canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim bir dahakine sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah herşey gönlünce olur inşallahEvet arkadaşlar 9 haftalık heyecanlı bekleyişimin sonuymuş bugün.doktor kalp atışı göremedi zaten yolk sac kesesinde büyüklük vardı.
%50 şans vermişti geçen hafta doktor ama kalbi durmuş bebeğimin.
patolojik yada genetik bozukluğu olan gebeliklerde bu durum görülürmüş.
benim 3.çocuğumdu ilk defa böyle bir durum yaşadım Rabbim kimseye yaşatmasın.
ama gerçekten insanı yıpratan bir durummuş.
Şükür ettiğim bir çok nokta var.
Ben Rabbimden hep hayırlısını istiyordum.Bu şekilde hamileliğim devam etseydi daha sıkıntılı günler yaşıyacaktım erken bir zamanda ortaya çıktı elhamdülillah.Bazı şeylere karar vermek durumunda kalmadım çok şükür yoksa böyle bir karar vermeyi Allahım hiç bir anaya yaşatmasın.
Sabah kürtaj olucam dua eden herkesten ALLAH RAZI OLSUN.
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin..arada uğrıycam sizlerin durumuna bakmaya.
inşallah başka aylarda tekrar katılırım bu kervana
Allaha emanet olun bebişere ve kendinize iyi bakın.
Kızlar dün doktora gittik, pazartesi öğrenmiştim ben hamile olduğumu adetimin tarihine göre şu an 8. hafta içerisinde olmam gerekiyordu öyle tahmin ediyorduk ve geç öğrendik sanıyorduk meğer öyle değilmiş....
Erken bile öğrenmişiz daha 4. hafta dolmamış bile, ultrasona göre bebeğimin boyu daha 0,92 cm yani henüz 9mm. çoook küçük :26:
Çok şaşırdık, düzensiz adet görmemden kaynaklı beklediğim günden geç adet olmam gerekiyormuş ve adet dönemime yakın bir tarihte hamile kalmışımAllahın hikmeti işte
Doktora göre daha 4 haftalık bile değil, erken bile öğrenmişsiniz, 2 kasımda yaptığın testte çıkmamasının nedeni budur dedi ama ben şimdi tam anlamıyla kaç hafta ve kaç günlük olduğumu testlerde öğrenebilir miyim acaba??? :44:
Hem idrar hem kan örneği verdim dün, sonuçları pazartesi alacağım, inşallah olumsuz bir şey yoktur
Bu duruma göre temmuz sonu geliyor gibi gözüküyor bebek ama eğer daha küçükse ağustos başını bile bulabilir, kafam karıştı şu an ne kadarlık olduğu bile net değil :44:
Evet arkadaşlar 9 haftalık heyecanlı bekleyişimin sonuymuş bugün.doktor kalp atışı göremedi zaten yolk sac kesesinde büyüklük vardı.
%50 şans vermişti geçen hafta doktor ama kalbi durmuş bebeğimin.
patolojik yada genetik bozukluğu olan gebeliklerde bu durum görülürmüş.
benim 3.çocuğumdu ilk defa böyle bir durum yaşadım Rabbim kimseye yaşatmasın.
ama gerçekten insanı yıpratan bir durummuş.
Şükür ettiğim bir çok nokta var.
Ben Rabbimden hep hayırlısını istiyordum.Bu şekilde hamileliğim devam etseydi daha sıkıntılı günler yaşıyacaktım erken bir zamanda ortaya çıktı elhamdülillah.Bazı şeylere karar vermek durumunda kalmadım çok şükür yoksa böyle bir karar vermeyi Allahım hiç bir anaya yaşatmasın.
Sabah kürtaj olucam dua eden herkesten ALLAH RAZI OLSUN.
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin..arada uğrıycam sizlerin durumuna bakmaya.
inşallah başka aylarda tekrar katılırım bu kervana
Allaha emanet olun bebişere ve kendinize iyi bakın.
Kan testindekidceğere göre yaklaşık ne kadar olduğu belli olur. Sonrasında ultrasonda boyunu ölçerek de belli oluyor.. Hayırlı olsun allah tamamına erdirir inşallah
ayyy inşallah bi dahakine görürsün cnm randevun nezamanOh oh gözün aydın çok sevindimSen gene görmüşsün bebeğini, ben tahlil sonuçları için gitmiştim sadece sonuçları değerlendirdi bakmadı ultrasona. Depresyondayım göremedim :2:
cnm naptın gittinmi..benid bilgilendirirsen seinirim benmde bulantalarım az oldu kusmam hiç olmadı..3 gün aralıksız baş ağrım oldu gece gündüz dediğin gibi parol fayda etmediği için pek içmedim..aynıyız yani seninle (=İns canim. Ikili testte cinsiyetini ogrenenlerde var, bana cok erken gibi geliyor ama belki bizde ogreniriz. Saglikli haberlerini alalimda cinsiyetini gecte olsa ogrenilir :) bu arada benim hic bulantim olmadi. Kasik ve bel agrisi oluyor, ilk haftalar daha coktu, simdi cok ayakta kalirsam agrim oluyor. Ama 8. Haftadan beri gun asiri dayanilmaz bas agrilarim var. migrenim var zatenDr parol verdi ama hic bi ise yaramiyor icmiyorum cok zorda kalmazsam 3. aydan sonra gectigini soyledi, gececek gibi degil
cnm günde kaç saat çalışıyosunuz..eğer hafta içi 45 saat çalışıosanız özel sektörde olsa mesai yapamazsınız benmde cumartesileri arada iş oluyo ama genelde gitmiyorum gelme diyolaraynen ya çalışmayı çok seviyorum
ama cumartesi günü çalışmaktanda bir o kadar nefret ediyorum özel sektör napcan
olamadık bi devlet memuru
gerçi benden geçti artık da
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben çok yoruldum bugün çok kalabalık misafirim vardı bel ağrısı ve yorgunluktan ölüyorum
Kizlar yarindan itibaren 3 aylik oluyoruz
Ama bu kadar mi belli ettirir kendini...
Camasirlarim elbiselerim nasil sikiyor anlatamam :26:
Kiyafetlerden tamamen kurtulmanin vakti geldi sanirim
tatlım bugun bende aynı şeyi düşündüm biliyormusun.. şişkinliktenmi bu kadar karnım çıktı bugun anlamadım. :) zaten pantolonları iliklemiyorum olmuyor. artık kıyafet almanın vaktı geldı galıba
Kesinlikle
Ben aksamlari yatamiyorum mesela ...
Camasirlarim siktigi icin asiri rahatsiz oluyorum ve karnimdan asagi cekip duruyorum ....
Kasinti oluyor mu peki karninda merak ettim :26:
Kizlar yarindan itibaren 3 aylik oluyoruz
Ama bu kadar mi belli ettirir kendini...
Camasirlarim elbiselerim nasil sikiyor anlatamam :26:
Kiyafetlerden tamamen kurtulmanin vakti geldi sanirim
merhaba bayanlar; ben de 10 haftalık hamileyim... yoğun bulantı ve kusma dışında bir sıkıntım yok çok şükür...
Denizli'de yaşıyorum... sohbete katılabilir miyim?
yaa ben neden göremiyorum rüyamdaaa :84::84:ne güzel canım ya hayırlara vesile olsun inşallah
Bende bugun gidip aldim sukur
ben çoktaaaaan 2 tane rahat pantolon aldım.. Hatta biri hamile pantolonu (LCW'dekilerden) öyle rahat ki anlatamam kesinlikle alın
karnımda çok nadir kaşıntı oluyor ama göğüs uçlarım her daim kaşınıyor. bacaklardada hafıf çatlaklar belırdı. şuan belim çok ağrıyor. ve hala kusma mide bulantısı yaşıyorum. serumla besleniyorum ya sende durumlar nasıl ikili test yaptırdınmı cnm
Aaa bu sefer de kiz mi gordun :)Bu arada kizlar ben yine ruyamda bebisimi gordum
Cok tatli esmer bir kizdi
Emzirip yatiriyordum yan yana uzandik....
Eliyle yuzumu oksuyordu
Ya cok tatliydi ama yine gelsin ruyama nolur
aynen cok cbk geciyo onumuzdeki haftaici de bu hizla gecse keske :)perşembe,cuma + h.sonu = 4 gün..
oohhhh amma rahattım yat dinlen canın sıkılırsa gez.. İstediğin an uyu.. İş yok güç yok yorgunluk yok,harikaydı..
ama geldi yine işbaşı p.tesi
Aaa bu sefer de kiz mi gordun :)
Allah hayra cikarsin cnm biz bu cinsiyeti ogrenene kdr daha ne ruyalar goruruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?