Kızlar ya bu sola yatmayı yüzde yüz uygulayan var mı? Sıcaklar başladığından beri rahat uyuyamadığımda sağımada yatıyorumda ben bazen. Çok mu yanlış bişey acaba bebeğe bişey falan olmaz dimi?
Bana dün gece hava çok sıcak geldi ilk defa resmen ateş bastı sürekli uyandım falan berbat bi gece geçirdim.
Çalışsaydım ertesi gün bitmiştim diye düşündüm çalışanlara çok çok kolaylık diliyorum bu yüzden Allah tan.
ayy didem bayıldım ya harikalar..
kımbılır ne kadar çok yakışacak minicik kızlarına bunlar
Kizlar foto nasil yuklenyr ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ahh annesiii nasıl güzel nasıl süslü şeyler hazırlamışsın böyle sen maşallah. İyi günlerde giysin dünya güzeli kızların bunların hepsini inşallah :)))
Nasil anlatsam bak konuya cevap ver butonuna basiyosunn sonra yukarda baslik yaziyo yaa onun altinda da sekiller var dunya isareti onun yaninda zarf var zafin yaninda cerceve gibi bisey var ona bas gozat diyosun istedin fotoyu yukluyosun.. ins yardimci olabilmisimdir
Ins. Canim bi gorsem o gunlerii
Bunlarda cok guzell annesii gule gule kullanin ins..Bunlar da diğerleri kızlar
aynen sn aylar cok önemli bebeısın kilosu kaç senin
banada yapıldı normaldi herşey ama 39. haftada idrarda protein çıkınca mecburen acil sezeryan oldum
Ins. Canim bi gorsem o gunlerii
canakkale acıklarında daha cumayı bulacak sanırım
ısın kotusu hafta sonu mısafırlerımde var annemlerde bızde bı kac gun yıne kalabalık ev
basbasa kalmaya daha vakıt var
Ayy cookk tesekkur ederiz teysesi.. benim ruhum biraz süslü o yuzden sade hicbisey beyenemiyorumbabasii simdiden yandik diyoo kendine benzeticeksin kizlari diye napim ama seviyorum
Bunlar da diğerleri kızlar
Kızlar ben de bunları yaoiyorum ilgilenirsrniz çok uygun fiyata
günaydın arkadaşlar umarım herşey yolundadır dün doktoruma gittim aslında normal kontrole gitmeye 2 haftam vardı ama 2 gündür karnım baya kasıldı karnıp top gibi oldu ve sertleşti bebeğim hareket etmedi endişelendim hemen doktoruma gittim iyice muayene etti şükür bi sorun çıkmadı magnezyum verdi kullanıcam eğer şikayetim geçmezse 10 gün içinde tekrar gel daha ağır bi ilaç veririm dedi erken doğumdan çok korktum
Dün Zeynep Kamil Hastanesinin düzenlediği gebe eğitiminin ilk dersine gittim.Beklediğimden çok daha iyi bir içerik ve eğitici ebeyle karşılaştım.İLk günden bile çok faydasını gördüm...Özellikle doğumla ilgili korkuları yok edecekler,öyle görünüyor...Ve bebek bakımıyla ilgili ,emzirme,yıkama vs hakkında da eğitileceğiz...İstanbulda olanlara bu kursu,diğer illerde olanlara da araştırıp kafalarına yatan bir hamilelik kursuna gitmelerini şiddetle tavsiye ederim....
Kızlar ya bu sola yatmayı yüzde yüz uygulayan var mı? Sıcaklar başladığından beri rahat uyuyamadığımda sağımada yatıyorumda ben bazen. Çok mu yanlış bişey acaba bebeğe bişey falan olmaz dimi?
Bana dün gece hava çok sıcak geldi ilk defa resmen ateş bastı sürekli uyandım falan berbat bi gece geçirdim.
Çalışsaydım ertesi gün bitmiştim diye düşündüm çalışanlara çok çok kolaylık diliyorum bu yüzden Allah tan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?