2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
arkadaşlar bugün ara ara kasıklarıma bıçak saplanır gibi sancılar girdi...akşama doğru sıklaştı bişey batıo çıkıo sanki..endişelendim yaa niye böyle oluyo çok tuhaftı..çok üzüldüm dün akşam onun etkisi olurmu :44:

o öyle yaa ben evleneli daha 9 hafta olmadı bebeiş 9 haftalık hahhaha :))
sat a göre hesaplıyo galiba ?
Galiba yanlis bilmiyosam ultrasonda dollenme tarihi hesaplaniyo buradaki takvimde ise son adet tarihinin baslangic gununden hesapliyo kizlar

canım bana da öyle oluyo doktor normal dedi bide ben üşütünce sancılıyo üşütmüş olmayasın anlamadan :44:

Kızlar doktoru demir hapı veren oldu mu? bir kaç kişiden duydum ama doktorum bana vermedi...

Bana verdi canım, tahlil sonuçlarında demir eksiliğine bağlı kansızlık çıkmış, bir tane demir hapı bir de folik asit hapı verdi ama demir hapında da folik asit var, umarım iki hap fazla gelmez, yarın aile hekimine danışacağım

Kızlar doktoru demir hapı veren oldu mu? bir kaç kişiden duydum ama doktorum bana vermedi...

Ben aliyorum canim ilk aydan beri kullaniyorum....
Kan sayimimin normal olmasina ragmen....
Bebeklerin depolarida ilk aylarda olustugu icin kullanmak gerekiyormus...
Gynoferon adli olanini kullaniyorum ben ...
Sanirim gebelik boyunca ve sonrasinda da kullanacagim...

Canım bana da doktor Gynoferon verdi onu kullanıyorum, içinde folik asit de var, bir de folik asit hapı kullanıyoruz acaba ikisi fazla mı gelir ki? Sen folik asit kullanıyor musun?

Gunde 2 tane folikasit plus aliyorum canim...

Hımmm iyi o zaman bu kadar hap normal yani... Ben folik asitten bir tane alıyorum yemek yiyebiliyorum çünkü, yemeklerden de alıyorumdur, doktor da bir tane dedi zaten tok karnına...

Herkese günaydın.... ama kimsecikler yok... uykumuz kaçtı da bi kaç gündür böyleyiz sabah ezanında uyanıp cin gibi ortalık da dolaşıyorum öğlende tekrar sızıyorum...
Bu ara haftası benimkine denk gelen arkadaşlara soruyorum mide bulantınız geçmeye başladı mı benim yaklaşık 3 gündür neredeyse hiç yok internetten baktım 11. haftada azalacağı yazıyor ama bide sizlere sorayim dedim... :44:

Günaydın bayanlar sizlere bir şey sormak istiyorum dün biraz fazla ayakta kaldım ve yürüdüm rahmimde ve belimde çok ağrım oldu normal mi acaba? Baya bi endişeliyim dünden beri kötü bir şey olduysa bebeğime diye

ben ilk hamile belirtim biliyomusun o sancı
bnmde ilk belirtilerimde kasık batması vardı ama bununki kadar şiddetli değildi cnm akşama acile gitmeyi düşünüyorum
günaydın cnm aynı haftada değiliz ama benm bulantılarım önceden azaldı..iyiyim maşallah..sadece kasık ağrılarım var

günaydın canımm

Günaydın bayanlar sizlere bir şey sormak istiyorum dün biraz fazla ayakta kaldım ve yürüdüm rahmimde ve belimde çok ağrım oldu normal mi acaba? Baya bi endişeliyim dünden beri kötü bir şey olduysa bebeğime diye

bnmde ilk belirtilerimde kasık batması vardı ama bununki kadar şiddetli değildi cnm akşama acile gitmeyi düşünüyorum
günaydın cnm aynı haftada değiliz ama benm bulantılarım önceden azaldı..iyiyim maşallah..sadece kasık ağrılarım var

günaydın canımm

günaydın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…