2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Kan testi idrar testi toksoplazma testi yapılır 11-14 arası ikili tarama yapılır canm istersen sağlık Ocağı'na git orası da cok gZl bilgi verir

Canim merak ettim ikimizde ayni ruya gormusuz

Canim benim gecmis olsun Rabbim sana saglikli ve uzun omur versin hayirlisiyla yeniden annis olursun

Kızlaaaarrrr heyoooooo tahlil sonuçlarını aldım az önce ve direk IGM'ye baktım,Allah'tan negatifti öyle bi rahatladım ki..sonra direk kendi doktoruma gittim aradan aldı beni,gösterdim sonuçları..baktı hepsine tek tel ve sorun yok dedi,hepsi güzelmiş..bikez daha rahatladım..sonra aklıma gelen bikaç bişey vardı onları sordum veeee işim bitti bugünlük..asıl kontrolüm önümüzdeki c.tesi inş..

herkesin sınavı, herkesin geçtiği yollar ayrı ayrı oluyor..
bazıları işk çocuğunu dünyaya getirmek için uğraşırken veriyor bu sınavı (ben gibi) bazılarıda 2.-3.çocuğunda (sen gibi)
yinede Allah'a şükretmeyi biliyosun,her şerde bir hayır arıyorsun çok iyi bişey bu..
allah hayırlısını gönlüne göre verecektir eminim..

çok ama çoookkk geçmiş olsun dilerim..
en ama en kısa sürede atlatabilmen ve gönlünden geçiyorsa 3.çocuğuna sahip olabilmen dileğiyle..

Cevap veren arkadaslarima cok cok tesekkur ederim allah razi olsun...

hamileliğimin başından beri benden İstenen testler bunlar canım.. Ben senin ilk sorduğun anı da gördüm resim ekleyerek cvp vercektim ama telden yapmaya çalışırken tel dondu ekleyemedim bitürlü.. Haftadonuda çok uğrayamıyorum o yüzden ancak yükledim.. Bak burdan soracağın olursa sor mutlaka

burda hiçkimse insan ayırmaz sanmıyorum..zaten kimse birebir birbirini tanımıyo ki neye göre ayrımcılık olcak
hepimiz birbirimize yardımcı olup tecrübe kazanıyoruz.öyle düşünme yani.
kendi adıma ben,her zaman elimden geldiğince yardımcı olurum..

ümit hastanesine tansel beye gidiyorum sen kime gidiyorsun?

canım sakaryaya gidiyodum özlem hanıma hiç memnun kalmadım ümit hastahanesine geçiş yaptım ikili testim olucağı için mecburen 27 sine aldım tansel beye çok geçe sıra veriyodu gülbin hanım a aldım o yüzden ama arkadaşım tansel beye gidiyor çok memnun

yaa ben neden göremiyorum rüyamdaaa :84::84:ne güzel canım ya hayırlara vesile olsun inşallah

tansel beye randevuyu alırken telefon numaranı not ettir iptal oluyor arıyolar ben öyle denk getirdim.arkadaşım gülbin hanımda doğum yaptı kadın doğuma gelmedi ikizlerini tanımadığı bi doktor doğurttu çok pişman oldu dikkatli araştır sonuçta herşey bebişlerin sağlığı için

ayy deme canım ya çok üzüldüm ama şimdi mecbur gitmem lazım çünkü ikili test geçicek e bidaha doktor değiştirirsemde zırt pırt offf yine şanssızım yaa tansel beye nasıl randevu alınıyo anlayamadım ben öbür söylediklerine takıldım randevu için ümit hastahanesini arıcam ya sonra ne yapıcam offf

yahu bi dur panikleme sen taramanı yaptır sonuçlarının çıktısını al.tansel beye normal randevu al ne zamana verirse o tarihe kadar diğer doktorda idare edecen telefonda randevu alırken çıkan kişiye söyle ben acil isttiyorum iptal eden olursa ararmısınız die telefon numaranı alıyo senin.çoğuda hergün arıyo iptal varmı die mutlaka denk geliyo.yada onlar arıyo iptal var gelin die yine sen bilirsin ama ben bu günüde kadar vukuatını duymadığım tek doktor tansel bey. ve hastasıda çok.bi kere başlasan gerisi kolay bence ne zamana verirse al randevunu idare edersin.şahsi fikrim.

yaa ben neden göremiyorum rüyamdaaa :84::84:ne güzel canım ya hayırlara vesile olsun inşallah
yaa ben de coook istiyodum goruyum diye yalvariodum cok sukur dun tuttu duam..tabi belki istemenin etkisiyle bilincalti oyle bise gordum bilmiyrm dogru mu cikar ama bicak ne alaka..erkek bebek demekmis o da..Allah hayirlara cikarsin ins sen de gorursun cnm :))

hayırlısı olsun canım umarım iyi bir doktora rastlarsın

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben çok yoruldum bugün çok kalabalık misafirim vardı bel ağrısı ve yorgunluktan ölüyorum

EMLEB ve HUZEYFEE slm. Ben acıbadem de hulusi beye gidiyorum. Daha önce acıbademde özlem hanıma gitmiştim polikistik mver olduğumu 7. Muayenede anladı oonda da hiç bir şey demedi bana ilaç kullamalım falan diye. Sonra ben de hulusi bey e gittim. Hem bend aha sormadan herşeyi anlatıyor hem de sakinliği ile içimi rahatlatıyor. Daha önce bir arkadaşım düşük yapınca acil olarak ona gitmişti çok ilgilendi.. İlla gidin demiyorum ama bence sorup soruşturabilirsiniz... İlgili bir dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…