Tesekkurlerr teysesii .. canim valla 15 gun dedi ama 1 haftada bitti sayilir.. bide ben hepsini koymadim fazla kalabalik yapmasin burda diye icinde logusa terligi taci .. 7 tane ayri sekeri kapi susu bide sepeti var .. guzel yani memnun kaldimCanım çok güzel bunlar bayıldımm:) iyi oldu yaptığın yeri söylediğin bende baktım da oğluşlara da güzel şeyler varmış bende burdan sipariş verebilirim kaç günde gönderiyorlar?
canım bu masalsı telaşlara sadece faceden mı siparıs werılıo
Tesekkurlerr teysesii .. canim valla 15 gun dedi ama 1 haftada bitti sayilir.. bide ben hepsini koymadim fazla kalabalik yapmasin burda diye icinde logusa terligi taci .. 7 tane ayri sekeri kapi susu bide sepeti var .. guzel yani memnun kaldim
Tesekkurlerr teysesii .. canim valla 15 gun dedi ama 1 haftada bitti sayilir.. bide ben hepsini koymadim fazla kalabalik yapmasin burda diye icinde logusa terligi taci .. 7 tane ayri sekeri kapi susu bide sepeti var .. guzel yani memnun kaldim
Hiç kafana takma canım, ben sola yatarak başlıyorum uyumaya ama uyandığım zaman bazen yüz üstü yatmış bulabiliyorum kendimi. Apar topar kalkıyorum çocuk ezilecek diye. Çok şükür bişey olmuyo tabii. O kadar sıkı sıkıya kurallara bağlı kalamayabiliriz bişeycik olmaz inş. :)
Çok iyi o zaman peki ayıptır sorması ne kadara mal oldu bunlar sana
kaca yaptı canım
tulum falanda yapıyor mu acaba
Canim ben eminonunde de arastirdim.. kendim yapicaktim ama maliyet ayni diye ugrasmadim hatta içinde mevlut takimi bilem yoktu.. 700tl oldu benimki .. bide benim hersey cifter cifter oldugu icin daha fazla oluyor..
hayatımı sadece sola yatırarak geçirmem gerçekten imkansız. Dolayıysla isteyerek ve bilinçle sağa da dönüyorum. Ve hatta hatta sağ tarafa dönükken o kadar rahatım ki döndüğümde uyuyakalıyorum ve saatler sonra uyandığımda yine aynı pozisyonda oluyorum. Tabi panikle hemen yine sola dönüyorum ama olduğu kadar napalım artık.
canım ben son bır haftadır gecelerı sureklı uyanıorum zaten
aynı durumlar bendede war
bu gece en son sabah ezanlarında uyandığımda ter akmıştı resmen heryerımden
duz yatmada sag ve sola yatmada sıkıntı yok canım
canım bende sola yatıyorum ,sağa hiç yatmadım ama sırt üstü çok yatıyorum oda sakıncalıymış sanırım ,
bu haftalar artık sıkıntılı geçicek sanırım,allah yardım etsin temmuz sıcaklarında hepımıze
canım ben bazen ayaklarımı yatak basına uzatıp oyle bıle uyuyorum
mumkun degıl her an sola dogru yatmam kı
bacaklarım bazen oyle bır agrıyorkı yatakta terse yatıp ayaklarımı havaya dıkıyorum
canım ben uyguluyorum b kadar ayda sadece bır kac gece bılıncsız sırt ustu uyandım. hemen sola gerı dondum.
bebege bır zararı olmaz ama her yerde sola yatarsan bebege kan akısı daha saglıklı olur yazıyor.
sağımızda buyuk bır damarımız varmış. sağa yatınca ona baskı yapıp,kan akışını yavaşlatıyormuşuz.
doktoruna sor ıstersen yınede.
valla gece bende hıc uyumadım.2 ydı gozumu kapadım.6,30 da uyandım. fenalıklar bastı.
şimdide işteyim
Şımdıye kadar hep sırt ustu ve sağıma yattım soluma yatınca resmen bışey batıyo doktoruma sordum sen nasıl rahat edıyosan öyle yat dedı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Genellikle sol yanima yatmaya calisiyorum ama sag yanimada yatiyorum zaten uykularimiz cok duzensiz oldu hangi yanda rahat ediyorsam oyle yatiyorum canim zaten sırt ustu hic yatamiyorum nefesim daraliyor.
Hiç kafana takma canım, ben sola yatarak başlıyorum uyumaya ama uyandığım zaman bazen yüz üstü yatmış bulabiliyorum kendimi. Apar topar kalkıyorum çocuk ezilecek diye. Çok şükür bişey olmuyo tabii. O kadar sıkı sıkıya kurallara bağlı kalamayabiliriz bişeycik olmaz inş. :)
canim sen yüz üstü yatabiliyomusunn.. cok sasirdim simdik acaba benimkiler ikiz oldugu icin mi kurbaya dondum.. sagdan sola donerken bile cile cekiyorum
tansiyonun yükselmişmiydi peki?
canim sen yüz üstü yatabiliyomusunn.. cok sasirdim simdik acaba benimkiler ikiz oldugu icin mi kurbaya dondum.. sagdan sola donerken bile cile cekiyorum
Esra dan bir doktor yorumu almamız iyi oldu
Haftaya bende sorup burda herkese duyurucam kızlar çok sakıncalımıymış diilmiymiş.
Bu zamana kadar hep iyiydi bundan sonrasından gerçekten biraz korkuyorum. Dün gece hava sıcak, yediklerim sürekli asitle birlikte ağzımda, karnım şiş falan of tam bi kabustu:) inşallah bugece daha rahat geçer.
Hepinize çok teşekkürler. Seviyorum sizi
Buarada ATSD canım bu konuda şanslısın hamileliğini koca yatakta yayıla yayıla geçirdin valla
Geçmiş olsun canım, bu haftalarda kasılmalar - ağrılar çok normalmiş. Kalsiyum ve magnezyum desteği şikayetlerini giderecektir inş. Allah beterinden korusun, haber ver durumunla ilgili.
Canım haftada kaç gün ve hangi günler bu eğitimler. Zeynep Kamil bana çok uzak ama, o kadar güzel anlatmışsın ki, bi şekilde cesaret edip yollara düşebilir miyim diye düşünüyorum :)
teşekkür ederim amin canım rabbim bizleride bebişlerimizide koorusun zamanında gelsinler .normal olduğunu biliyorum ama sabaha karşı bel ağrısıyla uyandım karnımın altından bi ağrı giriyodu ve tüm karnım kaskatı oluyodu bebeğim hareketsizleşiyodu bu gün içindede olunca erken doğumdan korktum doktorumda 8den fazla olursa riskli dedi magnezyum verdi 10 gün içinde geçmezse tekrar gel daha ağır ilaçlar verecem dedi
valla boyle bir imkana ersebiliten varsa sakın kacırma git derim bak biz Ankarada bir kurs var ve yer yoklugundna gidemiyoruz
Hadi şifa olsun inş. İyi gelecek bak gör. Ben bi sabah bi akşam magnezyum içiyorum anca o zaman rahatlıyorum. Derdini veren Allah dermansız bırakmıyor çok şükür. Bi de bo su iç canım. Magnezyum neticede bi mineral ve böbreklerimize etki etmemesi için bol su ile takviye edilmeli. İlacın adı ne bu arada, toz şeklinde mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?