2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canım çok güzel bunlar bayıldımm:) iyi oldu yaptığın yeri söylediğin bende baktım da oğluşlara da güzel şeyler varmış bende burdan sipariş verebilirim kaç günde gönderiyorlar?
Tesekkurlerr teysesii .. canim valla 15 gun dedi ama 1 haftada bitti sayilir.. bide ben hepsini koymadim fazla kalabalik yapmasin burda diye icinde logusa terligi taci .. 7 tane ayri sekeri kapi susu bide sepeti var .. guzel yani memnun kaldim

Tesekkurlerr teysesii .. canim valla 15 gun dedi ama 1 haftada bitti sayilir.. bide ben hepsini koymadim fazla kalabalik yapmasin burda diye icinde logusa terligi taci .. 7 tane ayri sekeri kapi susu bide sepeti var .. guzel yani memnun kaldim

kaca yaptı canım
tulum falanda yapıyor mu acaba

Çok iyi o zaman peki ayıptır sorması ne kadara mal oldu bunlar sana

canim sen yüz üstü yatabiliyomusunn.. cok sasirdim simdik acaba benimkiler ikiz oldugu icin mi kurbaya dondum.. sagdan sola donerken bile cile cekiyorum

Çok iyi o zaman peki ayıptır sorması ne kadara mal oldu bunlar sana

Canim ben eminonunde de arastirdim.. kendim yapicaktim ama maliyet ayni diye ugrasmadim hatta içinde mevlut takimi bilem yoktu.. 700tl oldu benimki .. bide benim hersey cifter cifter oldugu icin daha fazla oluyor..

kaca yaptı canım
tulum falanda yapıyor mu acaba

Yapiyor canim facen varsa masalsi telaslar yaz herbiseylerin resmi var.. hatta tulumlara isim bile yaziyolar.. tasarim calisiyolar yani.. benimkiler 700tl tuttu canim.. iyi reklamlarini yaptim ucret talep edicem

Canim ben eminonunde de arastirdim.. kendim yapicaktim ama maliyet ayni diye ugrasmadim hatta içinde mevlut takimi bilem yoktu.. 700tl oldu benimki .. bide benim hersey cifter cifter oldugu icin daha fazla oluyor..

Çok iyi bence biz yarısını düşünelim bu fiyatın sana katmerli oluyor tabi :) kendin uğraştIğına değmez bencede aynı kapıya çıkar Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin canım inş :)

Bende uyku tutmayınca bilinçli dönüyorum sağa bazen napiim. Doktora soriim bi dahaki gidişimde hiç sormadım bunu şimdiye kadar. Ama bişey olucak olsa köydeki çocuklar falan nolurdu. Herkes bilemez bunu sonuçta ne biliim.

Bende menapozdaymışım gibi terlemiştim enteresan geldi o kadarda sıcak diil çünkü hormonlarla ilgili olabilir belki.
Yok sırt üstü daralıyorum yaramıyorum zaten.

canım ben bazen ayaklarımı yatak basına uzatıp oyle bıle uyuyorum
mumkun degıl her an sola dogru yatmam kı
bacaklarım bazen oyle bır agrıyorkı yatakta terse yatıp ayaklarımı havaya dıkıyorum

Genellikle sol yanima yatmaya calisiyorum ama sag yanimada yatiyorum zaten uykularimiz cok duzensiz oldu hangi yanda rahat ediyorsam oyle yatiyorum canim zaten sırt ustu hic yatamiyorum nefesim daraliyor.

Esra dan bir doktor yorumu almamız iyi oldu
Haftaya bende sorup burda herkese duyurucam kızlar çok sakıncalımıymış diilmiymiş.
Bu zamana kadar hep iyiydi bundan sonrasından gerçekten biraz korkuyorum. Dün gece hava sıcak, yediklerim sürekli asitle birlikte ağzımda, karnım şiş falan of tam bi kabustu:) inşallah bugece daha rahat geçer.
Hepinize çok teşekkürler. Seviyorum sizi
Buarada ATSD canım bu konuda şanslısın hamileliğini koca yatakta yayıla yayıla geçirdin valla

canim sen yüz üstü yatabiliyomusunn.. cok sasirdim simdik acaba benimkiler ikiz oldugu icin mi kurbaya dondum.. sagdan sola donerken bile cile cekiyorum

yok ya.
benimki ikiz değil.
oturduğum koltuktan bile zor kalkıyorum.
gece dönmek wc ye gitmek sorun.
sırt üstü düşsem kesinlikle yardımsız kalkamam.

Son düzenleme:

Valla canım nasıl oluyo bende anlamıyorum ama eski alışkanlık sanırım. Uyandığımda kendimi yüz üstü buluyorum ama tamamen karnıma ağırlık vermemişim. Mesela bacağımın ya da kaburgamın arasında bi yastık oluyo destek olarak. Bişey olsaydı şimdiye kadar olurdu herhalde Allah esirgesin ama dikkat etmem lazım tabii.

harbıden hıc bu acıdan dusunmemıstım
ama aslında sımdı yatak lazımdı bana esım gelıyor artık yanıma
bıde ben bı dagınık yatarım var ya
acıdım esıme sımdıden

Geçmiş olsun canım, bu haftalarda kasılmalar - ağrılar çok normalmiş. Kalsiyum ve magnezyum desteği şikayetlerini giderecektir inş. Allah beterinden korusun, haber ver durumunla ilgili.

teşekkür ederim amin canım rabbim bizleride bebişlerimizide koorusun zamanında gelsinler .normal olduğunu biliyorum ama sabaha karşı bel ağrısıyla uyandım karnımın altından bi ağrı giriyodu ve tüm karnım kaskatı oluyodu bebeğim hareketsizleşiyodu bu gün içindede olunca erken doğumdan korktum doktorumda 8den fazla olursa riskli dedi magnezyum verdi 10 gün içinde geçmezse tekrar gel daha ağır ilaçlar verecem dedi

Canım haftada kaç gün ve hangi günler bu eğitimler. Zeynep Kamil bana çok uzak ama, o kadar güzel anlatmışsın ki, bi şekilde cesaret edip yollara düşebilir miyim diye düşünüyorum :)

valla boyle bir imkana ersebiliten varsa sakın kacırma git derim bak biz Ankarada bir kurs var ve yer yoklugundna gidemiyoruz

Hadi şifa olsun inş. İyi gelecek bak gör. Ben bi sabah bi akşam magnezyum içiyorum anca o zaman rahatlıyorum. Derdini veren Allah dermansız bırakmıyor çok şükür. Bi de bo su iç canım. Magnezyum neticede bi mineral ve böbreklerimize etki etmemesi için bol su ile takviye edilmeli. İlacın adı ne bu arada, toz şeklinde mi ?

valla boyle bir imkana ersebiliten varsa sakın kacırma git derim bak biz Ankarada bir kurs var ve yer yoklugundna gidemiyoruz

Hadi ya, o kadar dolu demek Ankara. İstanbul'u biliyosan, bi yerden bi yere gitmek, hele ki karşıya geçmek 2-3 saatini alabiliyor bi de bu havada düşün. Cesaret edebilirsem işte kaçırmak istemem bende. Çünkü en bilgisiz ve cahil olduğum konu bebek yıkamak onu öğrenmek istiyorum en çok.

teşekkkür ederim canım rabbime emanetiz tabiki.ilacın adı DİMAG 365 mg toz şeklinde suda eriyenlerden sen ne kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…