çok sağol canım iltihabik olabilirmiş korkuyorum bebişime zarar verecek die inşallah geçer yaaaaa
damar iltihabı olabilir diye yazıyor,nette bi baktım rastgele bi sitede..okudum..
ama bu bi ihtimal tabi,mutlaka doktora git
ewt bende öyle düşünüp kalp damar cerrahisine gittim benlik bişey değil bu dedi anlamadım gitti.bakalım romatoloji ne diyecek.
birde tahlillerim 2 gün önce yapıldı herşey tertemiz dedi doktorum.hem kan hem idrara baktı iltihap yok dedi ne olduğunu bulamıcaklar die korkuyorum bebeğe zarar verecek die korkuyorum.(
saol kuzum:)))geçmiş olsun tatlım
eglenceliymiş erkek cıktı ama kısmet saglıklı olsunKizlar bakin ne buldum ....
Her iki eşin de doğum yılını hamile kalınan yıldan çıkarıyorsun.
Çıkan sonucu ayrı ayrı 4'e bölüyorsun.
Kalan sayı hangisinin büyükse cinsiyet o oluyor...
Örnek:
Kadın: 06.06.1986 olsun
Erkek: 10.10.1980 olsun
2013-1986= 27, 27:4= Kalan Sayı 3
2013-1980= 33, 33:4= Kalan Sayı 1
Hangisininki büyük? Kadınınki.
Cinsiyet ne bu durumda? KIZ.
Eğer kalan sayılar eşitse de, son adet tarihi ve doğum aylarına bakılıyor bu defa, ovulasyondan önceki en yakın ay kiminki ise cinsiyet o oluyor kuzum...
Diyelim kalanlar eşit, kadın son adet tarihi 15 Eylül, kadının doğum ayı Temmuz, erkeğinki Kasım, bu durumda ovulasyondan önceki en yakın ay Temmuz olduğundan yani kadının doğum ayı olduğundan cinsiyet de KIZ oluyor.....
Orn: feyza 81
Benm doğum tarihim 07/08/1991 eşimin 28/07/1984 hamiel kaldgmda 22 yasımda eşim ise 29yasondaydı 11hafta 3günlük hamileyim teşekkürler
Bayan yas: 22/4 kalan = 2
Erkek yas : 29/4 kalan = 1
Bayanin kalani erkegin kalanindan baskin oldugu icin KIZ cikiyor cinsiyeti...
Ben kendiminkini de hesapladim KIZ cikti... cuma gunu sonuclarla soylerim tekrar...
Tabi tutmayanlarda oluyormus ....
ewt bende öyle düşünüp kalp damar cerrahisine gittim benlik bişey değil bu dedi anlamadım gitti.bakalım romatoloji ne diyecek.
birde tahlillerim 2 gün önce yapıldı herşey tertemiz dedi doktorum.hem kan hem idrara baktı iltihap yok dedi ne olduğunu bulamıcaklar die korkuyorum bebeğe zarar verecek die korkuyorum.(
kızlar yardım(
ayak bileklerimde şişlikler oluştu üzerleri kırmızı ve çok ağrıyo.cildiyeye gittim kalp damara gittim şimdide romatolojiye gideceğim yarın.benim gibi olan varmı çok korkuyorum...
Arkadaşlar herkese mrblarbugün Dr. Gittim. 12+4 olduk.folik asit kullanmicam artik.elevit ve ferrum basliyorum. Ense 1.4 mm cikti. Burun kemiği oluşmuş. Kan da verdim.10 gün sonra sonuç cikcak. 29 ocağa organ tarama için gün verildi. Cinsiyet için bakti ama daha bise soylemeyemicem dedi. :) allahima çok sukur hayirlisi ile buyuyoruz bakalim:)
Hadi gozunuz aydin canimSelam annislerrr...
benim koca kisisi sinavi gecti bugun aldik sonucu
tabi hala kizginim ona bu haber eritmedi buzlarimi
MasaallahArkadaşlar herkese mrblarbugün Dr. Gittim. 12+4 olduk.folik asit kullanmicam artik.elevit ve ferrum basliyorum. Ense 1.4 mm cikti. Burun kemiği oluşmuş. Kan da verdim.10 gün sonra sonuç cikcak. 29 ocağa organ tarama için gün verildi. Cinsiyet için bakti ama daha bise soylemeyemicem dedi. :) allahima çok sukur hayirlisi ile buyuyoruz bakalim:)
Selam annislerrr...
benim koca kisisi sinavi gecti bugun aldik sonucu
tabi hala kizginim ona bu haber eritmedi buzlarimi
Canimbenim insaallah bebegini saglikli hayirli bir sekilde kucagina alirsin.senin adina cok sevindim
Hadi gozunuz aydin canim
Masaallah
Oh bu testide atlattin sayilir canim ne guzel ...
Darisi bizlerin basina ins.
niye kızgındın ki kızama iyi haber tebrikler canım hayırlı olsun sizin için
Ayni gidiyoruz canim
Ben 12+5 iken gidecegim cinsiyeti biraz daha belirginlesir diye....
Hayirli haberlerle gel ins
Amin canim aminçok sağol canım benim amiiiin inşşş sende inşş sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın rabbim hepimize bebişlerimizi bağışlasınbugün kont vardı bebeğim hareket etmeye başlamış nasıl oynuyodu ultrasonda
merhaba cnm iyidir..sen yok muydun sanki bu aralar buralarda?slm canlarım nabersiniz
o öyle yaa ben evleneli daha 9 hafta olmadı bebeiş 9 haftalık hahhaha :))yav arkadaşlar ben 15 kasımda gittim yedi haftalıksın dedi şimdi sekizin içindeyim burada niye 9 un şçindesin yazıyo yau
merhaba cnm iyidir..sen yok muydun sanki bu aralar buralarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?