kızlar çok ilginç ama benim bulantılar yatışmaya başladı...3-4 gündür iyiyim. 10. haftaya girdiğimden beri bulantılarım yatıştı...
Merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum kısmetse bende haziran annesi olacağım. 9. haftam bitiyor. Benim gibi şu son zamanlarda karnı çıkmaya başlayan var mı acaba? İnanın hiçbirşeyim olmuyor herşey sıkmaya başladı. Eşim de daha bu kadarlıkken böyle karnın çıktı ilerde ne olur acaba diyor:) normal değil mi bu gerçi o kadar abartı bir karnım yok ama şekil almaya başladı artık. Hamile kıyafeti alsam çok mu erken olur acaba? Ama pantolon ve özellikle çoraplarım çok sıkıyor artık.
kızlar çok ilginç ama benim bulantılar yatışmaya başladı...3-4 gündür iyiyim. 10. haftaya girdiğimden beri bulantılarım yatıştı...
geçmiş olsun cnm..bende bronşit oldum mecbur antibiyotik kullandım...cefurol 500 diye bir ilaç...dr.gebelikte içilebiliyor dedi..maalesef içtim..inşallah bişey olmaz..
Merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum kısmetse bende haziran annesi olacağım. 9. haftam bitiyor. Benim gibi şu son zamanlarda karnı çıkmaya başlayan var mı acaba? İnanın hiçbirşeyim olmuyor herşey sıkmaya başladı. Eşim de daha bu kadarlıkken böyle karnın çıktı ilerde ne olur acaba diyor:) normal değil mi bu gerçi o kadar abartı bir karnım yok ama şekil almaya başladı artık. Hamile kıyafeti alsam çok mu erken olur acaba? Ama pantolon ve özellikle çoraplarım çok sıkıyor artık.
merhaba canım benimde öyle ya bayağı çıktı bende 12. haftayı bekliyorum kıyafetler için...
Tebrikederim canım... Ben aldım çünkü pantolonlarımın kasık kısmı rahatsız ediyordu iyi ki de almışım çok rahatlar...
Cok sukur ....
Kizlar uzun bir aradan sonra aksam ailemle birlikte yemek yiyebildim
12. Haftaya girmem baya farkettirdi
Eki Görüntüle 862934 Eki Görüntüle 862935
hamileliğimin başından beri benden İstenen testler bunlar canım.. Ben senin ilk sorduğun anı da gördüm resim ekleyerek cvp vercektim ama telden yapmaya çalışırken tel dondu ekleyemedim bitürlü.. Haftadonuda çok uğrayamıyorum o yüzden ancak yükledim.. Bak burdan soracağın olursa sor mutlaka
burda hiçkimse insan ayırmaz sanmıyorum..zaten kimse birebir birbirini tanımıyo ki neye göre ayrımcılık olcak
hepimiz birbirimize yardımcı olup tecrübe kazanıyoruz.öyle düşünme yani.
kendi adıma ben,her zaman elimden geldiğince yardımcı olurum..
bende önce ultrasona girip doktorumla konuşucam tarama testlerini yaptırmak istemiyorum zaten sadece risk ölçülüyor daha yeni arkadaşım 2 li ve 3 lü testinde risk çıktı ama sıvı aldırmadı bebeği doğuracağı için.kalan son 5 ayını dawn sendromu konferanslarında geçirdi ve özürlü bir bebeğe nasıl bakılır die kurslara gitti.yeni doğum yaptı ve bebeğinde hiç bir sorun yok sapasağlam 5 ay boyunca nerde gezdiğini bilemedi kız hem üzüldü hem çabaladı.aynı şeyi yaşamak var şimdi bana diyoki sakın yaptırma hamileliğinin tadını çıkar olacaksa zaten olacak.aldırmayıda asla düşünmediğim için.yaptırmaktan vazgeçtim.nasılsa müdahale edebilecekleri bişey yok öldürmekten başka.allah korusun ben rabbime emanet ediyorum.öğrenipte kendimi strese sokamam bu hamilelik içinde iyi değil.
adet tarihin yaklaştıysa kasık ağrın ondan olabilir canım çünkü benim de oldu adet olmam gereken zamanda ağrılarım..
ii aksamlar güzel anneler ve melekleri biz geldik 2 gündür yoktuk cok hastaydık acile gittik serum yedim sende iltihap mmı var dediler evet dedim dr tansiyon 8-6 migren atagıda geciriyomusum:26:anlayacagınız cok perişan olduk
ii aksamlar güzel anneler ve melekleri biz geldik 2 gündür yoktuk cok hastaydık acile gittik serum yedim sende iltihap mmı var dediler evet dedim dr tansiyon 8-6 migren atagıda geciriyomusum:26:anlayacagınız cok perişan olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?