2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
arkadaşlar merhaba aranızda çatlakları engellemek yada minumuma indirgemek için bakım yapmaya başlayanlar var mı ne gibi bakım yapıyorsunuz?

ben henüz hiçbişey yapmıyorum..daha zamanı var,daha bebiş ve karınlar küçük diye düşünüyorum..ama kardeşim Fas'a gitmişti iş gezisi için ve ordan argan yağı getirdi..çatlak için iyi bi yağmış,onu kullanıcam zamanı gelince inş..

Ben 6+6 da duydum kalp atımlarını..Ondan 5 hafta sonra gel dedi ben şok geçirince 3 hafta dedi
Geçen hafta lekelenmem olunca acil gittim muaynemden 2 hafta sonrasına denk geliyor yani 9+1 çıktık
Şimdi haftaya c.tesi tekrar gidicem kısmetse 2li için

selam arkadaşlr bişey sormak ıstıyorum sizler kalp atışalrını duyduktan sonra ki kontrlnzn ne zmana bnm 1 ay sonraya 2li teste

kalp atışını duyduktan sonra 2 hafta sonra gel dedi bi kontrol ederiz dedi..o kontrolden sonrada 4 hafta sonra gel dedi ense kalınlığına bakacağız vede cinsiyetini öğrencez dedi o zaman 3 ayı biraz geçmiş olacağız inşallah..cinsiyetin için erken ama o uzvun yönüne göre anlıyolarmış sanırım

Bende cinsiyet çok merak ediyorum haftaya 11 haftalık 2li testim ama doktor göremeyebiliriz dedi Göremezse en az 3 hafta beklemek zorunda kalıcam :18: çatlarım

Kızlar ya benim geniz akıntım çok fena farenjite çevirecek sanırım ne yapıcam kaldım böyle..farenjite çevirirse iltihaplanırsa yanarım antibiyotiksiz geçmiyo çünkü

1 çay kaşığı toz zencefil biraz bal karıştırıp ılık su koyup içiyorum ben iyi geliyo faranjite. Ballı süt de yumuşatıyor boğazı. Gecen hafta faranjittim her öksürükte Rabbim koru diye dua ettim korktum ona bişey olacak diye

evet henüz çok küçük ama 3. ayda başlanması gerekiyormuş diye okumuştum.yani cilt şimdiden neme doyurulmaya başlanmalıymış :44:

bende başlamadım daha ama yakın zamanda başlarım galiba, mevita diye bir krem artı badem yağı kullanmayı düşünüyorum

toz şeklinde zencefili aktarlardanmı bulabilirim birde onu deneyim,sütü içemiyorum midem kaldırmıyo zaten kusmaktan boğazım bu kadar tahriş oldu sanırsam

arkadaşlar merhaba aranızda çatlakları engellemek yada minumuma indirgemek için bakım yapmaya başlayanlar var mı ne gibi bakım yapıyorsunuz?

ben bebe yağı kullanıyorum canım şimdiden tedbir almakta fayda var diye :) özellikle duştan çıkmadan önce sürüp tekrar durulanınca cilt uzun bi süre yumuşacık kalıyor nemi daha iyi hapsediyormuş diye duymuştum

Ben hamileliğimi öğreneli 6 hafta oldu ama topiğe yeni katıldım..
Nasıl heyecanlandım nasıl panik oldum anlatamam.. ayy süper yaa Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu :)

İşte illa bi laf edeceklerya ondan... Bilmedikleri yok ne hikmetse En iyisi bi şey paylaşmayacaksın onlarla... Zaten hassas bi dönemdeyiz, bi de onlar geriyor

Herkeze selam... Anca eve geldim sabah doktordayım çok şükür bebeğimiz iyi ama gebelik kesesi için de küçük bir septum (perde) var Doktor endişelenecek birşey yok kese büyüdükce septum daha da küçük kalacaktır önemli değil dedi... bakalım... :44: ay sonu için ikili testimiz var İnşallah iyi geçer...

Ben hamileliğimi öğreneli 6 hafta oldu ama topiğe yeni katıldım..
Nasıl heyecanlandım nasıl panik oldum anlatamam.. ayy süper yaa Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu :)

Hosgeldin cnm.hayirli olsun.allah bu duyguyu olmayanlara da yasatsin insallah :)

Dr endiselenicek bisi yok demis, gonlunu feeah tut :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…