2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

:2: ne denir bilemedim ki geçmiş olsun mu sabırlar mı dilenir. çok üzüldüm günlerdir bende böyle korkularla yaşıyorum. Rabbim sizlere sağlık versin canım hayırlısı ile yine olur işlh.tekrar geçmişler olsun

Üzüldm gerçekten.. Ama dediğin gibi hayırlısı böyleymiş demek ki, umarım sağlıkla bebeğini kucağına alacağın günler gelecektir. Sende dikkat et kendine.

Üzüldm gerçekten.. Ama dediğin gibi hayırlısı böyleymiş demek ki, umarım sağlıkla bebeğini kucağına alacağın günler gelecektir. Sende dikkat et kendine.

aynen ya çalışmayı çok seviyorum
ama cumartesi günü çalışmaktanda bir o kadar nefret ediyorum özel sektör napcan
olamadık bi devlet memuru
gerçi benden geçti artık da

gerçkten senin adına çok üzüldüm
senin yaşadığının %90 benzerini ben yaşadım 8 haftada bende kürtaj oldum hem benim ilk hamileliğimdi çok kötüydü
en azından senin çok şükür 2 tane sağlıklı çocuğun var onlara sarılabilirsin
allah onlara uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin
ben bu hamileliğimde yaş itibariyle,
sancılarım dolayısıyle
herşeyi bekliyorum ,2 li test yaptırmayacağım mesela,
2 dr gidiyorum biri özel biri sgk 2 side eski drlarım onlar gayet herşey güzel diyorlar ama ben hala rahat olamıyorum
kendi kendime üzüleceğim bir şey olursada çok şükür oğlum var ona sarılıp en azından acımı hafifletebilirim diyorum.
üzüldüğümde

Canım çok üzüldüm inan,Rabbim diğer evlatlarına sağlık sıhhat versin benimde bir kaybım var nasıl olduğunu iyi bilirim

Günaydın arkadaşlar iki gün önce burada sizden bana birşekilde yardımcı olmanızı isteyip sizden doktorunuzun istediği testlerin adını bana yazmanızı rica etmiştim.ama şöyle bi baktımda herkes herşeye cevap vermiş ama benim sormuş olduğum soruyu kimse kaale bile almamis.neden böyle yapıyorsunuz benim derdim sizin için önemli olmayabilir ama benim sizin yardımınıza ihtiyacm var işte.

Benim yoktu hamilelikten önce. Son günlerde bir anda arttı Sabah akşam bakım yapıyorum işe yarar diye belki ama bakalım :26:

ne bakımı yapıyosun canım benimde sivilce siyah nokta kremlerim var ama zararlı olur dye hiç bişey kullanmıyorum öyl saldım çayıra

Rabb'im sabrini versin arkadasim ....

Canim Allah sabrini versin..diger cocuklarina da saglikli sihhatli uzun omurler versin..annem boyle durumlarda obur tarafa da lazim der..hakli belki de..insallah hayirli bi zamanda tekrar hamile kalir kucagina alirsin bebisini..

Canim dun gece ben de ruyamda gordum biliyo msn..hayir olsun karnima beyaz uclu bi bicak koyuyorum guya o ultrason oluyomus bebise bakiyrm ordan gerine gerine uzanmis bana pipisini salliyo..ayy cok tatliydi yaa :)
bakalim cikcak mi ruyam..ruyada bicak gormek de erkek bebek demekmis ztn :))

11 ve 14. hafta içerisinde 2'li tarama testi olur,sonrada 3'lu tarama testi diye gidiyor diye biliyorum.

Cok gecmis olsun kardes.boyesi hayirliymis demekki.bende duymustum genetik bozuklugu olan bebek buyuk ihtimal dusermis yada yasamazmis.istersen aksama kadar dinlen dogmayack olan dogmazmis.benimde dusugum olmistu ilk hamilelikte.uzulsemde sukrettim yinede.allah hayirlisini versin herkese

cnm ben yaklaşık 10 haftalık hamileyim. özel hastaneye gidiyorum. benden henüz bir önceki gittiğimde kan tahlili istedi. ama bu kan tahlilinde neye bakacağını bilmiyorum. sonuçları da zaten 21 kasımda göstereceğim. birde 09 ve 12 haftalar arasında ikili testin yapılması gerektiği bunun haricinde başka birşey bilmiyorum cnm.

7 haftalıkken rubella yani kızamıkçık testi sarılık testi tiroid testi bunları yaptrıdı doktorum bana..12 haftamdada ikili tarama testi için çağırdı

Canım sitem etmene ne gerek var benim de soru sorduğum ama cevap alamadığım oluyor...
Geçmiş sayfalarda yazmıştım ama denk gelmemiş herhalde bide senin için yazim (Rubella, Elisa, Toxoplazma, Vdrl-rpr, Stsh, Glukoz, Hemogram ve idrar tetkiki) Benden şimdiye kadar istenenler bunlar bunun dışında 11. hafta itibariyle de ikili test isteniyor...

ne bakımı yapıyosun canım benimde sivilce siyah nokta kremlerim var ama zararlı olur dye hiç bişey kullanmıyorum öyl saldım çayıra

Peeling yapıyorum, arkasından nemlendirici tonik ve kremliyorum. Geçicek inşallah

Hazır peeling kullanıyorsanız eğer içeriğine bakmadan kullanmayın çoğunda salisilik asit, retinoid asit yada a vit. türevleri var ki bunların gebelik de kullanılmaması gerekiyor...! Tavsiyem yüz için küçük keseler var bulamazsanız ipek keselerin ince yani yumuşak olanlarından alın banyo zamanı haftada iki üçü geçmeyecek şekilde kullanın ne siyah nokta nede ölü deri sorunuz kalır temizleyiciler yerine de bebek sabunu kullanın zaten onlar temizleyici bar olarak geçiyor bildiğimiz anlamda sabun içermiyorlar kimyasal oranları da düşük arkasından da anti aging olmayan normal bir nemlendirici yeterli Sürekli uğraşırsanız cilt daha çok reaksiyon veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…