harbıden hıc bu acıdan dusunmemıstım
ama aslında sımdı yatak lazımdı bana esım gelıyor artık yanıma
bıde ben bı dagınık yatarım var ya
acıdım esıme sımdıden
valla boyle bir imkana ersebiliten varsa sakın kacırma git derim bak biz Ankarada bir kurs var ve yer yoklugundna gidemiyoruz
Şimdi çok özlemiş olacağınız için bi 10 gün harika gelirde sonra ararsın bugünlerini kıymetini bil
Ben sola yatmaya çalışıyorum diye yüzyüze uyuyamadığım için onuda soluna yatırıyorum. Yanlışlıkla bana dönerse uyanırsam sola dönermisin diyorum uykusunun arasında söylene söylene dönüyo canım benimbende üzülüyorum ama bu bi dönem napalım zaten az kaldı
teşekkkür ederim canım rabbime emanetiz tabiki.ilacın adı DİMAG 365 mg toz şeklinde suda eriyenlerden sen ne kullanıyorsun
ıkı hafta once 850 gramdı canım
senın
yükselmedi canım protein de az miktarda çıktı ama yüzüm özelliklede burnum çok çok şişti
Hadi ya, o kadar dolu demek Ankara. İstanbul'u biliyosan, bi yerden bi yere gitmek, hele ki karşıya geçmek 2-3 saatini alabiliyor bi de bu havada düşün. Cesaret edebilirsem işte kaçırmak istemem bende. Çünkü en bilgisiz ve cahil olduğum konu bebek yıkamak onu öğrenmek istiyorum en çok.
Benim kullandığımın adı Magvital 365 mg. Seninki gibi toz şeklinde suda eriyenlerden, limonata gibi bişey. Bir de kalsiyum alıyorum günde bi tablet, o da suda eriyen yuvarlak şekillilerden. Bebek bizden alıyor alacağını nasılsa, bizde mineraller eksildikçe ağrı çekiyoruz. Bu içtiklerimiz kendimize takviye aslında. Yarasın, şifa olsun ohh :)
Hiç kafana takma canım, ben sola yatarak başlıyorum uyumaya ama uyandığım zaman bazen yüz üstü yatmış bulabiliyorum kendimi. Apar topar kalkıyorum çocuk ezilecek diye. Çok şükür bişey olmuyo tabii. O kadar sıkı sıkıya kurallara bağlı kalamayabiliriz bişeycik olmaz inş. :)
Canım valla ben normal doğuramadığım için çok üzüldüm halen içimde uhde ama kısmet deilmiş diyorum artık sezeryan nedenlerini okuyorumda seninkinide söylüyor benim bbeğimin kalp atış düzensizliğinide söylüyor sonuçta biz tıbben zorunlu nedenlerden dolayı sezeryan olduk. dimi.
canım ben you tube da video izmiştim yıkama konusunda sonra eve geldim bebeğim 3 günlükten beri kendim yıkıyorum valla. kolay oluyor merak etme sende yıkarsın eğitim almana gerek bile yok benim filem yoktu senin varsa daha rahat yıkarsın yeterki kendine güven.
yeni anne adaylrı bebeklerini tutamıyor bile sağlık ocağında görüyorumda . bişeycik olmaz hiç korkma otur izle videoları ne kadar kolay diyeceksin eğitimdede canlı bebek yıkatmıyolar zaten. bide hastanede hemşirelere söyle yıkarken göstersinler tamamdır.
Canim sen yuzustu nasil yatiyorsun ben sagimdan soluma dönerken bile zorlaniyorum
evet canım bende hep normal doğum istedim ama kısmet sezeryanmış oğlumdada taşikardi vardı zaten herşey nasip kısmet. kayınvalideme kalsa sancın tutsunda öyle git dedi ama dinlemedim iyikide dinlememişim gebelik zehirlenmesi olcakmış allah korusun
Esra dan bir doktor yorumu almamız iyi oldu
Haftaya bende sorup burda herkese duyurucam kızlar çok sakıncalımıymış diilmiymiş.
Bu zamana kadar hep iyiydi bundan sonrasından gerçekten biraz korkuyorum. Dün gece hava sıcak, yediklerim sürekli asitle birlikte ağzımda, karnım şiş falan of tam bi kabustu:) inşallah bugece daha rahat geçer.
Hepinize çok teşekkürler. Seviyorum sizi
Buarada ATSD canım bu konuda şanslısın hamileliğini koca yatakta yayıla yayıla geçirdin valla
yok ya.
benimki ikiz değil.
oturduğum koltuktan bile zor kalkıyorum.
gece dönmek wc ye gitmek sorun.
sırt üstü düşsem kesinlikle yardımsız kalkamam.
Canim sen yuzustu nasil yatiyorsun ben sagimdan soluma dönerken bile zorlaniyorum
Aaa çok iyi fikir valla, haklısın canım. Küvetine file aldım daha rahat ederim diye, tek sıkıntım korkmam. Nasıl tutarım, su kaçırır mıyım, sıkı tutabilir miyim, nasıl giydiririm kafamda deli sorular :) Belki de bunların hiç biri olmayacak, sanki yıllardır yapıyomuşum gibi içgüdüsel olarak birden yapabilecem bilemiyorum. Ama dediğin videolara bakıcam şekerim çok sağ ol
Ya ne zamandır facebook um kapalıydı, bi bakayım dedim bugün ne var ne yok diye. Eski tas, eski hamam. Facebook u kapatmakta çok haklıymışım.
Millet hala kaldığı yerden devam ediyor, yediği yemeğin fotosu, tatildeki bikinili fotolar, şimdi şurdayız, şimdi reina'dayız hava cıva fotoları aynen devam. Hiç sevmiyorum böyle şeyleri. Önce memleketinde neler oluyo bi bil öğren, ortalık yıkılıyo millet hala gezdiği, yediği şeyleri çekme ve sergileme derdinde. Tabii ki zaman zaman bazı şeyleri gösterirsin. Ama bütün paylaşımların "Bakın ben gencim, güzelim, her yerdeyim" kıvamında ise, haydii yallah.
Ne göz hakkından korkar olmuş millet, ne görgüsüz damgası yemekten, her Allahım ya.
Hiç kafana takma canım, ben sola yatarak başlıyorum uyumaya ama uyandığım zaman bazen yüz üstü yatmış bulabiliyorum kendimi. Apar topar kalkıyorum çocuk ezilecek diye. Çok şükür bişey olmuyo tabii. O kadar sıkı sıkıya kurallara bağlı kalamayabiliriz bişeycik olmaz inş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?