2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bu leblebi ne mucizevi birseymis
Cubuk karakerle bulantilari yok etmeye calisiyordum etkisi olmuyordu...
Bu sabah bulantim olur olmaz attim agzima aninda mudahale

Arkadaşlar merhaba;

Bende 11+5 haftalık hamileyim :) yarın ikili test taramam var, biraz stresli ve endişeliyim. Hamilelik süreci ile ilgili paylaşımlarınızı bekliyorum.Allah sağlıklı, sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin. Herkese hayırlı günler...

Ayni gidiyoruz canim
Ben 12+5 iken gidecegim cinsiyeti biraz daha belirginlesir diye....
Hayirli haberlerle gel ins

Canim elbetteki bnmde rahatsizliklarim oldu ve simdilerde ise aZaldi.mesela kirmizi etten ozellikle cok tiksindim bi ara simdi eskisi kadar degil fakat bnim hic cok mide bulantim kusmalarim olmadi.annemde oyleymis. galiba genetik.fakat uzulme bu durum gecicek elbette. bir cok hamile bu durumda zaten.yuzde 30luk bir dilimin mide bulantisi olmuyormus.ki ilk 3 ayda bebek hic bisey yemesen bile bebek gelisiyormus asil 3. Aydan sonra beslenmemiz onemliymis.strese sokma kendini bence vucunu dinle canim.insaallah en kisa zamanda sikayetlerin tamamiyle biter ve saglicakla alirsin yavrunu kucagina

Kizlar ben ingilterede yasiyorum ve bugun grip asisi oldum.turkiyede de yapiliyormu.grip asisi olmadiklari icin grip olan annelerin bazilari bebegini kaybetmis.birde ikili test dediginiz tam olarak ne oluyo nasil yapiliyor.neden yapiliyor :26:

Ayni gidiyoruz canim
Ben 12+5 iken gidecegim cinsiyeti biraz daha belirginlesir diye....
Hayirli haberlerle gel ins

İns canim. Ikili testte cinsiyetini ogrenenlerde var, bana cok erken gibi geliyor ama belki bizde ogreniriz. Saglikli haberlerini alalimda cinsiyetini gecte olsa ogrenilir :) bu arada benim hic bulantim olmadi. Kasik ve bel agrisi oluyor, ilk haftalar daha coktu, simdi cok ayakta kalirsam agrim oluyor. Ama 8. Haftadan beri gun asiri dayanilmaz bas agrilarim var. migrenim var zaten Dr parol verdi ama hic bi ise yaramiyor icmiyorum cok zorda kalmazsam 3. aydan sonra gectigini soyledi, gececek gibi degil

Evet arkadaşlar 9 haftalık heyecanlı bekleyişimin sonuymuş bugün.doktor kalp atışı göremedi zaten yolk sac kesesinde büyüklük vardı.
%50 şans vermişti geçen hafta doktor ama kalbi durmuş bebeğimin.
patolojik yada genetik bozukluğu olan gebeliklerde bu durum görülürmüş.
benim 3.çocuğumdu ilk defa böyle bir durum yaşadım Rabbim kimseye yaşatmasın.
ama gerçekten insanı yıpratan bir durummuş.
Şükür ettiğim bir çok nokta var.
Ben Rabbimden hep hayırlısını istiyordum.Bu şekilde hamileliğim devam etseydi daha sıkıntılı günler yaşıyacaktım erken bir zamanda ortaya çıktı elhamdülillah.Bazı şeylere karar vermek durumunda kalmadım çok şükür yoksa böyle bir karar vermeyi Allahım hiç bir anaya yaşatmasın.

Sabah kürtaj olucam dua eden herkesten ALLAH RAZI OLSUN.
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin..arada uğrıycam sizlerin durumuna bakmaya.

inşallah başka aylarda tekrar katılırım bu kervana
Allaha emanet olun bebişere ve kendinize iyi bakın.

Hakkında hayırlı ne ise o olsun ablacım..

Herkese cok gecmicmis olsun arkadaslar.hamilelik doneminde bagisiklik sistemimiz daha zayif oluyormus.yani normall zamanlardakinden daha iyi bakmaliyiz kendimize

Öğrendiğimden beri dikkat etmeye çalışıyorum canım umarım sorunsuz geçiririz bu dönemleri...

Bugün doktora gidenler güzel haberlerle gelir inşallah,bizimde haftaya c.tesi zaman geçmiyor

Evet doktor kontrolü vardı akşam üstü olunca kontrol gelemedim buraya akşam da erken uyudum erkenden de açıldı gözlerim, dün doktorda çok değişik şeyler yaşadım ve öğrendim birazdan anlatcam

Canım benim senin için dua etmiştim oysa, ama bak Allahım yine ne eylerse hayırlısını eyler erkenden bunu yaşaman daha iyi olmuş sonrası dediğin gibi zor olabilirdi. Alahım daha güzel ve mutlu günler göstersin inşallah....

Kızlar dün doktora gittik, pazartesi öğrenmiştim ben hamile olduğumu adetimin tarihine göre şu an 8. hafta içerisinde olmam gerekiyordu öyle tahmin ediyorduk ve geç öğrendik sanıyorduk meğer öyle değilmiş....

Erken bile öğrenmişiz daha 4. hafta dolmamış bile, ultrasona göre bebeğimin boyu daha 0,92 cm yani henüz 9mm. çoook küçük :26:

Çok şaşırdık, düzensiz adet görmemden kaynaklı beklediğim günden geç adet olmam gerekiyormuş ve adet dönemime yakın bir tarihte hamile kalmışım Allahın hikmeti işte

Doktora göre daha 4 haftalık bile değil, erken bile öğrenmişsiniz, 2 kasımda yaptığın testte çıkmamasının nedeni budur dedi ama ben şimdi tam anlamıyla kaç hafta ve kaç günlük olduğumu testlerde öğrenebilir miyim acaba??? :44:

Hem idrar hem kan örneği verdim dün, sonuçları pazartesi alacağım, inşallah olumsuz bir şey yoktur

Bu duruma göre temmuz sonu geliyor gibi gözüküyor bebek ama eğer daha küçükse ağustos başını bile bulabilir, kafam karıştı şu an ne kadarlık olduğu bile net değil :44:

27 sinde ikili test için mi gideceksin canım

evet canım ikili tstim olucak benim karışık birazda aslında tedirginim çünkü doktorumu değiştirdim bu doktora ilk kez gidicem o yüzden değişik yanidiğerinden hiç memnun kalmadım özel hastahaneye gidiyorum ama devlet hastahanesindeki doktorlar daha çok ilgileniyo o kadar değiştirdim ama bakalım hayırlısı bu nasıl olucak artıkta değiştiremem çünkü dördüncü ayda olucam bi dahaki kontrolde

canım çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısını versin çok büyük Allah"ımın vardır bir bildiği yinede zor Rabbim sabırlar versin bize iyi dilelklerin içinde çok sağ ol Allah razı olsun en kısa zamanda tekrar anniş olman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…