inşallah görürsün cnm çok güzel bir duygumerhaba kızlarrr...
hayırlı haberler olsun inşallah canım... o donemlerde dr gıtmedıgım ıcın ben daha bebeğimin hareketlerini göremedim ultrasonda... nasipse 12. haftada gidicem dra belkı o zaman görürüm...
ayy benide iki hafta sonra çağardı cnm ikili test için ama ben yaptırdammı yaptırmasammı o testi kararsızım :44:Eltime ikili testlerde söylemişti canım kesin olarak hem de. Erkekti onunki.
bende görmüştüm cnm çok çoook güzel bir rüyaydı inşallah hayırlısıyla gerçeğinide yaşarızkızlar bugün rüyamda bebeğimi gördüm emziriyormuşumçok güzel bir duyguydu rüyası böyle güzelse kim bilir gerçeği nasıldır :101: inş bu mübarek günde dua edelim bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız
güzel haberler var cnm maşallah kıpır kıpırdı benimki eli ayağı hep hareketliydi ya süperdiBugün doktor kontrolü olanlardan henüz ses yok sanırım. Güzel haberlerle gelirler inşallah..
Kızlar bir şey sormak istiyorum. 10 hafta oldu bizim. Son 3-4 gündür yüzüm sivilce doldu. 17 yaşındaki yeğenim (abimin oğlu) ergen diye dalga geçiyor benle :2:Var mı sivilce sorunu olanlar?
Balli zencefil.. yada balli karabiber...
Yatmadan once ye yat canim aninda etki
Gecmis olsun
Hic etki gordun mu canim peki..teşekkür ederim tatlım ballı zencefili denedim de ballı karabiberi denemedim bide onu deneyeyim
bakalım inşallah çabuk geçer...
güzel haberler var cnm maşallah kıpır kıpırdı benimki eli ayağı hep hareketliydi ya süperdiçok kısa gösterdi ama doyamadım (=
Bugün doktor kontrolü olanlardan henüz ses yok sanırım. Güzel haberlerle gelirler inşallah..
Kızlar bir şey sormak istiyorum. 10 hafta oldu bizim. Son 3-4 gündür yüzüm sivilce doldu. 17 yaşındaki yeğenim (abimin oğlu) ergen diye dalga geçiyor benle :2:Var mı sivilce sorunu olanlar?
benim de 27 kasımda aynen zaman geçmiyor
aynen canım hamileliğimden öncede vardı zaten ama iyice çoğaldı bende kendimle dalga geçiyorum çünkü artık çıkıcak yer kalmadı yüzümde o kadar fena yani düzelcek diye ümit ediyorum artık doktorada bişey demedim canım
benimde 27 kasım canım ama önümüzdeki hafta devlet hastahenesine gidicem ya zaman geçmiyooo:84:
inşallah görürsün cnm çok güzel bir duygu
ayy benide iki hafta sonra çağardı cnm ikili test için ama ben yaptırdammı yaptırmasammı o testi kararsızım :44:
bende görmüştüm cnm çok çoook güzel bir rüyaydı inşallah hayırlısıyla gerçeğinide yaşarız
güzel haberler var cnm maşallah kıpır kıpırdı benimki eli ayağı hep hareketliydi ya süperdiçok kısa gösterdi ama doyamadım (=
aynen cnm yaaa aslında ben ultrasondeyken videoya çekicektim unuttumne güzel maşallah ben de artık görmek istiyorum çok merak ediyorum o kadar bekliyoruz biraz daha uzun gösterseler ne güzel olur değil mi
Zaman sanki hiç geçmiyo annişler sabahtan akşama kadar bebek kıyafetlerine bakıyorum netten cinsiyetini öğrenene kadar almayı düşünmüyoruz tabi ne kadar frenleyebilitim kendimi bilmiyorum. Unnado ve markafonide cok güzel şeyler var birde bursalı anneler organik şeyler düşünürseniz zafer Plaza'da kapbula var orayı düşünebilirsiniz
Kizlar 11+2 gunluguz. 6.haftadan beri bulantilarim yogundu.Bugün midem onceki gunlere gore oldukça iyi gibi. Bulantilarim geçio DIE sevinsemmi yoksa acaba bi terslik mi var DIE kaygilansammi böle karisik saçma sapan duygular içerisindeyim. Benim haftamda olan veya geride birakan arkadaslar sizde durum nedir?
6/10. haftalar bulantıların tavan yaptığı zamanlar 12. haftada olduğuna göre azalması normal canım... Benim hala yoğun gece gündüz diye bi sınırlamam da yok üstelik... Arada iyi günlerimde oluyor önceden endişeleniyordum şimdi normal olduğunu düşünüyorum...
Arada iyi günlerimde oluyor cümlesi beni rahatlatti canim saol. Bende inş. O arada iyi olan günlerimdeyimdir
11+2 olduğuna göre ikili testin ne zaman canım... benim tam senin günündeyken ikili test randevum var da merak ettim...
cnm benm de duruum senin gb bulantılarım hafifledi gb belli olmuyor. 2 gün kusmuyorum 3. gün Allah ne verdiyse. ama önceden su felan içemiyordum şimdi fena değil içebiliyorumKizlar 11+2 gunluguz. 6.haftadan beri bulantilarim yogundu.Bugün midem onceki gunlere gore oldukça iyi gibi. Bulantilarim geçio DIE sevinsemmi yoksa acaba bi terslik mi var DIE kaygilansammi böle karisik saçma sapan duygular içerisindeyim. Benim haftamda olan veya geride birakan arkadaslar sizde durum nedir?
Ben kontrole 12+6 da gitcem ozaman o da yapilacak inş. Bu carsamba gittim dr. Ozman gel yapalim dedi. Senin şuan kaç hafta kaç gün canim
cnm benm de duruum senin gb bulantılarım hafifledi gb belli olmuyor. 2 gün kusmuyorum 3. gün Allah ne verdiyse. ama önceden su felan içemiyordum şimdi fena değil içebiliyorum
11-14 haftalar arasi yapilan bi testmis. Bu haftalar icinde yapiliyorsa erkeni geci yoktur bence Dr. lar kontrol randevusuna denk gelen zamanda yapiyorlar. Benim ole gün hesaplanipta tarih vermedi 2 hafta sonra gel kontrole ikilini de yapariz hem dedi ole.9+5 deyim ama şimdi takvimden hesapladım benim 12. hafta içinde randevum çok mu erken gitmiş oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?