2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar çok ilginç ama benim bulantılar yatışmaya başladı...3-4 gündür iyiyim. 10. haftaya girdiğimden beri bulantılarım yatıştı...

Ben de bugün gittim hamile pantolonundan aldım. Dünya varmış. İşyerinde akşama kadar oturuyorum, göbeğim çıkmasa da rahatsız ediyordu.

İkili test konusunu konuşuyor olmamız bile duygulandır beni. Keseyi görmeyi sabırsızlıkla beklediğimiz günler geldi aklıma. Şükürler olsun bu günleri gösteren rabbime. Ben dualarımda hep hayırlısını diliyorum. İnşallah sağlıklı, sıhatli, hayırlı evlatlar nasip eder bizlere.

Yarın 10 haftam bitiyor. Bu aralar bir tek tost ile aramız iyi, tostun içindeki miğdemi bulandırmayan peyniri bulmak kaç hafta mı aldı. Şimdi önce besleyici yemekler yemeye çalışıyorum onları çıkartınca tost yiyorum aç kalmaktan iyidir. Benim annem 3 çocuğunda da 9 ay boyunca miğde bulantısı yaşamış, inşallah anneme benzemem.

Tebrikederim canım... Ben aldım çünkü pantolonlarımın kasık kısmı rahatsız ediyordu iyi ki de almışım çok rahatlar...

kızlar çok ilginç ama benim bulantılar yatışmaya başladı...3-4 gündür iyiyim. 10. haftaya girdiğimden beri bulantılarım yatıştı...

Benimde bu günüm iyi geçti sabah kısmını saymazsak tabi ama akşam rahat rahat yemek yedim Günlerdir azıcık yemekten midem küçülmüş herhalde ki bu seferde dünyayı yemiş gibi hissediyorum kendimi...:)

Cok sukur ....
Kizlar uzun bir aradan sonra aksam ailemle birlikte yemek yiyebildim
12. Haftaya girmem baya farkettirdi

merhaba canım benimde öyle ya bayağı çıktı bende 12. haftayı bekliyorum kıyafetler için...

Tebrikederim canım... Ben aldım çünkü pantolonlarımın kasık kısmı rahatsız ediyordu iyi ki de almışım çok rahatlar...

Çok teşekkür ederim umarım bende yeni cicilerimi alınca rahatlarım çünkü sıktığı anda karnım ağrımaya başlıyor.

Cok sukur ....
Kizlar uzun bir aradan sonra aksam ailemle birlikte yemek yiyebildim
12. Haftaya girmem baya farkettirdi

Ne güzel canım ya umarım hep böyle iyi olursun darısı benim başıma. Bi şöyle eskisi gibi eşimle oturup yemek yiyebilsem o kadar çok özledim ki.

Cok sagol canim benim allah razi olsun.sonuclarinin iyi cikmasina sevindim insallah ayni hayirli haberleri banada nasip eder rabbim

yazdıklarının altına imzamı atıyorum arkadaşım bende senin gibi düşünüyorum...

ii aksamlar güzel anneler ve melekleri biz geldik 2 gündür yoktuk cok hastaydık acile gittik serum yedim sende iltihap mmı var dediler evet dedim dr tansiyon 8-6 migren atagıda geciriyomusum:26:anlayacagınız cok perişan olduk

Benim de karnım yeni yeni çıkmaya başladı pantolonlarım şimdilik oluyor ama birkaç hafta sonra olmaz herhalde ama bence erken olduğunu düşünme nasıl rahat edeceksen öyle giyin tadını çıkar hamileliğin

Kizlar uzum cekirdegi yagida catlaklari kismen geciriyormus cildi nemlendiriyormus.

çok geçmiş olsun canım migren atağı derken baş ağrısı falan mı vardı şimdi nasılsın

Geçmiş olsun canım... Desene zor bi hafta sonu olmuş... İltihap için ilaç kullanmıyormuydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…