- 9 Haziran 2012
- 218
- 12
- 68
- 40
Senin hafta gün kac canim? Bayagi bi garip oldum bulantisiz bigun:) Bakalim hayirlisi ya
bnm de 11+4 üm hafifliyor galiba yaa yavaş yavaş yok olacak galiba. ama bulantım sıfırlanmış değil
Ben de 10+6yım bgn kusmadm ilk defa bulantm da cok olmadı aksine iştahım arttı cok şükür :)
Arkadaşlar merhaba;
Bende 11+5 haftalık hamileyim :) yarın ikili test taramam var, biraz stresli ve endişeliyim. Hamilelik süreci ile ilgili paylaşımlarınızı bekliyorum.Allah sağlıklı, sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin. Herkese hayırlı günler...
Canim elbetteki bnmde rahatsizliklarim oldu ve simdilerde ise aZaldi.mesela kirmizi etten ozellikle cok tiksindim bi ara simdi eskisi kadar degil fakat bnim hic cok mide bulantim kusmalarim olmadi.annemde oyleymis. galiba genetik.fakat uzulme bu durum gecicek elbette. bir cok hamile bu durumda zaten.yuzde 30luk bir dilimin mide bulantisi olmuyormus.ki ilk 3 ayda bebek hic bisey yemesen bile bebek gelisiyormus asil 3. Aydan sonra beslenmemiz onemliymis.strese sokma kendini bence vucunu dinle canim.insaallah en kisa zamanda sikayetlerin tamamiyle biter ve saglicakla alirsin yavrunu kucaginaCanım mrb, günlerimiz yakın olduuğu için sormak istedim, ben kendime iyi bakmak istiyorum ama canım hiçbir şey yemek istemiyor hala. Sende de öyle mi acaba? Kilo verdim resmen yemek yiyememekten. Sende durumlar nedir? Bulantılarında azalma vs oldu mu? Cevap verebilirsen sevnirim.
benim şükür hiç bişeyim yok bazen şühpe ediyorum değilmiyim diye valla :44: ama bel ağırı biraz yürüyeyim hemen ağırıyo. bu belirti dimi hamile olduğuma normalde hiç ağırmaz dı bu kadar ?
Ayni gidiyoruz canim
Ben 12+5 iken gidecegim cinsiyeti biraz daha belirginlesir diye....
Hayirli haberlerle gel ins
Evet arkadaşlar 9 haftalık heyecanlı bekleyişimin sonuymuş bugün.doktor kalp atışı göremedi zaten yolk sac kesesinde büyüklük vardı.
%50 şans vermişti geçen hafta doktor ama kalbi durmuş bebeğimin.
patolojik yada genetik bozukluğu olan gebeliklerde bu durum görülürmüş.
benim 3.çocuğumdu ilk defa böyle bir durum yaşadım Rabbim kimseye yaşatmasın.
ama gerçekten insanı yıpratan bir durummuş.
Şükür ettiğim bir çok nokta var.
Ben Rabbimden hep hayırlısını istiyordum.Bu şekilde hamileliğim devam etseydi daha sıkıntılı günler yaşıyacaktım erken bir zamanda ortaya çıktı elhamdülillah.Bazı şeylere karar vermek durumunda kalmadım çok şükür yoksa böyle bir karar vermeyi Allahım hiç bir anaya yaşatmasın.
Sabah kürtaj olucam dua eden herkesten ALLAH RAZI OLSUN.
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin..arada uğrıycam sizlerin durumuna bakmaya.
inşallah başka aylarda tekrar katılırım bu kervana
Allaha emanet olun bebişere ve kendinize iyi bakın.
Herkese cok gecmicmis olsun arkadaslar.hamilelik doneminde bagisiklik sistemimiz daha zayif oluyormus.yani normall zamanlardakinden daha iyi bakmaliyiz kendimize
Bugün doktora gidenler güzel haberlerle gelir inşallah,bizimde haftaya c.tesi zaman geçmiyor
Bugün doktor kontrolü olanlardan henüz ses yok sanırım. Güzel haberlerle gelirler inşallah..
Kızlar bir şey sormak istiyorum. 10 hafta oldu bizim. Son 3-4 gündür yüzüm sivilce doldu. 17 yaşındaki yeğenim (abimin oğlu) ergen diye dalga geçiyor benle :2:Var mı sivilce sorunu olanlar?
Evet arkadaşlar 9 haftalık heyecanlı bekleyişimin sonuymuş bugün.doktor kalp atışı göremedi zaten yolk sac kesesinde büyüklük vardı.
Ben Rabbimden hep hayırlısını istiyordum.Bu şekilde hamileliğim devam etseydi daha sıkıntılı günler yaşıyacaktım erken bir zamanda ortaya çıktı elhamdülillah.Bazı şeylere karar vermek durumunda kalmadım çok şükür yoksa böyle bir karar vermeyi Allahım hiç bir anaya yaşatmasın.
27 sinde ikili test için mi gideceksin canım
herkese günaydın benim günü cumartesi çalışan var mı acaba?
herkese günaydın benim günü cumartesi çalışan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?