arkadaşlar merhaba aranızda çatlakları engellemek yada minumuma indirgemek için bakım yapmaya başlayanlar var mı ne gibi bakım yapıyorsunuz?
selam arkadaşlr bişey sormak ıstıyorum sizler kalp atışalrını duyduktan sonra ki kontrlnzn ne zmana bnm 1 ay sonraya 2li teste
Kızlar ya benim geniz akıntım çok fena farenjite çevirecek sanırım ne yapıcam kaldım böyle..farenjite çevirirse iltihaplanırsa yanarım antibiyotiksiz geçmiyo çünkü
ben henüz hiçbişey yapmıyorum..daha zamanı var,daha bebiş ve karınlar küçük diye düşünüyorum..ama kardeşim Fas'a gitmişti iş gezisi için ve ordan argan yağı getirdi..çatlak için iyi bi yağmış,onu kullanıcam zamanı gelince inş..
ayy canım geçmiş olsun Allah korusun meleğini ve meleklerimizi ve bizide tabi dikkat etsene be canım gerçi olcak oldumu oluyo ağrıfalan var mı kanama ...[/QUO
Allah razı olsun iyiyim çok şükür biraz ağrım var daha dikkatli olacağım inşallah
1 çay kaşığı toz zencefil biraz bal karıştırıp ılık su koyup içiyorum ben iyi geliyo faranjite. Ballı süt de yumuşatıyor boğazı. Gecen hafta faranjittim her öksürükte Rabbim koru diye dua ettim korktum ona bişey olacak diye
arkadaşlar merhaba aranızda çatlakları engellemek yada minumuma indirgemek için bakım yapmaya başlayanlar var mı ne gibi bakım yapıyorsunuz?
toz şeklinde zencefili aktarlardanmı bulabilirim birde onu deneyim,sütü içemiyorum midem kaldırmıyozaten kusmaktan boğazım bu kadar tahriş oldu sanırsam
Ayyyyy görümce... bu kadınlar çok gıcık oluyo bazen ya arkadaşın ya görümcen ya da kaynanan. Hemen hevesini kursağında bırakırlar. Ben de ultrasonda bebeğin kımıldadığını gördüm kaynanaya söylüyorum daha şimdiden ne oynaması diyo. ya uyuz mu ne sanki yalan söylicem aaa.
benim de ikinci hamileliğim ama maalesef ilki kötü bitti. ondan dolayı sürpriz yapmadımama cinsiyetini öğreneyim o zaman çok güzel bişeyler düşüneceğim.
kızlar bişey sormak istiyorum..aranızda benim gibi hipotiroidi olan ve tiroid tedavisi gören var mı?
Ben hamileliğimi öğreneli 6 hafta oldu ama topiğe yeni katıldım..
Nasıl heyecanlandım nasıl panik oldum anlatamam..ayy süper yaa Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu :)
Dr endiselenicek bisi yok demis, gonlunu feeah tut :)Herkeze selam...Anca eve geldim sabah doktordayım çok şükür bebeğimiz iyi ama gebelik kesesi için de küçük bir septum (perde) var Doktor endişelenecek birşey yok kese büyüdükce septum daha da küçük kalacaktır önemli değil dedi... bakalım... :44: ay sonu için ikili testimiz var İnşallah iyi geçer...
kizlar 2li testi yaptiran varmi aranizda sanirm 11 haftada yapiliyormus
Hosgeldin cnm.hayirli olsun.allah bu duyguyu olmayanlara da yasatsin insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?