Günaydın arkadaşlar iki gün önce burada sizden bana birşekilde yardımcı olmanızı isteyip sizden doktorunuzun istediği testlerin adını bana yazmanızı rica etmiştim.ama şöyle bi baktımda herkes herşeye cevap vermiş ama benim sormuş olduğum soruyu kimse kaale bile almamis.neden böyle yapıyorsunuz benim derdim sizin için önemli olmayabilir ama benim sizin yardımınıza ihtiyacm var işte.
Canim dun gece ben de ruyamda gordum biliyo msn..hayir olsun karnima beyaz uclu bi bicak koyuyorum guya o ultrason oluyomus bebise bakiyrm ordan gerine gerine uzanmis bana pipisini salliyo..ayy cok tatliydi yaa :)
bakalim cikcak mi ruyam..ruyada bicak gormek de erkek bebek demekmis ztn :))
Evet arkadaşlar 9 haftalık heyecanlı bekleyişimin sonuymuş bugün.doktor kalp atışı göremedi zaten yolk sac kesesinde büyüklük vardı.
%50 şans vermişti geçen hafta doktor ama kalbi durmuş bebeğimin.
patolojik yada genetik bozukluğu olan gebeliklerde bu durum görülürmüş.
benim 3.çocuğumdu ilk defa böyle bir durum yaşadım Rabbim kimseye yaşatmasın.
ama gerçekten insanı yıpratan bir durummuş.
Şükür ettiğim bir çok nokta var.
Ben Rabbimden hep hayırlısını istiyordum.Bu şekilde hamileliğim devam etseydi daha sıkıntılı günler yaşıyacaktım erken bir zamanda ortaya çıktı elhamdülillah.Bazı şeylere karar vermek durumunda kalmadım çok şükür yoksa böyle bir karar vermeyi Allahım hiç bir anaya yaşatmasın.
Sabah kürtaj olucam dua eden herkesten ALLAH RAZI OLSUN.
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin..arada uğrıycam sizlerin durumuna bakmaya.
inşallah başka aylarda tekrar katılırım bu kervana
Allaha emanet olun bebişere ve kendinize iyi bakın.
merhaba canımçok yakınız bende bozüykteyim doktora eskişehire gidiyorum hangi doktor hangi hastahaneye gidiyosun?
Evet arkadaşlar 9 haftalık heyecanlı bekleyişimin sonuymuş bugün.doktor kalp atışı göremedi zaten yolk sac kesesinde büyüklük vardı.
%50 şans vermişti geçen hafta doktor ama kalbi durmuş bebeğimin.
patolojik yada genetik bozukluğu olan gebeliklerde bu durum görülürmüş.
benim 3.çocuğumdu ilk defa böyle bir durum yaşadım Rabbim kimseye yaşatmasın.
ama gerçekten insanı yıpratan bir durummuş.
Şükür ettiğim bir çok nokta var.
Ben Rabbimden hep hayırlısını istiyordum.Bu şekilde hamileliğim devam etseydi daha sıkıntılı günler yaşıyacaktım erken bir zamanda ortaya çıktı elhamdülillah.Bazı şeylere karar vermek durumunda kalmadım çok şükür yoksa böyle bir karar vermeyi Allahım hiç bir anaya yaşatmasın.
Sabah kürtaj olucam dua eden herkesten ALLAH RAZI OLSUN.
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin..arada uğrıycam sizlerin durumuna bakmaya.
inşallah başka aylarda tekrar katılırım bu kervana
Allaha emanet olun bebişere ve kendinize iyi bakın.
Cevap veren arkadaslarima cok cok tesekkur ederim allah razi olsun...
hayır canım benim hiç etki göstermedi ilaç da kullanamıyorum 4-5 gündürHic etki gordun mu canim peki..
Birazda limon katabilirsin istersen....
Hemencecik atlatirsin ins.
hayır canım benim hiç etki göstermedi ilaç da kullanamıyorum 4-5 gündür
küt küt öksürüyorum korkuyorum artık bebeğime zarar vereceğim diye...
ümit hastanesine tansel beye gidiyorum sen kime gidiyorsun?
Canim dun gece ben de ruyamda gordum biliyo msn..hayir olsun karnima beyaz uclu bi bicak koyuyorum guya o ultrason oluyomus bebise bakiyrm ordan gerine gerine uzanmis bana pipisini salliyo..ayy cok tatliydi yaa :)
bakalim cikcak mi ruyam..ruyada bicak gormek de erkek bebek demekmis ztn :))
tansel beye randevuyu alırken telefon numaranı not ettir iptal oluyor arıyolar ben öyle denk getirdim.arkadaşım gülbin hanımda doğum yaptı kadın doğuma gelmedi ikizlerini tanımadığı bi doktor doğurttu çok pişman oldu dikkatli araştır sonuçta herşey bebişlerin sağlığı içincanım sakaryaya gidiyodum özlem hanıma hiç memnun kalmadım ümit hastahanesine geçiş yaptım ikili testim olucağı için mecburen 27 sine aldım tansel beye çok geçe sıra veriyodu gülbin hanım a aldım o yüzden ama arkadaşım tansel beye gidiyor çok memnun
tansel beye randevuyu alırken telefon numaranı not ettir iptal oluyor arıyolar ben öyle denk getirdim.arkadaşım gülbin hanımda doğum yaptı kadın doğuma gelmedi ikizlerini tanımadığı bi doktor doğurttu çok pişman oldu dikkatli araştır sonuçta herşey bebişlerin sağlığı için
ayy deme canım ya çok üzüldüm ama şimdi mecbur gitmem lazım çünkü ikili test geçicek e bidaha doktor değiştirirsemde zırt pırt offf yine şanssızım yaa tansel beye nasıl randevu alınıyo anlayamadım ben öbür söylediklerine takıldım randevu için ümit hastahanesini arıcam ya sonra ne yapıcam offf
yaa ben de coook istiyodum goruyum diye yalvariodum cok sukur dun tuttu duam..tabi belki istemenin etkisiyle bilincalti oyle bise gordum bilmiyrm dogru mu cikar ama bicak ne alaka..erkek bebek demekmis o da..Allah hayirlara cikarsin ins sen de gorursun cnm :))yaa ben neden göremiyorum rüyamdaaa :84::84:ne güzel canım ya hayırlara vesile olsun inşallah
evet canım ikili tstim olucak benim karışık birazda aslında tedirginim çünkü doktorumu değiştirdim bu doktora ilk kez gidicem o yüzden değişik yanidiğerinden hiç memnun kalmadım özel hastahaneye gidiyorum ama devlet hastahanesindeki doktorlar daha çok ilgileniyo o kadar değiştirdim ama bakalım hayırlısı bu nasıl olucak artıkta değiştiremem çünkü dördüncü ayda olucam bi dahaki kontrolde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?