin yaninda cerceve gibi bisey var ona bas gozat diyosun istedin fotoyu yukluyosun.. ins yardimci olabilmisimdir

ahh annesiii nasıl güzel nasıl süslü şeyler hazırlamışsın böyle sen maşallah. İyi günlerde giysin dünya güzeli kızların bunların hepsini inşallah :)))

Ayy cookk tesekkur ederiz teysesi.. benim ruhum biraz süslü o yuzden sade hicbisey beyenemiyorum babasii simdiden yandik diyoo kendine benzeticeksin kizlari diye napim ama seviyorum

Tesekkr edermmm cnm

Kızlar ben de bunları yaoiyorum ilgilenirsrniz çok uygun fiyata

Eklentiler

• $1403781546774.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 47
Bunlar da diğerleri kızlar

Eklentiler

• $1403781640760.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 28
  • $1403781679654.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $1403781725751.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $1403781757702.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 38
canakkale acıklarında daha cumayı bulacak sanırım
ısın kotusu hafta sonu mısafırlerımde var annemlerde bızde bı kac gun yıne kalabalık ev
basbasa kalmaya daha vakıt var

Kıyamam ya, misafirlerini bi şekilde yolla bence, evde fare çıktı falan de gitsinler :)))
Hayırlısıyla kavuşun da, sonrasında bütün günler sizin inş.

Ayy cookk tesekkur ederiz teysesi.. benim ruhum biraz süslü o yuzden sade hicbisey beyenemiyorum babasii simdiden yandik diyoo kendine benzeticeksin kizlari diye napim ama seviyorum

valal ben de sade şeyleri sevmiyorum, en güzelini yapıyosun. Kız kadın dedğin süslü olur :)))

Geçmiş olsun canım, bu haftalarda kasılmalar - ağrılar çok normalmiş. Kalsiyum ve magnezyum desteği şikayetlerini giderecektir inş. Allah beterinden korusun, haber ver durumunla ilgili.

Canım haftada kaç gün ve hangi günler bu eğitimler. Zeynep Kamil bana çok uzak ama, o kadar güzel anlatmışsın ki, bi şekilde cesaret edip yollara düşebilir miyim diye düşünüyorum :)

Hiç kafana takma canım, ben sola yatarak başlıyorum uyumaya ama uyandığım zaman bazen yüz üstü yatmış bulabiliyorum kendimi. Apar topar kalkıyorum çocuk ezilecek diye. Çok şükür bişey olmuyo tabii. O kadar sıkı sıkıya kurallara bağlı kalamayabiliriz bişeycik olmaz inş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…