- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
aynen öyle yapıyorum 11 inde yaptım dün yapmadım bugün yapıcam ama bende ağız kuruluğu kasık ağrısı sırt ağrısı ve arar arar baş dönmesi ve akıntım var bu yumurtlaa belirtisiimi?
hiç sorma canım bende şaşırdım kendimesokakta pilavcı aradı kocam sağolsun.. birde onların ayranı var sulu , kaç bardak içtim hiç bilmiyorum :) normalde ayran süt tarzı şeyler içemiyorum bulantı yapıyo ama insanın canı isteyince bulantı vız geliyomuş :)
Ayyyyy görümce... bu kadınlar çok gıcık oluyo bazen ya arkadaşın ya görümcen ya da kaynanan. Hemen hevesini kursağında bırakırlar. Ben de ultrasonda bebeğin kımıldadığını gördüm kaynanaya söylüyorum daha şimdiden ne oynaması diyo. ya uyuz mu ne sanki yalan söylicem aaa.
benim de ikinci hamileliğim ama maalesef ilki kötü bitti. ondan dolayı sürpriz yapmadımama cinsiyetini öğreneyim o zaman çok güzel bişeyler düşüneceğim.
İnşallah canımsonra da bizimle paylaşırsın burada sürprizini.
Benim regl düzensizliğim vardı regl tarihim geçti ama kahverengi lekelenme başlamıştı bayramda 2 gün sürdü sonra bitti.Biraz şüphelendim ama yoktur diye düşündüm.
Eşim nöbetçi eczaneden test aldı.Tam yapmaya gittim ki yine kahverengi leke.Testi yapmadım tabii.
Yine 1 gün kadar sürdü leke.Bayram sonrası eşim işe gitmek için evden çıktı bende temizlik yapacaktım içimde kalmasın yapayım şu testi dedim tabii 2 net çizgi görünce şok oldum.
Eşimin dolmuşta öğrendi baba olacağını :)
Akşama kadar zor dayanmış ki henüz istemiyordu bebiş.
Şimdi benden de mutlu hamileyim diye :) Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın hiç birimize.
hoşgeldin canım aramıza...
maşallah size,hepimiz sonunu sağlıkla getirebilelim inş
huzursokağı geçmiş olsun canım Allah korusun seni de bebişini de inşallah
pufpuff sana da çok geçmiş olsun canımcım Allah acil şifalar versin inşallah.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin hepimize inşallah.
hoşgeldiin aramızaaaa
Yeni gelenler hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiNasılsınızz canlarımmm ??? Biz iyiyiz sükür.Kontrolümüz cuma günü.Çatayacağım ayy meraktan
öpücükler kızlaaaaaar
Kızlar ya benim geniz akıntım çok fena farenjite çevirecek sanırım ne yapıcam kaldım böyle..farenjite çevirirse iltihaplanırsa yanarım antibiyotiksiz geçmiyo çünkü
çokk geçmiş olsun canım..bendede geniz akıntısı oldu geçen haftalarda çok korktum ateş yapacak diye ama sürekli bal tükettim ıhlamur yaptım yine içine bal attım meyve yiyerek portakal suyu içerek toparladım..
İzmir'li annişler hangı hastaneye gidiyorsunuz?benim 2 hafta sonra randevum var,birkaç test yapılacakmış herbir teste ücret ödüyoruz şimdi kafam karıştı direk doktoruma gitsem o testleri yaptırcak ve bir sürü ücret alıcaklar,bana sacma gelıyo zaten hastaneye yeterince ödüyoruz,ekstra birde test parası ,yapacakları birşey yok sadece kan alıyorlar,devlet hastanesinde yapsam doktorum izin verir mi acaba?muallakta kaldım
Kızlar ya benim geniz akıntım çok fena farenjite çevirecek sanırım ne yapıcam kaldım böyle..farenjite çevirirse iltihaplanırsa yanarım antibiyotiksiz geçmiyo çünkü
selam arkadaşlr bişey sormak ıstıyorum sizler kalp atışalrını duyduktan sonra ki kontrlnzn ne zmana bnm 1 ay sonraya 2li teste
tatlım devlet hastanesinde zaten bazı testleri yapıyorlar hatta aile hekimine git konuş aynen bu şekilde söyle. Ben söyledim burada hepsi yapılmıyor ama dediler. olduğu kadarını yapın diğerlerini de işaretleyin ben hastanede yaptırırım dedim tamam dedi işaretledi hemşireye git sabah erkenden alsın kanını dedi. verdim sonucunu da aldım doktoruma gösterdim. sen de öyle yap bence
ben deeee. Ya bu iki oldu hamileliğimin 3 ayı dolmadı 2. kez boğaz ağrısı geniz akıntısı baş ağrılarıilaç da kullanamıyorum eşim sağolsun ıhlamur limon bide zencefil içiyorum ama midem almıyor ki deli olucam. Geniz akıntısı da iyice midemi bulandırıyor
ben 7+1'de duydum canım..
ve doktor 9+1'de çağırdı tekrar..
yani 2 hafta sonraya..
selam arkadaşlr bişey sormak ıstıyorum sizler kalp atışalrını duyduktan sonra ki kontrlnzn ne zmana bnm 1 ay sonraya 2li teste
beni çagrmadı 1 ay sonra 2li tarama testine gel dedi sdcee
3hafta sonrasına verdıler, yarın 3 haftam dolacak
gidiyorum merakla beklıyorummm
İzmir'li annişler hangı hastaneye gidiyorsunuz?benim 2 hafta sonra randevum var,birkaç test yapılacakmış herbir teste ücret ödüyoruz şimdi kafam karıştı direk doktoruma gitsem o testleri yaptırcak ve bir sürü ücret alıcaklar,bana sacma gelıyo zaten hastaneye yeterince ödüyoruz,ekstra birde test parası ,yapacakları birşey yok sadece kan alıyorlar,devlet hastanesinde yapsam doktorum izin verir mi acaba?muallakta kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?