Kizlar idrar ve sutle yapilan cinsiyet belirleme yontemi var deneyeniniz var mi ?
sut kesilirse kiz diyorlar....
Kesilmez ise erkek....
Ben yaptim kesilmedi yani Erkek ...
Yarinda kontrolum var...
Cinsiyet hakkinda yorum alirsam yazarim....
Herkese Merhaba güzel anneler :)
İkili tarama testini yaptıranlara bir sorum var. Ultrasona nerden bakıyorlar? Malum ona göre hazırlıklı gitmek lazım
yok kız işyerindeyim.52:
İlginç ilk defa senden duydum...
Çok sağolasın tatlım, tecrübeli bi anne olman da bana güç verdi. Bu kötü hamilelik belirtileri ben de bebeği suçlamama neden oluyor. Kendimi çok bencil hissediyorum ama şuan sadece kendimi düşünüyorum. Bu halde olmama 9 mm lik bi parçanın neden olması sinirimi acaip bozuyor. Bebekten nefret etmekten ve sevememekten korkuyorum
Kizlar idrar ve sutle yapilan cinsiyet belirleme yontemi var deneyeniniz var mi ?
sut kesilirse kiz diyorlar....
Kesilmez ise erkek....
Ben yaptim kesilmedi yani Erkek ...
Yarinda kontrolum var...
Cinsiyet hakkinda yorum alirsam yazarim....
allah allah hiç duymadım ayol
çişten tiksinmezsem ben de yapayım akşam eve gidince
Tamam tatlim
Canim tanidigim ablalardan biri yapmis... curumemis ve doktor erkek demis...
Bende merak ettim bende de tutacak mi diye...
Benimkide erkek gosteriyor...
Yarin belli olur ins. Da soylerim...
Aslinda cinsiyeti belli olan arkadaslara yaptirmak lazim tutuyor mu diye
sütle idrar..
tövbe tövbeeee günah değil mi yav bana olmaz gibi geldi
kızlar yaptım süt kesilmedi üçüncü kez erkek çocuk annesimi olacağım diye düşünürken bir baktım ki yapanların hiçbirinde süt kesilmemiş yani bu test doğru olmayabilir
Oooo eşinden tiksinmen kötü olmuş. Böyle bi şey çok şükür bende. Bunu eşine sakın belli etme, hassas olduğunu her şeyden midenin bulandığını filan söyle çünkü bunu farkettirirsen seni anlayabileceğini sanmıyorum. İlişkiniz zedelenmesin aman belli etme.Bu çok farklı bi konu hamile olmayan bşka bi kadın ble anlayamaz kaldı ki hormanları psikoloji bizden farklı bi cins nasıl anlasın.
banada günah geldi sanki
yok canım hiç belli etmiyorum çok düşkün bana çünkü canım kocammya çok garip en çok sevdiğin koku eşinin kokusuyken nasıl oluyo da rahatsız ediyo şaşırıyorum.işte hamilelik bu kadar garip bişey.ggerçeken bi başka kadın bile anlayamıyo.birisine aşerdiğimden bahsetsem yok ben şöyle aşerdim şyle miğdem bulandı diye bi başlıyolar tee 20 sene öncesine gidiyolar.ya müslüman hamileyiz dinlesene geçmiş gitmiş burdakine kulak ver
ya kızlar bugunlerde karnım kücük gbi nie bebeğim gelişmiyomucokta zayıfladım burada yemek yapacam daha karar vermedim ben ekşi seyler istiyom eşim etobur
ya kızlar bugunlerde karnım kücük gbi nie bebeğim gelişmiyomucokta zayıfladım burada yemek yapacam daha karar vermedim ben ekşi seyler istiyom eşim etobur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?