2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim bir dahakine sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah herşey gönlünce olur inşallah

Kan testindekidceğere göre yaklaşık ne kadar olduğu belli olur. Sonrasında ultrasonda boyunu ölçerek de belli oluyor.. Hayırlı olsun allah tamamına erdirir inşallah

Canım çok. Üzüldüm... Allay bir dahakine sağlıklı bir bebek ve hamilelik yaşamayı nasip eder inşallah.

Kan testindekidceğere göre yaklaşık ne kadar olduğu belli olur. Sonrasında ultrasonda boyunu ölçerek de belli oluyor.. Hayırlı olsun allah tamamına erdirir inşallah

Teşekkür ederim canım pazartesi alacağım sonuçları bakalım, doktorun dediğine göre 4 hafta bile yok, ama tam günü ne bilmiyorum sonuca göre bakıcaz

Oh oh gözün aydın çok sevindim Sen gene görmüşsün bebeğini, ben tahlil sonuçları için gitmiştim sadece sonuçları değerlendirdi bakmadı ultrasona. Depresyondayım göremedim :2:
ayyy inşallah bi dahakine görürsün cnm randevun nezaman
cnm naptın gittinmi..benid bilgilendirirsen seinirim benmde bulantalarım az oldu kusmam hiç olmadı..3 gün aralıksız baş ağrım oldu gece gündüz dediğin gibi parol fayda etmediği için pek içmedim..aynıyız yani seninle (=
aynen ya çalışmayı çok seviyorum
ama cumartesi günü çalışmaktanda bir o kadar nefret ediyorum özel sektör napcan
olamadık bi devlet memuru
gerçi benden geçti artık da
cnm günde kaç saat çalışıyosunuz..eğer hafta içi 45 saat çalışıosanız özel sektörde olsa mesai yapamazsınız benmde cumartesileri arada iş oluyo ama genelde gitmiyorum gelme diyolar
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben çok yoruldum bugün çok kalabalık misafirim vardı bel ağrısı ve yorgunluktan ölüyorum

aman cnm dikkat et kendine şuan önemli bi dönemdeyiz yorma kendini

Kizlar yarindan itibaren 3 aylik oluyoruz
Ama bu kadar mi belli ettirir kendini...
Camasirlarim elbiselerim nasil sikiyor anlatamam :26:
Kiyafetlerden tamamen kurtulmanin vakti geldi sanirim

merhaba bayanlar; ben de 10 haftalık hamileyim... yoğun bulantı ve kusma dışında bir sıkıntım yok çok şükür...
Denizli'de yaşıyorum... sohbete katılabilir miyim?

tatlım bugun bende aynı şeyi düşündüm biliyormusun.. şişkinliktenmi bu kadar karnım çıktı bugun anlamadım. :) zaten pantolonları iliklemiyorum olmuyor. artık kıyafet almanın vaktı geldı galıba

Kesinlikle
Ben aksamlari yatamiyorum mesela ...
Camasirlarim siktigi icin asiri rahatsiz oluyorum ve karnimdan asagi cekip duruyorum ....
Kasinti oluyor mu peki karninda merak ettim :26:

Kesinlikle
Ben aksamlari yatamiyorum mesela ...
Camasirlarim siktigi icin asiri rahatsiz oluyorum ve karnimdan asagi cekip duruyorum ....
Kasinti oluyor mu peki karninda merak ettim :26:

karnımda çok nadir kaşıntı oluyor ama göğüs uçlarım her daim kaşınıyor. bacaklardada hafıf çatlaklar belırdı. şuan belim çok ağrıyor. ve hala kusma mide bulantısı yaşıyorum. serumla besleniyorum ya sende durumlar nasıl ikili test yaptırdınmı cnm

kusmalar bende de başladı.ne zormuş... boğazım tahriş oldu ama buna da şükür kızlar ne yapalım...

ben çoktaaaaan 2 tane rahat pantolon aldım.. Hatta biri hamile pantolonu (LCW'dekilerden) öyle rahat ki anlatamam kesinlikle alın

merhaba bayanlar; ben de 10 haftalık hamileyim... yoğun bulantı ve kusma dışında bir sıkıntım yok çok şükür...
Denizli'de yaşıyorum... sohbete katılabilir miyim?

hoşgeldin aramıza.. Tabiki katılabilirsin

perşembe,cuma + h.sonu = 4 gün..
oohhhh amma rahattım yat dinlen canın sıkılırsa gez.. İstediğin an uyu.. İş yok güç yok yorgunluk yok,harikaydı..
ama geldi yine işbaşı p.tesi

ben çoktaaaaan 2 tane rahat pantolon aldım.. Hatta biri hamile pantolonu (LCW'dekilerden) öyle rahat ki anlatamam kesinlikle alın
Bende bugun gidip aldim sukur
Hamile ic camasiri kiyafetler falan...
Fazla almadim ama acil olan ihtiyaclardan aldim...
Ilerleyen zamanlarda guzelce boydan elbise alacagim ins.

Sorma canim ya bende 3 kilo verdim 41 e dustum...
Benim bulantilarim biekac hafta yogun surdu su an sukur cok iyiyim....
Ve sadece bir kere cikardim onada cikarmak denirse
Kasintilarim icin esim aldi dogal yaglardan yazayim....
- gliserin yagi 15 ml
-kakao yagi 15ml
- kukui yagi 15 ml
- acibadem yagi 15 ml
- susam yagi 50ml
Bunlarin hepsini karistirip hazirladi awecemre marka... %100 dogal...
Esim oranin bilgi islemine bakiyor haftasonlari...
Deneyenlerde 0 catlak

-

Bu arada kizlar ben yine ruyamda bebisimi gordum
Cok tatli esmer bir kizdi
Emzirip yatiriyordum yan yana uzandik....
Eliyle yuzumu oksuyordu
Ya cok tatliydi ama yine gelsin ruyama nolur

Bu arada kizlar ben yine ruyamda bebisimi gordum
Cok tatli esmer bir kizdi
Emzirip yatiriyordum yan yana uzandik....
Eliyle yuzumu oksuyordu
Ya cok tatliydi ama yine gelsin ruyama nolur
Aaa bu sefer de kiz mi gordun :)
Allah hayra cikarsin cnm biz bu cinsiyeti ogrenene kdr daha ne ruyalar goruruz :))

perşembe,cuma + h.sonu = 4 gün..
oohhhh amma rahattım yat dinlen canın sıkılırsa gez.. İstediğin an uyu.. İş yok güç yok yorgunluk yok,harikaydı..
ama geldi yine işbaşı p.tesi
aynen cok cbk geciyo onumuzdeki haftaici de bu hizla gecse keske :)
İyilesebildn mi bari ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…