Canim bende cuma gunu gidecegim ins.kızlar yarın tarama testim var karar veremiyorum yaptırsammı yaptırmasammı risk çıkıpta sağlıklı evlat doğuran çok fazla ama doğana kadar stresten ölürüm ben risk çıkarsa offff ne yapçam yaaa acaba sadece 3 lü testimi yaptırsam.
Canim bende cuma gunu gidecegim ins.
Sen ultrason olcumunu oncelikle yaptir canim cogu doktor ense kalinligina gore karar veriyor ...
Ki ins. Sende gerek kalmz....
Ayyy bebisini goruceksin ne guzel
Kasintilarim icin esim aldi dogal yaglardan yazayim....
- gliserin yagi 15 ml
-kakao yagi 15ml
- kukui yagi 15 ml
- acibadem yagi 15 ml
- susam yagi 50ml
Bunlarin hepsini karistirip hazirladi awecemre marka... %100 dogal...
Esim oranin bilgi islemine bakiyor haftasonlari...
Deneyenlerde 0 catlak
-
bende önce ultrasona girip doktorumla konuşucam tarama testlerini yaptırmak istemiyorum zaten sadece risk ölçülüyor daha yeni arkadaşım 2 li ve 3 lü testinde risk çıktı ama sıvı aldırmadı bebeği doğuracağı için.kalan son 5 ayını dawn sendromu konferanslarında geçirdi ve özürlü bir bebeğe nasıl bakılır die kurslara gitti.yeni doğum yaptı ve bebeğinde hiç bir sorun yok sapasağlam 5 ay boyunca nerde gezdiğini bilemedi kız hem üzüldü hem çabaladı.aynı şeyi yaşamak var şimdi bana diyoki sakın yaptırma hamileliğinin tadını çıkar olacaksa zaten olacak.aldırmayıda asla düşünmediğim için.yaptırmaktan vazgeçtim.nasılsa müdahale edebilecekleri bişey yok öldürmekten başka.allah korusun ben rabbime emanet ediyorum.öğrenipte kendimi strese sokamam bu hamilelik içinde iyi değil.
Ben normalde hep bebe yağı kullanıyordum, içine susam yağı ve argan yağı karıştırıp kullanıyorum şimdi de ama bu senin dediğin yağlar da çok faydalı onları da ekleyeyim içine ama aloe veralı bebeyağı çok güzel yaaa onun içine karıştırdım ben
Evet canim ben sadece bunlari kullaniyorum...
Kasintim kayboldu gibi....
Susam yaginin fazla ml olmasinin nedenide cozulmesini saglamak...
Tek baslarina agir olurmus...
Bakalim etkisini cok gorursem bangir bangir bagiririm tum topiklerde
aynen cok cbk geciyo onumuzdeki haftaici de bu hizla gecse keske :)
İyilesebildn mi bari ?
kızlar yarın tarama testim var karar veremiyorum yaptırsammı yaptırmasammı risk çıkıpta sağlıklı evlat doğuran çok fazla ama doğana kadar stresten ölürüm ben risk çıkarsa offff ne yapçam yaaa acaba sadece 3 lü testimi yaptırsam.
kızlar yarın tarama testim var karar veremiyorum yaptırsammı yaptırmasammı risk çıkıpta sağlıklı evlat doğuran çok fazla ama doğana kadar stresten ölürüm ben risk çıkarsa offff ne yapçam yaaa acaba sadece 3 lü testimi yaptırsam.
aynı kararsızlıkta gidip geliyor gibiydim..
ama içimden bi ses daha yüksek ölçüde yaptır diyor,bilmem ki..
sonuç olumsuz olursa diye deli gibi korkuyorum o ayrı ama yinede bilmek istiyor gibiyim..
ne yaparım ne yaparız hiç bi fikrim yok asla böyle bişeyi konuşmak düşünmek istemiyorum..
allah'ım sana emanet...koru bizleri ve yavrularımızı
okadar garip bir durum ki... düşünüyorum doktor dese risk var..güvenipte insan bişi yapamazki aldıramazki ..çünkü net bir sonuç yok..üçlü tarama daha net bilgiler içeriyor diye okudum..ve sıvı almak..oda düşük tehlikesi ihtimali var...Allah eli ayağı düzgün zekası yerinde hayırlı evlatlar versin bize.. ama yatptırıcam mecbur..bilmemek sanki daha kötü gibi..
evet canım yaa aynen öyle..
zaten zor sahip olanlarımız var bu hamileliklere,çok uğraşan geç bulanlar var..kötü tecrübesi dolu olanlar da cabadı Allah'ım bide böyle seçimlere maruz bırakmasın inş..
aynen dediğin gibi,Allah sağlıklı hayırlı eli ayağı düZgün evlatlar nasip etsin..
(Amin)
aynı kararsızlıkta gidip geliyor gibiydim..
ama içimden bi ses daha yüksek ölçüde yaptır diyor,bilmem ki..
sonuç olumsuz olursa diye deli gibi korkuyorum o ayrı ama yinede bilmek istiyor gibiyim..
ne yaparım ne yaparız hiç bi fikrim yok asla böyle bişeyi konuşmak düşünmek istemiyorum..
allah'ım sana emanet...koru bizleri ve yavrularımızı
Merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum kısmetse bende haziran annesi olacağım. 9. haftam bitiyor. Benim gibi şu son zamanlarda karnı çıkmaya başlayan var mı acaba? İnanın hiçbirşeyim olmuyor herşey sıkmaya başladı. Eşim de daha bu kadarlıkken böyle karnın çıktı ilerde ne olur acaba diyor:) normal değil mi bu gerçi o kadar abartı bir karnım yok ama şekil almaya başladı artık. Hamile kıyafeti alsam çok mu erken olur acaba? Ama pantolon ve özellikle çoraplarım çok sıkıyor artık.
benda acayip şişlik var canım.. karnım sanki bir gaz bombası...ama benimde pantolonlarımın hepsi skinny dir.. o yüzden düğmelerini açıyorum işyerinde bazen... 3.ayım bitsin ben bakmaya başlıcam hamile kıyafetleri kısmetse..
kızlar aranızda aksef 500 olan antibiyotik kullanan var mı? 5-6 gündür çok öksürüyorum
ne yaptıysam geçmedi doktor da bunu verdi ne yapacağımı bilemedim şimdi...:??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?