2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
inşallah görürsün cnm çok güzel bir duygu
Eltime ikili testlerde söylemişti canım kesin olarak hem de. Erkekti onunki.
ayy benide iki hafta sonra çağardı cnm ikili test için ama ben yaptırdammı yaptırmasammı o testi kararsızım :44:
bende görmüştüm cnm çok çoook güzel bir rüyaydı inşallah hayırlısıyla gerçeğinide yaşarız
güzel haberler var cnm maşallah kıpır kıpırdı benimki eli ayağı hep hareketliydi ya süperdi çok kısa gösterdi ama doyamadım (=

güzel haberler var cnm maşallah kıpır kıpırdı benimki eli ayağı hep hareketliydi ya süperdi çok kısa gösterdi ama doyamadım (=

Oh oh gözün aydın çok sevindim Sen gene görmüşsün bebeğini, ben tahlil sonuçları için gitmiştim sadece sonuçları değerlendirdi bakmadı ultrasona. Depresyondayım göremedim :2:

aynen canım hamileliğimden öncede vardı zaten ama iyice çoğaldı bende kendimle dalga geçiyorum çünkü artık çıkıcak yer kalmadı yüzümde o kadar fena yani düzelcek diye ümit ediyorum artık doktorada bişey demedim canım

Benim yoktu hamilelikten önce. Son günlerde bir anda arttı Sabah akşam bakım yapıyorum işe yarar diye belki ama bakalım :26:

ne güzel maşallah ben de artık görmek istiyorum çok merak ediyorum o kadar bekliyoruz biraz daha uzun gösterseler ne güzel olur değil mi

Zaman sanki hiç geçmiyo annişler sabahtan akşama kadar bebek kıyafetlerine bakıyorum netten cinsiyetini öğrenene kadar almayı düşünmüyoruz tabi ne kadar frenleyebilitim kendimi bilmiyorum. Unnado ve markafonide cok güzel şeyler var birde bursalı anneler organik şeyler düşünürseniz zafer Plaza'da kapbula var orayı düşünebilirsiniz

ne güzel maşallah ben de artık görmek istiyorum çok merak ediyorum o kadar bekliyoruz biraz daha uzun gösterseler ne güzel olur değil mi
aynen cnm yaaa aslında ben ultrasondeyken videoya çekicektim unuttum açıp açıp izlerdim bi dahakine unutmucam amaaaa

aynen cnm yaaa şu cinsiyetler bi belli olsa neler neler alıcazzz inşallah bende bugün doktora sordum 14. haftada söylerim dedi ama iki hafta sonra gidicem ozaman yalvarıcam belki bi tüyo verir..zafer plazayada bakıcam

Kizlar 11+2 gunluguz. 6.haftadan beri bulantilarim yogundu.Bugün midem onceki gunlere gore oldukça iyi gibi. Bulantilarim geçio DIE sevinsemmi yoksa acaba bi terslik mi var DIE kaygilansammi böle karisik saçma sapan duygular içerisindeyim. Benim haftamda olan veya geride birakan arkadaslar sizde durum nedir?

6/10. haftalar bulantıların tavan yaptığı zamanlar 12. haftada olduğuna göre azalması normal canım... Benim hala yoğun gece gündüz diye bi sınırlamam da yok üstelik... Arada iyi günlerimde oluyor önceden endişeleniyordum şimdi normal olduğunu düşünüyorum...

Arada iyi günlerimde oluyor cümlesi beni rahatlatti canim saol. Bende inş. O arada iyi olan günlerimdeyimdir

Arada iyi günlerimde oluyor cümlesi beni rahatlatti canim saol. Bende inş. O arada iyi olan günlerimdeyimdir

11+2 olduğuna göre ikili testin ne zaman canım... benim tam senin günündeyken ikili test randevum var da merak ettim...

cnm benm de duruum senin gb bulantılarım hafifledi gb belli olmuyor. 2 gün kusmuyorum 3. gün Allah ne verdiyse. ama önceden su felan içemiyordum şimdi fena değil içebiliyorum

Ben kontrole 12+6 da gitcem ozaman o da yapilacak inş. Bu carsamba gittim dr. Ozman gel yapalim dedi. Senin şuan kaç hafta kaç gün canim

9+5 deyim ama şimdi takvimden hesapladım benim 12. hafta içinde randevum çok mu erken gitmiş oluyorum...

9+5 deyim ama şimdi takvimden hesapladım benim 12. hafta içinde randevum çok mu erken gitmiş oluyorum...
11-14 haftalar arasi yapilan bi testmis. Bu haftalar icinde yapiliyorsa erkeni geci yoktur bence Dr. lar kontrol randevusuna denk gelen zamanda yapiyorlar. Benim ole gün hesaplanipta tarih vermedi 2 hafta sonra gel kontrole ikilini de yapariz hem dedi ole.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…