2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
harbıden hıc bu acıdan dusunmemıstım
ama aslında sımdı yatak lazımdı bana esım gelıyor artık yanıma
bıde ben bı dagınık yatarım var ya
acıdım esıme sımdıden

Şimdi çok özlemiş olacağınız için bi 10 gün harika gelirde sonra ararsın bugünlerini kıymetini bil
Ben sola yatmaya çalışıyorum diye yüzyüze uyuyamadığım için onuda soluna yatırıyorum. Yanlışlıkla bana dönerse uyanırsam sola dönermisin diyorum uykusunun arasında söylene söylene dönüyo canım benim bende üzülüyorum ama bu bi dönem napalım zaten az kaldı

teşekkkür ederim canım rabbime emanetiz tabiki.ilacın adı DİMAG 365 mg toz şeklinde suda eriyenlerden sen ne kullanıyorsun

Benim kullandığımın adı Magvital 365 mg. Seninki gibi toz şeklinde suda eriyenlerden, limonata gibi bişey. Bir de kalsiyum alıyorum günde bi tablet, o da suda eriyen yuvarlak şekillilerden. Bebek bizden alıyor alacağını nasılsa, bizde mineraller eksildikçe ağrı çekiyoruz. Bu içtiklerimiz kendimize takviye aslında. Yarasın, şifa olsun ohh :)

yükselmedi canım protein de az miktarda çıktı ama yüzüm özelliklede burnum çok çok şişti

Canım valla ben normal doğuramadığım için çok üzüldüm halen içimde uhde ama kısmet deilmiş diyorum artık sezeryan nedenlerini okuyorumda seninkinide söylüyor benim bbeğimin kalp atış düzensizliğinide söylüyor sonuçta biz tıbben zorunlu nedenlerden dolayı sezeryan olduk. dimi.

canım ben you tube da video izmiştim yıkama konusunda sonra eve geldim bebeğim 3 günlükten beri kendim yıkıyorum valla. kolay oluyor merak etme sende yıkarsın eğitim almana gerek bile yok benim filem yoktu senin varsa daha rahat yıkarsın yeterki kendine güven.

yeni anne adaylrı bebeklerini tutamıyor bile sağlık ocağında görüyorumda . bişeycik olmaz hiç korkma otur izle videoları ne kadar kolay diyeceksin eğitimdede canlı bebek yıkatmıyolar zaten. bide hastanede hemşirelere söyle yıkarken göstersinler tamamdır.

şifa olsun canım

Canim sen yuzustu nasil yatiyorsun ben sagimdan soluma dönerken bile zorlaniyorum

evet canım bende hep normal doğum istedim ama kısmet sezeryanmış oğlumdada taşikardi vardı zaten herşey nasip kısmet. kayınvalideme kalsa sancın tutsunda öyle git dedi ama dinlemedim iyikide dinlememişim gebelik zehirlenmesi olcakmış allah korusun

Aaa çok iyi fikir valla, haklısın canım. Küvetine file aldım daha rahat ederim diye, tek sıkıntım korkmam. Nasıl tutarım, su kaçırır mıyım, sıkı tutabilir miyim, nasıl giydiririm kafamda deli sorular :) Belki de bunların hiç biri olmayacak, sanki yıllardır yapıyomuşum gibi içgüdüsel olarak birden yapabilecem bilemiyorum. Ama dediğin videolara bakıcam şekerim çok sağ ol

Canim sen yuzustu nasil yatiyorsun ben sagimdan soluma dönerken bile zorlaniyorum

Dedim ya kuzum, bende bilmiyorum. Uyandığımda yüz üstü buluyorum kendimi, halbuki sağa sola dönerken zorlanıyorum bende ama dediğim gibi bacak aramda ya da göğüs boşluğumda bi yastık oluyo her zaman. O yüzden tam karnıma ağırlık gelmiyordur, yoksa yatmam mümkün değil, canım acır bi kere. Kendimi aştım ben yahu

canım Allah korumuş aman iyi olsunlarda.

Hatta doktorum önceden sağ solmu vardı sen nasıl rahat edersen bebeğinde öyle rahat eder dedi. Doktorum sadece kiloya ve tuza takıntılı onun dışında herşey serbest:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok ya.
benimki ikiz değil.
oturduğum koltuktan bile zor kalkıyorum.
gece dönmek wc ye gitmek sorun.
sırt üstü düşsem kesinlikle yardımsız kalkamam.

Hic sorma canim al benden de okadar zaten bazen biraz sirustu yatayim tv izlerken diyorum kalkamiyorum esimden yardim istiyorum onun da hosuna gidiyor bana tombul tosbagim diyor:))))

Aynen ya ben solumdan sagima donerken inleye inleye donyrm o kadrki kotu olyrm esim uyanp dondryr beni yuz ustu yatmam imkansz benim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya ne zamandır facebook um kapalıydı, bi bakayım dedim bugün ne var ne yok diye. Eski tas, eski hamam. Facebook u kapatmakta çok haklıymışım.

Millet hala kaldığı yerden devam ediyor, yediği yemeğin fotosu, tatildeki bikinili fotolar, şimdi şurdayız, şimdi reina'dayız hava cıva fotoları aynen devam. Hiç sevmiyorum böyle şeyleri. Önce memleketinde neler oluyo bi bil öğren, ortalık yıkılıyo millet hala gezdiği, yediği şeyleri çekme ve sergileme derdinde. Tabii ki zaman zaman bazı şeyleri gösterirsin. Ama bütün paylaşımların "Bakın ben gencim, güzelim, her yerdeyim" kıvamında ise, haydii yallah.

Ne göz hakkından korkar olmuş millet, ne görgüsüz damgası yemekten, her Allahım ya.

Son düzenleme:

valla sol koluma yatırdım bebeği elimle onun sol kolunu tuttum. bu şekilde mümkün değil kaymaz zaten hareketlide olmuyolar yüzünüde yıkamadığında bişey olmuyo. hareketlendiğinde ise dolduruyodum suyu koyuyodum onu içine yine koluma yatırarak ayaklarını şap şap yapıp gülmekten ölüyordu çok güzel görüntülerdi hep kaka yaptıktan sonra poposunu yıkardım duşu açıp sonra bir emzirirdim çocuk ılık suyla rahatlamış olurdu zaten emdikten sonra oh derdi uykuya dalardı kucağımda mis gibi kokardı halen kokuyo kızım mis gibi gene yapçam inş. Allah nasip etsin hepimize.

son olarak canım dalinin sıvı deterjanını al almasanda yumuşatıcısının pembe olanını mutlaka 1 kere kullan bir daha vaz geçemiceksin kızım 2 yaşında halen o yumuşatıcıyı kullanıyorum çocuğu yiyolar gelenler kokudan resmen.

bide biberon oyuncak yıkamak içinde pril gibi ailem diye bi katkısız bebek deterjanı var oda metroda ben biberonuna kadar onla yıkıyorum. memnunum.

Eskiden utanma vardi insanlar ayiplar korkusu vardi ama simdi malesef yok yakinda yatak odasnda yapzklarinida cekip paylasmalarndan korkyrm ben milletcr baya bir dozuttuk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok canım yüzüst değildir o gene yan yatıyosundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…