2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
aynen öyle yapıyorum 11 inde yaptım dün yapmadım bugün yapıcam ama bende ağız kuruluğu kasık ağrısı sırt ağrısı ve arar arar baş dönmesi ve akıntım var bu yumurtlaa belirtisiimi?

Kesinlikle bu aralar degerlendir canim...
Bir tavsiye daha esine kahve yap aksamlari iliskiden once....
Iliskiden sonra ise belinin altina yastik koy yarim saat kadar bekle
Bunlar hamilelik sansini arttiriyor cunku....

ooooh maşallah yarasınnnnn
ben yemem gereken şeyleri yiyemiyorum ya,hiçbirini sevmiyorum ki..

mesela süt ;
sütlü tatlıyı çok severim yada nesquik ile..ama saf sade süt içmekte çok zorlanıyorum..

mesela ceviz ;
asla kuru kuru ceviz yiyemiyorum,midem bulanıyo..yanında illa bişey olmalı..yani tatlılara koyuyoruz falan ya öyle çok seviyorum..

bu liste uzaaaaaar gider..sağlıklı şeyleri sevmiyorum arkadaş

İnşallah canım sonra da bizimle paylaşırsın burada sürprizini.

Benim regl düzensizliğim vardı regl tarihim geçti ama kahverengi lekelenme başlamıştı bayramda 2 gün sürdü sonra bitti.Biraz şüphelendim ama yoktur diye düşündüm.

Eşim nöbetçi eczaneden test aldı.Tam yapmaya gittim ki yine kahverengi leke.Testi yapmadım tabii.
Yine 1 gün kadar sürdü leke.Bayram sonrası eşim işe gitmek için evden çıktı bende temizlik yapacaktım içimde kalmasın yapayım şu testi dedim tabii 2 net çizgi görünce şok oldum.

Eşimin dolmuşta öğrendi baba olacağını :)
Akşama kadar zor dayanmış ki henüz istemiyordu bebiş.
Şimdi benden de mutlu hamileyim diye :) Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın hiç birimize.

Amin canım inşallah. Kimse yaşamasın bu acıyı.

hoşgeldin canım aramıza...
maşallah size,hepimiz sonunu sağlıkla getirebilelim inş

hoşgeldiin aramızaaaa

Yeni gelenler hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Nasılsınızz canlarımmm ??? Biz iyiyiz sükür.Kontrolümüz cuma günü.Çatayacağım ayy meraktan

öpücükler kızlaaaaaar

Hoşbuldumm hepinizi

İzmir'li annişler hangı hastaneye gidiyorsunuz?benim 2 hafta sonra randevum var,birkaç test yapılacakmış herbir teste ücret ödüyoruz şimdi kafam karıştı direk doktoruma gitsem o testleri yaptırcak ve bir sürü ücret alıcaklar,bana sacma gelıyo zaten hastaneye yeterince ödüyoruz,ekstra birde test parası ,yapacakları birşey yok sadece kan alıyorlar,devlet hastanesinde yapsam doktorum izin verir mi acaba?muallakta kaldım

Kızlar ya benim geniz akıntım çok fena farenjite çevirecek sanırım ne yapıcam kaldım böyle..farenjite çevirirse iltihaplanırsa yanarım antibiyotiksiz geçmiyo çünkü

Kızlar ya benim geniz akıntım çok fena farenjite çevirecek sanırım ne yapıcam kaldım böyle..farenjite çevirirse iltihaplanırsa yanarım antibiyotiksiz geçmiyo çünkü

çokk geçmiş olsun canım..bendede geniz akıntısı oldu geçen haftalarda çok korktum ateş yapacak diye ama sürekli bal tükettim ıhlamur yaptım yine içine bal attım meyve yiyerek portakal suyu içerek toparladım..

saol cnm...adaçayı gargarası yapıyordum her akşam aslında geçiyordu ama bu geniz akıntısı yokmuuu tekrar azdırıyo farenjitimi kuşburnu çayı içtim,şimdide ıhlamur içeyim balda alayım en iyisi ballı yapayım

tatlım devlet hastanesinde zaten bazı testleri yapıyorlar hatta aile hekimine git konuş aynen bu şekilde söyle. Ben söyledim burada hepsi yapılmıyor ama dediler. olduğu kadarını yapın diğerlerini de işaretleyin ben hastanede yaptırırım dedim tamam dedi işaretledi hemşireye git sabah erkenden alsın kanını dedi. verdim sonucunu da aldım doktoruma gösterdim. sen de öyle yap bence

ben deeee. Ya bu iki oldu hamileliğimin 3 ayı dolmadı 2. kez boğaz ağrısı geniz akıntısı baş ağrıları ilaç da kullanamıyorum eşim sağolsun ıhlamur limon bide zencefil içiyorum ama midem almıyor ki deli olucam. Geniz akıntısı da iyice midemi bulandırıyor

selam arkadaşlr bişey sormak ıstıyorum sizler kalp atışalrını duyduktan sonra ki kontrlnzn ne zmana bnm 1 ay sonraya 2li teste

selam arkadaşlr bişey sormak ıstıyorum sizler kalp atışalrını duyduktan sonra ki kontrlnzn ne zmana bnm 1 ay sonraya 2li teste

ben 7+1'de duydum canım..
ve doktor 9+1'de çağırdı tekrar..
yani 2 hafta sonraya..

çok geçmiş olsun sanada cnm.ben şimdi tuzlu su hazırladım burnumdan çektim genzime de değdirerek biraz midem bulandı öğürdüm ama kusmadım iyi geldi gibi bilirsin farenjitte boğazını jiletle çizmişler gibi olur ya :) o acıyı kesti,inşallah geniz akıntısınıda azaltır..ıhlamur bal içeceğim birde adaçayı gargarası hazırlıcam..Allah korusun bizide küçüklerimizide

beni çagrmadı 1 ay sonra 2li tarama testine gel dedi sdcee

gerek duymamıştır canım,nolcak..
ki genelde rutine girdikten sonra 1 ayda bir çağırıyolar zaten..
belkide benim önceki kayıplarımdan dolayı sıkı takip yapılıyo,belkide bidahakine süre bende de uzayacak..bilmiyorum ki..

Ben de izmirdeyim canm da Gaziemir şifa ya gidiyrm devlet hastanelerine güvenemyrm ikili test ne kadarmış 27kasımda yapılcak benm de

arkadaşlar merhaba aranızda çatlakları engellemek yada minumuma indirgemek için bakım yapmaya başlayanlar var mı ne gibi bakım yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…